- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.861
kızlar jery, beşiktaşın newzat demir tesislerine gitti babasıyla.. bjklı futbolculara tatlı yedirmeyeumarım cery huysuzluk etmez yolda
ayyy yazık hem de kendi kızının çocuğuna öyle yapıyor demek, ama senin kaynanan zaten psikolojik olarak sorunlu, benim kayınvalidem de süper bakar, Kerem e hatta annem hastalığını bahane edip gitti kayınvalidem hem bel fıtığı hem ellerindeki sorunlara rağmen 1 ay baktı
kızlar nasılsınız geçmişe bakayım dedim..ama çok birikmiş sayfalar ben girmeyeli,okuyamadım..emirhan iyi çok şükğr..ama bir hatadır doğru düzgün uyumuyor..çok uykusuzum acaba diş geliyor üst damağı beyazlamış ondanmıki...bayramdan bu yana beyaz hala patlamadı...
ocd canım çok alttan aldığını düşünüyorum eşini,,o nedenle ezdikce ezmeye çalışıyor..ben 8 senelik evliliğimde öğrendimki erkeklere ne kadar iyi davranırsan o kadar kötü oluyorsun...fazla el üstünde tutmaya gelmiyorlar,şımarıyorlar...unutmaki senden değerli değil o,,,benşmkide bir ara öyleydi,dışarı çıkardık sokakta bağıra bağıra bana demediğini bırakmazdı..artık yine yaptığı zaman bende aynı şekilde bağırıyorum ona dışarda...rezil oluyoruz ama artık en azından öyle davranmaya çekiniyor biraz...bende bağırdımmı hemen susuyor...
emirhanda bu sıra biberon mamaısnı almıyor artık pek..gece boyunca yarım şişe ancak içiyor...gündüzde pek yemiyor...sanki bu sırakar hiç kilo almadı gib i geliyor bana..dr ye götüreceğim haftaya bakalım ne diyecek...
Yok koymuyorum 8 tahıllı mama veriyorum, tüm muhallebi kıvamını onu arttırarak veriyorum,akşam da muhallebi veriyorum ( sütlü bisküvili, sütlü muzlu pirinçli, sütlü 7 tahıllı)
Bu arada doktor tamamen sizin yediklerinizden yedirmeye başlayabilirsin dedi, öyle salça olmasın baharat olmasın tuz olmasın falan demedi, pilav kuskus bile ver dedi, bu akşam mantı yapıcam
ay yavrum ya..acaba arka dişlerden birimi geliyor...
bu arada kızlar bebişlerin eline pırasa vermemi tavsiye etrttiler..dişlerin kolay çıkmasını sağlıyormuş hem cabuk çıkarıyormuş..bu gün biraz pırasa alıp deneyeceğim tabi emirhan pırasayı kabul edersde...
fatma geçmiş lsun selin kızımıza...
Umarım Cengiz huysuzluk etmez yolda
Bak seninki değişik modelmiş, beğendim :)... Benimki asla zor işleri yapmaz, çorba mı yapılacak, ben hiç beceremem der kenara çekilir, çorbayı anneme yaptırır, kendi yedirmek ister, huysuzlanır da yemezse anneme devreder.
Bu aralar bütün bebiklerin bi gıcıklığı var anlaşılan, mevsim geçişinden falan mı acaba yaw...
Ebrucum eşine uyguladığın taktik güzel, deli deliyi görünce sopasını saklarmış diyebiliriz sanırım...
Ben hem tahıllı mama, hem de 2 tane bisküvi ya da 1 dilim ekmek içi koyuyorum ama tahıllı mamayı çok koymuyorum, istersen öyle arttır bisküvi miktarını. Gerçi Doruk bir haftadır karışım kahvaltı yemiyor, kahvaltılıklar ekmeğin üzerine sürülüp, minik minik elle yedirilirse yiyor, nazlı sıpa, o yüzden tahıllı mama yalan oldu.
Umarım Cengiz huysuzluk etmez yolda
Bak seninki değişik modelmiş, beğendim :)... Benimki asla zor işleri yapmaz, çorba mı yapılacak, ben hiç beceremem der kenara çekilir, çorbayı anneme yaptırır, kendi yedirmek ister, huysuzlanır da yemezse anneme devreder.
Bu aralar bütün bebiklerin bi gıcıklığı var anlaşılan, mevsim geçişinden falan mı acaba yaw...
Ebrucum eşine uyguladığın taktik güzel, deli deliyi görünce sopasını saklarmış diyebiliriz sanırım...
Ben hem tahıllı mama, hem de 2 tane bisküvi ya da 1 dilim ekmek içi koyuyorum ama tahıllı mamayı çok koymuyorum, istersen öyle arttır bisküvi miktarını. Gerçi Doruk bir haftadır karışım kahvaltı yemiyor, kahvaltılıklar ekmeğin üzerine sürülüp, minik minik elle yedirilirse yiyor, nazlı sıpa, o yüzden tahıllı mama yalan oldu.
azı dişleri çok zor çıkarmış.üstteki azı dişimi geliyor acaba...
ben daha hiç vermedim pırasa soğan falan eline....deneyeceğim ama
Öznurcum sen güçlü bi kadınsın eğer istersen düzeltebileceğine inanıyorum gerçekten, yeter ki aşkın mantığının önüne geçmesin:))
Ebrucum çok iyi yapıyomuşsun, o da bundan anlıyor demek. Sana bağırılmasını istemiyorsan bağırmayacaksın..bittiii
ŞEbnem Eymen de aşırı huysuz walla, dibimden ayrılmıyor, şimdi ayağımda uyuyor ama bırakınca yine uyanıp ağlıyor
Bana da taze soğan ver eline dedi doktor ama ben veremem korkarım boğazına kaçar diyedentinox jel sürüyorum
kizlar dusunceleriniz icin tesekkur ederim.ben kararimi verdim.konusmuyorum ve hatasini anlayip davranislarini duzeltene kadar bu boyle devam edecek.kocamda olsa hic farketmez kimsenin oyuncagi degilim.yaptigina pisman olmus sabah geldi optu ama ben hic tepki vermedim.zurnanin zirt dedigi yerdeyim.
meral soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.ben yaptim ben duzeltecegim.duzelmesede selamete ne yapalim.ben huzursuz yasayamam.evlilik yasaminda bu tarz durumlar bana gore degil.oyun degil bu bi gun kus bigun baris.
Şebnem sen oyuncak kiraladın ya gelen oyuncak nasıldı? yani yeni gibi ve temiz miydi? ben de önümüzdeki ay kiralamayı düşünüyorum
aynen katılıyorum sana canım .....
bende bir zamanlar kendi kendime edip tepeme çıkarmıştım iyice şımarmıştı yaranmıyo kızım bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?