2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çabuk mu çıkarıyormuş?yanlışın olmasın? onlar sadece uyuşturucu etkisinden dolayı acı çekmelerini önlüyor

evt canım hem uyuşturyo acısını azaltıyo hemde sürekli aşındırdığı için damağı incelen yerden dişin çabuk çıkmasını sağlıyo zaten çocuklarda o yüzden sürekli kaşıyorlar

gunaydın canlarımmmm
sogan vermeyın bencei cunku demıre verdım ve ıkı tane dısı olmasına ragmen paramparca yapmıstı, sonucta sert bısı bogazına takılabılır...
bende calgel jel suruyorum, ne kadar etkı edıyor bılemıyorum...
meralcim, su hasret soyledıgı ıstah acan demır hapından versene eymene... hem vitamin hemde istah acıyormus...
herkesten duydum onu ben...

güzel gözlü kuzum uyusun inşallah,

saol canım ,

saol teyzesi selin iyileşecek inşallah, ya belki benim kaynanam çok pimpirikli olduğu için çok hassastır çocuk konusunda ve aşırı sevgi yüklüdür torunlarına o yüzden içim rahattır ,

geçmiş olsun canım , sende pırasa dene bakalım belki iyi glir,

teşekkürelr teyzesii,,

canım çok geçmiş olsun , eşine denediğin yöntem güzel ve iş yapar bir yöntemdir :):)

sen bunu bana yzamadın değil mi ?? :)

hiii çok fena ya benim kaynanam derki torunalrıma kızanın dili vuranın eli kurusun inşallah ::)): )

ya kızmayın aslıdna ben dediğim gibi bizimki bu konuda iyi olduğu için sorun hissetmiyroum demekki yoksa sizlerde haklısınız :)

kesinlkle haklısın canım bncede sorun yok

biz senle birazda rahatız ehrhalde kuzum he :)

ge.miş olsun cnm fıstığa, yaa hepsi hasta işte neredeyse cnm. Baksana hepsinin akıyo burnu falan, allah daha beter hastalıklar ermesin inş.

:

saol teyzesiii,,

Esin, evet gözüm içim dışım aydınlık günlerdir, sağol :)
Patatesi püre de yapabilirsin, içine tereyağı ve tuzsuz peynir koyuyorum ben, Doruk çok severek yiyor. Bakalım bu ay ne kadar kilo almış güzel gözlü Cemy?
Bak senin kayınvaliden de güvenini kaybetmiş bi kere, hepsi böyle bunların, sarsak!

Şebnemcim, diştendir büyük ihtimalle, o melek Ata durduk yere mızıldanıyorsa bir sıkıntısı var demektir...

Bizim doktor da taze soğan demişti, hem uyuştururmuş, jelden daha iyi dedi. Ben veriyorum, biraz kemirip atıyor. Tabi sürekli başında durmak şartıyla...

Afiyet olsun küçük adamıma :)

Allahım nasıl duruyor bu çocuk hiç bişi yemeden ya! Mızmızlığı da açlıktan büyük ihtimalle ama farkında değil bence...

Öznurcum hakkında hayırlısı olsun canım, ben düzeleceğine inanıyorum. Sanırım kayınvalide stresi sana çöktüğü kadar eşine de çöktü, ondan da gerilmiş olabilirsiniz gereksiz şekilde...

Al işte, bir klinik vaka daha !

En iyisini yapıyorsun...

Ebru, o makarnayı eziyor musun sonra, yoksa bütün veriyorsun da Emirhan çiğniyor mu? Ne yaptıysam makarna yediremedim de ben Doruk'a.

Doruk o meşhur kompostadan bir günde mülayim oldu, ben de bir gün verip bir gün vermeyecem artık. Dün ondan artanı babası yedi, kuvvet macunu gibi olmuş bu dedi, olan bana oldu arada :) Bi de ben kayınvalide keki yapmam :86:

Dünkü ilamla ilgili söylediğim şeyden eminim arkadaşlar, aynı şey başıma geldi,kütüğe işlenmeyebilir ancak evliliğe devam edemezsiniz, hakimin kararı onayladığı an evlilik biter sadece nüfus cüzdanınız değişmez

wayy geyşa Aylin Walla masaj yapmak, meyvesini soyup vermek,ikramlarını eksik etmemek falan bunların hepsi tamam da ayak yıkamak ta ne oluyor onu anlamıyorum. nedir bu ayak yıkama muhabbeti, sanki kadının erkeği çok sevdiğinin temel işareti haline gelmiş, adamlar ayağımı yıkar mısın diye sorar, kadınlar seversem ayağını bile yıkarım der... İyi ama neden yaw, niye yıkayayım ayağını, ne münasebetle? ayağının altını öpmek bile daha mantıklı bence

çabuk mu çıkarıyormuş?yanlışın olmasın? onlar sadece uyuşturucu etkisinden dolayı acı çekmelerini önlüyor

VALA BİLMEMKİ,,BAYRAMDA EŞİMİN BİR AKRABASI SÖYLEDİ BANADA..DAHA ÖNCE HİÇ DUYMAMIŞTIM BEN...

kesinlikle katılıyorum ..eskiden bende senin gibiydim ama artık yapmıyorum..ben eşimin yüzünede söyledim bunu..ne yaparsan bana ona göre karşılık alırsın dedim..benle iyi geçinirsen bende sana iyi olurum dedim...karşılıksız hiç bir şey yapmam sana artık dedim ben yüzüne

eet soğan pırasa tarzı şeyler acısını alır derler sadece, çabuk çıkartmak gibi bi etkileri olduğunu sanmam

bilmiyorum ki...öyle bi şey duydum işte..

Burcu benim kayınvalide yemekte gurme gibidir bence yap, Fatma sana söylemedim Yaseminin kaynanası için söyledim, Ebru kayısı incir ve üzüm kompostosu yapıyosun, sonra inciri çıkarıp blenderdan geçiriyosun oluyor meyve püresi, içine bigün muz bigün elma katıp verdik Kereme çok severek yedi, tüm bebelerde severek yedi

Almanya türkiye arası bi tane daha kıs orda havaalr nasıl bu ara geçti ama bir kaç ay sonra bizim yine bi almanya sevdamız başlar geleyim mi yanına :)

ilk iki denememde hepsini beraber rondodan geçirerek verdim ,biraz pütürlü bırakttım sama dün geçirmedim rondodan elimle yedirdim tek tek..kaşıkla kabul etmedi ezilmeden bende elimle vermeyi denedim.zaten iyice yumuşayana kadar kaynattığım için yemekte zorlanmadı....biraz pis iş oluyor ama yedi öyle...biraz daha lıştımı kaşığa geçeriz herhalde...

bana şu kompostonun tarifini versenize..ben kaçırdım sanırım...ksaça gündür düzenli takip edemiyorum ya

bu arada cuma VAKTİ saat kaçta başlıyor ve bitiyor

Cnm cuma vaktinin içindeyiz yarım saate biter
kayısı,üzüm,inciri kaynatıyosun ve yumuşadıklarında inciri içinden çıkarıp diğerlerini püre haline getiriyosun

hımmmm olabülür

günaydın cnm, nasıl vereyim ki ondan canım? hiçbişeye açmıyo ki ağzını offfff

yahu derya (suyosunu) nerelerde hiç duydunuz mu?

yok bi süredir uğramıyo

wayyy demek macun olmuş haaaa:))

Tabi tabi aynen geyşa gibiy(d)im, yorgun geliyordu ben de o zamanlar okuyordum okula gidip gelmekten başka işim yoktu yıkıyordum rahatlasın diye, birgün bir arkadaşa eşine çok yardım ediyor diye nasıl alıştırırsan öyle gider dedi ve ben de o zaman bişeyler azaldı, şimdi ise talepkar olan taraf benim,sürekli bişeyler isterim, bazen yapar bazen yapmaz ama olsun, en azından salak yerine konulmadığımı biliyorum

hımm canım sağol,,bunlar hep meyvelerin kurularından oluyor değilmi*

Zaten söylesende dinlemiyorlar çok konuşuyorlar 12,30 - 13,30 arasıda ben yokum bi geliyorum burası birikmiş ,,,, okuyana kadarda birikiyor sonra ipin ucu kaçıyor tabi :)

aynen öyle canım benim evilik bitti zaten de işlenmedikten sonra hala kağıtta bile evli gözüküyo olmak sinirimi bozuyo ben soyadımı geri istiyorummm.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…