- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.121
selam
gece 4 de yattım gozlerım acıyor resmen
begendinmi tezesi:) ozaman facedede begen hasta etme adamı:)
hasta demişken kirlenecem galiba..
dün akşam doktora gittik 12 gün süren adet kanaması, aşırı sancı ve akıntı şikayetiyle spiral kaydı sanmıştım ama sol yumurtalıkta ödem tespit edildi bu sabah tahlil verdim saat 2den sonra sonuçları almaya gidicem bakalım daha neler çıkacak, doğumdan beri bitmedi derdimiz anasını satayım:84: :84:
selam
gece 4 de yattım gozlerım acıyor resmen
hilal kuzuya çook geçmiş olsun canım, umarım tekrar fırlamazateşi kolayca atlatır..Günaydın canlarım moralim çok bozuk benim Hilal kuzum hasta 2 günden beri ateşler içinde üst solunum enfeksiyonu geçiriyor dün doktora gittik 5 tane iğne verdi öksürük şurubu, antibiotik şurubu birde birden oldu bir gece içinde hastalandı ateşler içindeydi fitil verdim düştü dün akşama kadar hastanedeydik gece yine ateşlendi kuzum bu sabah iğnesinide oldu şuan iyiyiymiş bırakıp geldim işe( aklım hep onda iş yerinde de sıkıntı stresle başladım canım çok sıkkın
m
bnde çok özledim sizleriBu saatlerde gel her gün, görüşemiyoruz, özledim...
Kocana çok güldüm, senin içinden bağırmış olmana daha da çok güldüm, belli bi kapasiteleri var bunların demek ki, zorlayınca hepsi error veriyor :))))
Hııı oldu, dötü açık dolaşsın, zaten uzun süre bezleyemediğim için sık sık işiyor her yere kerata :))
Sağol Meral teyzesi... Çok hasta değiller de, burunları akıyor biraz...
sölicem yarın muhtemelenOyyy birileri 2.defa hamilelik nazlarına da başlamış :) ben cevap yazdım ya şekerim hem fal için numarasını yolladım özele, hem cinsiyeti için ikili testinin Free Beta HCG değerini söyle bana dedim.
İsteksizlik, soğukluk ve acı, yakın zamana kadar bende de vardı. Köşe bucak kaçıyordum resmen. Sonra bıraktım kendimi, biraz da zorladım, kayganlaştırıcı kullandık hatta bir süre, emzirme de azalınca yoluna girdi herşey. Hatta o kadar yoluna girdi ki, adamın feleği şaştı bayramda
Ay bu ara benim eşimde var isteksizlik, halbuki doğurmadı :)
[ama kimse görmedi yazdıklarımı süreyya beyin bebikim hakkındaki cinsiyet tahminiin yazdım, aylin dışında kimseilgilenmedi benle( ne yani haziran annelerine mi gidek [/B]
wayy wayy wayy aşk dolu saatler haaİsteksizlik, soğukluk ve acı, yakın zamana kadar bende de vardı. Köşe bucak kaçıyordum resmen. Sonra bıraktım kendimi, biraz da zorladım, kayganlaştırıcı kullandık hatta bir süre, emzirme de azalınca yoluna girdi herşey. Hatta o kadar yoluna girdi ki, adamın feleği şaştı bayramda
çok geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz canımmutlaka haber werbize de..dün akşam doktora gittik 12 gün süren adet kanaması, aşırı sancı ve akıntı şikayetiyle spiral kaydı sanmıştım ama sol yumurtalıkta ödem tespit edildi bu sabah tahlil verdim saat 2den sonra sonuçları almaya gidicem bakalım daha neler çıkacak, doğumdan beri bitmedi derdimiz anasını satayım:84: :84:
ne falcısı yawwww banada söleyin napıosunuz oluuuummm
ben şu meşhur dr süreyya menteşe gittim bugün oyüzden konulara dahil olamadım..
gayet iyiydi fazla konuşkan değil ama olsun ilgisibilgisi yeter:))) 250tl bayıldım muayeneye bacak arasında bi çıkıntı wardı erkek olabilir dedi.. ama bn hiç olabilirleri benziyoları sewmiyorum kızımdada hep erkeğebenzior dediler o yüzden kesin netice almadan inanamıyoruminşallah hayırlısı olur
tatilimiz ceryle işkenceye döndü okumuşsunuzdur yazdıklarımıama dönüşte uğradığımıız termal tesis tüm yorgunluğumu söküp aldı
vay vay vayyy:))
hahah bu da güzel:))
hayırlısı olsun cnm, ama insan cidden bi değişiklik istiyor. bi kız bi oğlan çok şeker olur doğrusu. bulantıların geçti mi biraz?
wayy wayy wayy aşk dolu saatler haabnde ne hamilelkte ne doğum sonrasında hiç öle bi etki olmadı yaw kendimibildim bileli ilk gecede dahil gayet formumdaydım:)))))))))) halada oscarlık performans sergilemeye dewam
çok geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz canımmutlaka haber werbize de..
vay vay vayyy:))
hahah bu da güzel:))
hayırlısı olsun cnm, ama insan cidden bi değişiklik istiyor. bi kız bi oğlan çok şeker olur doğrusu. bulantıların geçti mi biraz?
kızlar geçmişi okuyamıyorum çok kafam dalgın birde değişmiş burası iyimi oldu bilmiyorum...Hilal için herkese teşekkür ediyorum iğneler işe yarayacak kuzuma inşallah şuan iyiyiymiş geceleri ateş yükselmemesine dikkat edicez ...Diş çıkaranlar olmuş yavrucaklardan maşallah diyeyim.Hilal kuzum gibi hasta bebeklerimize de acil şifalar diliyorum canı gönülden.Kocası ile sorunları olanlara bırakın diyorum artık kendi hallerine ben bıraktım uğraşmıyorum söylenmektende bıktım artık yoksa yıpranacağım...
Hasret bebeğin nasıl sağlık durumunuz nasıl? Hamileliği özledim walla bende...Ama anne olmakta çok güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?