2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar....bebişler artık herşeyden anlar oldular hakkaten...asya ya kızım dımtıs dımtıs açalımmı diyince başlıyo alkış yapmaya.aç oynayım diyo yani.açınca da hop hop zıplamaya başlıyo oynuyo güya....bayılıyorum o haline...

merinosta kaymaz tabanlı tüysüz halılar war canım...

usgyi yaptırdım kan wercem yarın laboratuwarda ne sonucu istyosun usg de ki sonuçları mı?

bugün ilk defa brokoli kullandım corbaya...hazır veriodum daha önce brokoli patatesi..içine patates kıyma ve havuç attım..
bakalım begenicekmi anasının kavanoz mamasını:)

o faceteki paylaşımlarını yanlış anlayan kim? we şu tickerdaki abı hayatım ne demek:)

Selam kızlar ben face hesabımı dondurdum haberiniz ola tamamm öptüm hepinizi şimdi geçmişi okuyayımm

o faceteki paylaşımlarını yanlış anlayan kim? we şu tickerdaki abı hayatım ne demek:)

ay evet neydi o yanlış anlaşlan, seni o kadar kızdıran :26:

kızlar pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz.çok kötü pişik olmuş asya

ben genellikle bepanten ya da bepanten plus kullanıyorum bir de hametan var eşim almış arada onuda kullanıyorum diğrleri işe yaramzsa o iyi geliyor kesin

merhaba bütün bayram o kapı senin bu kapı benim gezdik el öpmeler faslı
geceleri mızmız uyuyan bir
eymen sabahları en geç altıda kalkan ve babası uyanmasın diye oturma odasına kilitlenen bendim oooo

eyy gidi biz bugün sekiz aylık olduk eymen beyi kontrole götürdüm sonunda 8 kg olabilmiş minik adamım
dişlerimizde yedi oldu böyle işte
size yetişemiyorum beni affedin...

hasret bayraam mesajına cevap yazamadım
kontürum yoktu
ve o koşuşturmacada alamadım ancak bugün kontür alabildim
ayrıca burdan filize mesaj attım ama sanırım sitenin azizliğine uğradı günahıma alma mesajda ne yazdıysan yaptım

trosyd bide locoid lipokrem vermişti doktor avuç içinde azıcık karıştırıp sürdüğünde geçiriyo iki günde geçmişti bizimki canım tavsiye ederim

Selam kızlar ya aklım hep sizde ama zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.Çok yorgunum bugünlerde.. Bu diş faslı ne kadar sürecek yaaa bitirdi beni...
Yine bi CEE deyip kaçıyorum ama özleyin beni olur mu...
O kadar çok özlüyorum ki saatlerce sizle muhabbet etiğim günleri (Cadı kızımın doğumuyla o günler geride kaldı maalesef..)
kızlar pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz.çok kötü pişik olmuş asya
Geçimş olsun .. DDişten dolayı gaiba... Biz hametan kullandık..
trosyd bide locoid lipokrem vermişti doktor avuç içinde azıcık karıştırıp sürdüğünde geçiriyo iki günde geçmişti bizimki canım tavsiye ederim
Bi de tyrosid almıştım ama dr gerek yok hametan işini görür dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…