2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret ne hissediyosun görünce 2. yi ultrasonda, cery de hissettiklerini mi yoksa şu an bilinçli olduğun başına gelecekleri bildiğin için daha farklı duygular mı?

Geçmiş olsun Şeymacım, umarım önemli birşey değildir, sonucu bize de yaz mutlaka..

Tebrik ederim Burcu, yoluna girmesine sevindim..
Herşey kafada bitiyor bence, kendimizi boş yere kandırıyoruz, bende hamilelik boyunca bir kere bile yaklaşmadım ama doğum sonrası baktım işler kötüye gidiyor, silkinip kendime geldim ve doğumdan 2 ay sonra herşey eskisi gibi yolunda idi, hatta hamilelik öncesinden daha iyi diyebilirim.. Bu arada bende bayramda adama feleğini şaşırttım, şoklardaydı benim adam :)))

Ay bu ara benim eşimde var isteksizlik, halbuki doğurmadı :)

Bu da iyi... Güldürdün beni ilahi Aylin yaa, benimki de her an hazır, arada benim adamda da olsa bu isteksizlikten memnun kalacam ama nerdeeee...

bakalım canıım ya bn hemen hawaya girmek istemiyorum,ilkindede malum benzettiler ama bal kızımoldu:))))

Hasretcim, benim içimden de erkek geçiyor ama yinede hemen havaya girmemek en iyi evet, benim kızıma da uzun süre erkek demişlerdi, sonrada arkasını döndü İklim hanım meraktan çatlamıştım, doğuma giderken bile hala erkek olabilir mi sorusu vardı kafamda, en iyisi sürpriz olsun diye öğrenmemek sanırım ama duramıyoruz işte, Rabbim sağlık versinde gerisi önemli değil..

hoşgeldin cnm. Esad ismi bildiğim kadarıyla kuranda geçmiyor cnm, ama bi sahabe adıdır

Ne vay vay? Sen öğütlemedin mi bana be, sözünü dinledik işte :))

afferim afferim devam, bayramla sınırlı kalmasın ama bayram şekeri misali:))

bakalım canıım ya bn hemen hawaya girmek istemiyorum,ilkindede malum benzettiler ama bal kızımoldu:))))

iyi ki de olmuş ama o bal kız, şimdi de hayırlısıyla bi paşa geliversin inşallah

10 da kalktım tabı daha oncesınde Doguhan uyandı emzırdım vs vs
Aylin ne düşüneceğim canım dediğim gibi olur en kötü ihtimal.ne yapayım.huzursuz bir hayat yaşamakdansa hiç yaşamam.çekeceğim acı ne olaki değil mi :))
gözüm kara yane
bide noli senin koçişe ayol ne isteksizliği nolmuş yorgunmuymuş :))))

işte dün yazdıklarım:119:

Hee şimdi anladım :) Allahım önce sağlık versin küçük meleğe, sonra da hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah...

Kafada bitiyor doğru ama ilk zamanlarki o acı fizyolojik bişeymiş, ben doktora da sormuştum hatta utanmayı bi kenara bırakıp :) Valla bayramdan önce de size düzelmesi gerektiği söylemiştim zaten. Fakat bayramda gezerken baktım, biz arkadaşlarda oturuyoruz, adam Doruk'u gezdiriyor, bebek sevme bahanesi ile yanına yaklaşıp benim adamı süzüyorlar, aman Burcu dedim dikkat :) Adam öyle çoook yakışıklı bişey değil ama hatunlar elinde alyans var mı falan diye bakıyorlardı, hemen silkelendim, seksi geceliklerimi çıkarıverdim :)))

Valla mesai günlerinde de devam edebilmek için çalışmalarım sürüyor :))

Öznur ne düşünmesi, ne huzursuz hayatı, noldu birden?

Bi de cadde madde yapamazsınız, Eymen hasta zati, hafta içi buluşmalarını yasaklamadım mı ben size be

hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkürler hazırlanıp çıkmam lazım ama ayaklarım geri geri gidiyor bence sen de boşlama git bir an önce internette gördüğüm kadarıyla benimki pelvik evfeksiyona benziyor o kadar da dikkat ederim kendime, bu ara ailemin üzerinde karabulutlar geziyo annem yakında yumurtalıklarını aldırmak için masaya yatıyor yumurtaıkları kuruyormuş tesadüfen öğrendi hastanede aradığı doktoru bulamayınca kadın doğuma gideyim bari diyor ve soonuç ameliyat rahim şakaya gelmiyor arkaaşlar boşlamayın lütfen

[

bebeğin maşallahı war canım kıpır kıpır, 11+6şuan ceryde iyi maynmuncukummm:)) bn midebulantısı çok fenaaaaa

oy oy allah sağlıkla gelmeyi nasibetsin kuzuya umarım değişik olur iki evladın sevgisini de tatmak ister, ceryi bir yakalasam ısırcam zaten

hoşgeldin cnm. Esad ismi bildiğim kadarıyla kuranda geçmiyor cnm, ama bi sahabe adıdır

yaa meral hani diyorlar yaa kuranda geçen bir ismi koymak şartmış çocuğa,göbek adı olarak veya asıl ismi olarak.doğru mu?Alp in göbek adı esat oldu.kayınpederin ismi.koca şahsı ben daha odaya inmeden öyle okutmuş kulağına:113:.aklıma takıldı nezamandır sorucam unutuyordum.cevabın için sağol canım.

Son düzenleme:

yaw ben bişi anlamadım, neyi düşünüyosun? sen ve Aylinin gizli görüşmeler yaptığınız bi yer mi var

kızlar ya yarın bı bulussak ya.havalar kotulemeden.yıne bı cadde yapalım mı ?

Eymen hastaaa(

way bee kızların yarattığı etkiye bak hele, iyi gelmiş ama size baksana. arada lazım demek böyle fişeklemeler:))

Bişey olmadı Burcu canım.olması durumunda ne yaparım diye planlıyorum :)))
dün msn de Aylin"le karşılaştıkda sohbet esnasında geçti.
ya ama ben çok sıkıldım evde.bi cadde yapsak şöyleeeeeeeeeeeee misler gibi.sen gelebilirsinki haftaiçi.gelemezmisin ?

Çok güzel bir konuya parmak basmışsın Burcu, nedir bu evli erkeklere olan ilgi ve merak anlamıyorum, benim koca da öyle yakışıklı falan değil, İklimi kucağına alıp yada bebek arabasıyla gezdirmeye çıktığı zaman bende denk geldim bu tip bakışlara, ne yani adam evli ve çocuklu işte ne var bakacak anlamadım, birde İklimi sevme bahanesiyle gelip konuşmaya çalışmıyorlar mı, elimden bir kaza çıkacak birgün :))))

yok cnm doğru değil, yani kurandan olması şart değil. sadece kötü anlamlı isim koymamak lazım, hayvan isimleri de buna dahil. örneğin buğra - deve demek bu tarz anlamlara dikkat etmek gerekiyor

tam çıkıcam başladınız yine döktürmeye heeee
Eymen üşütmüş cnm, genzi dolu hala, ben de öyleyim. Kimin sütannesi oldun kız?

Olmayacak bişeyyyy merak etme sen.
Bilemiyorum valla noliiiy, akşam bi duş yapayım da alayım ifadesini de, ı ııh diyo girişimlerime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…