2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar.. eçmiş bayramınızı kutu olsun.. ben evde ve annemlerdeydim genele yayarsak.Annemlerde kaldık bir haftaya yakın dinlenebiliceğimi umut etmiştim ama dinlenemedim mlsf nie kendimi ailemin gözünde değerli hissedemiyorum bu aralar bilmiyorum.. bencilleşmişte olabilirim.. annemin ennihayetinde 3 çocuğu var.. kızkardeşim hamile ben bebişliyim erkek kardeşim de 24nisanda evlenicek.. annemde kime yetişiceğini şaşırıyo sanrım.. sırf bu yüzden tek çocuğa sıcak bakmaya başladım acaba diorum bende her çocuğumla eşit ilgilenebilirmiim die düşünüyorum çok mutsuzum çok yorgunum..evde oturmaktan olsa gerek kendimi işeyaramaz hissediyorum..nolucam ben böyle :birde minoset dışında ağrı kesici önerebilirmisiniz.. başım çoook ağrıyor.. emzirdiğim için minosetten başka bişi kullnmadım ama artık o etki etmiyor

Jale biz de özledik seni cnm, hoşgeldin.. Ardacıka çok geçmiş olsun cnm, allahım korumuş onu. daha kötü de olabilirdi, hamdolsun kolay atlatmış. Sen ne alemdesin, nasıl gidiyo hamilelik?

Jalecim, çok geçmiş olsun kuzuya, artık çok tehlikeli olmaya başladılar, çok dikkatli olmamız lazım..

jale gecmiş olsun Allah beterlerinden korusun ...

çok teşekkür ederim canlarım
meralcim hamileliğim iyi gidiyor çok şükür çok nadir ve hafif de olsa bulantılar yokluyor arada bir,
pzt doğum yaptığım hastaneye gideceğim bakalım dosyamızı açtıralım yine orayı istiyorum doğum için

yazgıcım maaşallah Alp paşaya

geçmiş olsun canım parol'de kullanabilirsin

aynen benim de bu sene en ilgiyle takip ettiğim dizi:))

oglusu yıkadım kremledım masaj yaptım emzırdım ve sımdı yıne uyuyor tosbıb bocugum.
yazgı masallah alp e.

aaa ne tesadüf biz de şimdi yaptık bıcıbıcımızı, şu anda da ayağımda sallanıyor beyefendi, uyusa da azıcık ütü yapsam

Elif cnm pek bi bezgin gördüm yine seni( önceleri çalışıyor muydun cnm? eğer öyleyse belki de bakıcı tutup tekrar iş hayatına dönmen iyi olacaktır, Yasemine çok iyi geldi, sana da iyi gelir diye düşünüyorum cnm

canım sen pek iyi değil gibisin.depresyona falan girmiş olabilir misin?neden işe yaramaz olasın aksine öyle güzel bir şeyle uğraşıyorsun ki,herşeyden her işten önemli.bence başağrında biraz ruh halinle alakalı.bukadar stres yapma.

teşekkürler jalecim.iyi olmanıza sevindim canım.

jaleciğim teşekkürler canım deniycem hemen..
Meral evet canım önceleri çalışıyodum.. bende evde olmaktan çok sıkıldım bebeğimi emanet edicek bi yakınım falan olsa hiç durmam.. babamız bakıcı olayına oğlumuz biraz biraz kendini ifade etmeye başlamadan olmaz dio malesef canım... çok bunaldım tatlım bildiğin gibi diil hiç bilmediğim bi yere tıkıldım kaldım çocukla

doktordan geldim, idrar yolları enfeksiyonu artı pelvis enfeksiyonu süperim 6tane penisilin, 2kutu antibiyotik hap, hamilyken kullandığımız tozlardan ve vajinal tablet kurtulamadım şu haplardan iyiki daha fazla beklememişim arkadaşlar doktor işlerinizi sallamayın ilaç yükü artıyor :Z

kızlaar napıyonuz

anam! sen narıyon kız burada senelik izinde değilmiydin? neyse hoşgeldin komşu :)

ebru nerde bu gün bilen war mı?

lavinya akşamüstü buradaydı da diğer ebruyu bilmiyorum

millet dağılmış yav :)

şu mesaj saatlerini de geri getirseler de kim ne zaman ne söylemiş bilsek saatler sonra cevap yazmasak

Son düzenleme:
kızlaar napıyonuz

oo kaçak nerelerdesin, yeni mi döndün? nasıl geçti cnm tatil?

acaba eşinle konuşsan durumunu, açıkça çok kötü hissettiğini hatta belki depresyonda olduğunu falan söyleyip biraz da baskın davransan? Allah korkusu olan iyi bi bakıcı bulursunuz Allahın izniyle yaa, pek çok bebek bakıcı ile büyüyor işte. bence senin buna ihtiyacın var ve oğlun da artık büyüdü epeyce, zamanıdır yani

bugün uğramıştı bi ara, problem yok

bende seini gibi hissediyorum kendimi işe yaramaz çirkin bezgin vs vs bende hiç kimseyi tanımadığım bi yerde bütüün gün ewde uyumayan bi cocukla beraber olmaktan çok bulanmış durumdayım eşiminde 30 yıllık ewli gibi davramasıda cabası..en iyi ilaç çalışmak ama bnm eşimde senin gibi düşünüyor. bende öyle düşünüyorum gerçi:S biraz daha büyüsünlerde sabretcez artık. tek çocuk asla düşünme en az 2 onu yalnız bırakma dert ortağı mutluluk arkadaşı olsun kimse kardeş gibi olamaz. birgün biz gidicez buralardan o tek başına kalmasın eşi asla karşılıklısz olmaz cunku kardeş gibisi olmaz..

kızlar naber?nefret ettim sitenin bu halinden...1 saatir geçmişi okumaya çalışıyorum ne mümkün..1 sayfa dhi okuyamadım...sayfa başa dönüp duruyor......neyse umarım bir yaramazlık yoktur...bu arada bende çok bunalmış durumdayım..evde sanki hiç işim bitmiyor..sürekli bişeyler çıkıyor...

afferin sana güzel bakmışın cücüümü:)
işte aynen bnde öyle çıkıntı gördüm bacak arasında tepecik gibi.. bakalım artık allah sağlıklı we hayırlı wersin
16.haftanın sonnuna kadar bekleee
maşallah alpe cery sanırım bu ay hiçkilo alamdı dişler mahwetti kuzumu 1 ayda toplam 5 diş çıkardı
maşşalah güvercinime..5 he..biz 4teyiz..
aradıgın ebru ben isem ahada burdayım
annem sen hiçmi anlamadın bi belirti vermedi..
neyseki yolun başında yakaladın..gecmiş olsun

no problemo..istanbullu teyzemi sizin oraya yolcu ettik..şimdide koci gelr..gene bi gir bi cıkları oynuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…