- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.701
şaşıracağını tahmin ettim canım napayıım özel msj 10 dakikada bir çok sıkıcı bende buradan yazayım dedim
selam millet
öğlen oldu acıktınız anlaşılan kurabiye faslı dönüyor sankiçok severim börek çörek işlerini ama sıpamla uğraşmaktan yapamıyorum eskisi kadar. oğlum uyuyor uyansın iğneye gitcem sağlığın kıymetini bilmek lazım yav hastane sağlıkocağı arasında gitgelden fenalık geldi. geçmişe bi bakem bakalım sabahtan beri neler kaynattınız dünü okuyamadım 30 sayfa feleğimi şaşırttı
size yeter konuşmayın diyesim var psikopat mıyım neyim çekemiyorum bensiz konuşmalarınızı
tatlı bir kıskançlık benimkisi
eymen ayağımda uyuyor yine son derece huysuz gece en az yirmi defa uyandı sanırsam
biri bana bugünlerin geçeceğine dair inandırıcı bir şeyler söylesin
Meral, o zaman cumartesi sabahtan yap yaw, onu da mı ben söyleyecem :) Beni ilgilendiren kısmı onları yemek, organizasyon sana ait
Bu haftasonu hem Doruk'un doktor kontrolü hem de benim acılı epilasyonum var, cumartesi çok koşturmaca olur kanımca, haftaya yapalım mı kar kıyamet olmazsa?
Dehşet güzel mart annelerini sevdim, akıllı ve zekiyiz de aynı zamanda, ama onu söylemeyelim, nazara geliriz belkim
Pınar, tabi ki geçecek bugünler, mesela sen şimdi annenin ayağında uyuyor musun ya da gecede yirmi kez uyanıyor musun ya da uyansan bile gidip anneni uyandırıyor musun? Sabret arkadaşım :90:
sağ ol arkadaşım inşallah geçer... sekiz aylığız biz daha... demek eymen istiyordun ama çağanda güzel bir isim olsun...
arkadaşı burdan tanıyorum arkadaşlar özel mesaj da tanıştık da ben de şaşırdım burda görünce
ne oldu yazgı
özel mesajla tanıştık meralım
Burcum çok moral verdin sağ ol canım
4 Aralık bendesiniz bir yere kıprşmayın bakem :92:
Fatma sorma ya bu ne hız kardeşim anlayamıyorum :82:
ağlayasım geldi çok fena.hemde hıçkıra hıçkıra.
Şeymacım tekrardan çok geçmiş olsun, cidden sağlık gibisi yok
Geçecek cnm, evet evet geçecek, lütfen geçsin:))
haha Pınar bak çok gerçekçi olmuş cidden:))
Zaten bu hafta dediğim gibi hastayız biz de sonrasını konuşuruz inş. cnm
Eymen falan deyince acaba benle mi konuşuyo dedim bi an:)) özelden tanışmak ta nasıl oluyo
bilmiyorum ki pınarcım.
Ne bileyim,birden coştum,gözlerim doldu.bıraksam kendimi koparım ama
Ama hayır ağlamayacağım.
şebnemcim özel olmazsa bir sorum var?sen şimdi diğer malum şahısla bir ilişkiye başladın mı?
sen geliyosan bunlar neki meral cim.sen hele bir gel ben üç değil 13 çeşit yaparım.ama gelmiyorsunuz ki
hahayy inşallah kardeş geliodur bütün mart ennişleri tekrar doğursun inşallahhhh:))) kendimi yalnız hissediorumGünaydın herkese ;
Herkes iyidir umarım ben işler yüzünden pek faal olamıyorum buraya ama vakit buldukça .Zilli kızım iyice hareketlendi kanepelere tutuna tutuna gidiyoruz ...Buarada ben geçen ay 21 de regli olmuştum hala ses seda yok 5 gün geçti acaba demektende korkuyorum havalardan ve stresten olmadım diye düşünüyorum artık...beklerim bakalım 2-3 gün daha olmazsam test yaparım artık
merale katılıyorum, ne işi waryatılı yaw zaten iki kişisiniz işini bitirp gitsin yabancı uyrukluda olmasın ayrıca, herçiçekten bal misali.. en sadakatlisi benim kocamdır ama günde 10 kez beynimi kemiriyo aptal dşüncelerEymen çok mızmız bugün, sürekli kucağımda ama ona rağmen durmuyor. uyudu şimdi inşallah biraz uzun uyur
ama bu tam olarak korunma yöntemi sayılmaz ki cnm, Furkan o şekilde korunmamız sonucu dünyaya gelmişti. Hakkınızda hayırlısı olsun cnm, belki de stres falan yaşadıysan o etkiledi
Yalnız değilsin arkadaşım, emmeyi bırakana kadar böyle devam edecekler artık anlaşılan o ki
Temizlikçi eşinle muhatap olacak mı ki, zaten gündüz gelip kşam gitmiyo mu? muhatap olacaksa elbette dikkat et seçerken
Seninki epey becerikliymiş o haldebu yolla hamile kalan çok
olur da kadını tutarsanız sen yine de özellikle geceleri onları başbaşa bırakmamaya gayret et cnm. Gerçi ben biliyorum Filipinlileri, arapların da genelde bakıcıları filipinli oluyor. Hani pek adamı yoldan çıkaracak cinsten değiller ama olsun yine de dikkat
bir söz war bilirmisin çirkin kadın yoktur az wodka wardır:))) eserinde çok alkol aldığını söyledin, hiç mi o gözle bakmayacak yani birde büyük kadın falanda değil genç kız istyosun ewe sanırsam.. ben kesinlkle yanaşmazdım bütün ewi kendim yalardım grekirseya eser ismine insanlar içindeki itibarına çok önem verir o yüzdende yanlış anlaşılabilecek her durumdan itinayla kaçınır e şerrimdende korkar biraz tabi bide yani buda bi çeşit terbiye ve ahlak anlayışı eserin yapması mümkün deil gözümle görsem inanmam dedim ya aldatmaz demiyorum ama hizmetçimle benim evimde mümkün deil
canım çok duygulandım süper, allah kucağına almayıda nasip edr inşallahbir arkadaşım 3 aylık evli idi ve bayramdan önce doktora gittiler kız 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi ancak doktor bebek keseden ayrılmış dşük oalcak dedi , 2 muayenede kürtaj için erken sanki bi şans daha tanıyalım blki bize mutluluk yaşatır demişti doktor bugün gittiler kğrtaj düşüncesi ile ve bebeğin kalp atışlarını duyup geldiler :):)
o kişi ben değilim,olamam.
uykusuzluğumuzun biteceğine dair umudum yok:78:.
İlamı almasan bile evli sayılmıyorsun yanlışınız var, hakim kararı imzaladığı an bitiyor o evlilik, yani ilam kalsın evli olmaya devam edelim diye bişey olamaz.
ağlayasım geldi çok fena.hemde hıçkıra hıçkıra.
Pınar sen bu 4 aralık konusunu iyice bi duyur, gözden kaçıyo kanımca...
Bi de moral vermekte üstüme yoktur, ne zaman ihtiyacın olursa haber ver :82:
Noldu bea
Kış geliyo, tırsıyorum, şeker mart anneleri ile bebikleri erimesin, bir an evvel buluşalım...
Özlüyorum sizi, anla beni Meral...
Ayy çok işim var, çeneme vurdu resmen :86:
valla HANDE BİZİ TERKETTİ.aaa kadına bak yaww unuttu bizi.ben bir msj atıp sorayım hesabını.
bnmde yaa cery en az 2 kez uyanıyor gecede o da en az bazen 4,5 oluyor.. şimdi kalkması dahada zor gözümü açamıyorum
Burcum çok moral verdin sağ ol canım
4 Aralık bendesiniz bir yere kıprşmayın bakem :92:
Fatma sorma ya bu ne hız kardeşim anlayamıyorum :82:
hahayy inşallah kardeş geliodur bütün mart ennişleri tekrar doğursun inşallahhhh:))) kendimi yalnız hissediorum
merale katılıyorum, ne işi waryatılı yaw zaten iki kişisiniz işini bitirp gitsin yabancı uyrukluda olmasın ayrıca, herçiçekten bal misali.. En sadakatlisi benim kocamdır ama günde 10 kez beynimi kemiriyo aptal dşünceler
bir söz war bilirmisin çirkin kadın yoktur az wodka wardır:))) eserinde çok alkol aldığını söyledin, hiç mi o gözle bakmayacak yani birde büyük kadın falanda değil genç kız istyosun ewe sanırsam.. Ben kesinlkle yanaşmazdım bütün ewi kendim yalardım grekirseBen çok kıskancımdırda:)
canım çok duygulandım süper, allah kucağına almayıda nasip edr inşallah
bnmde yaa cery en az 2 kez uyanıyor gecede o da en az bazen 4,5 oluyor.. şimdi kalkması dahada zor gözümü açamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?