2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar jery, beşiktaşın newzat demir tesislerine gitti babasıyla.. bjklı futbolculara tatlı yedirmeye umarım cery huysuzluk etmez yolda

Umarım Cengiz huysuzluk etmez yolda

Bak seninki değişik modelmiş, beğendim :)... Benimki asla zor işleri yapmaz, çorba mı yapılacak, ben hiç beceremem der kenara çekilir, çorbayı anneme yaptırır, kendi yedirmek ister, huysuzlanır da yemezse anneme devreder.

Bu aralar bütün bebiklerin bi gıcıklığı var anlaşılan, mevsim geçişinden falan mı acaba yaw...

Ebrucum eşine uyguladığın taktik güzel, deli deliyi görünce sopasını saklarmış diyebiliriz sanırım...

Ben hem tahıllı mama, hem de 2 tane bisküvi ya da 1 dilim ekmek içi koyuyorum ama tahıllı mamayı çok koymuyorum, istersen öyle arttır bisküvi miktarını. Gerçi Doruk bir haftadır karışım kahvaltı yemiyor, kahvaltılıklar ekmeğin üzerine sürülüp, minik minik elle yedirilirse yiyor, nazlı sıpa, o yüzden tahıllı mama yalan oldu.

şimdi yatağına yatırdım tavşanınıda verdim şuan onu okşuyo :)
dışarda yağmur var kapalı hava ben perdesinide kapadım odası tam uyku havası inş. uyur şimdilik o modda görünüyor sürdüğüm jel biraz rahatlattı galiba

büyük ihtimal üst yandan geliyo eli hep orda ne bulursa oraya sürüyo
ben sürekli pırasa ve taze soğan veriyorum sürekli kemiriyo ama artık dişleriyle koparıyo sürekli yanında oluyorum verdiğimde

ben sabah kahvaltısında tam buğday ekmeği doğruyorum büyük bir dilim veya 5-6 tane bisküvi koyuyorum bir ölçekte devam sütü ekliyorum tabi içine peynir tereyağ pekmez ceviz yumurta elinde olsa 2 kaseyide yiyecek ama kiloya gelince az alıyor hepsi boyuna gidiyo her ay 4-5 cm uzyoruz anlamıyorum valla
buarada bende artık kahvaltıyı ayrı ayrı vermek istiyorum ata peyniri çok seviyo bu kahvaltının üstüne bile birsürü peynir yiyo :)

walla yedikleri halde kilo almıyolarsa takmayın, sonuçta itamin alıyorlar ama hareketten yakıyolar demek. benimki de kilo almasa da azıcık yiyip vitamin alsın istiyorum yaaaa . Yine kahvaltısından hiç yemedi, uyumadan belki azıcık meyve yedirebilirim dedim, muzu seviyor onu da yemedi. Aç aç yaşıyor oğlum

kizlar dusunceleriniz icin tesekkur ederim.ben kararimi verdim.konusmuyorum ve hatasini anlayip davranislarini duzeltene kadar bu boyle devam edecek.kocamda olsa hic farketmez kimsenin oyuncagi degilim.yaptigina pisman olmus sabah geldi optu ama ben hic tepki vermedim.zurnanin zirt dedigi yerdeyim.
meral soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.ben yaptim ben duzeltecegim.duzelmesede selamete ne yapalim.ben huzursuz yasayamam.evlilik yasaminda bu tarz durumlar bana gore degil.oyun degil bu bi gun kus bigun baris.

ta sonunda deli sopasını aldırdı elime benim...ne yapayım yani...

esinciğim..bu aralar diş çıkarma durumları ve daha hareklenmeleri kilo alımını etkiliyor..bence bu kadara takma..önümüzdeki ay alır...benimkide pek kilo almadı son zamanlarda...ama yemeklerine tereyağ kat biraz biraz,,o kilo yapabilir..birde bol karbonhidratlı besinler ver...düşünki insanlar makarna gibi şeyler yediğinde kilo alırlar genelde...bebeklerde aynı..sana kilo yapabileçek sağlıklı yiyeceklerden ver mesela içine az tereyag katılmış iyice yumuşamış makarna verebilirsin.ben dün emirhana küçük makarnalardan haşladfım üzerine yoğurt ve tereayğında soğanla pişirdiğim kıymadan koydum biraz üstüne,yalancı mantı gibi bişey oldu...

Merhaba Canlar...pek fazla giremiyorum artik ama arada sizi takip ediyorum...
Bingildak demissiniz, simdi bende huylandim. Benim Oglumun dogdugunda bile bingildagi neredeyse kapaliydi.
yani Serce Parmagimin Tirnagi kadar ancaydi sonra orasida hemen 2 aydan felan kapandi ama ne hastanede
nede doktor birsey demedi. Normalmi aceba?

Haaa birde Kaynana konusu. Benimkiler TRde ben Almanyada.
Izine gittigimizde cok sicak diye carsiya giderken götürmüyordum bazen ve Babaannesi evde bakiyordu.
Hemde hasret giderirler diyordum. Aslinda hersey iyi gibi görünüyordu.
Ama sonra birgün biseyi agzindan kacirdi.
Tugra biz gidince durmamis ve Corbasinida icmemis. Bu sefer Kaynanam sen tut Memeni zorla Cocugun agzina vermeye calis.
Tabi Tugra tutmamis. Bunuda Bana degil kendi Annesine anlatirken duydum tesadüf.
Deli oldum resmen inanirmisiniz....

Öznurcum sen güçlü bi kadınsın eğer istersen düzeltebileceğine inanıyorum gerçekten, yeter ki aşkın mantığının önüne geçmesin:))

Ebrucum çok iyi yapıyomuşsun, o da bundan anlıyor demek. Sana bağırılmasını istemiyorsan bağırmayacaksın..bittiii

ŞEbnem Eymen de aşırı huysuz walla, dibimden ayrılmıyor, şimdi ayağımda uyuyor ama bırakınca yine uyanıp ağlıyor

Yazdıklarınıza bakarak şöyle bi mix yaptım, yoğurt yiyor ya bundan sonra sadece bisküvili yoğurt yemeyecek ben onu tereyağlı makarnanın üstüne dökücem mantı gibi yiyecek, bunları yazıyorum ki bu dertten muzdarip olan varsa onlara da belki fikir verir kompostoda olduğu gibi, bu arada o meşhur kompostoyu benim oğlum bayıla bayıla 3 gün yedi ama artık bi süre vermeyeceğim ki kayısı mülayim yapmasın diye.Bu arada sabah yazdığım portakallı kek tarifini de bence not dedin gerçekten süper oluyor

o onu istiyor meralciğim...o bana nasıl davranıyorsa bende ona aynı davranıyorum..ondan anlıyor çünkü...

Bana da taze soğan ver eline dedi doktor ama ben veremem korkarım boğazına kaçar diye dentinox jel sürüyorum

bende dentinox sürüyorumda..pırasayla soğan çabuk ç8ıkaryormuş dişi...ben deneyeceğim ya...bşında dururum artık..yada kendim tutarım ağzına

aynen katılıyorum sana canım .....
bende bir zamanlar kendi kendime edip tepeme çıkarmıştım iyice şımarmıştı yaranmıyo kızım bunlara

aynen katılıyorum sana canım .....
bende bir zamanlar kendi kendime edip tepeme çıkarmıştım iyice şımarmıştı yaranmıyo kızım bunlara

Ben de zamanında tepesine çıkaranlardanım, meyvesini soyup ağzına vermişliğim ayaklarını yıkamışlığım bile var ama onlar o zamandıııı o köprüden çok sular aktıııı, karşılığını görmediğim her konuda ona karşı yaptığım fedakarlıklar azaldı,almadan vermek allaha mahsustur kusura bakma der geçerim, masaj yapılmasını çok sever ve ben sürekli ya sırtıyla oynar ya masaj yapardım taki birgün sırtım ağrıyo bi ovsana dediğimde bilgisayar başında kalma ki ağrımasın diyene kadar, o günden beri anca rüyasında görüyordur masaj yaptığımı,Öznur çok veriyorsun bacım, karşılığını almadığın hiçbirşeyi yapma,ilerde üzülürsün

bana şu kompostonun tarifini versenize..ben kaçırdım sanırım...ksaça gündür düzenli takip edemiyorum ya

bu arada cuma VAKTİ saat kaçta başlıyor ve bitiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…