2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb annişler nasılsınız hasret canımgeçmiş olsun allah sanada sabır versin dişli birine denk gelince akıllanır hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Yeter de artar bile, hatta haşlarken içine soğan, sarımsak, havuç, patates, maydanoz falan da koyarsan, çorbası fevkalade lezzetli ve vitaminli olur...

yazgıcım düdüklüye göre değişir pişirme süresi ama sen kaynadıktan sonra 15-20 dk sonra kapat

Yeter de artar bile, hatta haşlarken içine soğan, sarımsak, havuç, patates, maydanoz falan da koyarsan, çorbası fevkalade lezzetli ve vitaminli olur...

sağolun seda ve burcu m.
sordum çünkü fazla falan tutarsam Allah korusun patlamaktan korkuyorum:83:
burcu cum fikir çok hoşuma gitti.peki bunlardan elde ettiğin suyu tel şehriye çorbasında falan kullanıyor musun?yani enteresan bir tat olmuyor değil mi?

pes doğrusu bu ne rahatlık hasretcim yazık adamcağızada hastanelik edene kadar dövmüş senide hamile hamile strese sokuyor üzüyo
yooo inanın hiç streste falan değilim gayet rahatım hatta, inşallah şöyle 1,2 ay hapse atarlarda akıllanır die düşünüyorum ciddi ciddi
VAY BEEE çok ekşın kızım hayatın valla şapka çıkarıyorum normalde bana derler bunu ama sen beni kat kat geçtin,senin kocan içinse söylenecek söz yok,yaşlılığınızı çok merak ediyorum

bnde ediorum görebilirsek..

ALP ona şarkı söylememe bayılıyor,ağzımın içine bakıyor resmen,hayran hayran dinliyor ve izliyor,sakinleşiyor,gülüyor.
bişey değil sesim güzel sanıp havaya gireceğim sonunda

bu arada Alp in yeni resimleri facebook ta,ilgilenenlereduyurulur....

çok şükür dün akşam düzelttik durumları şimdi iyiyiz ilgin için çok çok tşk ederim

Aman aman, maaşallah...

Tabi, çorbada kullanıyorum, hatta o çorbaya limon ve yumurta sarısı ile terbiye yapıyorum, çok güzel oluyor.
Ben kendimiz için tavuk haşlarken de aynı şekilde yaparım, çorbaya pilava falan da bu suyu kullanırım.

yooo inanın hiç streste falan değilim gayet rahatım hatta, inşallah şöyle 1,2 ay hapse atarlarda akıllanır die düşünüyorum ciddi ciddi

bnde ediorum görebilirsek..

O zaman da akıllanacağından emin değilim ben !

Kalabalıklaşmış ortam:81:

Kamboçyadaki izdihamı okudunuz mu yaw, festival sırasında köprüde izdiham olmuş 378 kişi ölmüş 700 küsür kişi yaralanmış. Çok feci yaa

Hatice durumların iyi olmasına sevindim..
Yazgıcım, o elde ettiğin suyu şehriye çorbasında da kullanabilirsin, hem vitaminli olur hemde tavuksu kokuyu alır..
Hasretcim, çok geçmiş olsun ve bu kocayla Allah sana sabır sabır sabır versin...

sağol burcu m yapıyorum dediğini birazdan.şimdi sizle konuşmak daha tatlı geliyor:89:.

Kalabalıklaşmış ortam:81:

Kamboçyadaki izdihamı okudunuz mu yaw, festival sırasında köprüde izdiham olmuş 378 kişi ölmüş 700 küsür kişi yaralanmış. Çok feci yaa

okumam mı,okudum,izledim.ve içim parçalandı.yaa bu insanlar izdiham sırasında can veriyor.ne feci nekötü birşey.

Ortam kalabalık ama sen hafta başından beri cee deyip gidiyosun.

Sen ajanstan bilgi ver burda, ama bana iki satır yazma !
Bu hafta hiç bişi yazmadın diyebiliriz kanımca :26:

aaa aşkolsun( pazartesi tamam ama iki gündür hep burdayım yaw aslına bakarsanız pazar geceyarısı dönünce işler aksadı. haftasonu hallettiğim tüm işler bugünlere kaldı. ama yine de size de yetişiyom canikolar

yahu bu koltukların arkasında altında parkelerde ne varda bu bebıkler gıdıyor oralara.aaaaaa belım tuttu yıne
sımdıde parkeyı tokatlıyor.ayyyyyyy az once yaladı

Yazgı tavuğu pişirmeye gitti sanırım:))
Burcuuuuu sen de işe mi gömüldün ayol, iki satır bişi yazar insan cıx cıx

yahu bu koltukların arkasında altında parkelerde ne varda bu bebıkler gıdıyor oralara.aaaaaa belım tuttu yıne
sımdıde parkeyı tokatlıyor.ayyyyyyy az once yaladı

demek annesi bal dök yala kıamında temizlemiş:))
Eymenin pek öyle huyları yok, sadece kabloların olduğu yerlere gitmek hoşuna gidiyo o da benden çok uzaklaşmadığı sürece, adamın tek gözü hep bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…