- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.241
oglusu yıkadım kremledım masaj yaptım emzırdım ve sımdı yıne uyuyor tosbıb bocugum.
yazgı masallah alp e.
Jale biz de özledik seni cnm, hoşgeldin.. Ardacıka çok geçmiş olsun cnm, allahım korumuş onu. daha kötü de olabilirdi, hamdolsun kolay atlatmış. Sen ne alemdesin, nasıl gidiyo hamilelik?
Jalecim, çok geçmiş olsun kuzuya, artık çok tehlikeli olmaya başladılar, çok dikkatli olmamız lazım..
jale gecmiş olsun Allah beterlerinden korusun ...
yazgıcım maaşallah Alp paşayabiz geldik doktordaydık Alp paşanın rutin kontrolü.
ALP bey 9350 gr 71 cm olmuşbir ay birhaftada 600 gr almış.iyi bence.bu harekete,uykusuzluğa ve günde enaz 2-3 kez kakaya iyii bile.başka herhangi bir problem yok,çok şükür gayet sağlıklı..bizden böyle.
iyi akşamlar arkadaşlar.. eçmiş bayramınızı kutu olsun.. ben evde ve annemlerdeydim genele yayarsak.Annemlerde kaldık bir haftaya yakın dinlenebiliceğimi umut etmiştim ama dinlenemedim mlsfnie kendimi ailemin gözünde değerli hissedemiyorum bu aralar bilmiyorum.. bencilleşmişte olabilirim.. annemin ennihayetinde 3 çocuğu var.. kızkardeşim hamile ben bebişliyim erkek kardeşim de 24nisanda evlenicek.. annemde kime yetişiceğini şaşırıyo sanrım.. sırf bu yüzden tek çocuğa sıcak bakmaya başladım acaba diorum bende her çocuğumla eşit ilgilenebilirmiim die düşünüyorum çok mutsuzum çok yorgunum..evde oturmaktan olsa gerek kendimi işeyaramaz hissediyorum..nolucam ben böyle : birde minoset dışında ağrı kesici önerebilirmisiniz.. başım çoook ağrıyor.. emzirdiğim için minosetten başka bişi kullnmadım ama artık o etki etmiyor
sitenin son halini sevdim.böyle daha iyi oldu önceki günlere göre.
bu akşam OSMAN var.hiçbir diziyi bu denli takip etmiyorum,ama bu çok başka yaw.
birkaç takip ettiğim dizi daha var.öyle çok değil zaten 2-3 tane.
oglusu yıkadım kremledım masaj yaptım emzırdım ve sımdı yıne uyuyor tosbıb bocugum.
yazgı masallah alp e.
iyi akşamlar arkadaşlar.. eçmiş bayramınızı kutu olsun.. ben evde ve annemlerdeydim genele yayarsak.Annemlerde kaldık bir haftaya yakın dinlenebiliceğimi umut etmiştim ama dinlenemedim mlsfnie kendimi ailemin gözünde değerli hissedemiyorum bu aralar bilmiyorum.. bencilleşmişte olabilirim.. annemin ennihayetinde 3 çocuğu var.. kızkardeşim hamile ben bebişliyim erkek kardeşim de 24nisanda evlenicek.. annemde kime yetişiceğini şaşırıyo sanrım.. sırf bu yüzden tek çocuğa sıcak bakmaya başladım acaba diorum bende her çocuğumla eşit ilgilenebilirmiim die düşünüyorum çok mutsuzum çok yorgunum..evde oturmaktan olsa gerek kendimi işeyaramaz hissediyorum..nolucam ben böyle : birde minoset dışında ağrı kesici önerebilirmisiniz.. başım çoook ağrıyor.. emzirdiğim için minosetten başka bişi kullnmadım ama artık o etki etmiyor
çok teşekkür ederim canlarım
meralcim hamileliğim iyi gidiyor çok şükür çok nadir ve hafif de olsa bulantılar yokluyor arada bir,
pzt doğum yaptığım hastaneye gideceğim bakalım dosyamızı açtıralım yine orayı istiyorum doğum için
yazgıcım maaşallah Alp paşaya
Elif cnm pek bi bezgin gördüm yine seni( önceleri çalışıyor muydun cnm? eğer öyleyse belki de bakıcı tutup tekrar iş hayatına dönmen iyi olacaktır, Yasemine çok iyi geldi, sana da iyi gelir diye düşünüyorum cnm
canım sen pek iyi değil gibisin.depresyona falan girmiş olabilir misin?neden işe yaramaz olasın aksine öyle güzel bir şeyle uğraşıyorsun ki,herşeyden her işten önemli.bence başağrında biraz ruh halinle alakalı.bukadar stres yapma.
canım öncelikle Alp paşaya maşallahh.. çok bunaldım yazgıcım bebeğim dünyam benim evet ama biraz nefes alabilmek istiyorum.. depresyondamıyım bilmiyorum ama girmediysemde girmem yakındır...
kızlaar napıyonuz
ebru nerde bu gün bilen war mı?
kızlaar napıyonuz
jaleciğim teşekkürler canım deniycem hemen..
Meral evet canım önceleri çalışıyodum.. bende evde olmaktan çok sıkıldım bebeğimi emanet edicek bi yakınım falan olsa hiç durmam.. babamız bakıcı olayına oğlumuz biraz biraz kendini ifade etmeye başlamadan olmaz dio malesef canım... çok bunaldım tatlım bildiğin gibi diil hiç bilmediğim bi yere tıkıldım kaldım çocukla
ebru nerde bu gün bilen war mı?
afferin sana güzel bakmışın cücüümü:)biz geldik doktordaydık Alp paşanın rutin kontrolü.
ALP bey 9350 gr 71 cm olmuşbir ay birhaftada 600 gr almış.iyi bence.bu harekete,uykusuzluğa ve günde enaz 2-3 kez kakaya iyii bile.başka herhangi bir problem yok,çok şükür gayet sağlıklı..bizden böyle.
16.haftanın sonnuna kadar bekleeeişte aynen bnde öyle çıkıntı gördüm bacak arasında tepecik gibi.. bakalım artık allah sağlıklı we hayırlı wersin
maşşalah güvercinime..5 he..biz 4teyiz..maşallah alpe cery sanırım bu ay hiçkilo alamdı dişler mahwetti kuzumu 1 ayda toplam 5 diş çıkardı
aradıgın ebru ben isem ahada burdayımebru nerde bu gün bilen war mı?
annem sen hiçmi anlamadın bi belirti vermedi..doktordan geldim, idrar yolları enfeksiyonu artı pelvis enfeksiyonu süperim6tane penisilin, 2kutu antibiyotik hap, hamilyken kullandığımız tozlardan ve vajinal tablet kurtulamadım şu haplardan iyiki daha fazla beklememişim arkadaşlar doktor işlerinizi sallamayın ilaç yükü artıyor :Z
anam! sen narıyon kız burada senelik izinde değilmiydin? neyse hoşgeldin komşu :)
lavinya akşamüstü buradaydı da diğer ebruyu bilmiyorum
no problemo..istanbullu teyzemi sizin oraya yolcu ettik..şimdide koci gelr..gene bi gir bi cıkları oynuyorum..oo kaçak nerelerdesin, yeni mi döndün? nasıl geçti cnm tatil?
acaba eşinle konuşsan durumunu, açıkça çok kötü hissettiğini hatta belki depresyonda olduğunu falan söyleyip biraz da baskın davransan? Allah korkusu olan iyi bi bakıcı bulursunuz Allahın izniyle yaa, pek çok bebek bakıcı ile büyüyor işte. bence senin buna ihtiyacın var ve oğlun da artık büyüdü epeyce, zamanıdır yani
bugün uğramıştı bi ara, problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?