- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.141
dün akşam doktora gittik 12 gün süren adet kanaması, aşırı sancı ve akıntı şikayetiyle spiral kaydı sanmıştım ama sol yumurtalıkta ödem tespit edildi bu sabah tahlil verdim saat 2den sonra sonuçları almaya gidicem bakalım daha neler çıkacak, doğumdan beri bitmedi derdimiz anasını satayım:84: :84:
İsteksizlik, soğukluk ve acı, yakın zamana kadar bende de vardı. Köşe bucak kaçıyordum resmen. Sonra bıraktım kendimi, biraz da zorladım, kayganlaştırıcı kullandık hatta bir süre, emzirme de azalınca yoluna girdi herşey. Hatta o kadar yoluna girdi ki, adamın feleği şaştı bayramda
Ay bu ara benim eşimde var isteksizlik, halbuki doğurmadı :)
bakalım canıım ya bn hemen hawaya girmek istemiyorum,ilkindede malum benzettiler ama bal kızımoldu:))))
selamlar sevgiler canlar
HİLAL kızımıza çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
ŞEYMA sanada geçmiş olsun canım.
HASRET ham,ileleik etkiledi seni yavrum bir alınganlık seziyorum.gözden kaçmış.bence bu bebiş erkek ben öyle hissediyorum,doktora ne hacet:128:bızdık nekadarlık oldu şimdi?
ayy ne taldım acaba?varsa bişey kusura bakmayın şekerler:92:MERAL İM esat ismi kuranda geçiyor mu?
Ne vay vay? Sen öğütlemedin mi bana be, sözünü dinledik işte :))
bakalım canıım ya bn hemen hawaya girmek istemiyorum,ilkindede malum benzettiler ama bal kızımoldu:))))
işte dün yazdıklarım:119:
Geçmiş olsun Şeymacım, umarım önemli birşey değildir, sonucu bize de yaz mutlaka..
Tebrik ederim Burcu, yoluna girmesine sevindim..
Herşey kafada bitiyor bence, kendimizi boş yere kandırıyoruz, bende hamilelik boyunca bir kere bile yaklaşmadım ama doğum sonrası baktım işler kötüye gidiyor, silkinip kendime geldim ve doğumdan 2 ay sonra herşey eskisi gibi yolunda idi, hatta hamilelik öncesinden daha iyi diyebilirim.. Bu arada bende bayramda adama feleğini şaşırttım, şoklardaydı benim adam :)))
Bu da iyi... Güldürdün beni ilahi Aylin yaa, benimki de her an hazır, arada benim adamda da olsa bu isteksizlikten memnun kalacam ama nerdeeee...
Hasretcim, benim içimden de erkek geçiyor ama yinede hemen havaya girmemek en iyi evet, benim kızıma da uzun süre erkek demişlerdi, sonrada arkasını döndü İklim hanım meraktan çatlamıştım, doğuma giderken bile hala erkek olabilir mi sorusu vardı kafamda, en iyisi sürpriz olsun diye öğrenmemek sanırım ama duramıyoruz işte, Rabbim sağlık versinde gerisi önemli değil..
hoşgeldin cnm. Esad ismi bildiğim kadarıyla kuranda geçmiyor cnm, ama bi sahabe adıdır
afferim afferim devam, bayramla sınırlı kalmasın ama bayram şekeri misali:))
iyi ki de olmuş ama o bal kız, şimdi de hayırlısıyla bi paşa geliversin inşallah
Şeyma geçmiş olsun, benim de doğumdan sonraki kanamalarım gün olarak değil ama miktar olarak aşırı arttı ben de bişeyler çıkacak diye korkuyorum, bir yandan da acaba 1,5 seneye yakın adet olmamaktan mı acaba diyorum bilemiyorum...
[
bebeğin maşallahı war canım kıpır kıpır, 11+6şuan ceryde iyi maynmuncukummm:)) bn midebulantısı çok fenaaaaa
hoşgeldin cnm. Esad ismi bildiğim kadarıyla kuranda geçmiyor cnm, ama bi sahabe adıdır
10 da kalktım tabı daha oncesınde Doguhan uyandı emzırdım vs vs
Aylin ne düşüneceğim canım dediğim gibi olur en kötü ihtimal.ne yapayım.huzursuz bir hayat yaşamakdansa hiç yaşamam.çekeceğim acı ne olaki değil mi :))
gözüm kara yane
bide noli senin koçişe ayol ne isteksizliği nolmuş yorgunmuymuş :))))
kızlar ya yarın bı bulussak ya.havalar kotulemeden.yıne bı cadde yapalım mı ?
Hee şimdi anladım :) Allahım önce sağlık versin küçük meleğe, sonra da hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah...
Kafada bitiyor doğru ama ilk zamanlarki o acı fizyolojik bişeymiş, ben doktora da sormuştum hatta utanmayı bi kenara bırakıp :) Valla bayramdan önce de size düzelmesi gerektiği söylemiştim zaten. Fakat bayramda gezerken baktım, biz arkadaşlarda oturuyoruz, adam Doruk'u gezdiriyor, bebek sevme bahanesi ile yanına yaklaşıp benim adamı süzüyorlar, aman Burcu dedim dikkat :) Adam öyle çoook yakışıklı bişey değil ama hatunlar elinde alyans var mı falan diye bakıyorlardı, hemen silkelendim, seksi geceliklerimi çıkarıverdim :)))
Valla mesai günlerinde de devam edebilmek için çalışmalarım sürüyor :))
Kafada bitiyor doğru ama ilk zamanlarki o acı fizyolojik bişeymiş, ben doktora da sormuştum hatta utanmayı bi kenara bırakıp :) Valla bayramdan önce de size düzelmesi gerektiği söylemiştim zaten. Fakat bayramda gezerken baktım, biz arkadaşlarda oturuyoruz, adam Doruk'u gezdiriyor, bebek sevme bahanesi ile yanına yaklaşıp benim adamı süzüyorlar, aman Burcu dedim dikkat :) Adam öyle çoook yakışıklı bişey değil ama hatunlar elinde alyans var mı falan diye bakıyorlardı, hemen silkelendim, seksi geceliklerimi çıkarıverdim :)))
yaa meral hani diyorlar yaa kuranda geçen bir ismi koymak şartmış çocuğa,göbek adı olarak veya asıl ismi olarak.doğru mu?Alp in göbek adı esat oldu.kayınpederin ismi.koca şahsı ben daha odaya inmeden öyle okutmuş kulağına:113:.aklıma takıldı nezamandır sorucam unutuyordum.cevabın için sağol canım.
10 da kalktım tabı daha oncesınde Doguhan uyandı emzırdım vs vs
Aylin ne düşüneceğim canım dediğim gibi olur en kötü ihtimal.ne yapayım.huzursuz bir hayat yaşamakdansa hiç yaşamam.çekeceğim acı ne olaki değil mi :))
gözüm kara yane
bide noli senin koçişe ayol ne isteksizliği nolmuş yorgunmuymuş :))))
yaw ben bişi anlamadım, neyi düşünüyosun? sen ve Aylinin gizli görüşmeler yaptığınız bi yer mi var
Evet şekerim biz Öznur la artıkın gizli görüşüyoruz, hatta gizli gizli buluşuyoruz da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?