2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bebişlere oğlen sebze çorbası yerine hazırladığınız başka bişeyler varmı..yani böyle dolma ,makarna,köfte gibi bişeyler...emirhan hiç bir çorba çeşidini yemek oldu...acaba yavaş yavaş böyle şeylere geçsemmi diyorum..yada ev yemeklerine...

aynen hiç sevmedim ama mecbur alışıcaz.. Siz bayramda ne yaptınız Ebru, kayınvalidelere gitmediniz galiba?

Ebrucum artık hemen hemen herkes başladı ev yemeklerinden vermeye. Özellikle dolmayı doktorlar tavsiye ediyomuş. ben de dün biraz makarna verdim

izindeyim hala. kayseriden ankaraya geçtim bugün. çok yorgunum, mertin bütün huyları değişti çıldırmak üzereyim,çok arsızlaştı ve peşimden ayrılmıyo,devamlı mız mız. ooof ooof.
çok geçmiş olsun canım. bendede vajinal yara vardı. dün yaktırmak için dr gittim iyileştiğini öğrendim çok mutluyum:)

3 aralığa kadar izinliyim. ankaradan malatyaya geçecez daha. çok yorgunum.

katılıyorum valla şok oldum sitenin haline, belki ilerde severiz.

Son düzenleme:
aynen hiç sevmedim ama mecbur alışıcaz.. Siz bayramda ne yaptınız Ebru, kayınvalidelere gitmediniz galiba?

ya sürekli yolda geçti bayram...önce inegöle anneme..1 gece kaldık orda..sonra bursaya kaynanama 2 gece porda..sonra erdeğe geçtik 2 gecede orda kaldık..yolda çoçuklarla perişan oldum..valiz toplayım açmakla geçti vallahi...

sen neyaptın?gittinizmi yurtdışına...

Ebrucum artık hemen hemen herkes başladı ev yemeklerinden vermeye. Özellikle dolmayı doktorlar tavsiye ediyomuş. ben de dün biraz makarna verdim
ya bende başlayayım o zaman bu gün bende az makarna yaptık ama emirhan pek sevmedi...4 kaşık yedi sadece...ama başka şeylerde deneyeceğim yarında dolma yapayım bari...tatlı olmayan hiç bir şeyi kabul etmiyor...ama alışması lazım..acaba akşamda muhallebi yerine yemek versem...mecburen yemeye başlar herhalde o zaman...dünden önceki günde çorbayı yemedi yine..ekmeye krem peynir sürdüm az az verdim..onuda bir dilim ekmeğin içi kadar yedi...bu arada sanırım dişte geliyor üst damaktaki tavşan dşlerinden birinin yeri beyazlamış..ne zaman çıkar bilmiyorum ama...
ya alışırız ennde sonundada...öteki türlü sankiş daha hoştu.ne bileyim garip geldi biraz

neyse kızlarrben kaçıyorum şimdilik ödev yaptıracağım büyüğe..bir saatir bir sayfa ödevi yazamadı tek başına...kendinize iyi bakın şimdilik

Son düzenleme:
neyse kızlarrben kaçıyorum şimdilik ödev yaptıracağım büyüğe..bir saatir bir sayfa ödevi yazamadı tek başına...kendinize iyi bakın şimdilik

kolay gelsin canım, hadi ii geceler.
meral kız sen yurtdışında neler yaptın ii geçtimi tatil, eşinle nasıl aranız? amma soru sormuşum be:) annemlerdeyim şuan ev kardeşlerim ve yeğenlerimle dolu bi onlara bakiim ben ayıp olmasın bende kaçıyom öptüm sizi:)

Günaydın

Eymen bey pek iştahsız bugünler de ne yapacağımı şaşırdım...
her yerimi ısırıyor artık yedi dişle canımı yakıp duruyor
Dün kek yapmıştım ondan yedi bir dilim
kuduruk bir dakika yerinde durmuyor fena bi şey oldu
müzik duydu mu bir oynaşı var

Tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun... Allahım şifa versin hepinize
Benim kasıklarım ağrıyor 4gündür ara ara regli mi olacağım yoksa üşüttüm mü anlaymıyorum

4 Aralık Cumartesi bekliyorum ona göre ayarlayın işlerinizi...

Günaydııınnn,

Dün siteye beni dışarı attı, sonra da almadı içeri, size hoşçakalın diyemeden çıktım mecburen.

Meral, bak çok güzel moral verdi bu yazdığın valla, biraz daha hoş karşılayabilirim artık çocuğumun ismini :)

Meral Hande Burcu,
Kızlar siz benim burnumu gördünüz.Sizce estetik operasyon olmalı mıyım ?

Benim burnum da seninkinden çok farklı değil ama hiç öyle bişey düşünmedim, hem korkarım hem de doğal halimden memnunum. Sen eğer korkmuyorsan ve ameliyat sonrasındaki haline alışabileceksen, öyle daha mutlu olacaksan, ol o zaman...

Ben fotolarını gördüm çok hoş hatunsun, sanırım bizim forumda çirkin kadın yok, nerden de böyle toplandıysak denk geldi demek ki

Ayyy evet , bütün güzel kadınlar 2010 martta doğurmuş sanırsam :)

erken cinsiyet tahmininde bulunacak doktor aryorum acilll

Benim doktora git, 11+5'te erkek dedi, sonra da hep erkek dedi, pipilim geldi :)

Ben yapamadım, ama bu akşam bu tarifle yapacam, tam bomba olmuş, senin eline sağlık, Keremciğe de afiyet olsun, yarasın...

Jalecim çok geçmiş olsun Arda kuzuya, yine ucuz atlatmış, Allah beterinden korusun.

Kepçeler anacım ama tabi fotolardan farketmeniz zor çünkü asla ve kat'a toplamıyorum

Uyanık seni :)

Maaşallah kuduruk kuzuma :)

Şeyma geçmiş olsun, biraz fazla ilaç kullanacaksın cidden ama çabucak geçer umarım.

Ev yemeklerinden veriyorum ben artık akşamları, tadını beğenirse yiyor, beğenmezse püskürtüyor, o zaman başka şey yapıyorum. Öğlen sebze çorbası ya da püresine devam, her gün başk a çeşit, çok severek yiyor.

Yerim ben o dans eden minik adamı, maaşallah...

Geçmişi okudum da alıntı bile yaptım, aferin bana...

Uykusuzum, kuzu çok fena nezle, sümükleri burnundan ağzına doğru süzülüp duruyor, burnu tıkanıyor, sanırım geniz akıntısı da var biraz. Zor bir gece geçirdi bebeğim, serum fizyolojikle, cold mixle biraz rahatlatmaya çalıştım, sabaha doğru derin bir uykuya daldı neyse ki. Bu arada Kadir Tuğcu'yu dinlemeyip Peditus'a da başladım :) Esin'in tavsiyesiyle, elma kabuğu, ıhlamur, zencefil kaynattım akşam, iki yudum içti bıraktı. Tavuk suyuna bol sebzeli, limon ve yumurta terbiyeli çorba yaptım, nezleye gribe çok iyi gelirmiş, onu sevdi yedi neyse ki... Sonra da bütün gece emdi. Ateşi çıkmadan atlatır inşallah, alt tarafı nezle oldu ama ben çok üzüldüm iyi bakamadım çocuğuma diye :)

Günaydın Canlarımmmm,
Bütün öğretmenlerimizin ve özellikle buradaki öğretmen arkadaşlarımın bu özel günlerini can-ı gönülden kutlarım..

Herkesciklere günaydın,Kerem de hem burun akıntısından hem diş çıkardığı için salyalardan foşur foşur durumda, gece 2 ye kadar ağlayarak uyandı sonra son zamanlarda sürekli reddetmesine rağmen belki acıkmıştır deyip biberon maması yaptım verdim içti ve uyudu, burnu o kadar akmasına rağmen yine de tıkanıyor, yastıkla yatırdım dün gece, ama ne tavuk suyu çorbası ne de elmalı zencefilli ıhlamur falan yapmak aklıma gelmedi Burcu burun akıntısından neden Peditus a başladığını da anlamadım? biz bu bebeleri sahilde üşüttük diyim ben sana

Geçmiş olsun Kerem'e de...
Doruk'un da öyle, hem çok akıyor, hem de tıkanıyor, ben de ilk defa yastıkla yatırdım, sürekli tepinmek suretiyle yastıktan attı kendini, ben de sürekli kalkıp düzelttim :) Peditus'a başladım, çünkü burun akıntısının genize inmesini ve öksürüğe sebep olmasını önlüyor, bebeğin bronşlarını ve solunum yollarını rahatlatıyor, kendi doktorumuzdan başka doktor arkadaşlarıma da sordum, hepsi aynı şeyi söyleyince içimi rahatlatıp verdim. Sahiden de verdikten sonra rahatladı biraz, keyifsizliği de geçer gibi oldu.
Üşüttük bi yerde de, ben hala banyoda üşüdüğü kanaatindeyim. Cumartesi Beykoz korusunda semaverde çay keyfi yaparken mi üşüdü diyecem ama hep kontrol ettim, sıcacıktı her yeri, başında şapkası da vardı :26:

Elfzngr, arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, bende senin gibi hissediyordum kendimi, depresyonun eşiğinden döndüm diyebilirim, madem çalışma gibi bir durum söz konusu değil şu an için biraz daha sabretmeye çalışacaksın, kışta geldi evde vakit geçirmek zor oluyor evet ama yapacak başka bişey yok malesef, buraya takıl, bizler ne için varız, sıkıntını alır, biraz olsun rahatlatırız seni... Bu arada Parol da içebilirsin alternatif olarak..

Ebrucum, ev yemeklerinden verebilirsin artık, ben uzun zamandır veriyorum, afiyetle yiyor benim kuzu.. özellikle makarnaya ve pilava bayılıyor..

Burcucum, geçmiş olsun Doruk kuzuya, kendini suçlamayı bırak, emzirme suçluluğu bitti bu mu başladı şimdi de, olacağı varmış olmuş, içini rahat tut, Rabbim çaresiz hastalık vermesin kuzularımıza, böyle küçük hastalıkları sorun edipte kendimize eziyet etmeyelim..

Geçmişe baktığımda gözüme çarpanlar bunlardı, atladığım varsa kusuruma bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…