2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün içim cok sıkılıyo hayırdır inş. hiçbirşey yapasım yok oğluşum uyuyor birazdan uyanır

olur bazen öyle cnm, kafanı dağıtmaya çalış

bacılar bebekler ıcın dolmayı nasıl yapıyorsunuz ?

her zaman yaptığın gibi yap cnm, çok baharat koyma, salça ekliyosan onu da az koy. yoğurtla yedirirsin

ben geldim gidiyurum HASREEEET ne kıskancam ya bişi olmaz valla ben o mevzuu hiç sallamıyorum YAZGU VE MARAL aklıma düşürdünüz tatlıyı vaktim de yok kaç haftadır yapayımn diorum bari hazır alayıl elmalı kurabiye bulayım nerden bulayım hade öptüm ben aşere aşere gdyrm

bugün hep burda göründüm güya ama site saolsun hiç bişi yazamadım yazdıkalrım hep yoğunluktan dolayı eklenmeden errror verdi sayfa ,,, sizdede çok yavaş mı yoksa benim nette mi var anlamadım ? diğer siteleri jet hızı ile açıyor ama buraya gelince milim milim ielrliyor sonra hata diyip kapanıyor ( ve tabi çok ilgimi çeken bi dünya şeye hiç bi şey yazamdım tüh yani ,, inşallah bu çıkar :)

Site çok yavaş gıcık oldum, işlerim yoğundu ara ara okudum ama yazamadım, yokluğumda canınız sıkıldı, yazasınız gelmedi, beni çok özlediniz biliyorum ama çok yoğunum bacılarım kahretsin...

Gülşan, gelmeyim yanına, Angaralılar olarak seni bekledik, yağmuru da yağdırdın Angara ya gidiyon mu şimcik, bende sabahtan beri bi tarafımı yırtıyom bu cumartesiye buluşma ayarlayım diye, git gözüm görmesin seni

Bebeklerin beslenmesi ile ilgili bikaç sorum olcak...
1.Bebeklere yumurtanın beyazını veriyo musunuz?
2. Sizin bebekler kavanoz maması yiyo mu? Yiyosa hangilerini seviyo?
3.Ayrıca da su içmeyen bebeğe nasıl su içirilir önerisi olan var mı???
Cevaplamaya istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.. Başarılar...

kızlar bende bişi sorcam ama frambuaza cevap weriyim önce
hayır wermiyorum
ewet sebze püreleri hariç hepsini çok sewio tümünü bitirio içine bisküvide atıyorum
benim kızım suyu sewiyor o yüzden bişi diyemicem inek sütü vermiyorsundur muhtemelen ben weriyorum 5 aydan beri weriyo olsaydın sütü sulandır wer dicektim.

pütürlü gıdaya alıştırmaya çalışyorum kızlar yiyor fakat çok az yiyor bilmiyorum yoruluyor. mesela karnabahar haşlaıdm az önce yogurtla karıştırıp yediriyorum şeytan dio ez blendarla iki dkda koca bi çiçek karnabaharı bitiriversin ama alışmamasından korkuyorum koca bi çiçeğide hayatta tane tane bitiremez zaten 7,8 kilo bişey napıyım şaştım:S eline şimdiye kadar hiç bişey wermedim mesela bogazına kacııp kustu iki kere. hasretinki maşş tost bile yiyo benimki 6 dişi çıkmış canAVAR hala öö öö dio:S napimm yaa:S

Kıymetcim yumurta akı 1 yaşına dek yasak, kimse vermiyor bildiğim kadarıyla
Benim oğlum meyve pürelerinden yiyor, sebzeleri sevmiyor. Milupa,hipp en iyileri ama bebelac ve herbaby de de sorun yok
benimki de hiç sevmiyodu suyu ama hastalanınca alıştı biraz. sanırım boğazı kuruduğu için. iyi bi suluk alıp sık sık vermeyi deneyerek alıştırabilirsin belki cnm

Mervecim sen de bence öğünlerini yine ezerek yedir sadece arada alışması için pütürlü gıdalardn tattır

AA sen msin Nimetcim, geçmiş olsun cnm. ya sen niye şifreni bilmiyosun ki be kızım? şifremi unuttum dersen e-postana yeni bi şifre yollarlar

Biz daha pütürlülere hiç başlamadık canım.. Diş sayımız 2... İlgi alakan için de teşekkürler cnm...

Dr bana 9. ay itibariyle yumurtanın tamamını verebilirsin demişti de onun için sordum..
Ben kavanoz mamalarının hiçbirini yediremiyorum.. Bi de içine bisküvi ile deniim...

Nimet sen misin??? Nie değişti nickin??

bizim doktorumuzda 1 yaşına kadar verme dedi yumurtanın beyazını
valla kavanoz mamalarının hepsini yiyor ata maşallahı var o konuda sağolsun beni hiç üzmüyor
su içmeye gelince atada benim gibi su içme özürlü gün içinde 100-150 cc ancak içiyo suluk aldım alışsın diye ağzına bile sokmuyo biberona devam

yumurta akı bir yaşına dek yasak.
kavanoz maması yiyor,genelde ayırt etmiyor,sadece hipp in eriştesi var onu sevmedi.meyve hertürlüsünü yiyor.
suyu ben artık yemek bitiminde kaşıkla veriyorum.ozaman içiyor ama kaşıkla.birde suluğu veriyorum eline damaklarını kaşırken ağzına aktığı için mecbur içmek zorunda kalıyor.

kaç aldım şimdi ben kıymet öğretmenim.

sende kimsin?
nedemeye kurcalıyorsun nickini heegördünmü sende sevmemişsin.
geçmiş olsun nimet cim yağız a ve sana.

neyse cnm buna da alışırız artık, belki bu nickten yöneticiere rica yazısı iletsen hallederler
Eymen çok fena walla bugün, çok mızmız, yemek yemiyo herzamanki gibi. Tatil de fena değildi işte, Armutludaydık

bizimki suyu o kadar bile içmiyo..Geçenlerde epey bi süre kabızlık çekti bu yüzden..Biberon da hiç almadı..Biberonun başlığını ısırıyo..Emmesi gerektiğini anlamıyo..

QUOTE=handeozf;16333698]huuu dedikoducu hatunlar ben geldmmmm :80:[/QUOTE]

Hemen ispiyonculuk yapiim.. Bugün hep senin dedikodunu yaptılarrrr!!!![

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…