- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.741
Arda'nın videosu çok güzel, maaşallah, ne güzel gülüyor.
Ee izleyince, oğlumu özledim şimdi ben
Gitsem de sümüklerini üzerime silse
Jalecim arda şahane, yerim onu ben maşallah
teşekkür ederiz teyzeleriJalecim izledim Arda'yı maşallah çok tatlı çok...
ben kaçar canlarım çok geç kaldım.. inşallah süpper haberlerle gelicem:)))))))
Jalecim izledim Arda'yı maşallah çok tatlı çok.. Tabi Facebook'a girince Yazgı'nın fotosunu gördüm, Şebnemle buluşma fotolarını gördüm vs meğer kaçırdığım ne çok şey varmış. Valla bu forumdaki hatunların her biri çok maharetli, bebek bakıyor, yemeği geçtim kek börek olaylarına giriyor, foruma yetişiyor, facebook'da takılıyor, ev temizliyor, misafir ağırlayıp gezmelere gidiyor. En yaşlınız ben olduğum için mi sizin gibi bunca işi beceremiyorum. Çalışıyorsam foruma giremiyorum Esin'e bakıyorsam başka bir iş yapamıyorum. Anladım ben çok yavaşım.
selam canlar hepinizi çok özledimm yaa bi buluşma yapalım ya . BU ARADA OKULDA TEFTİŞ VAR BEN RAHATT NİYE GEÇİRDİM ÇOKK GÜZELDİİİ OHHHHH BU ARADA 2. ÜNV. KAYIT YAPTIRIYORUM. SOSYOLOJİİ ÇOKKYAA
hadi bakalım inşallah cnm
Olur mu öyle şey, mart analarının hepsi maharetliCnm sen de hm çalışıyosun hem süt sağmaya devam ediyosun hem eve yetişiyosun, üstelik evde bebek dışında bakman gereken bir de hasta var, yine de az çok bize de zaman ayırıyosun. sen hepimizden maharetlisin bence
selam canlar hepinizi çok özledimm yaa bi buluşma yapalım ya . BU ARADA OKULDA TEFTİŞ VAR BEN RAHATT NİYE GEÇİRDİM ÇOKK GÜZELDİİİ OHHHHH BU ARADA 2. ÜNV. KAYIT YAPTIRIYORUM. SOSYOLOJİİ ÇOKKYAA
Ah sağol Meralim ama çok şükür annemin öyle çok bakımlık durumu yok kendi kendini idare ediyor hatta bana bile desteği var. Canı isterse yemek yapar, Çamaşırlarla ilgilenir... Görseniz hastalığını anlamazsınız. Sonra birden değişir sesler duyar demediğib şeyi dedi der ölülerle konuşur. Değişik annemin durumu. Günü gününe, saati saatine uymaz.
bugün iki laf ettirmediler, hep iş hep iş, olmaz ki efenim...
öpüyorum sizi ve bebikleri...
Çok konuşanlar çıktı çünkü
meralcim sana katılıyorum. sen çlkarsan kimse konuşmaz
napanız bacılar ?
bende şimdi emeli aradım ama açmadı galiba müsait değil. mesaj attım. sanırım buluşmaya katılamıycam. cumartesi sabah malatyaya yola çıkıyoruz.ooo Gülşancım naber cnm, nasıl gidiyo tatil? bu cumartesi toplaşıyo musunuz Ankara grubu?
taburcu- Çalışıyor bana güven olmaz pek yazamam,
mrl81- kimse konuşmayınca konuşacak bir şey bulamaz,
SEYYALTANER- o da yoğun sanırsam,
gulsan38- tatilde fazla kalmaz :),
zemheri__zemheri- Şeyma için bir şey diyemeyeceğim geçmişi okuyor olabilir.
2 de misafir var ama adı üstünde misafir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?