2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Jalecim izledim Arda'yı maşallah çok tatlı çok.. Tabi Facebook'a girince Yazgı'nın fotosunu gördüm, Şebnemle buluşma fotolarını gördüm vs meğer kaçırdığım ne çok şey varmış. Valla bu forumdaki hatunların her biri çok maharetli, bebek bakıyor, yemeği geçtim kek börek olaylarına giriyor, foruma yetişiyor, facebook'da takılıyor, ev temizliyor, misafir ağırlayıp gezmelere gidiyor. En yaşlınız ben olduğum için mi sizin gibi bunca işi beceremiyorum. Çalışıyorsam foruma giremiyorum Esin'e bakıyorsam başka bir iş yapamıyorum. Anladım ben çok yavaşım.

selam canlar hepinizi çok özledimm yaa bi buluşma yapalım ya . BU ARADA OKULDA TEFTİŞ VAR BEN RAHATT NİYE GEÇİRDİM ÇOKK GÜZELDİİİ OHHHHH BU ARADA 2. ÜNV. KAYIT YAPTIRIYORUM. SOSYOLOJİİ ÇOKKYAA

ben kaçar canlarım çok geç kaldım.. inşallah süpper haberlerle gelicem:)))))))

hadi bakalım inşallah cnm

Olur mu öyle şey, mart analarının hepsi maharetli Cnm sen de hm çalışıyosun hem süt sağmaya devam ediyosun hem eve yetişiyosun, üstelik evde bebek dışında bakman gereken bir de hasta var, yine de az çok bize de zaman ayırıyosun. sen hepimizden maharetlisin bence

selam canlar hepinizi çok özledimm yaa bi buluşma yapalım ya . BU ARADA OKULDA TEFTİŞ VAR BEN RAHATT NİYE GEÇİRDİM ÇOKK GÜZELDİİİ OHHHHH BU ARADA 2. ÜNV. KAYIT YAPTIRIYORUM. SOSYOLOJİİ ÇOKKYAA

ooo ikinci üniversiteyi de okuyacan demek, ne diyeyim süpersin walla
Haftaya cumartesi, 4 aralıkta pınarlarda buluşma var cnm

Ah sağol Meralim ama çok şükür annemin öyle çok bakımlık durumu yok kendi kendini idare ediyor hatta bana bile desteği var. Canı isterse yemek yapar, Çamaşırlarla ilgilenir... Görseniz hastalığını anlamazsınız. Sonra birden değişir sesler duyar demediğib şeyi dedi der ölülerle konuşur. Değişik annemin durumu. Günü gününe, saati saatine uymaz.

anladım cnm, ne demeli Allah ona şifa versin sana da güç, kendi işini görmesi falan çok iyiymiş ama ben sana muhtaç sanıyordum tamamen. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, her iki taraf için de çok zor bir durum

bugün iki laf ettirmediler, hep iş hep iş, olmaz ki efenim...
öpüyorum sizi ve bebikleri...

evet yane, ben bugün tüm gün burdaydım ama siz sustunuz, hadi byby bakalım

Çok konuşanlar çıktı çünkü

nevet yaaa, şimdi ben de çıkarsam 2 saate kadar anca 1 sayfa ilerler sanırım sayfa:))

taburcu- Çalışıyor bana güven olmaz pek yazamam,
mrl81- kimse konuşmayınca konuşacak bir şey bulamaz,
SEYYALTANER- o da yoğun sanırsam,
gulsan38- tatilde fazla kalmaz :),
zemheri__zemheri- Şeyma için bir şey diyemeyeceğim geçmişi okuyor olabilir.
2 de misafir var ama adı üstünde misafir.

ooo Gülşancım naber cnm, nasıl gidiyo tatil? bu cumartesi toplaşıyo musunuz Ankara grubu?
bende şimdi emeli aradım ama açmadı galiba müsait değil. mesaj attım. sanırım buluşmaya katılamıycam. cumartesi sabah malatyaya yola çıkıyoruz. emel annemlere yakın oturuyo hiç değilse onunla tanışmak isterim yarın akşam buluşalım diye msj attım bakalım ne diyecek. çok üzüldüm buluşmaya katılacağım için heyecanlanmıştım. hevesim kursağımda kaldı, kızlarada ayıp olcak benim için beklediler boşuna

çok doğru söylüyosun abimlere gidecez şimdi, merti hazırlamam gerek hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…