2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam
gece 4 de yattım gozlerım acıyor resmen

peki yeni mi uyandın??

begendinmi tezesi:) ozaman facedede begen hasta etme adamı:)
hasta demişken kirlenecem galiba..

hahha ben de tam onu beğenmekle meşguldüm az evel:))

geçmiş olsun Şeymacım, bu da nerden çıktı şimdi. inşallah çok problem çıkarmaz cnm.
Diğer soruna gelince eşin değil sen kullanacaksın cnm, kayganlaştırıcı niyetine yane:))

aha!al işte bi tane daha!
esasen insan hep bi bende var bu galiba mantıgıyla yola cıktıgı için bunu aşılamayacak zor bi engel olarak görüyor ve kafasında büyüttükce büyütüyor..
halbuki dogum sonrası cinsel soguklul okadar normalki...her kadında olmamakla beraber bi okadarındada var bu sorun..
aslında sorun demiyorum sadece grip gibi gecici bi dönem rahatsızlık...
tek püf nokta bunun gelip gecici olduguna..nekadar kafaya takılırsa bi sorun olarak görülüp okadar geri tepecegine..aksi takdirde okadar relax ,sabırlı ve akışına bırakmak gerektiğine..fakat hiçbi koşulda kendimizi ve ruhumuzu hem eş hemde cinsellikten uzaklaştrmamak gerektiğine inanmamızda fayda var..
işleyen demir pas tutmaz hesabı..
ŞEYMA CIM..

İsteksizlik, soğukluk ve acı, yakın zamana kadar bende de vardı. Köşe bucak kaçıyordum resmen. Sonra bıraktım kendimi, biraz da zorladım, kayganlaştırıcı kullandık hatta bir süre, emzirme de azalınca yoluna girdi herşey. Hatta o kadar yoluna girdi ki, adamın feleği şaştı bayramda

hilal kuzuya çook geçmiş olsun canım, umarım tekrar fırlamazateşi kolayca atlatır..
bnde çok özledim sizleri
ama kimse görmedi yazdıklarımı süreyya beyin bebikim hakkındaki cinsiyet tahminiin yazdım, aylin dışında kimseilgilenmedi benle( ne yani haziran annelerine mi gidek

Oyyy birileri 2.defa hamilelik nazlarına da başlamış :) ben cevap yazdım ya şekerim hem fal için numarasını yolladım özele, hem cinsiyeti için ikili testinin Free Beta HCG değerini söyle bana dedim.
sölicem yarın muhtemelen

vay vay vayyy:))

Ay bu ara benim eşimde var isteksizlik, halbuki doğurmadı :)

hahah bu da güzel:))

[ama kimse görmedi yazdıklarımı süreyya beyin bebikim hakkındaki cinsiyet tahminiin yazdım, aylin dışında kimseilgilenmedi benle( ne yani haziran annelerine mi gidek[/B]

hayırlısı olsun cnm, ama insan cidden bi değişiklik istiyor. bi kız bi oğlan çok şeker olur doğrusu. bulantıların geçti mi biraz?

Aylin, sen de keyfine bak işte, bırak hiç dokunma...

Hasret, akşamları giremiyorum biliyorsun, sabah da geçmişe bakacak zamanım olmuyor, otur oturduğun yerde, hamile falan anlamam kırarım bacaklarını... Süreyya Bey kim? Cinsiyet tahmini ne? Yeni bebik kaç haftalık oldu?

wayy wayy wayy aşk dolu saatler haa bnde ne hamilelkte ne doğum sonrasında hiç öle bi etki olmadı yaw kendimibildim bileli ilk gecede dahil gayet formumdaydım:)))))))))) halada oscarlık performans sergilemeye dewam
çok geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz canımmutlaka haber werbize de..

işte dün yazdıklarım:119:

selamlar sevgiler canlar

HİLAL kızımıza çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
ŞEYMA sanada geçmiş olsun canım.
HASRET ham,ileleik etkiledi seni yavrum bir alınganlık seziyorum.gözden kaçmış.bence bu bebiş erkek ben öyle hissediyorum,doktora ne hacet:128:bızdık nekadarlık oldu şimdi?

ayy ne taldım acaba?varsa bişey kusura bakmayın şekerler:92:MERAL İM esat ismi kuranda geçiyor mu?

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm, ama insan cidden bi değişiklik istiyor. bi kız bi oğlan çok şeker olur doğrusu. bulantıların geçti mi biraz?

Ne vay vay? Sen öğütlemedin mi bana be, sözünü dinledik işte :))

Sen idolümüzsün zaten canım, ben senin yanından bile geçemem... Ben hamileyken sarılamıyordum bile kocama, o kadar soğumuştum :) Aman sana maaşallah diyelim...

bakalım canıım ya bn hemen hawaya girmek istemiyorum,ilkindede malum benzettiler ama bal kızımoldu:))))

kızlar geçmişi okuyamıyorum çok kafam dalgın birde değişmiş burası iyimi oldu bilmiyorum...Hilal için herkese teşekkür ediyorum iğneler işe yarayacak kuzuma inşallah şuan iyiyiymiş geceleri ateş yükselmemesine dikkat edicez ...Diş çıkaranlar olmuş yavrucaklardan maşallah diyeyim.Hilal kuzum gibi hasta bebeklerimize de acil şifalar diliyorum canı gönülden.Kocası ile sorunları olanlara bırakın diyorum artık kendi hallerine ben bıraktım uğraşmıyorum söylenmektende bıktım artık yoksa yıpranacağım...
Hasret bebeğin nasıl sağlık durumunuz nasıl? Hamileliği özledim walla bende...Ama anne olmakta çok güzel bişey

[
bebeğin maşallahı war canım kıpır kıpır, 11+6şuan ceryde iyi maynmuncukummm:)) bn midebulantısı çok fenaaaaa

Şeyma geçmiş olsun, benim de doğumdan sonraki kanamalarım gün olarak değil ama miktar olarak aşırı arttı ben de bişeyler çıkacak diye korkuyorum, bir yandan da acaba 1,5 seneye yakın adet olmamaktan mı acaba diyorum bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…