- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.801
ata cok mızmız bugünlerde yoksa kekini yemeğe gelirdik :)büüyük bir konsantrasyon sonucu yaptığım kekim pek güzel olmuş:125:
buyrun gelin beraber olsun.
çayda yaparım size
meral ALP TE öyle hep kucağımda.şuan bile kucağımda.
büyüyünce ayrılır senden dediler adam daha fena yapıştı:117:.
ata cok mızmız bugünlerde yoksa kekini yemeğe gelirdik :)
veya sen birara yine yap sonrada alpi kap gel buralara değişiklik olsun sizede :)
aynen yaa nefes aldırmıyor bikaç gündür, büyüdükçe daha da yapışıyorlar cidden. halbuki artık emekliyosun da evladım gez evde karıştır ortalığı ama yok ille de bana yapışacakyere ya da yürütece bıraktığım an başlıyor yaaa, Allahtan sizler varsınız da beyefendiyle karyolada tüm gün vakit geçirirken kafa dağıtabiliyorum yoksa tamamen tırlatabilirdim
hee yine gittim napimkızım en nefret ettiğim şey belirsizlik.. belli olsun istyorum bir an önce..kız alemsn heee valla, yine doktora mı gittin, bırak akısına biraz...
aferin ceren kuzuma, bir ayda 5 dıs patlatmak ne yaaa ....
yavrum nasıl canı yanmıstır...
ewet boya gidiyor hanfendi.. tabiki sağlıklısı we hayırlısı önce ama benim içimde neden kuwwetlice erkek hissi war nedense süreyya menteşe bu konuda dahaçok güweniorum sanki..ben de hiç sevmiyorum doğrusu onların tadını ama Eymen evde hazırladığım meyve pürelerini hiç yemiyor, ondan azıcık yiyo bari.. sulandırmak iyi fikir değil bence cnm. ama mesela muzu seviyorsa içine biraz katıp tatlandır istersen ya da bisküvi de deneyebilirsin
Hayırlısı olsun Hasretcim, Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin herşeyden önce
cery de maşallah iyi büyümüş cnm, maşallah boyu çok uzamış, kilosu da iyi zaten
daha belli değil aşkım geçen süreyya menteşe gittim o da erkek dedi.. bakalım birazbüyüsün hele az daha sabretmek gerek
maşallah cery e 1 ayda 5 diş kolay deil nasıl alsın k,ilo
AYY biran seninki erkek sandım nasıl sevindim kız oluyo diye olsun saglıklı olsunda kız olsun.
ımmmmmmmmmmmhhhhhhhhh afiyet olsun.:2:
bende sizi ösledimm..:95:
ewet o bi gün sağlam kayaya toslayacak ama n zamn sabırsızlıkla bekliorumceryy hanıma aferin ne yapsın annesi dişleriyle uğraştı hep kıyamam ben ona
sana gelince içime kızın olucakmış gibi doğuyo bilmem artık :)
buarada dün yazamadım kocan yine rahat durmamılş birgün başını fena yakacak allah korusun sanada sabır versin iyi dayanıyorsun valla
büüyük bir konsantrasyon sonucu yaptığım kekim pek güzel olmuş:125:
kızlar diyer üyeligi anında dondurdular.
hande aman cnm dikkat et balık bayat olmasın bol bol su iç hatta kusabiliyosan kus..
aynen yaa nefes aldırmıyor bikaç gündür, büyüdükçe daha da yapışıyorlar cidden. halbuki artık emekliyosun da evladım gez evde karıştır ortalığı ama yok ille de bana yapışacakyere ya da yürütece bıraktığım an başlıyor yaaa, Allahtan sizler varsınız da beyefendiyle karyolada tüm gün vakit geçirirken kafa dağıtabiliyorum yoksa tamamen tırlatabilirdim
ayy gelinn beklerim ne oldu benim uysal ata ma,bende istiyorum şebnem gelmeyide Alp te felaket,gözüm yemiyor..bir önceki msjı yazarken kucağımda uyuyordu,götürdüm yatırdım koyduğum an bastı çığlığı.uykuyu bile benim üstümde uyumak istiyor.yürüteçle geliyor bacaklarıma sarılıyor.gece enaz 6 kez kalkıyor.off off fenalardayız yani anlayacağın.
bu menteş kim oluyo..amca kızın felanmı.hee yine gittim napimkızım en nefret ettiğim şey belirsizlik.. belli olsun istyorum bir an önce..
ewet boya gidiyor hanfendi.. tabiki sağlıklısı we hayırlısı önce ama benim içimde neden kuwwetlice erkek hissi war nedense süreyya menteşe bu konuda dahaçok güweniorum sanki..
daha belli değil aşkım geçen süreyya menteşe gittim o da erkek dedi.. bakalım birazbüyüsün hele az daha sabretmek gerek
ewet o bi gün sağlam kayaya toslayacak ama n zamn sabırsızlıkla bekliorum
E tekrar hoşgeldin o zaman...
Bebekler 1 yaşlarına kadar annaleriyle kendileri,ni tek bir varlık sanıyolarmış... 3-4 ayımız kaldı şunun şurasında...Ondan sonra isteseniz de gelip otrurmayacaklar . bugünlerin tadı çıkarın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?