- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.281
Sağ ol Burcu Teyzesi
Doruk kuzuya geçmiş olsun Eymeninde gece hırıltısı oluyor şu cold mix ten bi ben alamadım
Eymenime de geçmiş olsun, bende alamadım cold mix, bulamıyorum eczanelerde nedense..
Sağ ol Burcu Teyzesi
Doruk kuzuya geçmiş olsun Eymeninde gece hırıltısı oluyor şu cold mix ten bi ben alamadım
Elfzngr, arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, bende senin gibi hissediyordum kendimi, depresyonun eşiğinden döndüm diyebilirim, madem çalışma gibi bir durum söz konusu değil şu an için biraz daha sabretmeye çalışacaksın, kışta geldi evde vakit geçirmek zor oluyor evet ama yapacak başka bişey yok malesef, buraya takıl, bizler ne için varız, sıkıntını alır, biraz olsun rahatlatırız seni... Bu arada Parol da içebilirsin alternatif olarak..
Ebrucum, ev yemeklerinden verebilirsin artık, ben uzun zamandır veriyorum, afiyetle yiyor benim kuzu.. özellikle makarnaya ve pilava bayılıyor..
Burcucum, geçmiş olsun Doruk kuzuya, kendini suçlamayı bırak, emzirme suçluluğu bitti bu mu başladı şimdi de, olacağı varmış olmuş, içini rahat tut, Rabbim çaresiz hastalık vermesin kuzularımıza, böyle küçük hastalıkları sorun edipte kendimize eziyet etmeyelim..
Geçmişe baktığımda gözüme çarpanlar bunlardı, atladığım varsa kusuruma bakmayın..
Ya aslında bizim evde öyle bir hava var ki özellikle petekler yanınca biz bile zor nefes alır hale geliyoruz bunu doktora söyledim
soğuk buhar makinesi al o zaman dedi
Pınarcım Cold Mix bu aralar biraz zor bulunuyor zaten, ben tam Doruk nezle olmadan önce bulmuştum, iyi ki de bulmuşum. Sen de al, evde dursun, nezle olmasalar bile bazen kuruyup tıkanıyor ya burunları, çok iyi geliyor.
Sağol Yasemincim...
Allah'tan Doruk biberon almıyor, yoksa emzirme suçluluğu da bitmezdi ki
Valla bu annem beni deli edecek, onun yüzünden böyle oluyorum ben. Şimdi evi aradım, ses nasıl kötü, bişey oldu sandım, neymiş Doruk'un burnu çık akıyormuş, kahvaltısını da etmemiş, morali bozulmuş, ne oalcakmış böyle, zaten sabah da ağlayarak uyanmış, hiç keyfi yokmuş, tüh tühmüş. Ben zaten manyak anne tipiyim, burdan elim ermez gücüm yetmez, durumu acıklı hale getirip beni niye maymun ediyorsun be kadın (anneye oklava smiley olmaz). E kahvaltısını etmediyse sevdiği bişiler yedir anne, karnı doysun bari, hıı yedirdim, elimle muz ekmek peynir verdim, onları yedi, e yemiş işte çocuk... Keyfi olmaz tabi, üst dişlerin yeri balon gibi olmuş, nezle olmuş garibim, napsın, şarkı mı söylesin şimdi sana :) Beni sakinleştireceği yerde böyle abartmıyor mu herşeyi, zaten kanımda var manyaklık, iyice beter oluyorum.
Kızlar bir sorum olacak size, ben tahıllı gece mamalarına takmış durumdayım, daha önce de burada 1-2 kere sormuştum ama bu seferde aklıma takılan şu oldu; gece yatmadan önce mi veriyorsunuz tahıllı mamayı, yoksa gece uykudan uyandığında da veriyor musunuz? toplamda ne kadar tahıllı mama alması lazım bir günde merak ettim.. Benim kızım kaşıkla yemeyi sevmiyor muhallebi yada tahıllı mamaları, bende biberona sulu bir şekilde yapıp veriyorum, acaba ne kadar vermem lazım diye şüpheye düştüm, mesela gece 10 gibi uyuyor iklim, uyumadan az evvel 180 cc. tahıllı mama içiyor, sonra 12 yada 1 gibi geri uyanıyor, o zaman da mı tahıllı versem..?
Ya aslında bizim evde öyle bir hava var ki özellikle petekler yanınca biz bile zor nefes alır hale geliyoruz bunu doktora söyledim
soğuk buhar makinesi al o zaman dedi
günaydın kızlarrr doruk paşaya eymende hasta sanırım onada geçmiş olsun biz kafaltımızı bitirdik yumurtalı tahinli bulamacımızı şimdi minik minik ekmeklerle peyno we reçel yiyoruzz maşş diyimde:) yarın nanemlere gidiyorum hafta sonu sınav. 3 günde olsa azcık ders çalışim dedim sonra bi hafta kalcam bol bol gezcem kızcığımla örtmen arkadaşların örtmenler günü kutlu olsunnnnnnnn
Annenle konuş, herşeyi sana aksettirmesin, benim annem hiç bişey anlatmıyor valla, ben zorluyorum yine de anlatmıyor, iyi şeyleri anlatıyor sadece, zorlama boşuna ben sana bişey anlatmam dedi, kafan rahat olsun, işini yap sen dedi bana... Önemli ve ciddi birşey olunca söyler elbette ama öyle yok yemedi yok burnu akıyo v.s. diye beni germez, bende manyağım sonuçta ama senin anne biraz abartmış bence, konuş annenle kafama takılıyor, işte verimli olamıyorum de..
günaydın kızlarrr doruk paşaya eymende hasta sanırım onada geçmiş olsun biz kafaltımızı bitirdik yumurtalı tahinli bulamacımızı şimdi minik minik ekmeklerle peyno we reçel yiyoruzz maşş diyimde:) yarın nanemlere gidiyorum hafta sonu sınav. 3 günde olsa azcık ders çalışim dedim sonra bi hafta kalcam bol bol gezcem kızcığımla örtmen arkadaşların örtmenler günü kutlu olsunnnnnnnn
Pınarcım Cold Mix bu aralar biraz zor bulunuyor zaten, ben tam Doruk nezle olmadan önce bulmuştum, iyi ki de bulmuşum. Sen de al, evde dursun, nezle olmasalar bile bazen kuruyup tıkanıyor ya burunları, çok iyi geliyor.
Sağol Yasemincim...
Valla bu annem beni deli edecek, onun yüzünden böyle oluyorum ben. Şimdi evi aradım, ses nasıl kötü, bişey oldu sandım, neymiş Doruk'un burnu çık akıyormuş, kahvaltısını da etmemiş, morali bozulmuş, ne oalcakmış böyle, zaten sabah da ağlayarak uyanmış, hiç keyfi yokmuş, tüh tühmüş. Ben zaten manyak anne tipiyim, burdan elim ermez gücüm yetmez, durumu acıklı hale getirip beni niye maymun ediyorsun be kadın (anneye oklava smiley olmaz). E kahvaltısını etmediyse sevdiği bişiler yedir anne, karnı doysun bari, hıı yedirdim, elimle muz ekmek peynir verdim, onları yedi, e yemiş işte çocuk... Keyfi olmaz tabi, üst dişlerin yeri balon gibi olmuş, nezle olmuş garibim, napsın, şarkı mı söylesin şimdi sana :) Beni sakinleştireceği yerde böyle abartmıyor mu herşeyi, zaten kanımda var manyaklık, iyice beter oluyorum.
Bizim evde de kaloriferi yakınca kuru bir hava oluşuyor, ben peteklerin üzerine vicks ile suyu karıştırıp koyuyorum, İklim in odasına özellikle... Her sabah su bitmiş oluyor..
Sağol Yasemincim...
Ayfercim, Hilal nasıl oldu, biraz daha iyi mi..?
Günaydın hepinize ;
Dün akşam rahat bir gece geçirdik kızımın ateşi çıkmadı oyunlar oynadık buarada kızım emeklemeye de başladı artık dolaşıyoruz ama oturur pozisyonda bir ayağıyla sol ayağının üzerine sağ ayağı oturur pozisyonda ve kendini yürütüyor birazda giderken sola çekiyor kendisiniÖksürüğümüz var buaksam iğnesi bitiyor bittikten sonra antibitoik şurubumuz var onu kullanıcaz...Dün fazla bişey yememiş ama ben gelince emmek istedi sonra kaşık maması yaptım onuda aldı...Sabah da dell dell diye uyandı kendisi deliksiz uyudu kızım
PINAR ve BURCU geçmiş olsun sizlere de canlarım aman kötü bişey olmasındaZor geceler atlattım acil şifalar diliyorum PAŞALARIMA
Burcucum, annenin huyu böyleyse, onu en iyi sen tanırsın, yapacak bişey yok, sen kendin boşverecen o halde, onun abarttığını anlarsın zaten konuşmasından ve ona göre davranırsın.. Yine de ne olursa olsun çocuklarımıza en iyi şekilde bakmaya çalıştıkları için minnettarım annelerimize ve Allah onları başımızdan eksik etmesin..
Bu arada tahıllı mama konusunda cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, bende dün gece kayısı,üzüm ve incir kurusunu kaynattım, incirleri içinden alıp blenderdan geçirdim, tekrar tel süzgeçten geçirip üzüm çekirdeklerini eledim ve ortaya süper bir püre çıktı, saat gece yarısı olmuş ben bununla uğraşırken ama değdi, çünkü az evvel annem aradı ve ''İklim ayıla bayıla yiyor, ben bile yedim ne güzel olmuş'' dedi. Ayline de ayrıca teşekkür bu konuda paylaşımda bulunduğu için..
E annene benzemişsin sen de niye şaşıyorsun kibakıcı abla diğer üst dişin de şiştiğini kızardığını ve o dişin de çıkacağını söyledi ama ben baktım baktım anlayamadım ve Kerem de Doruk la aynı durumda salya sümüğün tam kelime anlamını görüyorum, ıhlamuru akıl edememiş olmam çok canımı sıktı eşime bakıcıya ıhlamur götür dedim çıkarsam götürürüm dedi sinir etti beni uyuşuk herif.
Peditus konusunda ise yorum yapamıyacağım ben verme taraftarı değilim ama baktım çocuk kötüye gidiyor o zaman veririm.
Ay kardeşim bayılmış metrobüste ona da canım sıkıldı, sırtı yanmış ve birden bayılmış yarın doktora gidicem diyor ona bugün git diye laf anlatmaya çalışıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?