- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.201
Hasret batıl ama bende hepsi tutmuştu, bi minderin altına makas bi minderin altına bıçak koysunlar ama sen bilme hangisinde ne olduğunu, makasın üstüne oturursan kız bıçağın üstüne oturursan erkek
Kafanın üstünden senin bilmediğin bi anda tuz döksünler çeneni kaşırsan kız burnunu kaşırsan erkek bi de çin takvimi var ama o her zaman tutmuyor
erken cinsiyet tahmininde bulunacak doktor aryorum acilll
Günaydın canlarım moralim çok bozuk benim Hilal kuzum hasta 2 günden beri ateşler içinde üst solunum enfeksiyonu geçiriyor dün doktora gittik 5 tane iğne verdi öksürük şurubu, antibiotik şurubu birde birden oldu bir gece içinde hastalandı ateşler içindeydi fitil verdim düştü dün akşama kadar hastanedeydik gece yine ateşlendibugün wercektim kanı yine cengiz beyin işleri baskın çıktı ben öğlene kadar yattım buraya bi girip çıktıktan sonraAylin bunları söyleyen sen misin anacım:)) bende tutmamıştı o makas bıçak hikayesi
Hasret ikili teste kadar sabret, bak Aylin sölicekmiş iştekız aylininki de tahmin bana kesin weri lazım:) ya bu kadar takmıyodum dün süreyya bey erkeğe benzetince bnde bi çıkıntı gördüm ekranda ne bilim işte acaip meraklandım annmde hawaya girdi bu kadarerkek meraklısı olduunu bilmiodumerkeke benzdeiğini duyduktan sonra bu hamilelik konusunda pek bi iyimser oldu!!! bnde bari hemen akmı karamı çıksında millet coşmasın istyorum yine (( zaten cengize sölemedim erkeğe benzetti die yoksa beşiktaştaki sokak pilwacısına bile yayar
yaw sen o kadar iddalısın yani haftasına göre değişmiyomu peki o sonuç? yarın 12 haftayız biz...Ya ben yapıcam sana derken ciddiydim niye inanmıyorsun, doktorlar kesin görmeden söylemiyorlar, ben testimi doktora gösterip erkek di mi dediğimde gülmüştü çünkü nerden tahmin ettiğimi anladı, ben pipi görmeden erkek demem dedi,niye acele ediyorsun bu kadar
Öznur bunları sana doktor mu söyledi?
öznurcum bnce operasyondan sonra dehşet birhatun olursun.. resimlerdegöze ilk çarpan burnunun biraz uzun olması birazda ucundan basık sanırım.. çok rahatsız edici birgörüntü değil ama o profiline bi ara koyduğun güneş gözlüklü yakın resmindebariz göze batıyodu.. faceteki..
Hasret batıl ama bende hepsi tutmuştu, bi minderin altına makas bi minderin altına bıçak koysunlar ama sen bilme hangisinde ne olduğunu, makasın üstüne oturursan kız bıçağın üstüne oturursan erkek
Kafanın üstünden senin bilmediğin bi anda tuz döksünler çeneni kaşırsan kız burnunu kaşırsan erkek bi de çin takvimi var ama o her zaman tutmuyor
dün yüzük olayını yaptık erkek çıktı, bıçak makasıda yapmış melisa bıçağa oturdumoda erkek dedi, çin takwimi kız dior.. başkada bişey yok:)
hehehe dun orduya yetecek kadar yemek yaptıgımdan bugun toto buyutebılıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?