- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.381
canlar Alp için tavuk haşlayacağım hem su hem et için.ama ilk kez düdüklüde yapacağım.
düdüklüden tırsarımda biraz:18:.
bütün tavuğu koysam üstünüde öretecek kadar su 20 dk pişirsem yeter mi?
mrb annişler nasılsınız hasret canımgeçmiş olsun allah sanada sabır versin dişli birine denk gelince akıllanır hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Biz iyiyiz sen nasılsın var mı bi yaramazlık
yazgıcım düdüklüye göre değişir pişirme süresi ama sen kaynadıktan sonra 15-20 dk sonra kapat
Yeter de artar bile, hatta haşlarken içine soğan, sarımsak, havuç, patates, maydanoz falan da koyarsan, çorbası fevkalade lezzetli ve vitaminli olur...
yooo inanın hiç streste falan değilim gayet rahatım hatta, inşallah şöyle 1,2 ay hapse atarlarda akıllanır die düşünüyorum ciddi ciddipes doğrusu bu ne rahatlık hasretcim yazık adamcağızada hastanelik edene kadar dövmüş senide hamile hamile strese sokuyor üzüyo
VAY BEEE çok ekşın kızım hayatın valla şapka çıkarıyorumnormalde bana derler bunu ama sen beni kat kat geçtin,senin kocan içinse söylenecek söz yok,yaşlılığınızı çok merak ediyorum
çok şükür dün akşam düzelttik durumları şimdi iyiyiz ilgin için çok çok tşk ederim
sağolun seda ve burcu m.
sordum çünkü fazla falan tutarsam Allah korusun patlamaktan korkuyorum:83:
burcu cum fikir çok hoşuma gitti.peki bunlardan elde ettiğin suyu tel şehriye çorbasında falan kullanıyor musun?yani enteresan bir tat olmuyor değil mi?
yooo inanın hiç streste falan değilim gayet rahatım hatta, inşallah şöyle 1,2 ay hapse atarlarda akıllanır die düşünüyorum ciddi ciddi
bnde ediorum görebilirsek..
[
Tabi, çorbada kullanıyorum, hatta o çorbaya limon ve yumurta sarısı ile terbiye yapıyorum, çok güzel oluyor.
Ben kendimiz için tavuk haşlarken de aynı şekilde yaparım, çorbaya pilava falan da bu suyu kullanırım.
Kalabalıklaşmış ortam:81:
Kamboçyadaki izdihamı okudunuz mu yaw, festival sırasında köprüde izdiham olmuş 378 kişi ölmüş 700 küsür kişi yaralanmış. Çok feci yaa
Ortam kalabalık ama sen hafta başından beri cee deyip gidiyosun.
Sen ajanstan bilgi ver burda, ama bana iki satır yazma !
Bu hafta hiç bişi yazmadın diyebiliriz kanımca :26:
Akşam 6 olur mu saat yaa:97::95::44:
yahu bu koltukların arkasında altında parkelerde ne varda bu bebıkler gıdıyor oralara.aaaaaa belım tuttu yıne
sımdıde parkeyı tokatlıyor.ayyyyyyy az once yaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?