2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Abartma çok zorda olmasa gitmezdi kadın

Ohoo senin laftan anlayan kocan var daha ne istiyorsun, Kerem olacak dedi bari 2.ismi Batu olsun dedim onu da koymadı hayır 2 isim istemiyorum dedi, benim gibi dominant kadın bu hataya nasıl düştü de koca sözü dinledi bilemiyorum boşluğuma geldi sanırım :)

şöleeee bi gecmişi okudum bekar hatunlara değinilmiş bende cok muzdaribim bu konuda bizim bi dershanemiz varya orada calısan ünili kızlardan bi tanesi nasıl kocamın içine düşecek manalı manalı gülmeler hocam hocam diye etrafında gezmeler bende laf aramızda bu konularda hassasım cakıverdim manzarayı kocamın yakısıklılıgından falanda deil para meselesi .. en sonunda kocamda patladım yılısık kızda benim yüzümden işinden oldu

oohh en iyisini yapmışsın... nefret ediyorum böyle tiplerden...

nerde laf anlayan koca bende.hayatımda gördüğüm en maço adam gittim bende onunla evlendim :)))) pişmanmıyım hayır.
benim böyle deli dönemlerim olur sesımden bakısımdan anlasılır kı bu kız bızı keser
ısım konusundada oyle oldu.yoksa nerdeeeeeeeee Senol ıstemeyecekde ben yapacagım
mesela gecen gunde oyleydı bundan boyle Doguhan hergun dısarı cıkıyor benı kessende cıkacak dedım ok dedı

afferin sana demek arada bi parlamak gerekiyo:))

Burcu cnm harun peygamber ismidir. öyle bi tartışmaya denk gelmiştim daha önce, inatçı manasına gelen harun farklı bi sesle yazılıyomuş, bizim kullandığımız harunun kelime kökeni itibari ile manası har'dan gelir yani ateştir

Meralciğim ben parlamıyorumki bazan deliliğim tutuyor.Hani caddede beklerken ikizler burcumusun muhabbeti geçmişti.Benim doğumgüünümde belli değil zaten.Arada bi karakter değiştiriyorum :))

Meralciğim ben parlamıyorumki bazan deliliğim tutuyor.Hani caddede beklerken ikizler burcumusun muhabbeti geçmişti.Benim doğumgüünümde belli değil zaten.Arada bi karakter değiştiriyorum :))

iyi madem karakter değiştirmen arada iyi oluyomuş diyeyim ben de:))

oğluşu ensesinden çpünce deli oluyo, bayılıyo:))

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış belki ondan bişey diyememiştir

Bana gönderdiğiniz fotoğrafları önden ve yandan olmak üzere analiz edeceğim ve sonunda çözüm önerilerimi sunacağım.

Dr oyle demıyor ama bak asagıya.

Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var

Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk

Burun orta kısmı geniş

Burnunuzun uç kısmı büyük

Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde

Burun sırtında kemer var

Burun uç kısmı sarkık

Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında

Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.

Dün herkes komposto yapıcam diyordu yapıldı mı bakalım kompostolarrrr? ben kayısı üzüm incir koydum pişince içinden incirleri çıkarıp blenderdan geçtim püre kıvamında oldu, bakıcı ablamıza da dedim ki içine bigün muz at bigün elma at değişiklik olsun, kuzucuk da yemiş bugün muzlusunu.tavsiye ederim bacılar

slm millet tahlil sonuçlarını aldım ama kalabalık yüzünden doktoru bekleyemedim akşam özeline götürcem

benim şansım büyük o konuda isimleri ben buldum tociş de beğendi ama bizde annem çok sorun çıkardı deniz siyasi isimmiş doğum için geldiğinde elinde bulduğu isimlerin listesi vardı nüfus kağıdı çıkana kadar deli etti bizi şimdi de kesinlikle deniz demez enes i kullanıyor ve onun yüzünden bütün akrabalarım oğluma enes diyor sevmediğimden değil ismi sevmesem koymazdım zaten ama benim günlüm denizde. geçende fırça attı annecik, sadece denizi öğretmeyin diğer adını da öğrensin diye her şeyi biliyo zaten oğlum iki isim birden öğrenecek

bence büyütme kendin diyorsun yarım saatte döner diye

helal sana be kim tutar seni

erken cinsiyet tahmininde bulunacak doktor aryorum acilll

Ya ben yapıcam sana derken ciddiydim niye inanmıyorsun, doktorlar kesin görmeden söylemiyorlar, ben testimi doktora gösterip erkek di mi dediğimde gülmüştü çünkü nerden tahmin ettiğimi anladı, ben pipi görmeden erkek demem dedi,niye acele ediyorsun bu kadar
Öznur bunları sana doktor mu söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…