- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.261
işte aynen bnde öyle çıkıntı gördüm bacak arasında tepecik gibi.. bakalım artık allah sağlıklı we hayırlı wersin
kızlar naber?nefret ettim sitenin bu halinden...1 saatir geçmişi okumaya çalışıyorum ne mümkün..1 sayfa dhi okuyamadım...sayfa başa dönüp duruyor......neyse umarım bir yaramazlık yoktur...bu arada bende çok bunalmış durumdayım..evde sanki hiç işim bitmiyor..sürekli bişeyler çıkıyor...
izindeyim hala. kayseriden ankaraya geçtim bugün. çok yorgunum, mertin bütün huyları değişti çıldırmak üzereyim,çok arsızlaştı ve peşimden ayrılmıyo,devamlı mız mız. ooof ooof.doktordan geldim, idrar yolları enfeksiyonu artı pelvis enfeksiyonu süperim6tane penisilin, 2kutu antibiyotik hap, hamilyken kullandığımız tozlardan ve vajinal tablet kurtulamadım şu haplardan iyiki daha fazla beklememişim arkadaşlar doktor işlerinizi sallamayın ilaç yükü artıyor :Z
anam! sen narıyon kız burada senelik izinde değilmiydin? neyse hoşgeldin komşu :)
lavinya akşamüstü buradaydı da diğer ebruyu bilmiyorum
3 aralığa kadar izinliyim. ankaradan malatyaya geçecez daha. çok yorgunum.oo kaçak nerelerdesin, yeni mi döndün? nasıl geçti cnm tatil?
acaba eşinle konuşsan durumunu, açıkça çok kötü hissettiğini hatta belki depresyonda olduğunu falan söyleyip biraz da baskın davransan? Allah korkusu olan iyi bi bakıcı bulursunuz Allahın izniyle yaa, pek çok bebek bakıcı ile büyüyor işte. bence senin buna ihtiyacın var ve oğlun da artık büyüdü epeyce, zamanıdır yani
bugün uğramıştı bi ara, problem yok
kızlar naber?nefret ettim sitenin bu halinden...1 saatir geçmişi okumaya çalışıyorum ne mümkün..1 sayfa dhi okuyamadım...sayfa başa dönüp duruyor......neyse umarım bir yaramazlık yoktur...bu arada bende çok bunalmış durumdayım..evde sanki hiç işim bitmiyor..sürekli bişeyler çıkıyor...
aynen hiç sevmedim ama mecbur alışıcaz.. Siz bayramda ne yaptınız Ebru, kayınvalidelere gitmediniz galiba?
ya bende başlayayım o zaman bu gün bende az makarna yaptık ama emirhan pek sevmedi...4 kaşık yedi sadece...ama başka şeylerde deneyeceğim yarında dolma yapayım bari...tatlı olmayan hiç bir şeyi kabul etmiyor...ama alışması lazım..acaba akşamda muhallebi yerine yemek versem...mecburen yemeye başlar herhalde o zaman...dünden önceki günde çorbayı yemedi yine..ekmeye krem peynir sürdüm az az verdim..onuda bir dilim ekmeğin içi kadar yedi...bu arada sanırım dişte geliyor üst damaktaki tavşan dşlerinden birinin yeri beyazlamış..ne zaman çıkar bilmiyorum ama...Ebrucum artık hemen hemen herkes başladı ev yemeklerinden vermeye. Özellikle dolmayı doktorlar tavsiye ediyomuş. ben de dün biraz makarna verdim
ya alışırız ennde sonundada...öteki türlü sankiş daha hoştu.ne bileyim garip geldi birazizindeyim hala. kayseriden ankaraya geçtim bugün. çok yorgunum, mertin bütün huyları değişti çıldırmak üzereyim,çok arsızlaştı ve peşimden ayrılmıyo,devamlı mız mız. ooof ooof.
3 aralığa kadar izinliyim. ankaradan malatyaya geçecez daha. çok yorgunum.
katılıyorum valla şok oldum sitenin haline, belki ilerde severiz.
neyse kızlarrben kaçıyorum şimdilik ödev yaptıracağım büyüğe..bir saatir bir sayfa ödevi yazamadı tek başına...kendinize iyi bakın şimdilik
Burcu cnm harun peygamber ismidir. öyle bi tartışmaya denk gelmiştim daha önce, inatçı manasına gelen harun farklı bi sesle yazılıyomuş, bizim kullandığımız harunun kelime kökeni itibari ile manası har'dan gelir yani ateştir
Meral Hande Burcu,
Kızlar siz benim burnumu gördünüz.Sizce estetik operasyon olmalı mıyım ?
Ben fotolarını gördüm çok hoş hatunsun, sanırım bizim forumda çirkin kadın yok, nerden de böyle toplandıysakdenk geldi demek ki
erken cinsiyet tahmininde bulunacak doktor aryorum acilll
Dün herkes komposto yapıcam diyordu yapıldı mı bakalım kompostolarrrr? ben kayısı üzüm incir koydum pişince içinden incirleri çıkarıp blenderdan geçtim püre kıvamında oldu, bakıcı ablamıza da dedim ki içine bigün muz at bigün elma at değişiklik olsun, kuzucuk da yemiş bugün muzlusunu.tavsiye ederim bacılar
selam bacılaaar napıyonuuuz
ayy pc başına oturana kadar hiç farkında değildim ama özlemişim sizi bee
herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım
ben herzamanki gibi kırıkkaledeydim
en kötü durum Arda'nın elinin yanması oldu
mutfakta işim vardı kaynımın kızına emanet etmiştim 15 yaşında yani küçük değil... o da ilgilenmemişsobaya tırmanmaya çalışmış bizimki de
sağ elinin bileğe yakın olan tarafı yandı kuzumun biraz su topladı Allah'tan çok yanmıyomuş soba
1-2 saat sonra unuttu emekleme sevdasına su toplayan yer de kendiliğinden patlamış zaten böylece atlatmış olduk
onun dışında fena değildi bayram tatilimiz
herkes iyidir umarım sizi ve bebişleri koccaman öpüyorum
Kepçeler anacım ama tabi fotolardan farketmeniz zor çünkü asla ve kat'a toplamıyorum
biz geldik doktordaydık Alp paşanın rutin kontrolü.
ALP bey 9350 gr 71 cm olmuşbir ay birhaftada 600 gr almış.iyi bence.bu harekete,uykusuzluğa ve günde enaz 2-3 kez kakaya iyii bile.başka herhangi bir problem yok,çok şükür gayet sağlıklı..bizden böyle.
doktordan geldim, idrar yolları enfeksiyonu artı pelvis enfeksiyonu süperim6tane penisilin, 2kutu antibiyotik hap, hamilyken kullandığımız tozlardan ve vajinal tablet kurtulamadım şu haplardan iyiki daha fazla beklememişim arkadaşlar doktor işlerinizi sallamayın ilaç yükü artıyor :Z
lavinya akşamüstü buradaydı da diğer ebruyu bilmiyorum
kızlar ya bebişlere oğlen sebze çorbası yerine hazırladığınız başka bişeyler varmı..yani böyle dolma ,makarna,köfte gibi bişeyler...emirhan hiç bir çorba çeşidini yemek oldu...acaba yavaş yavaş böyle şeylere geçsemmi diyorum..yada ev yemeklerine...
Günaydın
Eymen bey pek iştahsız bugünler de ne yapacağımı şaşırdım...
her yerimi ısırıyor artık yedi dişle canımı yakıp duruyor
Dün kek yapmıştım ondan yedi bir dilim
kuduruk bir dakika yerinde durmuyor fena bi şey oldu
müzik duydu mu bir oynaşı var
Tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun... Allahım şifa versin hepinize
Benim kasıklarım ağrıyor 4gündür ara ara regli mi olacağım yoksa üşüttüm mü anlaymıyorum
4 Aralık Cumartesi bekliyorum ona göre ayarlayın işlerinizi...
Geçmişi okudum da alıntı bile yaptım, aferin bana...
Uykusuzum, kuzu çok fena nezle, sümükleri burnundan ağzına doğru süzülüp duruyor, burnu tıkanıyor, sanırım geniz akıntısı da var biraz. Zor bir gece geçirdi bebeğim, serum fizyolojikle, cold mixle biraz rahatlatmaya çalıştım, sabaha doğru derin bir uykuya daldı neyse ki. Bu arada Kadir Tuğcu'yu dinlemeyip Peditus'a da başladım :) Esin'in tavsiyesiyle, elma kabuğu, ıhlamur, zencefil kaynattım akşam, iki yudum içti bıraktı. Tavuk suyuna bol sebzeli, limon ve yumurta terbiyeli çorba yaptım, nezleye gribe çok iyi gelirmiş, onu sevdi yedi neyse ki... Sonra da bütün gece emdi. Ateşi çıkmadan atlatır inşallah, alt tarafı nezle oldu ama ben çok üzüldüm iyi bakamadım çocuğuma diye :)
Herkesciklere günaydın,Kerem de hem burun akıntısından hem diş çıkardığı için salyalardan foşur foşur durumda, gece 2 ye kadar ağlayarak uyandı sonra son zamanlarda sürekli reddetmesine rağmen belki acıkmıştır deyip biberon maması yaptım verdim içti ve uyudu, burnu o kadar akmasına rağmen yine de tıkanıyor, yastıkla yatırdım dün gece, ama ne tavuk suyu çorbası ne de elmalı zencefilli ıhlamur falan yapmak aklıma gelmediBurcu burun akıntısından neden Peditus a başladığını da anlamadım? biz bu bebeleri sahilde üşüttük diyim ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?