2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yahuu cok kotuyummm, bugun balık yedımmm yedıgımden berı midem bulanıyor meralimmm :85:
birde demirrrr, cok huysuz, iki dkka rahat durmuyor, bilgisayarı aldıgım an ve ya baska bısıyle ılgılendıgım an cıglıgı basıyor...
sımdı uyuyor da gırdımm

yaa bizde bi bulusak, cok ozledım meralimmmm

nimetcimm, hala hatırlayamadın mı sifreni yaaa, neyse bu n,ickte gusel :78:

benim oğlumun o meyveleri bitirmişliği hiç görülmemiştir. taş çatlasa yarısını yiyor ama bu ara onu da yemiyor malesef

Heh! Aferin sözlüne 100 verdim!! Çalışkan öğrenci...

QUOTE=handeozf;16333698]huuu dedikoducu hatunlar ben geldmmmm :80:

Hemen ispiyonculuk yapiim.. Bugün hep senin dedikodunu yaptılarrrr!!!![[/QUOTE]

sadece bugün değil dün de çok çınlattık kulaklarını Handenin Çoğunluk gece hayatın renlendiği için iç çamaşırı almakla meşgul olduğunu söyledi

geçmiş olsun cnm, aman dikkat et, hiç süt ürünü tüketme. bayat değildi inşallah
Walla Eymen de çok fena, bilgisayara bişi demiyo bitek sağolsun:)) ama hep üstümde olacak tabi, onun dışında elimden iki dakika bırakınca başlıyor ağlamaya,deli gibi bağırmaya(
Haftaya cumartesi Pınarlarda buluşma var cnm, onun öncesinde zor çünkü Eymen hala tam iyileşemedi malesef

benim oğlumun o meyveleri bitirmişliği hiç görülmemiştir. taş çatlasa yarısını yiyor ama bu ara onu da yemiyor malesef

Pelin hiçbirini yemiyo o kavanoz mamalarının.Aslında kıza hak veriyorum. Ekşimsi bi kokusu oluyo meyvelerin.. Bi de çok kıvamlı oluyolar.. Sulandırmak işe yara mı ki???

Hemen ispiyonculuk yapiim.. Bugün hep senin dedikodunu yaptılarrrr!!!![

sadece bugün değil dün de çok çınlattık kulaklarını Handenin Çoğunluk gece hayatın renlendiği için iç çamaşırı almakla meşgul olduğunu söyledi

[/QUOTE]

Ben o kısmını kaçırmışım... Onun için buralara uğramaz oldu demekkkk...

selam yawruşlar
ben geldim cery maalesef hiç kilo almamış ama boy 2 cm uzamış 76cm.. kilo aynı 9600.. dr 1 ayda 5 diş patlatmış iyi bile bide boyu uzamış dedi.. başka da bişey yok bende ikili testi yaptıramadım detaylı usgleri yokmuş! başka yere gideceğiz artık.. we size bomba bu drda kız olabilir ama kesin değil şartlama dedi:95: nefret ediorum bu drlardan kızımdada beni böyle maymuna çewirmişlerdi:76: neyse artık beklicez ikili testi yarın olmazsa ptesi yaptracağım sibel hanıma gideceğim (ceryi doğurduğum hastane) bundan sonrada o dewam eder bnde bu karmaşadan kurtulurum

oyy kıyamam kuzuma ben yaaa ...
tamam o zmaan ben o bulusmayı bılmıyordum, oraya gelırım bende.. kacmaz benden bılıyorsunn
ozledimmmm kızzzz

ben wermiorum ama annem werio beyazını.. omuriliği güçlendirir diyo..
kawanoz maması ewet weriyoruz hergün değil amaarada ondan da werioruzdeğişiklik olsun die sewerek yiyo.. ilk zamnlar hipp wemilupa tercihimdiamaşimdi eşşşşşekk kadar olduunu dşünüyorum ne bulursam onu alıyorum (muhallebi, sütlaç, brokoli, ıspanak, hawuç elma, meywelerin hepsi)
su içmiyorsa bitkiçayı werebilirsin zamanla alışır biberonla içmiyorsa sulukla dseneyebilirsin..

Pelin hiçbirini yemiyo o kavanoz mamalarının.Aslında kıza hak veriyorum. Ekşimsi bi kokusu oluyo meyvelerin.. Bi de çok kıvamlı oluyolar.. Sulandırmak işe yara mı ki???

ben de hiç sevmiyorum doğrusu onların tadını ama Eymen evde hazırladığım meyve pürelerini hiç yemiyor, ondan azıcık yiyo bari.. sulandırmak iyi fikir değil bence cnm. ama mesela muzu seviyorsa içine biraz katıp tatlandır istersen ya da bisküvi de deneyebilirsin

Hayırlısı olsun Hasretcim, Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin herşeyden önce
cery de maşallah iyi büyümüş cnm, maşallah boyu çok uzamış, kilosu da iyi zaten

kızlar diyer üyeligi anında dondurdular.
hande aman cnm dikkat et balık bayat olmasın bol bol su iç hatta kusabiliyosan kus..

kız alemsn heee valla, yine doktora mı gittin, bırak akısına biraz...
aferin ceren kuzuma, bir ayda 5 dıs patlatmak ne yaaa ....
yavrum nasıl canı yanmıstır...

büüyük bir konsantrasyon sonucu yaptığım kekim pek güzel olmuş:125:

ohhh afiyet olsun cnm, bana da uzatıer bi tabak:)) ben de yapmak için mutfağa girdim ama Eymen müsade etmedi malesef, adamı kucaktan indirmek imkansızdı bugün tüm gün. Ama yarın uyuduğunda yemek yapmak yerine kek ile harcıyacam o vakti:))

tamam o zmaan ben o bulusmayı bılmıyordum, oraya gelırım bende.. kacmaz benden bılıyorsunn
ozledimmmm kızzzz

ben de çok özledim canım, seni de Demir paşayı da bu arada oğlum sanırım demirden öğrendi böyle bağırmayı, sürekli bağırıyor artık Eymen de:))

maşallah cery e 1 ayda 5 diş kolay deil nasıl alsın k,ilo
AYY biran seninki erkek sandım nasıl sevindim kız oluyo diye olsun saglıklı olsunda kız olsun.

büüyük bir konsantrasyon sonucu yaptığım kekim pek güzel olmuş:125:
ımmmmmmmmmmmhhhhhhhhh afiyet olsun.:2:
ozledimmmm kızzzz
bende sizi ösledimm..:95:

yaa takılma,daha küçük tam belli olmuyor demekki.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin gerisi boş güzelim.ne güzel kız olursa iki kızkardeş yeterler birbirlerine.erkek olursada bi başka güzel ikisinide tatmış olacaksın.evlat bu iyisi kötüsü olmaz sonuçta.
cery imede maşallah,ne güzel uzamış.

ceryy hanıma aferin ne yapsın annesi dişleriyle uğraştı hep kıyamam ben ona
sana gelince içime kızın olucakmış gibi doğuyo bilmem artık :)
buarada dün yazamadım kocan yine rahat durmamılş birgün başını fena yakacak allah korusun sanada sabır versin iyi dayanıyorsun valla

ımmmmmmmmmmmhhhhhhhhh afiyet olsun.:2:[/COLOR]

buyrun gelin beraber olsun.
çayda yaparım size

meral ALP TE öyle hep kucağımda.şuan bile kucağımda.
büyüyünce ayrılır senden dediler adam daha fena yapıştı:117:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…