- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.721
hasret şaka mısın sen ben 4-5 kere kalkmasına razıyım en az 10 defa kalkıyor eymen her gece hem de maşallah deyin kuzularınıza
ben de diyeyim maşallah
mecbur geçecek başka yolu mu varbiri bana bugünlerin geçeceğine dair inandırıcı bir şeyler söylesin
ağlayasım geldi çok fena.hemde hıçkıra hıçkıra.
canımcım sizden hiçbirşey saklamadım ki bu özel olsun :))
valla adı açıkça konmuş birşey değil ama bir birlikteliğe başladık :) ama devamı ne olur bilmiyorum
Fatmacım ben de senle buluşmak istiyorum.. O 10günlük izninde Kayseri'ye de gelsene.. Bak dün akşam nostalji yaparken ne buldum:aralık ayında hafta içi hafta sonu ne zaman buluşma ayarlarsanız gelirim ? çü
nki eğer şirket yan çizmezse 10 gün iznim var ? belki bir haftalığına ankarada oalbilirim ..
zorla da yapamam ki eşime al tak diyemem önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa doktora muayene olurum bakalım doğum kontrol hapı kullan demeye başlar birde kansızlık için tahlil yaptırcam kendimi çok yorgun hissediyorum sol kolum çok ağrıyor Hilal'i kucakta taşımaktan diyorlar bana sol kolumda uyuşma oluyor bazen sizde de varmı?/COLOR]
Ya ben de size bunu sorcaktım.. Pelin hala gecelri 2-3 saatte bir kalkıyo.. İki fırt çekip uyuyo... Bazen uyumyo.. Dizimde sallıyorum.. Bu normal mi yoksa sizin bebekler sabaha kadar mışıl mışıl uyuyo mu??Eymen çok mızmız bugün, sürekli kucağımda ama ona rağmen durmuyor. uyudu şimdi inşallah biraz uzun uyur
Yalnız değilsin arkadaşım, emmeyi bırakana kadar böyle devam edecekler artık anlaşılan o ki
Bizim durum normal galiba...ya benim asıl derdim uykusuzluk artık hiç meme vermiyorum sadece mama alıyor gündüz sürekli ek besinler meyve kahvaltı güzel besleniyor gece çok sık uyanıyor mama alıyor ama onuda bitirmeden sızıyor açlıktan mı bu kadar sık uyanması ne yapmalıyım aylık kontrolüümüz geldi doktoruna sorayım bari
Doğru diil ama bizimki gündüz de karanlıkta yatıyor. Yani aydınlıkta da uyur ama karanlıkta daha derin uyuyor..günaydınn
geçmişe bakacağım ama birazdan.önce sıpamın altını temizleyeyim.
canlar bebeklerin yattığı odada gece lambası kullanıyor musunuz yoksa karanlıkta mı yatırıyorsunuz?
birde bebişi anneyle yatan var mı?
benim oğumun adı çağan batu ama kısakandım seni çünkü ben eymen ismini çok seviyorum oğlumun adını eymen koyacaktım kocacım beğenmedi koayamdım
Noldu bea
canım regl dönemin mi yaklaştı .. Ben o dönemde böyle olurum :)
canımcım sizden hiçbirşey saklamadım ki bu özel olsun :))
valla adı açıkça konmuş birşey değil ama bir birlikteliğe başladık :) ama devamı ne olur bilmiyorum
bnmde yaa cery en az 2 kez uyanıyor gecede o da en az bazen 4,5 oluyor.. şimdi kalkması dahada zor gözümü açamıyorum
Alla alla birden bire ne oldu? konsantrasyonu toplayamadın da ona mı ağlayasın geldi yoksa
hee benim yerime de sor, bıraktı gitti walla, hiç uğradığı bilem yokBugün öznura bebekli misafir gidecekti ama Hande mi acep bilemiyorum
amaaaan videoyu buraya yükleyecektim sorun verdi
link vereyim bari Giri� Yap | Facebook
çok tatlı velet maşallah neye gülüyor öyle
benim tatalı bıdığıma kardeş mi geliyor yoksa :))
ya ben internette okumuştum diye hatılıyorum hani emziren annelerde süte etki etmeyen 3 aylık iğne varmış , birde hap varmış bilgisi olan var mı ??
bu gidişle benim koca kendi korunmaktan çok hoşnut olamadığı için ilişkiye girmeyi tamamen bırakacak valla bir ara 2 haftayı geçti adamda tık yok hayır şüpheleneceğim başka bi durumda yok ilgisi felan süper bensiz benden habersiz adım atmaz yani :) sora sora anladım ki bu korunma meselesi onu soğutuyormuş ,, ac,len çözüme ihtiyacım var ??
günaydın birbirinden datlu kıymatlu arkidişlerim dünkü soruma muhtelif cevaplar olmuş dün akşam uzun uzun konuştuk yine bebeği yatırıp bu konudanda bahsettik anlamıyorum ama galiba kabullenicem çünki elinde geçerli bi bahanesi var senle izlemek istedim cırladın bende yalnız izlerim dio aslında bende cırlamam eğlenceli bile olabilir o gün tribim gelmiş demek ki neyse dün akşamki konuşma güzeldi keyifliydi bugün ne olur bilinmez tabi
oğlum gece yine 5 kere kalktı bunun bi çözümü olmalı neden kalkıyo hasta deil diş durumu yok ölücem uykusuzluktan bayram başladığından beri 3 saat deliksiz uyumadım dün eser eve yatılı bi temizlikçi alalım ilişkimiz için de ii olur birbirimize vaktimiz kalır evde düzenli olur dedi bayıldım tabi bu fikre hemen annemi aradım salı sudana gidiyo gitmişken filipinli yada eritreli bi kız bak ingilizcesi ii olsun bebeikimde ingilizceyle büyüsün dedim umarım buluruz
günaydınn
geçmişe bakacağım ama birazdan.önce sıpamın altını temizleyeyim.
canlar bebeklerin yattığı odada gece lambası kullanıyor musunuz yoksa karanlıkta mı yatırıyorsunuz?
birde bebişi anneyle yatan var mı?
bir arkadaşım 3 aylık evli idi ve bayramdan önce doktora gittiler kız 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi ancak doktor bebek keseden ayrılmış dşük oalcak dedi , 2 muayenede kürtaj için erken sanki bi şans daha tanıyalım blki bize mutluluk yaşatır demişti doktor bugün gittiler kğrtaj düşüncesi ile ve bebeğin kalp atışlarını duyup geldiler :):)
kızlar slm bugün canım cok sıkılıyo nedenini biliyorum aslında evde oturmaktan sıkıldım çalışmak istiyorum evde oturmak bana göre değil ama iş yok hala offf ne yapacağım ben
burada dünde atanın babası canımı sıktı
nüfüs cüzdanımı değiştirmeye gitmiştim ama değiştiremedim çünkü karşı taraf boşanma ilamını almamış o yüzden hala evli görünüyormuşumaradım tamam istanbula gidince alırım dedi iyi dedim
akşamda diyorki şimdi biz hala evlimiyiz sen benim karımsın hala ve ben soranlara evliyim diye bilirim yani hımmm öyleymiş dedim
kısmet şebom kısmet vardır bir hikmeti deyip güldü beni sinir etti nerden çıktı şimdi bu
ben biliyorum tabiii baktı olmuyo var burda bir keriz hazır şimdi sırnaşıyo uyuz
şimdi alttan almaya çalışıyorum onu ikna etmeliyim yoksa yandım
şebnemcim özel olmazsa bir sorum var?sen şimdi diğer malum şahısla bir ilişkiye başladın mı?
yaw ben çok beceriksiizm size bakarsak ne doğru dürüüst ev toplayabiliyorum ne kendime bakabiliyorum nede yemek yapabiliyorum hepsini kocam gelince yapıyorum maşalah size kekeler börekler yok anam yok ben kesin beceriksiizm:78:
mero geldiğimde zat-i şahsınla özel olarak ilgilenmek istiyorum...
mrl bacısı!mesajlarını saygıdeger site yöneticime kötü içerik olarak bildirip seni komploya kurban etmek..degil foruma girmek pc ne virüs yollayark her türlü dünyayala iletişimini koparmak istiyorum..benlen ugraşma kadınnnnnnnn..sonun yazgı gibim olur ..iyi bak ibret al..
ALINTI YAPTIM YAZDIM ama manyak site dondu hepsi gitti
JALECİM oynama ki ne oynama?altını çıkarıyorum eli direk bezin cırtlarında,ben açtığım an direk pipiyi tutuyor.keyif yapıyor.ben elini çekincede silmek için falan ters ters bakıyor bana.
MERAL İM maharetliyim neydem ki? lavinia duysa ne olcak?ancak beceremediği için çamur atacak,pehh.
HANDE ninde size selamı var bir saate kadar girecek siteye.demir üst dişler yüzünden felaket olmuş,onunla uğraşıyormuş.
ben kaçıyorum kek börek alemine dalıyorum.şuanki konsantrasyonum iyi kaçmadan yapayım.
bir saate dönerim.
tabii önce Alp le geleneksel çorba güreşleri var.
Bunlar bu ters ters, sinirli sinirli bakmayı nerden öğreniyorlar peki?
Yemek için ısrar edersem, giydirmek için zorlarsam, halıyı ya da parkeyi yalarken kaldırırsam, Doruk da bana ters ters bakıyor, adam oldu yer cücesi :)
mrl bacısı!mesajlarını saygıdeger site yöneticime kötü içerik olarak bildirip seni komploya kurban etmek..degil foruma girmek pc ne virüs yollayark her türlü dünyayala iletişimini koparmak istiyorum..benlen ugraşma kadınnnnnnnn..sonun yazgı gibim olur ..iyi bak ibret al..
Bunlar bu ters ters, sinirli sinirli bakmayı nerden öğreniyorlar peki?
Yemek için ısrar edersem, giydirmek için zorlarsam, halıyı ya da parkeyi yalarken kaldırırsam, Doruk da bana ters ters bakıyor, adam oldu yer cücesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?