- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.181
Offff...
Annemin beli hala tam düzelmedi.
Az önce evi aradım, yardımcı kadın çıktı, annem nerde dedim, doktora gitti dedi. Doruk nerde dedim, evde dedi. Anlayamadım, annem nerde dedim tekrar, salak mısın ifadesiyle doktora gittiiiiii dedi. Evde kim var dedim, anneannem varmış. Annem çocuğumu 75 yaşındaki, Doruk'u kucağına bile alamayan anneanneme ve hafif çatlak temizlikçiye bırakıp gitmiş, gerçi yarım saat falan sürer işi, ben meraklanmayayım diye de haber vermedi sanırsam ama ben kudurdum çok fena. Haklı mıyım sizce, yoksa abartmayayım mı?
Ohoo senin laftan anlayan kocan var daha ne istiyorsun, Kerem olacak dedi bari 2.ismi Batu olsun dedim onu da koymadı hayır 2 isim istemiyorum dedi, benim gibi dominant kadın bu hataya nasıl düştü de koca sözü dinledi bilemiyorum boşluğuma geldi sanırım :)isim konusunda Doğuhan olacak dedim bitti gitti.bu konuda kimseyle polimiğe girmeyeceğimi söyleyiş şeklimden herkes anlamişti.
Babasının isminide, yine babası nüfus müdürlüğüne giderken dudağından öperek rica etmiştim :)))) Senol Doguhan oldu aşkımın ismi.
Es kaza ikinci olursa ve kızsa ismi Serra olacak.
şöleeee bi gecmişi okudum bekar hatunlara değinilmiş bende cok muzdaribim bu konuda bizim bi dershanemiz varya orada calısan ünili kızlardan bi tanesi nasıl kocamın içine düşecek manalı manalı gülmeler hocam hocam diye etrafında gezmeler bende laf aramızda bu konularda hassasım cakıverdim manzarayı kocamın yakısıklılıgından falanda deil para meselesi .. en sonunda kocamda patladım yılısık kızda benim yüzümden işinden oldu
nerde laf anlayan koca bende.hayatımda gördüğüm en maço adam gittim bende onunla evlendim :)))) pişmanmıyım hayır.
benim böyle deli dönemlerim olur sesımden bakısımdan anlasılır kı bu kız bızı keser
ısım konusundada oyle oldu.yoksa nerdeeeeeeeee Senol ıstemeyecekde ben yapacagım
mesela gecen gunde oyleydı bundan boyle Doguhan hergun dısarı cıkıyor benı kessende cıkacak dedım ok dedı
Meralciğim ben parlamıyorumki bazan deliliğim tutuyor.Hani caddede beklerken ikizler burcumusun muhabbeti geçmişti.Benim doğumgüünümde belli değil zaten.Arada bi karakter değiştiriyorum :))
nerde laf anlayan koca bende.hayatımda gördüğüm en maço adam gittim bende onunla evlendim :)))) pişmanmıyım hayır.
benim böyle deli dönemlerim olur sesımden bakısımdan anlasılır kı bu kız bızı keser
ısım konusundada oyle oldu.yoksa nerdeeeeeeeee Senol ıstemeyecekde ben yapacagım
mesela gecen gunde oyleydı bundan boyle Doguhan hergun dısarı cıkıyor benı kessende cıkacak dedım ok dedı
Meral Hande Burcu,
Kızlar siz benim burnumu gördünüz.Sizce estetik operasyon olmalı mıyım ?
Burcu yu bilmem ben dün anladım
Şu dede isimlerini koyma mantığı nedir aklım almıyor, dedesinin ismini koyana kadar çocuğuma babasının ismini koyarım, bizim kayınpeder de doğana kadar Mustafa Can diye tutturmuştu, adamın kendi ismini koyduğu yetmediği gibi bi de Can koyulacakmış ikinci ismi, bi de soyadları Alıcı, düşünsenize Can Alıcı yani Azrail töbe töbe.
Ben de doğurana kadar Emir Tuğra demiştim ama eşim hiçbirimizi iplemeyip gitti Kerem koydu
Offff...
Annemin beli hala tam düzelmedi.
Az önce evi aradım, yardımcı kadın çıktı, annem nerde dedim, doktora gitti dedi. Doruk nerde dedim, evde dedi. Anlayamadım, annem nerde dedim tekrar, salak mısın ifadesiyle doktora gittiiiiii dedi. Evde kim var dedim, anneannem varmış. Annem çocuğumu 75 yaşındaki, Doruk'u kucağına bile alamayan anneanneme ve hafif çatlak temizlikçiye bırakıp gitmiş, gerçi yarım saat falan sürer işi, ben meraklanmayayım diye de haber vermedi sanırsam ama ben kudurdum çok fena. Haklı mıyım sizce, yoksa abartmayayım mı?
isim konusunda Doğuhan olacak dedim bitti gitti.bu konuda kimseyle polimiğe girmeyeceğimi söyleyiş şeklimden herkes anlamişti.
Babasının isminide, yine babası nüfus müdürlüğüne giderken dudağından öperek rica etmiştim :)))) Senol Doguhan oldu aşkımın ismi.
Es kaza ikinci olursa ve kızsa ismi Serra olacak.
erken cinsiyet tahmininde bulunacak doktor aryorum acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?