- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.041
merinosta kaymaz tabanlı tüysüz halılar war canım...
usgyi yaptırdım kan wercem yarın laboratuwarda ne sonucu istyosun usg de ki sonuçları mı?
Olcay canım popolin omega.2 güne kalmaz geçer.
Selam kızlar ya aklım hep sizde ama zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.Çok yorgunum bugünlerde.. Bu diş faslı ne kadar sürecek yaaa bitirdi beni...
Yine bi CEE deyip kaçıyorum ama özleyin beni olur mu...
O kadar çok özlüyorum ki saatlerce sizle muhabbet etiğim günleri (Cadı kızımın doğumuyla o günler geride kaldı maalesef..)
Geçimş olsun .. DDişten dolayı gaiba... Biz hametan kullandık..
Bi de tyrosid almıştım ama dr gerek yok hametan işini görür dedi..
Facebook kullanmamamın sebeplerinden biri de bu işte..
Densiz insanların sözlerini duyma canım sen de.. Herkes herşeyi söylüyo... Prim verme onlara..
boşverdim zaten bu arada size çokkkkkkkkkkk güzel bi haber verem dedimm yaptığım diyet sayesinde tamm 6.5 kilo verdimmmmmmm yaaaaaa
trosyd bide locoid lipokrem vermişti doktor avuç içinde azıcık karıştırıp sürdüğünde geçiriyo iki günde geçmişti bizimki canım tavsiye ederim
teşekkürler kızlar.........hametan sürdüm bugün hep.yarına bir iyileşme olmazsa yazdıklarınızı deniycem...
sümeyra tebrik ederim seni valla 6.5 kilo süpper bir sonuç....
günaydın yine siteye yeni girebiliyorum ne bitmez bakımdır bu yahuuu, ben de bugün tartıldım hamile kaldığım kiloınun 1 kg altına düşmüşüm, böylece gitmeyen göbeğimin ve pırtlayan yanlarımın neden daha çok dikkat çektiği belli oldu, dün müdürüm (erkek) "2. Ye mi hamilesin göbeğin mi kaldı" dediakşam pilates hocam arayıp ist.a taşınacağını ve dersleri bıraktığını söyledi, allahım şu çorlu ya kavitasyon merkezini ben açıcam artık yoksa özgüven yerlerde sürünüyor.
Burcu ben de bugün giyindim makyaj o biçim sanırım içimin karanlığını gidermek için senin gibi, ayrıca kerem in de burnu tıkandı yine akşam, dişle alakası yok bayramda üşüttük sanırım bebeleri.
günaydııııııııııııınnnnnnn
Günaydın yine siteye yeni girebiliyorum ne bitmez bakımdır bu yahuuu, ben de bugün tartıldım hamile kaldığım kiloınun 1 kg altına düşmüşüm, böylece gitmeyen göbeğimin ve pırtlayan yanlarımın neden daha çok dikkat çektiği belli oldu, dün müdürüm (erkek) "2. ye mi hamilesin göbeğin mi kaldı" dediakşam pilates hocam arayıp İst.a taşınacağını ve dersleri bıraktığını söyledi, Allahım şu Çorlu ya kavitasyon merkezini ben açıcam artık yoksa özgüven yerlerde sürünüyor.
Burcu ben de bugün giyindim makyaj o biçim sanırım içimin karanlığını gidermek için senin gibi, ayrıca Kerem in de burnu tıkandı yine akşam, dişle alakası yok bayramda üşüttük sanırım bebeleri.
Günaydınnn ,,, yaa bu site beni sinir etmeye başladı giremiyorum her seferinde şifre yazıyorum felan felan,, neyse ,,,
bu dokuz gün tatil çok fena oldu selin çok alıştı bize ve şimdi sabahları çığlıklarla ağlıyor gitmeyeceğim anneanneme diye ,, sonra alışıyormuş ama yapacak bişi olmadığındna tabi .. çok üzülüyorum çokkk,,,
günaydın,
uykusuz bir geceden sonra kapkaranlık bir istanbul sabahına uyandım, baktım ben de pek karanlığım, süslendim püslendim düzeldim biraz :)
doruk'umun burnu akıyor, biraz da hapşırıyor, umarım ilerlemez. Diş çıkacağı zaman olur mu böyle, sanki öyle bişeyler konuşmuştuk sizinle...
Aylin, ben de tam dediğin gibiyim işte, kızlar gördüler, çok inceyim, o yüzden de fazlalıklarım resmen fırtlıyor :) Kapatacak şeyler giyiyorum napıyım, mesela bugün kısa bir elbise giydim ama göğüs altından bollaşıyor :))) Süslenelim şekerim, içimi değiştirmiyor ama aynaya bakınca göz kırpıyorm hiç olmazsa :)
Kerem'e geçmiş olsun. Bayramda değil ama, pazar akşamki banyodan sonra üşümüş olabilir sıpam. Elektrik sobasını da yakmıştım ama giyinmeyi reddedip sürekli kaçtığı için üşüdü herhalde ıslak ıslak. burun akıntısıyla kalır inşallah...
QUOTE]
Aynen bizde pazar akşamı banyo yaptırdık ve her zamanki gibi banyodan sonra giyinmemek için poposunu yırttığı için belki de üşüttü, ev sıcak ama o hastalanmasın diye bizde elektrikli ısıtıcı açıyoruz ve yatmadan önce yıkayıp sonra uyutuyoruz ki hasta olmasın ama bebekler işte hala napalım hemen üşütüyorlar.
aylin, ben de tam dediğin gibiyim işte, kızlar gördüler, çok inceyim, o yüzden de fazlalıklarım resmen fırtlıyor :) kapatacak şeyler giyiyorum napıyım, mesela bugün kısa bir elbise giydim ama göğüs altından bollaşıyor :))) süslenelim şekerim, içimi değiştirmiyor ama aynaya bakınca göz kırpıyorm hiç olmazsa :)
kerem'e geçmiş olsun. Bayramda değil ama, pazar akşamki banyodan sonra üşümüş olabilir sıpam. Elektrik sobasını da yakmıştım ama giyinmeyi reddedip sürekli kaçtığı için üşüdü herhalde ıslak ıslak. Burun akıntısıyla kalır inşallah...
fatmacım, bebekler herşeye çabuk alışıyorlar, sana nasıl alıştıysa anneanneye de alışır çabucak, çok üzülme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?