2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret şaka mısın sen ben 4-5 kere kalkmasına razıyım en az 10 defa kalkıyor eymen her gece hem de maşallah deyin kuzularınıza
ben de diyeyim maşallah

ama benimkızımın gece 12den önce yatmadığını warsayarsak sabah 8-9a kadar bu çok fazla canım we sabah 5/6dan sonra yanıma alıyorummememağzında falan uyuyor yoksa bizimkide 6,7 oluyor

biri bana bugünlerin geçeceğine dair inandırıcı bir şeyler söylesin
mecbur geçecek başka yolu mu var ___ biraz fazla inandırıcı oldu sanırım

ağlayasım geldi çok fena.hemde hıçkıra hıçkıra.

hişşşt yok öyle bişii ne ağlamasıymış bakiim
yazgı yaa bizim arda hala pipisini keşfedemedi seninki napıyo hala oynuyo mu altını açınca

canımcım sizden hiçbirşey saklamadım ki bu özel olsun :))
valla adı açıkça konmuş birşey değil ama bir birlikteliğe başladık :) ama devamı ne olur bilmiyorum

hayırlısı olsun inşallah

SElam herkese.. Üşenmedim sabahtan beri yazdıklarınızı tek tek okudum..İyi de yapmışım.. Konuşulanların arasında benim de size sormak istediğim şeylere değinilmiş..
Ben biraz geriden geliyorum kusuruma bakmayın.

aralık ayında hafta içi hafta sonu ne zaman buluşma ayarlarsanız gelirim ? çü
nki eğer şirket yan çizmezse 10 gün iznim var ? belki bir haftalığına ankarada oalbilirim ..
Fatmacım ben de senle buluşmak istiyorum.. O 10günlük izninde Kayseri'ye de gelsene.. Bak dün akşam nostalji yaparken ne buldum:
22-10-2009 12:22 #6 SEYYALTANER
Profil bilgileri View Forum Posts Özel Mesaj Add as Contact

can ile canan ....

Giriş tarihi:Aug 2009
dimplehawk kullanıcısından alıntı
HEDİYELEŞME LİSTEMİZ;

1.dimplehawk
2.seyyaltaner
3.yaz34
4.yağmur_26
5.dila06
6.handeozf
7.selinius
teşekkrülr canımcımmm ellerine sağlıkkk biraz daha bekeleyelim şöyle bir hafat kadar herkes bi ahber alsın hergün bahsederiz zaten bu konudan biriksin kimseler eksik kalmasın ... ayy çok güsel oalcak düşünsenize hiç görmediği teyzesinden bi hediyesi oalcak ebbeğimin ..... ielrki tarihlerde tnışmamızda olur kim bilir :):):)::)

İnşallah ciddi bişe yoktur .. Benim de sağ omzun çok fena.. Bazen ağrısından duramıyorum.. Halbuki Pelin çok ağır diil ama hiç kucağımdan inmiyo..

Ya ben de size bunu sorcaktım.. Pelin hala gecelri 2-3 saatte bir kalkıyo.. İki fırt çekip uyuyo... Bazen uyumyo.. Dizimde sallıyorum.. Bu normal mi yoksa sizin bebekler sabaha kadar mışıl mışıl uyuyo mu??
Bizim durum normal galiba...
Doğru diil ama bizimki gündüz de karanlıkta yatıyor. Yani aydınlıkta da uyur ama karanlıkta daha derin uyuyor..
Bi de biz hala aynı odadayız. Nasıl ayırıcaz odaları bilmiyorum...
benim oğumun adı çağan batu ama kısakandım seni çünkü ben eymen ismini çok seviyorum oğlumun adını eymen koyacaktım kocacım beğenmedi koayamdım

Oğlum olsaydı ben de Çağan koycaktım..

geçti geçti,sağdan soldan gelmişlerdi kovaladım

canım regl dönemin mi yaklaştı .. Ben o dönemde böyle olurum :)

yokk hayatım yeni bitti.arada geliyorlar bana.ama dedimyaa kovaladım.

canımcım sizden hiçbirşey saklamadım ki bu özel olsun :))
valla adı açıkça konmuş birşey değil ama bir birlikteliğe başladık :) ama devamı ne olur bilmiyorum

ozaman hayırlısı olsun nediyelim.

bnmde yaa cery en az 2 kez uyanıyor gecede o da en az bazen 4,5 oluyor.. şimdi kalkması dahada zor gözümü açamıyorum

neee?bazen 4-5 oluyor ve sen buna çok mu diyorsun?şekerim şükret haline.
Alp in enaz 5-6 dün gece 9 kez uyandı.bu 15 i bile buluyor bazen.

hee yokk konsantrasyonumu fulledim Alp in uyanmasını bekliyorum işe girişmek için.
gelmişlerdi bana ama ben yolladım onları.
hande ile teldeyim şuan:102:.

o hap türkiyede satılmıyormuş canım ben çok araştırdım sonra da spiral taktırdım 3 aylık iğneler dengeyi bozup kilo yapıyo diyolar kesin bilmiyorum. biz hamilelikten önce 1 ay prezervatif kullandık her seferinde şikayet etti ben de pek memnun değildim açıkçası emzirme boyunca çekilmezdi o adam o şikayetlerle, emzirme şi bir bitse hapıma döncem hemen

gelişme kaydetmişsiniz

ben karanlıkta uyandığında zorlandığım için yakıyorum gece lambası ama korkarım o da alıştı karanlıkta uyanınca daha bir farklı ağlıyor, mızmızlandığı zaman alıyordum yatağımıza ama son zamanlarda hep yanımızda uyumak istemeye başladı sorun çıkacak korkarım yakında gece bana zor olur diye odamızda yatırıyoruz ama evim kaloriferli olmadığından uzun zaman ayıramayacağım sanırım odasını

ne güzel bir haber allah sağlıkla doğmayı nasibetsin kuzuya

bu nasıl iş ya "düzel de gel KARDEŞİM" diyesi geliyor insanın umut bekleyeceğine hata yapıp bu noktaya getirmeseydi :95::95:

şebnemcim özel olmazsa bir sorum var?sen şimdi diğer malum şahısla bir ilişkiye başladın mı?

evet bunu ben de merakediyordum

ben de beceriksizim sanırım daha doğrusu ben ne zaman böyle şeyler yapmaya kalkışsam gelip bacaklarıma sarılıyor bana bak diye

Arda'nın videosu çok güzel, maaşallah, ne güzel gülüyor.
Ee izleyince, oğlumu özledim şimdi ben
Gitsem de sümüklerini üzerime silse

ALINTI YAPTIM YAZDIM ama manyak site dondu hepsi gitti

JALECİM oynama ki ne oynama?altını çıkarıyorum eli direk bezin cırtlarında,ben açtığım an direk pipiyi tutuyor.keyif yapıyor.ben elini çekincede silmek için falan ters ters bakıyor bana.

MERAL İM maharetliyim neydem ki? lavinia duysa ne olcak?ancak beceremediği için çamur atacak,pehh.

HANDE ninde size selamı var bir saate kadar girecek siteye.demir üst dişler yüzünden felaket olmuş,onunla uğraşıyormuş.

Son düzenleme:
mrl bacısı!mesajlarını saygıdeger site yöneticime kötü içerik olarak bildirip seni komploya kurban etmek..degil foruma girmek pc ne virüs yollayark her türlü dünyayala iletişimini koparmak istiyorum..benlen ugraşma kadınnnnnnnn..sonun yazgı gibim olur ..iyi bak ibret al..

Son düzenleme:
ben kaçıyorum kek börek alemine dalıyorum.şuanki konsantrasyonum iyi kaçmadan yapayım.
bir saate dönerim.
tabii önce Alp le geleneksel çorba güreşleri var.

Bunlar bu ters ters, sinirli sinirli bakmayı nerden öğreniyorlar peki?
Yemek için ısrar edersem, giydirmek için zorlarsam, halıyı ya da parkeyi yalarken kaldırırsam, Doruk da bana ters ters bakıyor, adam oldu yer cücesi :)

Jalecim arda şahane, yerim onu ben maşallah

mero geldiğimde zat-i şahsınla özel olarak ilgilenmek istiyorum...

Hımmm Yazgının nesi varmışkine, hamarat ki ne hamarat. bak kek börek te yapcek şimdi:)) Ebuşum seni seviyom anacım şikayet etme beni yönetime litfenn

ben kaçıyorum kek börek alemine dalıyorum.şuanki konsantrasyonum iyi kaçmadan yapayım.
bir saate dönerim.
tabii önce Alp le geleneksel çorba güreşleri var.

Kolay gelsin cnm, ben henüz toparlayamadım tam olaraktan ama kafaya koydum yapcem:))

evet bunlar minik adamcıklar, Eymen bi de bağırıyor ki sorma gitsin sinirlendiği vakit

bak MERAL İM ne demiştim sana?kedi ciğer meselesi bu:76:

valla Alp ters bakmakla yetinmiyor,vuruyor,bağırıyor,yumruklarını sıkıyor.
geçen reklam izliyordu babası elini tuttu.sen misin tutan?önce iki eliyle vurdu,sonrada eğildi bir güzel ısırdı adamın elini.
heran baskı ve şiddet altındayım.
büyüdü de bana dayılanıyor sıpa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…