- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.781
evet kıymet benim. dogumdan sonra unutkan bir bayen oldugum için.
yeniden üye olmak zorunda kaldım..
yumurtanın beyazı 1 yaşına kadar yasak.
kavanoz mamalarını hero bby önceden kavanozu bitiriyordu ama şimdi yarısını yiyo.
pütürlü gıda veriyorum hoşuna gidiyo çignemek
su diç sevmiyo 40 cc içerse şükür ediyorum
yumurta akı bir yaşına dek yasak.
kavanoz maması yiyor,genelde ayırt etmiyor,sadece hipp in eriştesi var onu sevmedi.meyve hertürlüsünü yiyor.
suyu ben artık yemek bitiminde kaşıkla veriyorum.ozaman içiyor ama kaşıkla.birde suluğu veriyorum eline damaklarını kaşırken ağzına aktığı için mecbur içmek zorunda kalıyor.
kaç aldım şimdi ben kıymet öğretmenim.
sende kimsin?
nedemeye kurcalıyorsun nickini heegördünmü sende sevmemişsin.
geçmiş olsun nimet cim yağız a ve sana.
QUOTE=handeozf;16333698]huuu dedikoducu hatunlar ben geldmmmm :80:
yahuu cok kotuyummm, bugun balık yedımmm yedıgımden berı midem bulanıyor meralimmm :85:
birde demirrrr, cok huysuz, iki dkka rahat durmuyor, bilgisayarı aldıgım an ve ya baska bısıyle ılgılendıgım an cıglıgı basıyor...
sımdı uyuyor da gırdımm
yaa bizde bi bulusak, cok ozledım meralimmmm
nimetcimm, hala hatırlayamadın mı sifreni yaaa, neyse bu n,ickte gusel :78:
benim oğlumun o meyveleri bitirmişliği hiç görülmemiştir. taş çatlasa yarısını yiyor ama bu ara onu da yemiyor malesef
Hemen ispiyonculuk yapiim.. Bugün hep senin dedikodunu yaptılarrrr!!!![
ben wermiorum ama annem werio beyazını.. omuriliği güçlendirir diyo..Bebeklerin beslenmesi ile ilgili bikaç sorum olcak...
1.Bebeklere yumurtanın beyazını veriyo musunuz?
2. Sizin bebekler kavanoz maması yiyo mu? Yiyosa hangilerini seviyo?
3.Ayrıca da su içmeyen bebeğe nasıl su içirilir önerisi olan var mı???
Cevaplamaya istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.. Başarılar...
Pelin hiçbirini yemiyo o kavanoz mamalarının.Aslında kıza hak veriyorum. Ekşimsi bi kokusu oluyo meyvelerin.. Bi de çok kıvamlı oluyolar.. Sulandırmak işe yara mı ki???
selam yawruşlar
ben geldim cery maalesef hiç kilo almamış ama boy 2 cm uzamış 76cm.. kilo aynı 9600.. dr 1 ayda 5 diş patlatmış iyi bile bide boyu uzamış dedi.. başka da bişey yok bende ikili testi yaptıramadım detaylı usgleri yokmuş! başka yere gideceğiz artık.. we size bomba bu drda kız olabilir ama kesin değil şartlama dedi:95: nefret ediorum bu drlardan kızımdada beni böyle maymuna çewirmişlerdi:76: neyse artık beklicez ikili testi yarın olmazsa ptesi yaptracağım sibel hanıma gideceğim (ceryi doğurduğum hastane) bundan sonrada o dewam eder bnde bu karmaşadan kurtulurum
büüyük bir konsantrasyon sonucu yaptığım kekim pek güzel olmuş:125:
oyy kıyamam kuzuma ben yaaa ...
tamam o zmaan ben o bulusmayı bılmıyordum, oraya gelırım bende.. kacmaz benden bılıyorsunn
ozledimmmm kızzzz
maşallah cery e 1 ayda 5 diş kolay deil nasıl alsın k,iloselam yawruşlar
ben geldim cery maalesef hiç kilo almamış ama boy 2 cm uzamış 76cm.. kilo aynı 9600.. dr 1 ayda 5 diş patlatmış iyi bile bide boyu uzamış dedi.. başka da bişey yok bende ikili testi yaptıramadım detaylı usgleri yokmuş! başka yere gideceğiz artık.. we size bomba bu drda kız olabilir ama kesin değil şartlama dedi:95: nefret ediorum bu drlardan kızımdada beni böyle maymuna çewirmişlerdi:76: neyse artık beklicez ikili testi yarın olmazsa ptesi yaptracağım sibel hanıma gideceğim (ceryi doğurduğum hastane) bundan sonrada o dewam eder bnde bu karmaşadan kurtulurum
ımmmmmmmmmmmhhhhhhhhh afiyet olsun.:2:büüyük bir konsantrasyon sonucu yaptığım kekim pek güzel olmuş:125:
bende sizi ösledimm..:95:oyy kıyamam kuzuma ben yaaa ...
tamam o zmaan ben o bulusmayı bılmıyordum, oraya gelırım bende.. kacmaz benden bılıyorsunn
ozledimmmm kızzzz
ben wermiorum ama annem werio beyazını.. omuriliği güçlendirir diyo..
kawanoz maması ewet weriyoruz hergün değil amaarada ondan da werioruzdeğişiklik olsun die sewerek yiyo.. ilk zamnlar hipp wemilupa tercihimdiamaşimdi eşşşşşekk kadar olduunu dşünüyorum ne bulursam onu alıyorum (muhallebi, sütlaç, brokoli, ıspanak, hawuç elma, meywelerin hepsi)
su içmiyorsa bitkiçayı werebilirsin zamanla alışır biberonla içmiyorsa sulukla dseneyebilirsin..
selam yawruşlar
ceryy hanıma aferin ne yapsın annesi dişleriyle uğraştı hep kıyamam ben onaselam yawruşlar
ohhh afiyet olsun cnm, bana da uzatıer bi tabak:)) ben de yapmak için mutfağa girdim ama Eymen müsade etmedi malesef, adamı kucaktan indirmek imkansızdı bugün tüm gün. Ama yarın uyuduğunda yemek yapmak yerine kek ile harcıyacam o vakti:))
ımmmmmmmmmmmhhhhhhhhh afiyet olsun.:2:[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?