2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar biraz geçmişe baktımda nasıl özlemişim burayı aylar oldu girmeyeli,nerden nereye geldik valla..bütün bebekleri ve annelerini öpüyorum herkes kendine iyi baksın..face tekiler zaten takibimde..

boşverdim zaten bu arada size çokkkkkkkkkkk güzel bi haber verem dedimm yaptığım diyet sayesinde tamm 6.5 kilo verdimmmmmmm yaaaaaa

Olcay canım popolin omega.2 güne kalmaz geçer.

Günaydın,
Uykusuz bir geceden sonra kapkaranlık bir İstanbul sabahına uyandım, baktım ben de pek karanlığım, süslendim püslendim düzeldim biraz :)
Doruk'umun burnu akıyor, biraz da hapşırıyor, umarım ilerlemez. Diş çıkacağı zaman olur mu böyle, sanki öyle bişeyler konuşmuştuk sizinle...

Günaydın yine siteye yeni girebiliyorum ne bitmez bakımdır bu yahuuu, ben de bugün tartıldım hamile kaldığım kiloınun 1 kg altına düşmüşüm, böylece gitmeyen göbeğimin ve pırtlayan yanlarımın neden daha çok dikkat çektiği belli oldu, dün müdürüm (erkek) "2. ye mi hamilesin göbeğin mi kaldı" dedi akşam pilates hocam arayıp İst.a taşınacağını ve dersleri bıraktığını söyledi, Allahım şu Çorlu ya kavitasyon merkezini ben açıcam artık yoksa özgüven yerlerde sürünüyor.
Burcu ben de bugün giyindim makyaj o biçim sanırım içimin karanlığını gidermek için senin gibi, ayrıca Kerem in de burnu tıkandı yine akşam, dişle alakası yok bayramda üşüttük sanırım bebeleri.

Günaydınnn ,,, yaa bu site beni sinir etmeye başladı giremiyorum her seferinde şifre yazıyorum felan felan,, neyse ,,,

bu dokuz gün tatil çok fena oldu selin çok alıştı bize ve şimdi sabahları çığlıklarla ağlıyor gitmeyeceğim anneanneme diye ,, sonra alışıyormuş ama yapacak bişi olmadığındna tabi .. çok üzülüyorum çokkk,,,

canım geçmiş olsun keremciğime , hoca fena yapmış çok ayıp yaaa , müdüründe tam gaz vermiş aslında sana ,, :)

Aylin, ben de tam dediğin gibiyim işte, kızlar gördüler, çok inceyim, o yüzden de fazlalıklarım resmen fırtlıyor :) Kapatacak şeyler giyiyorum napıyım, mesela bugün kısa bir elbise giydim ama göğüs altından bollaşıyor :))) Süslenelim şekerim, içimi değiştirmiyor ama aynaya bakınca göz kırpıyorm hiç olmazsa :)
Kerem'e geçmiş olsun. Bayramda değil ama, pazar akşamki banyodan sonra üşümüş olabilir sıpam. Elektrik sobasını da yakmıştım ama giyinmeyi reddedip sürekli kaçtığı için üşüdü herhalde ıslak ıslak. burun akıntısıyla kalır inşallah...

Fatmacım, bebekler herşeye çabuk alışıyorlar, sana nasıl alıştıysa anneanneye de alışır çabucak, çok üzülme...

canım doruk paşayada çok geçmiş olsun

günaydın hatunlar sıcak mı sıcak bir hatay sabahından sevgilerrrr
BURCUCUM geçmiş olsun doruğa benim oğlum 2 diş çıkardı ikisindede nezle grip arası bişey oldu diş yapmıyormuş ama bünyeyi zayıflatıyormuş hasta olmaları kolaylaşıyormuş ondan olabilir yani
AYLİN bebem afroditin bile ayva göbeği vardı hiiiiççç takma havan yeterrrr
sabah kocaman adamla bi konuşma yaptık çok iyi geçti hayırlısı bakalım bişey değişecek mi

Son düzenleme:

KEREMCİM bebeğime de geçmiş olsun ben şöyle bişey yaptım 1 günde toparladı günde 2 kere havuç portakal nar suyu verdim ıhlamur elma kabuğu tarçın kaynattım uykularından önce 30 cc verdim 2 kere bol maydonozlu sebze çorbası yaptım bide tabi ser fiz yaptım ertesi güne bişeyi kalmamıştı deneyin isterseniz bide sürekli uyuması için uğraştım nazlandırdım yani biraz ama iyi geldi

günaydın herkeseee:) ulan dün akşam yazdıklarımaneden kimsebişey yazmadı(
yoğsam bini siwmiyormusunuz:127::108:

Akşam daha doğrusu gece 1:30 da bende kocama kızdım, hatta içimden salaksın işte salaaak diye bağırdım :) çocuk uyandı ben gece mamasını yapmak için mutfağa gittim eşimde hala tv seyrediyor, "Kerem e tam açılmadan bak ağlıyor" dedim ve çocuk hala ağlıyor bu da salondan yatak odasına geliyorum babacım diye bağırıyor ama hala tv seyrediyor, ay nasıl cinlerim tepeme çıktı anlatamam, ben çocuk ağlıyor tam açılıp uyanmadan bak diyorum o hem tv seyretmeye devam ediyor hem içeri bağırıyor, yok bu erkek milleti gerçekten kaskafalı, sonra mamasını soğutmak için bekledim mutfakta ama hala cinlerim tepemde, bir gittim yatak odasına çocuk olmuş cin, eşimin kucağında dikey pozisyonda duruyor yani kollarında yatırmamış bile uyusun diye havaya dikmiş çocuğu, bi de Kerem e diyor ki "anan bi mamayı soğutamadı sakın bu kadar uyuşuk biriyle evlenme", şeytan dedi al eline bi oklava, geçir kafasına çizgi filmlerdeki gibi yerin altına girene kadar

artık iyice isteklerini anlatmaya başladılar giyinmeyecekse giyinmeyecek altı bezlenmeyecekse bezlenmeyecek sıpalar :)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…