2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şaşıracağını tahmin ettim canım napayıım özel msj 10 dakikada bir çok sıkıcı bende buradan yazayım dedim

Şeymacım tekrardan çok geçmiş olsun, cidden sağlık gibisi yok

Geçecek cnm, evet evet geçecek, lütfen geçsin:))

haha Pınar bak çok gerçekçi olmuş cidden:))
Zaten bu hafta dediğim gibi hastayız biz de sonrasını konuşuruz inş. cnm

Eymen falan deyince acaba benle mi konuşuyo dedim bi an:)) özelden tanışmak ta nasıl oluyo

Bak ne yapalım sen gel ben çocuklara bakayım sen börek yap sonra bebeişleri uyuytup afiyetle yiyelim nasıl fikir ?? Hem selinle deniz birlikte zaman geçirir )::)

Burcum çok moral verdin sağ ol canım
4 Aralık bendesiniz bir yere kıprşmayın bakem :92:

Fatma sorma ya bu ne hız kardeşim anlayamıyorum
:82:

Pınar sen bu 4 aralık konusunu iyice bi duyur, gözden kaçıyo kanımca...
Bi de moral vermekte üstüme yoktur, ne zaman ihtiyacın olursa haber ver :82:

ağlayasım geldi çok fena.hemde hıçkıra hıçkıra.

Noldu bea

Kış geliyo, tırsıyorum, şeker mart anneleri ile bebikleri erimesin, bir an evvel buluşalım...
Özlüyorum sizi, anla beni Meral...
Ayy çok işim var, çeneme vurdu resmen :86:

canımcım sizden hiçbirşey saklamadım ki bu özel olsun :))
valla adı açıkça konmuş birşey değil ama bir birlikteliğe başladık :) ama devamı ne olur bilmiyorum

hahayy inşallah kardeş geliodur bütün mart ennişleri tekrar doğursun inşallahhhh:))) kendimi yalnız hissediorum
merale katılıyorum, ne işi waryatılı yaw zaten iki kişisiniz işini bitirp gitsin yabancı uyrukluda olmasın ayrıca, herçiçekten bal misali.. en sadakatlisi benim kocamdır ama günde 10 kez beynimi kemiriyo aptal dşünceler
bir söz war bilirmisin çirkin kadın yoktur az wodka wardır:))) eserinde çok alkol aldığını söyledin, hiç mi o gözle bakmayacak yani birde büyük kadın falanda değil genç kız istyosun ewe sanırsam.. ben kesinlkle yanaşmazdım bütün ewi kendim yalardım grekirse ben çok kıskancımdırda:)
canım çok duygulandım süper, allah kucağına almayıda nasip edr inşallah
o kişi ben değilim,olamam.
uykusuzluğumuzun biteceğine dair umudum yok:78:.

bnmde yaa cery en az 2 kez uyanıyor gecede o da en az bazen 4,5 oluyor.. şimdi kalkması dahada zor gözümü açamıyorum

İlamı almasan bile evli sayılmıyorsun yanlışınız var, hakim kararı imzaladığı an bitiyor o evlilik, yani ilam kalsın evli olmaya devam edelim diye bişey olamaz.

canım ben ilamı aldım üzerinden 15 günden fazla zaman geçti nüfüs müdürlüğüne gittim ilamla birlikte nüfümü yenileyeyim diye ordakiler dediki sen hala evlisin sonra arştırdım dedilerki karşı taraf almamış ilamı ve imzalamamış o yüzden bu böyle devam eder ordaki kadın memur dediki bende aynen aylardır böyleyim :)

Arkadaşlar 4 Aralık Cumartesi Hepinizi evime bekliyorum
İstanbul Maltepe de oturuyorum ben

Şehir dışı hatta Yurt dışındaki arkadaşlar sizler de davetlimsiniz başımla beraber

ağlayasım geldi çok fena.hemde hıçkıra hıçkıra.

Alla alla birden bire ne oldu? konsantrasyonu toplayamadın da ona mı ağlayasın geldi yoksa

evet yaa, artık cidden çok alışkanlık oldu özlüyoruz. kış boyu netcez bilmem

valla HANDE BİZİ TERKETTİ.aaa kadına bak yaww unuttu bizi.ben bir msj atıp sorayım hesabını.

hee benim yerime de sor, bıraktı gitti walla, hiç uğradığı bilem yok Bugün öznura bebekli misafir gidecekti ama Hande mi acep bilemiyorum

canım esin hakkında söyledikelrine katılıyorum bende sen gibi kıskançalrdanım yani :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…