- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.901
Evet kuru, yani bu mevsimde tazesini bulursanız tazesinden yapın tabi
aynen öyle canım benim evilik bitti zaten de işlenmedikten sonra hala kağıtta bile evli gözüküyo olmak sinirimi bozuyo ben soyadımı geri istiyorummm.. :)
Soyadını değiştirmek istediğinden emin misin Şebnemcim? ben boşansam da değiştirmeyecektim doğrusu, çocuklarımla farklı soyadım olmasını istemediğim için:26:
Almanya türkiye arası bi tane daha kıs orda havaalr nasıl bu ara geçti ama bir kaç ay sonra bizim yine bi almanya sevdamız başlar geleyim mi yanına :)
Onur Bayraktar ölmüşşşşçok üzüldüm walla, genç ölümler beni çok etkiliyor. Rabbim sıralı ölüm versin, ona da rahmet eylesin
Tabi tabi aynen geyşa gibiy(d)im, yorgun geliyordu ben de o zamanlar okuyordum okula gidip gelmekten başka işim yoktu yıkıyordum rahatlasın diye, birgün bir arkadaşa eşine çok yardım ediyor diye nasıl alıştırırsan öyle gider dedi ve ben de o zaman bişeyler azaldı, şimdi ise talepkar olan taraf benim,sürekli bişeyler isterim, bazen yapar bazen yapmaz ama olsun, en azından salak yerine konulmadığımı biliyorum
Kıtlıktan çıkmış gibi yedim geldim :)
Onur Bayraktar'ın ölümüne ben de çok üzüldüm, gencecik adam, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Benim kocam da tam bir motosiklet tutkunu, 10 yıldır aldırmıyorum, ağladım, bağırdım, günlerce konuşmadım, yeminler verdirdim, bu zamana kadar almadı, umarım hiç almaz, çok korkuyorum ben.
Kuru meyveyle yapılana hoşaf denir sahiden ama ben unutmuştum onu. Ben incirleri çıkarmadan, hepsini geçirdim blenderdan, biraz pütürlü olacak şekilde... Çok lezzetli oldu, ben de yedim valla akşam. Fazla yapmışım zaten, tatlı niyetine yeriz işte :)
Bu sabah altıdan yediye kadar biz de oğlumla birlikte uyuduk babayı sepetleyip, elini de elimin üstüne koyuverdi, o ne güzel bir duygudur Allahım
sankı o bana bı lutufmus ben bı ıse yaramazmısım gıbı davranıyor.
kredı kartını bıraktı bılıyor market alısverısı yapacagımı 100 tl harcamısım kızıyor.verme bundan sonra dedım.ayda yılda bı kendı basıma markete cıkıyorum zaten.normalde hep o cıkar.bırde ıse yarar bısey aldın mı dıye soruyor.
be adam ben yıllarca tek basıma yasamısım evımın kırasını suyunu elektırıgını kendım odemısım ustune ustluk gıyımımden yememden tavız vermemısım ben mı hesapsız kıtapsızım.16 yasımdan berı calısıyorum ben gıkım cıkmamıs.unıversıteye bırıktırdıgım para ıle gıtmısım.sureklı bana calıstıgında bısey gormedık dıyor.saka mı bu anlamadım gıttı.cok doluyum cok.annesının gelmesıne bı gun kalmıs kocam delırdı.
Fatma Selinciğe geçmiş olsun, ateşi çıkmıyorsa korkma böyle böyle büyüyecekler işte,bizimki de sümüklü böcek bikaç gündür ve 1 hafta sadece burnu akmamıştı ondan önceki hafta da salya sümük şeklindeydi, her pis şeyi ağızlarına götürüyorlar ve bağışıklık sistemleri yeni oluşmaya başladığından zayıflıyordur da, normal kabul edelim Allah dermansız dert vermesin kuzucuklara
canım sanada kıyamam çok üzülmüşsün kilo almamasına ama boyu uzamış demekki gelişimi ile ilgili bir sorun yok ve takip etitiğim kadarı ile sen faydalı besinler veriyorsun balık meyve felan çok mu zayıf duruyor bilmiyorum ama öyle çok kilo da iyi değil eğer illede kilo aldırmak istiyorsan cici bebe yedir o çok kilo yapar diye ben vermiyorum hiç , tahıllı ballı mamayı sütüne karıştırıp içir gece yatmadan önce ben onuda yapıyorum birde oyun yapa yapa öğürse bile yediriyorum ben miğdesi açıldı böylece önceden azıcık yerdi şimdi kaseyi tam bitiriyor yoksa bırakmıyorum şuan 11 kilo oldu ama hastalığı dolayısıyla zayıflamaz inşallah ,,
Dün eşime annenle ne zaman gelecekmiş diye sordum. 2 Aralık'ı kapsayacak şekilde geleceklermiş, çünkü Doruk'un 9 aylık oluşunu kutlayacakmışız, kısa kalacaklarmış, o yüzden o tarihte burda oalcak şekilde denk getiriyorlarmış, bizi rahatsız etmek istemiyorlarmış. Allahım nasıl acındırıyor kendini oğluna, son gelişlerinde iki ay kalan başkasıydı sanki, şimdi böyle düşünceli kayınvalideyi oynamıyor mu, kuduruyorum resmen... Neyse, neticeye bakmak lazım, ne kadar kalacaklar çok merak ediyorum.
Bunları bana yazdın sanırım, benim kayınvalidemi tanısan, Yasemin asla ona bırakma çocuğu dersin, görümcemin 3 yaşındaki oğluna bakıyor şu anda, iki çocuğu aynı anda idare edecek kapasite yok o kadında, hemde nasıl baktığını görsen için acır, çocuğu döver, azarlar, bağırır, yemek yedirmez...
kizlar dusunceleriniz icin tesekkur ederim.ben kararimi verdim.konusmuyorum ve hatasini anlayip davranislarini duzeltene kadar bu boyle devam edecek.kocamda olsa hic farketmez kimsenin oyuncagi degilim.yaptigina pisman olmus sabah geldi optu ama ben hic tepki vermedim.zurnanin zirt dedigi yerdeyim.
meral soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.ben yaptim ben duzeltecegim.duzelmesede selamete ne yapalim.ben huzursuz yasayamam.evlilik yasaminda bu tarz durumlar bana gore degil.oyun degil bu bi gun kus bigun baris.
Onur Bayraktar'ın ölümüne ben de çok üzüldüm, gencecik adam, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Benim kocam da tam bir motosiklet tutkunu, 10 yıldır aldırmıyorum, ağladım, bağırdım, günlerce konuşmadım, yeminler verdirdim, bu zamana kadar almadı, umarım hiç almaz, çok korkuyorum ben.
Kuru meyveyle yapılana hoşaf denir sahiden ama ben unutmuştum onu. Ben incirleri çıkarmadan, hepsini geçirdim blenderdan, biraz pütürlü olacak şekilde... Çok lezzetli oldu, ben de yedim valla akşam. Fazla yapmışım zaten, tatlı niyetine yeriz işte :)
Bu sabah altıdan yediye kadar biz de oğlumla birlikte uyuduk babayı sepetleyip, elini de elimin üstüne koyuverdi, o ne güzel bir duygudur Allahım
Afiyet olsun cnm
Benim adam da bi ara 2-3 sene kadar kullandı motor, sonra küçük bi kaza atlattı sonrasında da sattırdım. Ben de çok ürküyorum motordan. Araba kazaları olmuyo mu elbette o da oluyo ama motor yine de daha tehlikeli görünüyo bana
Eet oğluş öyle elini üstüme attığı zaman ben de mest oluyorumbi de gece uyanıyo bazen, kafayı kaldırıp bana bakıyo,gülümsüyo, iyice yaklaşıp elini üstüme atıyo ve tekrar kapıyo gözlerini kuzum
slm millet ancak yetişebildim hızınıza
sen cinnet geçirnce gierler meraketme
hep pişman oluyolar zaten ama pişmanlıklarını da pek çabuk unutuyolar
ahhh burcucum bende aynı dertten muzdarıbımmm
cenk beyde motorcuydu, ustelık yarıs motoru vardı ve cok buyuk kaza yapıp bırakmıs, 1 ay raporlu kalmıs...
sımdı tutturmus ben yıne motor alıcam dıyorr..
ERKEK ANALARI sorum size... Sünnet yaptırdınız mı ya da yaptırmayı dusunuyor musunuz?
Yaptırdıysanız nerede ne kadar yaptırdınız ve cocuk cerrahı mı yaptı?
bu arada deryayla konustum ıyıymıs, yeni halınden dolayı gırememıs sıteye, dogukan sunnet olamadı grıp olmus yavrucak, aralık yada ocaga kalmıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?