- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.881
çabuk mu çıkarıyormuş?yanlışın olmasın? onlar sadece uyuşturucu etkisinden dolayı acı çekmelerini önlüyor
şimdi yatağına yatırdım tavşanınıda verdim şuan onu okşuyo :)
dışarda yağmur var kapalı hava ben perdesinide kapadım odası tam uyku havası inş. Uyur şimdilik o modda görünüyor sürdüğüm jel biraz rahatlattı galiba
ay yavrum ya..acaba arka dişlerden birimi geliyor...
Bu arada kızlar bebişlerin eline pırasa vermemi tavsiye etrttiler..dişlerin kolay çıkmasını sağlıyormuş hem cabuk çıkarıyormuş..bu gün biraz pırasa alıp deneyeceğim tabi emirhan pırasayı kabul edersde...
Fatma geçmiş lsun selin kızımıza...
günaybın bacularım
burcu gözünaydın kaynana geliyomuş ay yazmadan edemicem kaynanayı naapmalı kaynar kazana atmalı yandım anam dedikçe altına odun tepmeli
selinim güzel bebeğime geçmiş olsun ateş yoksa problem yok bence biz bayramda ateşle boğuştuk ben sümüğüne razıyım
aylin hemen kilo vermiş deme tartılar da farkediyo başıma geldi doktorumunkiyle sağlık ocağındaki arasında 200 gr fark var bu arada gittiğim prof biberon mamaları artık çocuğa kilo anlamında yaramaz dedi bol bol tahıllı gıda ver enerji ihtiyacını ordan karşılasın dedi bende günde 1 sefer muhallebi bir seferde yoğurtlu makarna,haşlanmış pirinç veya bulgurdan birini veriyorum biliyosun kilo sorunumuz var bizimde uuzun zamandır ama bu ay iyi aldı bence bu arada tam mevsimi 2 günde bir 2 dilim tatlı patates yediriyorum hem tadını seviyor hemde çok besleyici dene istersen
kaynanaların çocuklara bakmasına gelince eserin en büyük hayali oydu annmeler çocuğumla ilgilensin sevsin derdi daha evlenmeden e ilgililer ama zaten 5. Torunları benim annem kadar ilgili deil haliyle tabi benim şerrimdende çekiniyolar ben pek bırakmıyorum onlarda geçen eltimin işi vardı bıraktım ıspanak yapmıştım oğluşa yedirmemiş efendim yememiş bebek ben yedirdim yedi sen nie yediremedin diemedim tutmuş içliköftenin içindeki kıymayı yedirmiş tuzlu olması bi yana evde yapsa neyse dışardan alınma sonuçta içinde kim bilir ne var allah mecbur etmesin bi daha
kızlar ata 3 gündür inanılmaz mızmız sürekli ağlama modunda evde geziyo hiçbirşekilde gülmüyo ne yapıcam bilmiyorum yemek yerken bile ağlıyokesin diş ama hangisi damaklaraına dokundurmuyo ve ağzını açmıyo çıldırıcam şuan yürüteçte hem geziniyo hem ağlama modunda gözünden yaş gelmiyo ama sürekli mızmız biraz önce jel süreyim dedim onu bile sürdürmedi birde parmağımı ısırdı derisi valktı valla nasıl bir güç anlamadım
offff ata offfffffff
günaydın herkese. Ben bu iş yerinden nefret ediyorum. Allah çalışanlara iş yerinde huzur mutluluk versin.
aylin bozma moralini dicem de hangimizin bozulmuyor ki. Esin'in bit kadar yemesi sonra da hem kilo alamayıp hemde boyunun uzamaması beni de çok üzüyor. Milupa en iyisi diye biliyoruz ama kerem'in damak zevki farklı olabilir sen diğer markalarıda dene bakalım.
fatma, selin'e çok geçmiş olsun. Valla kış geldimi hepsi hasta işte. Gerçi benim ki yazında hastaydı. Allah beterinden saklasın. Kolayca iyileşmesini nasip etsin.
öznur eşine çok kızdım nasıl konuşmak öyle. Sen çalışmayınca böyle mi konuşacak. özellikle çalışıp kendi parasını kazanmaya alışmış insana daha bir ağır geliyor. Seninle böyle konuşamamalı.
kızlar nasılsınız geçmişe bakayım dedim..ama çok birikmiş sayfalar ben girmeyeli,okuyamadım..emirhan iyi çok şükğr..ama bir hatadır doğru düzgün uyumuyor..çok uykusuzum acaba diş geliyor üst damağı beyazlamış ondanmıki...bayramdan bu yana beyaz hala patlamadı...
Ocd canım çok alttan aldığını düşünüyorum eşini,,o nedenle ezdikce ezmeye çalışıyor..ben 8 senelik evliliğimde öğrendimki erkeklere ne kadar iyi davranırsan o kadar kötü oluyorsun...fazla el üstünde tutmaya gelmiyorlar,şımarıyorlar...unutmaki senden değerli değil o,,,benşmkide bir ara öyleydi,dışarı çıkardık sokakta bağıra bağıra bana demediğini bırakmazdı..artık yine yaptığı zaman bende aynı şekilde bağırıyorum ona dışarda...rezil oluyoruz ama artık en azından öyle davranmaya çekiniyor biraz...bende bağırdımmı hemen susuyor...
Emirhanda bu sıra biberon mamaısnı almıyor artık pek..gece boyunca yarım şişe ancak içiyor...gündüzde pek yemiyor...sanki bu sırakar hiç kilo almadı gib i geliyor bana..dr ye götüreceğim haftaya bakalım ne diyecek...
ayyy yazık hem de kendi kızının çocuğuna öyle yapıyor demek, ama senin kaynanan zaten psikolojik olarak sorunlu, benim kayınvalidem de süper bakar, kerem e hatta annem hastalığını bahane edip gitti kayınvalidem hem bel fıtığı hem ellerindeki sorunlara rağmen 1 ay baktı
bunları bana yazdın sanırım, benim kayınvalidemi tanısan, yasemin asla ona bırakma çocuğu dersin, görümcemin 3 yaşındaki oğluna bakıyor şu anda, iki çocuğu aynı anda idare edecek kapasite yok o kadında, hemde nasıl baktığını görsen için acır, çocuğu döver, azarlar, bağırır, yemek yedirmez...
yasemin, valla ben de hiç rahatsız olmuyorum, geçenlerde elime kakasını yaptı, üzerime işiyor, kusuyor, sümüklerini yüzüme sürüyor öperken, içim eriyor hatta :)
fatma, ben senin gibi düşünmüyorum, çünkü kayınvalidem bebeğe bakmayı bir yarış, bir üstünlük mücadelesi olarak görüyor, bak annesi gitti bana muhtaç kaldı gibi bir tavrı var ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Daha ben işe başlamadan önce, bu yüzden ne muhabbetler döndü, ne problemler çıktı. şimdi de eşim bazen siz de istanbul'a taşının diyor, taşınsak ne olacak ki, doruk'a bakamıycaz nasılsa falan diye saçmalayıp duruyor. Anlayacağın bu konuda takıntılı ve onun bu arızası benim inadımı, öfkemi körükleyip duruyor.
kesinlkle haklısın canım bncede sorun yok
ge.miş olsun cnm fıstığa, yaa hepsi hasta işte neredeyse cnm. Baksana hepsinin akıyo burnu falan, allah daha beter hastalıklar ermesin inş.
:
Günaybın bacularım
BURCU gözünaydın kaynana geliyomuş ay yazmadan edemicem kaynanayı naapmalı kaynar kazana atmalı yandım anam dedikçe altına odun tepmeli
SELİNİM güzel bebeğime geçmiş olsun ateş yoksa problem yok bence biz bayramda ateşle boğuştuk ben sümüğüne razıyım
AYLİN hemen kilo vermiş deme tartılar da farkediyo başıma geldi doktorumunkiyle sağlık ocağındaki arasında 200 gr fark var bu arada gittiğim prof biberon mamaları artık çocuğa kilo anlamında yaramaz dedi bol bol tahıllı gıda ver enerji ihtiyacını ordan karşılasın dedi bende günde 1 sefer muhallebi bir seferde yoğurtlu makarna,haşlanmış pirinç veya bulgurdan birini veriyorum biliyosun kilo sorunumuz var bizimde uuzun zamandır ama bu ay iyi aldı bence bu arada tam mevsimi 2 günde bir 2 dilim tatlı patates yediriyorum hem tadını seviyor hemde çok besleyici dene istersen
Kaynanaların çocuklara bakmasına gelince eserin en büyük hayali oydu annmeler çocuğumla ilgilensin sevsin derdi daha evlenmeden e ilgililer ama zaten 5. torunları benim annem kadar ilgili deil haliyle tabi benim şerrimdende çekiniyolar ben pek bırakmıyorum onlarda geçen eltimin işi vardı bıraktım ıspanak yapmıştım oğluşa yedirmemiş efendim yememiş bebek ben yedirdim yedi sen nie yediremedin diemedim tutmuş içliköftenin içindeki kıymayı yedirmiş tuzlu olması bi yana evde yapsa neyse dışardan alınma sonuçta içinde kim bilir ne var allah mecbur etmesin bi daha
kızlar ata 3 gündür inanılmaz mızmız sürekli ağlama modunda evde geziyo hiçbirşekilde gülmüyo ne yapıcam bilmiyorum yemek yerken bile ağlıyokesin diş ama hangisi damaklaraına dokundurmuyo ve ağzını açmıyo çıldırıcam şuan yürüteçte hem geziniyo hem ağlama modunda gözünden yaş gelmiyo ama sürekli mızmız biraz önce jel süreyim dedim onu bile sürdürmedi birde parmağımı ısırdı derisi valktı valla nasıl bir güç anlamadım
offff ata offfffffff
ay yavrum ya..acaba arka dişlerden birimi geliyor...
bu arada kızlar bebişlerin eline pırasa vermemi tavsiye etrttiler..dişlerin kolay çıkmasını sağlıyormuş hem cabuk çıkarıyormuş..bu gün biraz pırasa alıp deneyeceğim tabi emirhan pırasayı kabul edersde...
fatma geçmiş lsun selin kızımıza...
ben sabah kahvaltısında tam buğday ekmeği doğruyorum büyük bir dilim veya 5-6 tane bisküvi koyuyorum bir ölçekte devam sütü ekliyorum tabi içine peynir tereyağ pekmez ceviz yumurta elinde olsa 2 kaseyide yiyecek ama kiloya gelince az alıyor hepsi boyuna gidiyo her ay 4-5 cm uzyoruz anlamıyorum valla
buarada bende artık kahvaltıyı ayrı ayrı vermek istiyorum ata peyniri çok seviyo bu kahvaltının üstüne bile birsürü peynir yiyo :)
walla yedikleri halde kilo almıyolarsa takmayın, sonuçta itamin alıyorlar ama hareketten yakıyolar demek. benimki de kilo almasa da azıcık yiyip vitamin alsın istiyorum yaaaa . Yine kahvaltısından hiç yemedi, uyumadan belki azıcık meyve yedirebilirim dedim, muzu seviyor onu da yemedi. Aç aç yaşıyor oğlum
kizlar dusunceleriniz icin tesekkur ederim.ben kararimi verdim.konusmuyorum ve hatasini anlayip davranislarini duzeltene kadar bu boyle devam edecek.kocamda olsa hic farketmez kimsenin oyuncagi degilim.yaptigina pisman olmus sabah geldi optu ama ben hic tepki vermedim.zurnanin zirt dedigi yerdeyim.
meral soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.ben yaptim ben duzeltecegim.duzelmesede selamete ne yapalim.ben huzursuz yasayamam.evlilik yasaminda bu tarz durumlar bana gore degil.oyun degil bu bi gun kus bigun baris.
Merhaba Canlar...pek fazla giremiyorum artik ama arada sizi takip ediyorum...
Bingildak demissiniz, simdi bende huylandim. Benim Oglumun dogdugunda bile bingildagi neredeyse kapaliydi.
yani Serce Parmagimin Tirnagi kadar ancaydi sonra orasida hemen 2 aydan felan kapandi ama ne hastanede
nede doktor birsey demedi. Normalmi aceba?
Haaa birde Kaynana konusu. Benimkiler TRde ben Almanyada.
Izine gittigimizde cok sicak diye carsiya giderken götürmüyordum bazen ve Babaannesi evde bakiyordu.
Hemde hasret giderirler diyordum. Aslinda hersey iyi gibi görünüyordu.
Ama sonra birgün biseyi agzindan kacirdi.
Tugra biz gidince durmamis ve Corbasinida icmemis. Bu sefer Kaynanam sen tut Memeni zorla Cocugun agzina vermeye calis.
Tabi Tugra tutmamis. Bunuda Bana degil kendi Annesine anlatirken duydum tesadüf.
Deli oldum resmen inanirmisiniz....
ta sonunda deli sopasını aldırdı elime benim...ne yapayım yani...
esinciğim..bu aralar diş çıkarma durumları ve daha hareklenmeleri kilo alımını etkiliyor..bence bu kadara takma..önümüzdeki ay alır...benimkide pek kilo almadı son zamanlarda...ama yemeklerine tereyağ kat biraz biraz,,o kilo yapabilir..birde bol karbonhidratlı besinler ver...düşünki insanlar makarna gibi şeyler yediğinde kilo alırlar genelde...bebeklerde aynı..sana kilo yapabileçek sağlıklı yiyeceklerden ver mesela içine az tereyag katılmış iyice yumuşamış makarna verebilirsin.ben dün emirhana küçük makarnalardan haşladfım üzerine yoğurt ve tereayğında soğanla pişirdiğim kıymadan koydum biraz üstüne,yalancı mantı gibi bişey oldu...
Yazdıklarınıza bakarak şöyle bi mix yaptım, yoğurt yiyor ya bundan sonra sadece bisküvili yoğurt yemeyecek ben onu tereyağlı makarnanın üstüne dökücem mantı gibi yiyecek, bunları yazıyorum ki bu dertten muzdarip olan varsa onlara da belki fikir verir kompostoda olduğu gibi, bu arada o meşhur kompostoyu benim oğlum bayıla bayıla 3 gün yedi ama artık bi süre vermeyeceğim ki kayısı mülayim yapmasın diye.Bu arada sabah yazdığım portakallı kek tarifini de bence not dedin gerçekten süper oluyor
Ben de zamanında tepesine çıkaranlardanım, meyvesini soyup ağzına vermişliğim ayaklarını yıkamışlığım bile var ama onlar o zamandıııı o köprüden çok sular aktıııı, karşılığını görmediğim her konuda ona karşı yaptığım fedakarlıklar azaldı,almadan vermek allaha mahsustur kusura bakma der geçerim, masaj yapılmasını çok sever ve ben sürekli ya sırtıyla oynar ya masaj yapardım taki birgün sırtım ağrıyo bi ovsana dediğimde bilgisayar başında kalma ki ağrımasın diyene kadar, o günden beri anca rüyasında görüyordur masaj yaptığımı,Öznur çok veriyorsun bacım, karşılığını almadığın hiçbirşeyi yapma,ilerde üzülürsün
çabuk mu çıkarıyormuş?yanlışın olmasın? onlar sadece uyuşturucu etkisinden dolayı acı çekmelerini önlüyor
Ben de zamanında tepesine çıkaranlardanım, meyvesini soyup ağzına vermişliğim ayaklarını yıkamışlığım bile var ama onlar o zamandıııı o köprüden çok sular aktıııı, karşılığını görmediğim her konuda ona karşı yaptığım fedakarlıklar azaldı,almadan vermek allaha mahsustur kusura bakma der geçerim, masaj yapılmasını çok sever ve ben sürekli ya sırtıyla oynar ya masaj yapardım taki birgün sırtım ağrıyo bi ovsana dediğimde bilgisayar başında kalma ki ağrımasın diyene kadar, o günden beri anca rüyasında görüyordur masaj yaptığımı,Öznur çok veriyorsun bacım, karşılığını almadığın hiçbirşeyi yapma,ilerde üzülürsün
eet soğan pırasa tarzı şeyler acısını alır derler sadece, çabuk çıkartmak gibi bi etkileri olduğunu sanmam
bana şu kompostonun tarifini versenize..ben kaçırdım sanırım...ksaça gündür düzenli takip edemiyorum ya
bu arada cuma VAKTİ saat kaçta başlıyor ve bitiyor
evt canım hem uyuşturyo acısını azaltıyo hemde sürekli aşındırdığı için damağı incelen yerden dişin çabuk çıkmasını sağlıyo zaten çocuklarda o yüzden sürekli kaşıyorlar
gunaydın canlarımmmm
sogan vermeyın bencei cunku demıre verdım ve ıkı tane dısı olmasına ragmen paramparca yapmıstı, sonucta sert bısı bogazına takılabılır...
bende calgel jel suruyorum, ne kadar etkı edıyor bılemıyorum...
meralcim, su hasret soyledıgı ıstah acan demır hapından versene eymene... hem vitamin hemde istah acıyormus...
herkesten duydum onu ben...
yahu derya (suyosunu) nerelerde hiç duydunuz mu?
Doruk o meşhur kompostadan bir günde mülayim oldu, ben de bir gün verip bir gün vermeyecem artık. Dün ondan artanı babası yedi, kuvvet macunu gibi olmuş bu dedi, olan bana oldu arada :) Bi de ben kayınvalide keki yapmam :86:
wayy geyşa AylinWalla masaj yapmak, meyvesini soyup vermek,ikramlarını eksik etmemek falan bunların hepsi tamam da ayak yıkamak ta ne oluyor onu anlamıyorum. nedir bu ayak yıkama muhabbeti, sanki kadının erkeği çok sevdiğinin temel işareti haline gelmiş, adamlar ayağımı yıkar mısın diye sorar, kadınlar seversem ayağını bile yıkarım der... İyi ama neden yaw, niye yıkayayım ayağını, ne münasebetle? ayağının altını öpmek bile daha mantıklı bence
Burcu benim kayınvalide yemekte gurme gibidir bence yap, Fatma sana söylemedim Yaseminin kaynanası için söyledim, Ebru kayısı incir ve üzüm kompostosu yapıyosun, sonra inciri çıkarıp blenderdan geçiriyosun oluyor meyve püresi, içine bigün muz bigün elma katıp verdik Kereme çok severek yedi, tüm bebelerde severek yedi
hımm canım sağol,,bunlar hep meyvelerin kurularından oluyor değilmi*
Dünkü ilamla ilgili söylediğim şeyden eminim arkadaşlar, aynı şey başıma geldi,kütüğe işlenmeyebilir ancak evliliğe devam edemezsiniz, hakimin kararı onayladığı an evlilik biter sadece nüfus cüzdanınız değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?