- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.841
Bu arada aklıma takılan bişey oldu, dün bıngıldağına baktı açıklık kalmamış dedi, e bu kötü bişey değil mi dedim hayır değil dedi, ay ben bu çocuğu hastaneye kendi doktoruna mı götürsem????
Günaydın Canlarım,
Bende geç kaldım bugün, çünkü evdeyim, annemin işleri vardı ve sırf kaynanama kızımı bırakmamak için yüz tırmaladım izin aldım müdürümden :)))
Fatmacım, Selinime çok geçmiş olsun, mevsimsel olarak grip çok yaygın şu anda malesef, şükredelim de bunun gibi hastalıklarla kışı atlatalım, daha büyük çaresiz hastalıklar vermesin Rabbim bebiklerimize.. Kendini de suçlama..
Öznurcum, eşinin tutarı var sanırsam, bazen erkekler böyle dengesizlikler yapabiliyor malesef, tavrını koy ve burnunu sürt de aklı başına gelsin...
Aylincim, Kilo almamış Keremcik ama boyu uzamış bak, bu aylarda daha çok boya veriyorlar sanırım, İklim inde bu ay boyu uzadı ve kilo almamış gibi duruyor, sağlığı yerinde olsun boşver takma kafana, birde şu öneride bulunacam, Milupanın Milumil i var, onu dene istersen, belki daha iştahla içer mamasını..
Ayferim, Hilalim nasıl bugün, toparlandı mı biraz..?
Bu arada İklim, benim lap-top un tuşlarını sökmüş, çok zor yazıyorum, tuşları yerine taktım ama çalışmıyor malesef, minicik parmaklarıyla nasıl becerdiyse, neyse annesi bu vesileyle kendine yeni lap-top alır artık :))))
bu arada aklıma takılan bişey oldu, dün bıngıldağına baktı açıklık kalmamış dedi, e bu kötü bişey değil mi dedim hayır değil dedi, ay ben bu çocuğu hastaneye kendi doktoruna mı götürsem????
aynen öyle... Geçen defa boşanma aşamasına geldiğimizi, annesiyle konuşmasa iki ayın üzerine en az 15 gün daha kalmaya, bayram tatilini bizde geçirmeye niyetli olduklarını, kendisinin bile bunaldığını ama annesinin bu durumdan zerre kadar rahatsızlık duymadığını unuttu benim salak kocam, onlar düşünceli oldular şimdi. A benim safım, son gelişlerinde kovmaktan beter etmeseydim ben bunları, kurban bayramından önce gelip, bayramda da kalmış ve hala bizde olacaklardı, gör artık biraz, diye bağıramıyorum tabi!
günaydın canlarım,
bende geç kaldım bugün, çünkü evdeyim, annemin işleri vardı ve sırf kaynanama kızımı bırakmamak için yüz tırmaladım izin aldım müdürümden :)))
fatmacım, selinime çok geçmiş olsun, mevsimsel olarak grip çok yaygın şu anda malesef, şükredelim de bunun gibi hastalıklarla kışı atlatalım, daha büyük çaresiz hastalıklar vermesin rabbim bebiklerimize.. Kendini de suçlama..
öznurcum, eşinin tutarı var sanırsam, bazen erkekler böyle dengesizlikler yapabiliyor malesef, tavrını koy ve burnunu sürt de aklı başına gelsin...
Aylincim, kilo almamış keremcik ama boyu uzamış bak, bu aylarda daha çok boya veriyorlar sanırım, iklim inde bu ay boyu uzadı ve kilo almamış gibi duruyor, sağlığı yerinde olsun boşver takma kafana, birde şu öneride bulunacam, milupanın milumil i var, onu dene istersen, belki daha iştahla içer mamasını..
Ayferim, hilalim nasıl bugün, toparlandı mı biraz..?
Bu arada iklim, benim lap-top un tuşlarını sökmüş, çok zor yazıyorum, tuşları yerine taktım ama çalışmıyor malesef, minicik parmaklarıyla nasıl becerdiyse, neyse annesi bu vesileyle kendine yeni lap-top alır artık :))))
Günaydın herkese;
Dün benim de canım sıkıldı Kerem hiç kilo almadığı gibi 100 gr da vermişboyu 3 cm uzamış, çok hareketlenmiştir veya dişi çıkmıştır dedi ben de her ikiside dedim, 1 aylık olabilir ama bi dahaki ay dikkat edelim dedi, akşamları muhallebi ver dedi ben de veriyorum dedim ve yediklerini söyledim, e iyi yiyormuş dedi ben de evet iyi yiyor ve ben de bu yüzden şaşırdım zayıflamasına dedim sanırım milupa benim çocuğuma yaramıyor, zaten hep diyorum size 9 kg ama gayet zayıf duruyor diye , öfff hangi mama kilo yapıyor bi söyleyin de bende değiştireyim şu milupayı, bir de Kerem biberon mamasını çok aç olmadığı sürece içmemeye başladı akşam 8 de muhallebi verdim ve sonra gece 3te kalktım artık acıkmıştır diye süt yaptım en fazla 30 cc içti, ay ne yapsam biberon sütünü değiştirsem mi yoksa inek sütüne mi geçsem belki onu sever :44: üfff çok kararsız kaldım ne diyosunuz?
Öznur senin kocanın çoğu lafında kendi kocamı görüyorum, bencil mahluk bunlar, ben alışverişten geldiğimde de kocam bana ne aldın diye sorar, sanki evin reisi benim de ona bişeyler almak zorundayım gibi, seni çok iyi anlıyorum ve bence de ilk adımı atma bırak sürünsün biraz, gerçi deneyimlerime dayanarak söylüyorum değişmeyecek ama yine de ilgilenme ki senin de kendine olan saygın devam etsin bi süre sonra kendini değersiz hissedersin.
yıne benım kaldıramayacagım laflar ettı be meralcığım.
bende artık tahammul edemıyorum.
cok bosluyormusum.saat 7 e kadar sofra kuramayacaksam 7 den sonra kurmayacakmısım.
yemek yıyor yalnız kalmasın dıye cocukla yanında oturuyorum kalk gıt dedı bana
yemegımı begenmez yaptıgımı begenmez.sıkıldım artık.
sankı o bana bı lutufmus ben bı ıse yaramazmısım gıbı davranıyor.
kredı kartını bıraktı bılıyor market alısverısı yapacagımı 100 tl harcamısım kızıyor.verme bundan sonra dedım.ayda yılda bı kendı basıma markete cıkıyorum zaten.normalde hep o cıkar.bırde ıse yarar bısey aldın mı dıye soruyor.
be adam ben yıllarca tek basıma yasamısım evımın kırasını suyunu elektırıgını kendım odemısım ustune ustluk gıyımımden yememden tavız vermemısım ben mı hesapsız kıtapsızım.16 yasımdan berı calısıyorum ben gıkım cıkmamıs.unıversıteye bırıktırdıgım para ıle gıtmısım.sureklı bana calıstıgında bısey gormedık dıyor.saka mı bu anlamadım gıttı.cok doluyum cok.annesının gelmesıne bı gun kalmıs kocam delırdı.
günaydın canlar nasılsınız ??
selin yine hasta çok üzgünüm , sürekli hapşuruyor ve her seferinde burnu akıyor , ara öksürüyor , ateş yine yok selin ateşlenmeyen bir bebek zaten ateşi hiç 37,5 geçmedi , neden böyle sık sık hasta oluyor bakamıyor muyum ben bu çocuğa
ya sabahları evden çıkarken üşüyor yada geçengün kuzenim gelmişti hasta idi ondna geçti
Günaydın herkese;
Dün benim de canım sıkıldı Kerem hiç kilo almadığı gibi 100 gr da vermişboyu 3 cm uzamış, çok hareketlenmiştir veya dişi çıkmıştır dedi ben de her ikiside dedim, 1 aylık olabilir ama bi dahaki ay dikkat edelim dedi, akşamları muhallebi ver dedi ben de veriyorum dedim ve yediklerini söyledim, e iyi yiyormuş dedi ben de evet iyi yiyor ve ben de bu yüzden şaşırdım zayıflamasına dedim sanırım milupa benim çocuğuma yaramıyor, zaten hep diyorum size 9 kg ama gayet zayıf duruyor diye , öfff hangi mama kilo yapıyor bi söyleyin de bende değiştireyim şu milupayı, bir de Kerem biberon mamasını çok aç olmadığı sürece içmemeye başladı akşam 8 de muhallebi verdim ve sonra gece 3te kalktım artık acıkmıştır diye süt yaptım en fazla 30 cc içti, ay ne yapsam biberon sütünü değiştirsem mi yoksa inek sütüne mi geçsem belki onu sever :44: üfff çok kararsız kaldım ne diyosunuz?
Öznur senin kocanın çoğu lafında kendi kocamı görüyorum, bencil mahluk bunlar, ben alışverişten geldiğimde de kocam bana ne aldın diye sorar, sanki evin reisi benim de ona bişeyler almak zorundayım gibi, seni çok iyi anlıyorum ve bence de ilk adımı atma bırak sürünsün biraz, gerçi deneyimlerime dayanarak söylüyorum değişmeyecek ama yine de ilgilenme ki senin de kendine olan saygın devam etsin bi süre sonra kendini değersiz hissedersin.
Dün eşime annenle ne zaman gelecekmiş diye sordum. 2 Aralık'ı kapsayacak şekilde geleceklermiş, çünkü Doruk'un 9 aylık oluşunu kutlayacakmışız, kısa kalacaklarmış, o yüzden o tarihte burda oalcak şekilde denk getiriyorlarmış, bizi rahatsız etmek istemiyorlarmış. Allahım nasıl acındırıyor kendini oğluna, son gelişlerinde iki ay kalan başkasıydı sanki, şimdi böyle düşünceli kayınvalideyi oynamıyor mu, kuduruyorum resmen... Neyse, neticeye bakmak lazım, ne kadar kalacaklar çok merak ediyorum.
kesinlkle haklısın canım bncede sorun yokYa ben böyle şeyle düşünmem hiç neden acaba ben bi gariplik var sanırım :) hatta diyorum gelsende aradabirde sen baksan diyorum , anenmden daha iyi bakar ama mesela bak selin hasta annem almış arkadaşalrıyla toplatısına götürmüş şimdi geldi emzirdim gitti kayınvalidem olsa hayatt çıakrmaz dışarı :) tek sorunumuz çok öpüyor olmasıdır ve derin öpüyor bende elimde ıslak mndil sürekli silerim gözünün ününde gider yıkarım hatta :) yılda bir ay napalım onada katlanıyoruz artık öyle tepki vermem hiç öpme felan diye , deli gibi seviyorlar geçen yaz gece koynumdan sabah benden önce uyanıp odanın kapısında selinin uyanmasını bekliyorlardı selinni sesini duyar duymazda odaya girip alıyorlardı :) kıyamıyorum ben o hasretlerine ,,, baksın birgün ne olacak ki eminim çok iyi bakarlar ,,
Ya ben böyle şeyle düşünmem hiç neden acaba ben bi gariplik var sanırım :) hatta diyorum gelsende aradabirde sen baksan diyorum , anenmden daha iyi bakar ama mesela bak selin hasta annem almış arkadaşalrıyla toplatısına götürmüş şimdi geldi emzirdim gitti kayınvalidem olsa hayatt çıakrmaz dışarı :) tek sorunumuz çok öpüyor olmasıdır ve derin öpüyor bende elimde ıslak mndil sürekli silerim gözünün ününde gider yıkarım hatta :) yılda bir ay napalım onada katlanıyoruz artık öyle tepki vermem hiç öpme felan diye , deli gibi seviyorlar geçen yaz gece koynumdan sabah benden önce uyanıp odanın kapısında selinin uyanmasını bekliyorlardı selinni sesini duyar duymazda odaya girip alıyorlardı :) kıyamıyorum ben o hasretlerine ,,, baksın birgün ne olacak ki eminim çok iyi bakarlar ,,
gerçekten çok haklısın kızmakta, nasıl laflar bunlar yaa.. Ama bu adam senden yüz buluor da bu kadar rahat konuşuyor onu söyleyeyim, her dediğine tamam diyen, bir lafını iki etmeyen bir eşi var. Gerçi adamın bu nedenle daha saygılı olması gerekir ama işte fazla iyilikten maraz doğar derler..Sen şimdiden belki affetmişsindir onu ama ilk adımı atan bırak o olsun gerçekten ve bidaha bu şekilde konuşmaması için de ciddi bi uyarı yap bence cnm. Bi de hem çalışmanı istemeyip hem para hesabı mı yapıyorgerçi onu da sen yaptın, adamın parasını harcamaya harcamaya alıştırdın onu bu duruma. Birikmişin de olsa düzenli para al bence ev ihtiyaçları için, senin birikmişin bırak ekstra harcamalarına kalsın
ge.miş olsun cnm fıstığa, yaa hepsi hasta işte neredeyse cnm. baksana hepsinin akıyo burnu falan, Allah daha beter hastalıklar ermesin inş.
Ya be benim oğlum kilo almayınca anlıyorum da yiyenler niye almıyor acaba:26: neyse boyu uzamış baya maşallah annesi, bu ay telafi edersiniz artık [/BB]
İnşallah bu denli ajitasyon sonrası uzun uzun kalmazlar artık. Şunlara da bak hele nasıl cümleler kurmuşlar adama sinirler
hahaha Yasemin çok güldüm sana ben de Kerem in parmağını emiyorum kıkır kıkır yerlere yatıyo gülmekten, Şebnem napcaz biz bu sütü sevmeyen oğlanlarıbebebisküvisi alayım bari bende meyvesine katayım yoğurduna katıyodum miktarını arttırayım,annem hep ana olacağına taş ol der, yine haklıymış :86:
Ne güzel laf valla :)
Aylin telaşlanma be arkadaşım, boyu mis gibi uzamış çocuğun, öyle ekstra bebe bisküvisi falan verme kanımca, beslenmesi gayet iyi zaten, bu sefer de kof kilo almasın Keremcik... Bu ay biraz daha dikkat et sadece bence, yine almazsa, ki bence alır, o zaman daha radikal önlemler alırsın. Kahvaltısına ekmek ya da bisküvi koyuyorsun di mi?
kızlar ata 3 gündür inanılmaz mızmız sürekli ağlama modunda evde geziyo hiçbirşekilde gülmüyo ne yapıcam bilmiyorum yemek yerken bile ağlıyokesin diş ama hangisi damaklaraına dokundurmuyo ve ağzını açmıyo çıldırıcam şuan yürüteçte hem geziniyo hem ağlama modunda gözünden yaş gelmiyo ama sürekli mızmız biraz önce jel süreyim dedim onu bile sürdürmedi birde parmağımı ısırdı derisi valktı valla nasıl bir güç anlamadım
offff ata offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?