- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.301
Kızlar bir sorum olacak size, ben tahıllı gece mamalarına takmış durumdayım, daha önce de burada 1-2 kere sormuştum ama bu seferde aklıma takılan şu oldu; gece yatmadan önce mi veriyorsunuz tahıllı mamayı, yoksa gece uykudan uyandığında da veriyor musunuz? toplamda ne kadar tahıllı mama alması lazım bir günde merak ettim.. Benim kızım kaşıkla yemeyi sevmiyor muhallebi yada tahıllı mamaları, bende biberona sulu bir şekilde yapıp veriyorum, acaba ne kadar vermem lazım diye şüpheye düştüm, mesela gece 10 gibi uyuyor iklim, uyumadan az evvel 180 cc. tahıllı mama içiyor, sonra 12 yada 1 gibi geri uyanıyor, o zaman da mı tahıllı versem..?
Pınarcım Cold Mix bu aralar biraz zor bulunuyor zaten, ben tam Doruk nezle olmadan önce bulmuştum, iyi ki de bulmuşum. Sen de al, evde dursun, nezle olmasalar bile bazen kuruyup tıkanıyor ya burunları, çok iyi geliyor.
Cold mix hakkında bilgi verebilirmisiniz şimdi dikkatimi çektide,benim oğluşumun burnuda akıyo tonimer baby azaltılmış deniz suyu yani onu kullanıyorum oda çok iyi ama o burun tıkanıklığı için daha çok ...
Bu arada tahıllı mama konusunda cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, bende dün gece kayısı,üzüm ve incir kurusunu kaynattım, incirleri içinden alıp blenderdan geçirdim, tekrar tel süzgeçten geçirip üzüm çekirdeklerini eledim ve ortaya süper bir püre çıktı, saat gece yarısı olmuş ben bununla uğraşırken ama değdi, çünkü az evvel annem aradı ve ''İklim ayıla bayıla yiyor, ben bile yedim ne güzel olmuş'' dedi. Ayline de ayrıca teşekkür bu konuda paylaşımda bulunduğu için..
Rica ederim arkadaşım afiyet olsun İklime ve yiyen diğer kuzulara, ben bu komposto püreyi hazır meyve pürelerinin kavanozlarına koydum 3 tane, bakıcıya da dedim ki bigün içine elma kat bigün muz kat tadı farklı olsun, bunu da deneyebilirsin
Kardeşimle telefon ve mail trafiği yaşadığımdan geç gördüm yazdıklarınızı, hamile değil olamaz çünkü korkusundan hem hap kullanıyor hem de çocuğa prz. kullandırtıyormuş deli kız, sırtında yanma olduğundan korktum yoksa herkes düşüp bayılabilir ama bunun sırtı yanmış dudakları kurumuş ve şak diye düşüp bayılmış, halaa yarın gidicem doktora diyor, böyle bir bayılma yaşayan var mı kızlar aranızda?
Eşim evi home-office kullanıyor o yüzden işini bitirince eve dönüyor ama adam hımbıl işte,ay onun da ayağında 2 tane yara çıktı ve aylardır geçmiyor ona da ayrı doktora git diye yalvarıyorum.
Günaydın arkadaşlarım.. dün akşamki sıkıntım için tavsiye veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. daha iyi olmaya çalışıcam yapıcak bişi yok çünkü ve simenay arkadaşımın dediği gibi kendimi oyalamaya çalışıcam başka uğraşlar bulucam bebişim izin verdikçe.. bizde birkaç geced,r huzursuz uyuyoruz bizimle ytmayada alıştıburnu akıyo geniz akıntısı var dişler gelio hepsi hırpalıyo kuzumu..bebişlere kuru meyvelerden püre yapmışsınız bende yapıcam akşam ama yemiycek yine ve üzücek annesini... hala zorla 3 kaşık yio bir türlü alışamadı.. tüm gece emmek istiyo ve buda beni çok yoruyo sanırım bağışıklık sistemim iyice zayıfladı benim de çok zayıfladım çünkü hasta olan tüm bebişlere Allah sağlık versin huzur versin inş.. Aylicim kardeşine de çok geçmiş olsun..
Haaa kızlar aklıma gelmişken bende bir paylaşımda bulunayım, bal kabağından çorba yapın kuzulara, tam mevsimi ve çok yararlı bir sebze, ben hem çorbasını yapıyorum hemde yemeğini yapıyorum, İklim çok sevdi, sizde bi deneyin..
Eymen dişlerini gıcırdatıyor nasıl sinir oluyorum o sese anlatamam
Cold mix hakkında bilgi verebilirmisiniz şimdi dikkatimi çektide,benim oğluşumun burnuda akıyo tonimer baby azaltılmış deniz suyu yani onu kullanıyorum oda çok iyi ama o burun tıkanıklığı için daha çok ...
Elifcim, Cold Mix'i Aylin önermişti, bebeğin burnu tıkanınca, yakasına ya da yatağına damlatıyorsun 2-3 damla, Vicks gibi bir kokusu var, burnunu açıyor. Okalipstus, ladin bi de bişey yağı daha var içinde...
Kardeşimle telefon ve mail trafiği yaşadığımdan geç gördüm yazdıklarınızı, hamile değil olamaz çünkü korkusundan hem hap kullanıyor hem de çocuğa prz. kullandırtıyormuş deli kız, sırtında yanma olduğundan korktum yoksa herkes düşüp bayılabilir ama bunun sırtı yanmış dudakları kurumuş ve şak diye düşüp bayılmış, halaa yarın gidicem doktora diyor, böyle bir bayılma yaşayan var mı kızlar aranızda?
Eşim evi home-office kullanıyor o yüzden işini bitirince eve dönüyor ama adam hımbıl işte,ay onun da ayağında 2 tane yara çıktı ve aylardır geçmiyor ona da ayrı doktora git diye yalvarıyorum.
Allah Allah, geçmiş olsun tekrar, gitsin tabi doktora, ciddi birşey değildir inşallah...
Bu adamlar niye böyle anlamıyorum, dün akşam ben Doruk'a sürekli yiyecek içecek bişiler hazırlıyorum, babası da oynuyor, birden elini tam kalbine götürdü, iki büklüm oldu kaldı. Belli ki sert bir ağrı girmiş, o kadar sordum, miden bulandı mı, kolun ağrıdı mı falan diye, ciddiye alıp cevap bile vermedi dana, doktora gidelim dedim, ben hasta değilim dedi, 35 yaşındasın doktor yüzü görmedin be adam, çocuğun var artık, dikkat et kendine diye bağıracaktım, çocuk korkmasın diye bağırmadım.
Deneyecem evet, anneme dedim zaten, böl bunu, içine muz elma kat çeşitlendir dedim, annemde ceviz ilave etmiş bugün hatta, teşekkür ederim tekrar..
Ben Doruk'un kahvaltısına ceviz ve fındık karıştıyordum, doktor daha erken, alerji olabilir dedi. Ama her durumda doktorun sözünü dinleyen ben, dinlemeyip devam ettim. Sonra da çorbasına dolmalık kırmızı biber ekledim. Birden minik minik kırmızı noktalar çıkmaya başladı orasında burasında, ceviz fındık ya da biber alerji yaptı sanırım, hemen kestim, kesince de geçti. Hangisi bilmiyorum, cumartesi soracam bakalım doktora...
Teşekkür ederim, yasemine katılıyorum çalışamıyorsan kendini oylayacak aktiviteler bulmaya çalış, ayrıca 3 kaşık 3 kaşıktır sen denemeye devam et bence, çorbalarına az biraz tuz katmayı dene belki o zaman yer
Haaa kızlar aklıma gelmişken bende bir paylaşımda bulunayım, bal kabağından çorba yapın kuzulara, tam mevsimi ve çok yararlı bir sebze, ben hem çorbasını yapıyorum hemde yemeğini yapıyorum, İklim çok sevdi, sizde bi deneyin..
Günaydın arkadaşlarım.. dün akşamki sıkıntım için tavsiye veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. daha iyi olmaya çalışıcam yapıcak bişi yok çünkü ve simenay arkadaşımın dediği gibi kendimi oyalamaya çalışıcam başka uğraşlar bulucam bebişim izin verdikçe.. bizde birkaç geced,r huzursuz uyuyoruz bizimle ytmayada alıştıburnu akıyo geniz akıntısı var dişler gelio hepsi hırpalıyo kuzumu..bebişlere kuru meyvelerden püre yapmışsınız bende yapıcam akşam ama yemiycek yine ve üzücek annesini... hala zorla 3 kaşık yio bir türlü alışamadı.. tüm gece emmek istiyo ve buda beni çok yoruyo sanırım bağışıklık sistemim iyice zayıfladı benim de çok zayıfladım çünkü hasta olan tüm bebişlere Allah sağlık versin huzur versin inş.. Aylicim kardeşine de çok geçmiş olsun..
canım günaydın herkeslere ,, aylin canım akrdeşin mutlaka doktora görünsün , ihmal edilecek yada yarına bırakılacak bişi değil sağlık bu belki sadwecec bi tansiyon düşmesidir ama yinede emin olmak lazım değil mi ?? eşine gelince gitmezler şekerim hiç uğraşma o kendi kafasında nedenlerini bulmuştur canıda acımıyrosa umursamaz ?? gereksiz bi sivilceyi yeri gelir dert edinirler ama senin üstüne düştüğün bi konuyu önemsemezler :):) söyle oda gitsin sinir etmesin canım aaaa belki şeker hastalığı var ondan geçmiyordur yarası , ??
O zaman bizde senden bu çorbanın tarifini bekliyoruz.
bal kabağı dediğin hangisi idi ? yuvarlak olan mı uzun olan mı ?? yuvarlak olanın tatlısı oluyor dimi şerbetli ??
Elifcim biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun sanırım, Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce ferahlar için...
sağol canım.. geçicek inş.. bende çabalıycam bırakmıycam kendimi..alışıcam evimede oturduğum semte de.. gerekirse ailemi sık görmemeye de..önceden yaptığım şey eşime taşınalm die baskı yapmaktı.. ben alışmaya çalışmıyodum hiç. bir gün taşınıcaaz die umut ediyordum.. ama adam naapsın işi gücü bu tarafta e kirada ödemiyoruz.. alışmaktan başka çare yok..böyle davranarak onuda çok yıpratıyorum farkındayım..artık kendime gelmem lazım..
Elifcim biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun sanırım, Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce ferahlar için...
sağol canım.. geçicek inş.. bende çabalıycam bırakmıycam kendimi..alışıcam evimede oturduğum semte de.. gerekirse ailemi sık görmemeye de..önceden yaptığım şey eşime taşınalm die baskı yapmaktı.. ben alışmaya çalışmıyodum hiç. bir gün taşınıcaaz die umut ediyordum.. ama adam naapsın işi gücü bu tarafta e kirada ödemiyoruz.. alışmaktan başka çare yok..böyle davranarak onuda çok yıpratıyorum farkındayım..artık kendime gelmem lazım..
KOMŞU EDİNMEYİ DENESEN ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?