- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.821
sankı o bana bı lutufmus ben bı ıse yaramazmısım gıbı davranıyor.
kredı kartını bıraktı bılıyor market alısverısı yapacagımı 100 tl harcamısım kızıyor.verme bundan sonra dedım.ayda yılda bı kendı basıma markete cıkıyorum zaten.normalde hep o cıkar.bırde ıse yarar bısey aldın mı dıye soruyor.
be adam ben yıllarca tek basıma yasamısım evımın kırasını suyunu elektırıgını kendım odemısım ustune ustluk gıyımımden yememden tavız vermemısım ben mı hesapsız kıtapsızım.16 yasımdan berı calısıyorum ben gıkım cıkmamıs.unıversıteye bırıktırdıgım para ıle gıtmısım.sureklı bana calıstıgında bısey gormedık dıyor.saka mı bu anlamadım gıttı.cok doluyum cok.annesının gelmesıne bı gun kalmıs kocam delırdı.
SElam herkese.. Üşenmedim sabahtan beri yazdıklarınızı tek tek okudum..İyi de yapmışım.. Konuşulanların arasında benim de size sormak istediğim şeylere değinilmiş..
Ben biraz geriden geliyorum kusuruma bakmayın.
Fatmacım ben de senle buluşmak istiyorum.. O 10günlük izninde Kayseri'ye de gelsene.. Bak dün akşam nostalji yaparken ne buldum:
22-10-2009 12:22 #6 SEYYALTANER
Profil bilgileri View Forum Posts Özel Mesaj Add as Contact
can ile canan ....
Giriş tarihi:Aug 2009
dimplehawk kullanıcısından alıntı
HEDİYELEŞME LİSTEMİZ;
1.dimplehawk
2.seyyaltaner
3.yaz34
4.yağmur_26
5.dila06
6.handeozf
7.selinius
teşekkrülr canımcımmm ellerine sağlıkkk biraz daha bekeleyelim şöyle bir hafat kadar herkes bi ahber alsın hergün bahsederiz zaten bu konudan biriksin kimseler eksik kalmasın ... ayy çok güsel oalcak düşünsenize hiç görmediği teyzesinden bi hediyesi oalcak ebbeğimin ..... ielrki tarihlerde tnışmamızda olur kim bilir :):):)::)
İnşallah ciddi bişe yoktur .. Benim de sağ omzun çok fena.. Bazen ağrısından duramıyorum.. Halbuki Pelin çok ağır diil ama hiç kucağımdan inmiyo..
Ya ben de size bunu sorcaktım.. Pelin hala gecelri 2-3 saatte bir kalkıyo.. İki fırt çekip uyuyo... Bazen uyumyo.. Dizimde sallıyorum.. Bu normal mi yoksa sizin bebekler sabaha kadar mışıl mışıl uyuyo mu??
Bizim durum normal galiba...
Doğru diil ama bizimki gündüz de karanlıkta yatıyor. Yani aydınlıkta da uyur ama karanlıkta daha derin uyuyor..
Bi de biz hala aynı odadayız. Nasıl ayırıcaz odaları bilmiyorum...
Oğlum olsaydı ben de Çağan koycaktım..
Günaydınlar... Canım Bebeğin için ateş düşürücü veriyormusun...Grip şuan hemen hemen tüm bebeklerde salgın nerdeyse....Benim paşam da doğrulamadı henüz 1 ay içinde 2 kez oldu grip iyileşiyo yavrum biri yanına geliyo grip li öpmese bile aynı havayı soluyo malum...
günaydın canlar nasılsınız ??
selin yine hasta çok üzgünüm , sürekli hapşuruyor ve her seferinde burnu akıyor , ara öksürüyor , ateş yine yok selin ateşlenmeyen bir bebek zaten ateşi hiç 37,5 geçmedi , neden böyle sık sık hasta oluyor bakamıyor muyum ben bu çocuğa
ya sabahları evden çıkarken üşüyor yada geçengün kuzenim gelmişti hasta idi ondna geçti
fatma selinciğe geçmiş olsun, ateşi çıkmıyorsa korkma böyle böyle büyüyecekler işte,bizimki de sümüklü böcek bikaç gündür ve 1 hafta sadece burnu akmamıştı ondan önceki hafta da salya sümük şeklindeydi, her pis şeyi ağızlarına götürüyorlar ve bağışıklık sistemleri yeni oluşmaya başladığından zayıflıyordur da, normal kabul edelim allah dermansız dert vermesin kuzucuklara
günaydın herkese;
dün benim de canım sıkıldı kerem hiç kilo almadığı gibi 100 gr da vermişBoyu 3 cm uzamış, çok hareketlenmiştir veya dişi çıkmıştır dedi ben de her ikiside dedim, 1 aylık olabilir ama bi dahaki ay dikkat edelim dedi, akşamları muhallebi ver dedi ben de veriyorum dedim ve yediklerini söyledim, e iyi yiyormuş dedi ben de evet iyi yiyor ve ben de bu yüzden şaşırdım zayıflamasına dedim Sanırım milupa benim çocuğuma yaramıyor, zaten hep diyorum size 9 kg ama gayet zayıf duruyor diye , öfff hangi mama kilo yapıyor bi söyleyin de bende değiştireyim şu milupayı, bir de kerem biberon mamasını çok aç olmadığı sürece içmemeye başladı akşam 8 de muhallebi verdim ve sonra gece 3te kalktım artık acıkmıştır diye süt yaptım en fazla 30 cc içti, ay ne yapsam biberon sütünü değiştirsem mi yoksa inek sütüne mi geçsem belki onu sever :44: üfff çok kararsız kaldım ne diyosunuz?
öznur senin kocanın çoğu lafında kendi kocamı görüyorum, bencil mahluk bunlar, ben alışverişten geldiğimde de kocam bana ne aldın diye sorar, sanki evin reisi benim de ona bişeyler almak zorundayım gibi, seni çok iyi anlıyorum ve bence de ilk adımı atma bırak sürünsün biraz, gerçi deneyimlerime dayanarak söylüyorum değişmeyecek ama yine de ilgilenme ki senin de kendine olan saygın devam etsin bi süre sonra kendini değersiz hissedersin.
onlar böyle yaptığında sen tüm söylenmelerinden dolayı haksız gibi görünüyorsun değil mi aslında annem çok düşüncelidir sen biraz abartıyorsun pozisyonuna düşüyoruz değil mi ? uyuz bunlar uyuz yaa ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?