- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.161
sorma yasemın anlamıyorum ben bu kadınları.benım yanımda kocama surtunuyorlar resmen.bıgun bırının sacı elımde kalacak
bayram tatılınde sut anne oldugumu yazmıstım.kımse ıplememıs bakıyorumda
vay bayramda bütün bayanlara bişiler içirmişler galiba ben hariç:))
Ben bi markete gideyim oğluşla
hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkürler hazırlanıp çıkmam lazım ama ayaklarım geri geri gidiyorbence sen de boşlama git bir an önce internette gördüğüm kadarıyla benimki pelvik evfeksiyona benziyor o kadar da dikkat ederim kendime, bu ara ailemin üzerinde karabulutlar geziyo annem yakında yumurtalıklarını aldırmak için masaya yatıyor yumurtaıkları kuruyormuş tesadüfen öğrendi hastanede aradığı doktoru bulamayınca kadın doğuma gideyim bari diyor ve soonuç ameliyat rahim şakaya gelmiyor arkaaşlar boşlamayın lütfen
oy oy allah sağlıkla gelmeyi nasibetsin kuzuya umarım değişik olur iki evladın sevgisini de tatmak ister, ceryi bir yakalasam ısırcam zaten
yaw ben bişi anlamadım, neyi düşünüyosun? sen ve Aylinin gizli görüşmeler yaptığınız bi yer mi var
Eymen hastaaa(
way bee kızların yarattığı etkiye bak hele, iyi gelmiş ama size baksana. arada lazım demek böyle fişeklemeler:))
Bişey olmadı Burcu canım.olması durumunda ne yaparım diye planlıyorum :)))
dün msn de Aylin"le karşılaştıkda sohbet esnasında geçti.
ya ama ben çok sıkıldım evde.bi cadde yapsak şöyleeeeeeeeeeeee misler gibi.sen gelebilirsinki haftaiçi.gelemezmisin ?
hoşgeldin cnm. Esad ismi bildiğim kadarıyla kuranda geçmiyor cnm, ama bi sahabe adıdır
afferim afferim devam, bayramla sınırlı kalmasın ama bayram şekeri misali:))
iyi ki de olmuş ama o bal kız, şimdi de hayırlısıyla bi paşa geliversin inşallah
Yasemin ve Öznur ben yanındayken kocama sürtünen veya elinde çocuk var diye yaklaşıp konuşacak kadını daha hiçbir ana doğurmadı, ben o kadında saç bırakmam ağzında diş bırakmam, Allah biliyo da bana denk getirmiyor. Yeni nesil çok fena beee bize kimbilir nasıl gelin düşecek? bak yine kaynanalığım tuttu
Çok güzel bir konuya parmak basmışsın Burcu, nedir bu evli erkeklere olan ilgi ve merak anlamıyorum, benim koca da öyle yakışıklı falan değil, İklimi kucağına alıp yada bebek arabasıyla gezdirmeye çıktığı zaman bende denk geldim bu tip bakışlara, ne yani adam evli ve çocuklu işte ne var bakacak anlamadım, birde İklimi sevme bahanesiyle gelip konuşmaya çalışmıyorlar mı, elimden bir kaza çıkacak birgün :))))
yok cnm doğru değil, yani kurandan olması şart değil. sadece kötü anlamlı isim koymamak lazım, hayvan isimleri de buna dahil. örneğin buğra - deve demek bu tarz anlamlara dikkat etmek gerekiyor
sorma yasemın anlamıyorum ben bu kadınları.benım yanımda kocama surtunuyorlar resmen.bıgun bırının sacı elımde kalacak
Öznur meteoroloji pek tutturamıyor bu ara gerçi ama yine sel uyarısı yaptılar Marmara ya gitmeyin bi yere :) hehehe ben tekrar oraya gelene kadar buluşamayın inşallaaaah
Yasemin ve Öznur ben yanındayken kocama sürtünen veya elinde çocuk var diye yaklaşıp konuşacak kadını daha hiçbir ana doğurmadı, ben o kadında saç bırakmam ağzında diş bırakmam, Allah biliyo da bana denk getirmiyor. Yeni nesil çok fena beee bize kimbilir nasıl gelin düşecek? bak yine kaynanalığım tuttu
Öyle yaparsak, bizim beğenmeyip yakışıklı bile değil dediğimiz kocalarımızın totosu kalkmaz mı, zorla adamın kulağına su kaçırmış olmaz mıyız, ya adamında gözü kaymaya başlarsa sayemizde :)))
Senden çok fena bir kaynana olacak sanırsam...
Dr ne diyor Meral?
Aylin al ifadesinide derdini bilelim :)))
Annemler Çorlu"ya gidelim falan diyorlar.Gidersek ki genelde hayal oluyor ararım seni.Koca kişisi arada bi uğruyor oralara gemiye çıkmak için ama benim hep sonradan haberim oluyor.
Aylin in oğlunu alacak kıza şimdiden acıdım :)
Burcuuuuuuuu benim psiko oldugumu yenı mı anladın :)))
oturur sana 1 saatte 1000 tane komplo teorısı bıle yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?