2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznur meteoroloji pek tutturamıyor bu ara gerçi ama yine sel uyarısı yaptılar Marmara ya gitmeyin bi yere :) hehehe ben tekrar oraya gelene kadar buluşamayın inşallaaaah

sorma yasemın anlamıyorum ben bu kadınları.benım yanımda kocama surtunuyorlar resmen.bıgun bırının sacı elımde kalacak

Birde hemcinslerimiz olacaklar yaaa... Benim bir arkadaşımın eşi ile konuşurken yüzüm kızarır, çekinirim, hareketlerime dikkat ederim, gözlerinin içine içine bakmam hiç ama maşallah elalemin kadınları nerdeyse kocalarımızın içine düşecek yaaa... Bence gıcıklığına yapıyorlar, egolarını tatmin etmek için, ben kocamı hiç kıskanmam o da beni kızdırmak için bak nasıl bakıyorlar bana falan der ama asla benim yanımda bir başkasına asılmaz, beni küçük düşürecek davranışlar yapmaz, Allah tan sokakta tanımadığımız hatunlar yapıyor bunu, birde yakınındaki tanıdığın kadınların yaptığını düşünsene, fıttırırım ben yaa, yolarım valla...

vay bayramda bütün bayanlara bişiler içirmişler galiba ben hariç:))
Ben bi markete gideyim oğluşla

Valla ben çizburger yedim bi tane, çok güzeldi, ondan oldu :)

Aaaa, ne biçim şey o öyle yaa ! Annene de çok geçmiş olsun Şeyma, bu kadarla atlatmış olsun...

Kızların edepsizliğine daha sonra değinicem, Moda'da yürüyoruz, koca kişisi önden gidiyor, biz arkadaşlarl arkadan, üç tane kız, benden biraz daha gençler, biri önce Doruk'a baktı, sonra Ekrem'e, sonra da parmağına... Şimdi o an panter olup oraya atlasam, adamın bi tarafı kalkacak atlamasam, hırsımı alamayacam, ama mantığımı dinledim, istifimi bozmadım. Daha bunun gibi bi sürü şey yahu, deli mi bu kadınlar!

Öznur deli misin ayol sen, ne gerek var böyle bişeyi ortada bişi yokken düşünmeye :)
Ben hafta içi gelemem, bu aralar yine izin istersem ciddi ciddi kovarlar beni, ben de işsiz kalır, evde çocuğuma bakarım, bi nevi emelime ulaşmış olurum da kirayı nasıl öderiz onu bilmem. Sen hava karardıktan sonra çıkabiliyorsan, komşufırında buluşalım bi akşam...

Yasemin ve Öznur ben yanındayken kocama sürtünen veya elinde çocuk var diye yaklaşıp konuşacak kadını daha hiçbir ana doğurmadı, ben o kadında saç bırakmam ağzında diş bırakmam, Allah biliyo da bana denk getirmiyor. Yeni nesil çok fena beee bize kimbilir nasıl gelin düşecek? bak yine kaynanalığım tuttu

o warya o tabiiki öyle yaa balım o benim:))) inşallah rabbim yazdıysa gelecek paşamızda:)

Dr ne diyor Meral?
Aylin al ifadesinide derdini bilelim :)))
Annemler Çorlu"ya gidelim falan diyorlar.Gidersek ki genelde hayal oluyor ararım seni.Koca kişisi arada bi uğruyor oralara gemiye çıkmak için ama benim hep sonradan haberim oluyor.

Öyle yaparsak, bizim beğenmeyip yakışıklı bile değil dediğimiz kocalarımızın totosu kalkmaz mı, zorla adamın kulağına su kaçırmış olmaz mıyız, ya adamında gözü kaymaya başlarsa sayemizde :)))
Senden çok fena bir kaynana olacak sanırsam...

eşimin teyzesinin gelininin oğluşunu emzirdim annesinin memesini alamıyordu.benden sonra niyeti bozdu bıdık annesine asılıyordu :))
cok tatlı mavıs gozlerı var.umarım sonradan degısmez.

Valla nesi cazip bilmiyorum, biz de bekar olduk, hiç böyle şeyler yapmadık, evli adamlarla kazara konuşmaya bile çekinirdik, bunlar bi garip. Ben de çaktırmamaya çalışıyorum, benim saf farkında değilse gözü açılmasın diye, ama bi gün ters bi tarafıma denk gelecek, tekmeleyerek öldürücem birini.

yok cnm doğru değil, yani kurandan olması şart değil. sadece kötü anlamlı isim koymamak lazım, hayvan isimleri de buna dahil. örneğin buğra - deve demek bu tarz anlamlara dikkat etmek gerekiyor

Peki Harun huysuz inatçı demekmiş, acaba Harun ismini koymak kötü bişey miydi? Ben çok karşı çıkmıştım ama koca kişisi diretti biliyorsunuz, benim kuzu dedesinin ismini de taşıyor, nüfusunda da yazıyor, dedesi de buna adaşım deyip duruyor, onu da tekmeleyerek öldürecem!

sorma yasemın anlamıyorum ben bu kadınları.benım yanımda kocama surtunuyorlar resmen.bıgun bırının sacı elımde kalacak

Yuhh artık, öyle birşey yapanı Allah yarattı demen, evire çevire döverim valla... Hatta etraftaki evli kadınları da örgütler, kendim başa çıkamazsam onlara dövdürürüm.

Öznur meteoroloji pek tutturamıyor bu ara gerçi ama yine sel uyarısı yaptılar Marmara ya gitmeyin bi yere :) hehehe ben tekrar oraya gelene kadar buluşamayın inşallaaaah

Tarih belli mi :)
Bu aralar Pınar'a gidecez sanırsam...

Off bi de gelinimiz olacak di mi bizim, zıştıkkk !

Katılıyorum, kalkar kanımca...
Ya ben ya ben :)))) Benden de sağlam kaynana olur sanırsam :)

Telefonum var di mi sende, muhakkak beklerim çok da sevinirim.

Burcu senden de sağlam kaynana olur evet ama Aylin daha bir yaman olacak bence, inşallah o günleri de görürüz de burada gelinlerimizi ve damatlarımızı çekiştiririz :)))

Tabi canım, Aylin'in gelinine şimdiden acımaya başlasak ancak yetişir, benimkine kim olduğu belli olunca acırsınız :)

Burcuuuuuuuu benim psiko oldugumu yenı mı anladın :)))
oturur sana 1 saatte 1000 tane komplo teorısı bıle yazarım :)

Burcu yu bilmem ben dün anladım
Şu dede isimlerini koyma mantığı nedir aklım almıyor, dedesinin ismini koyana kadar çocuğuma babasının ismini koyarım, bizim kayınpeder de doğana kadar Mustafa Can diye tutturmuştu, adamın kendi ismini koyduğu yetmediği gibi bi de Can koyulacakmış ikinci ismi, bi de soyadları Alıcı, düşünsenize Can Alıcı yani Azrail töbe töbe.
Ben de doğurana kadar Emir Tuğra demiştim ama eşim hiçbirimizi iplemeyip gitti Kerem koydu

Offff...
Annemin beli hala tam düzelmedi.
Az önce evi aradım, yardımcı kadın çıktı, annem nerde dedim, doktora gitti dedi. Doruk nerde dedim, evde dedi. Anlayamadım, annem nerde dedim tekrar, salak mısın ifadesiyle doktora gittiiiiii dedi. Evde kim var dedim, anneannem varmış. Annem çocuğumu 75 yaşındaki, Doruk'u kucağına bile alamayan anneanneme ve hafif çatlak temizlikçiye bırakıp gitmiş, gerçi yarım saat falan sürer işi, ben meraklanmayayım diye de haber vermedi sanırsam ama ben kudurdum çok fena. Haklı mıyım sizce, yoksa abartmayayım mı?

isim konusunda Doğuhan olacak dedim bitti gitti.bu konuda kimseyle polimiğe girmeyeceğimi söyleyiş şeklimden herkes anlamişti.
Babasının isminide, yine babası nüfus müdürlüğüne giderken dudağından öperek rica etmiştim :)))) Senol Doguhan oldu aşkımın ismi.
Es kaza ikinci olursa ve kızsa ismi Serra olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…