2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 yıl once gıttıgım kbb uzmanı kı ben fecı usutmustum bogazım ıcın gıtmıstım, bana burnumda kırık oldugunu ve amelıyat olmam gerektıgını soylemıstı.

Hasret batıl ama bende hepsi tutmuştu, bi minderin altına makas bi minderin altına bıçak koysunlar ama sen bilme hangisinde ne olduğunu, makasın üstüne oturursan kız bıçağın üstüne oturursan erkek
Kafanın üstünden senin bilmediğin bi anda tuz döksünler çeneni kaşırsan kız burnunu kaşırsan erkek bi de çin takvimi var ama o her zaman tutmuyor

Öznur cnm bence burnun ayrı bi karizma katıyo sana, ciddiyim haa. ben doğal görüntüleri çok severim. uyuz oluyorum tek makineden çıkmış hepsi aynı tiplere. hokka burun, kalın dudaklar, kedi gözler. herkes birbirine benzemeye başladı farkında mısınız? en güzeli doğal görüneni benim fikrim cnm

Öznur sana şu kadarını söyleyeceğim burun ameliyatlarında burun kemiğini çekiçle kırıyorlar ameliyattan sonra çok ağrıların olacak ve yüzün ile gözlerin burnundaki kırık olacağı için davul gibi şişecek, yine de değer diyorsan sen bilirsin ben de kulaklarım için ameliyat olmak istiyorum ama burundan daha basit olduğu halde cesaret edemiyorum

Aylin bunları söyleyen sen misin anacım:)) bende tutmamıştı o makas bıçak hikayesi
Hasret ikili teste kadar sabret, bak Aylin sölicekmiş işte

Aylin mikrocerrahi yöntemi ile tıraşlanıyor artık.ne ağrı ne sızı oluyor.Ben bir tek amelyatdan cıktıkdan sonra usume faslından korkuyorum ne yalan soyleyeyım.
Benim derdim zayıflayamamakdan tepeme vurrmuş olması.Kendimi güzel hissetmiyorum ona buna saldırıyorum :)))
Gerçi bu burun amelıyatını er yada gec olacagım kacıs yok.Nefes alamadıgımda olurum artık.

selam bacılaaar napıyonuuuz
ayy pc başına oturana kadar hiç farkında değildim ama özlemişim sizi bee
herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım
ben herzamanki gibi kırıkkaledeydim
en kötü durum Arda'nın elinin yanması oldu
mutfakta işim vardı kaynımın kızına emanet etmiştim 15 yaşında yani küçük değil... o da ilgilenmemiş sobaya tırmanmaya çalışmış bizimki de
sağ elinin bileğe yakın olan tarafı yandı kuzumun biraz su topladı Allah'tan çok yanmıyomuş soba
1-2 saat sonra unuttu emekleme sevdasına su toplayan yer de kendiliğinden patlamış zaten böylece atlatmış olduk
onun dışında fena değildi bayram tatilimiz

herkes iyidir umarım sizi ve bebişleri koccaman öpüyorum

Jale biz de özledik seni cnm, hoşgeldin.. Ardacıka çok geçmiş olsun cnm, allahım korumuş onu. daha kötü de olabilirdi, hamdolsun kolay atlatmış. Sen ne alemdesin, nasıl gidiyo hamilelik?

hehehe dun orduya yetecek kadar yemek yaptıgımdan bugun toto buyutebılıyorum :))

iyi büyüt bakalım, ben de yarına bi tek çorba yaparım herhalde bugünden artanların yanına:))

Bu arada mantar çorbası içirebilir miyiz kuzulara? mantar almış koca adam, kültür mantarı değil ama hakiki mantar. içirmeyeyim di mi onun çorbasından Eymene??

Çok geçmiş olsun canım size...bende iyi sayılırım minik kuzum hasta biraz teyzesi bugün biraz daha iyi 2 gündür çok zor günler geçirdik

Hasret benimki 14 haftalık belli olmustu aslında 12 haftalıkken ultrasona girdiğimde cıkıntı vardı ben erkek işte dedim dr daha cok erken dedi 14.haftada kütahya daki dr um erkek annesi olacaksın demişti ... erkekler genelde erken gösteriyo cinsiyetini benim egemin dogana kadar yüzünden cok pipisi gözüküyodu :))))))))) ay ne güzel günlerdi beeeee heyecan dolu ultrason günleri .....

Hasret, Ayline katılıyorum, ikili test sonucu tutuyo, bence de bir an evvel kanı vermeye bak, ondan sonra ak mı kara mı anlaşılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…