2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle canım benim evilik bitti zaten de işlenmedikten sonra hala kağıtta bile evli gözüküyo olmak sinirimi bozuyo ben soyadımı geri istiyorummm.. :)

Soyadını değiştirmek istediğinden emin misin Şebnemcim? ben boşansam da değiştirmeyecektim doğrusu, çocuklarımla farklı soyadım olmasını istemediğim için:26:

çeneye bak çeneye bu ne çok laf böyle
SELAMLAR herkese.iyi olduğunuzu varsayıyorum.

SELİN KIZA geçmiş olsun FAtMA.nedir bu böyle yaa,salgın var heralde çoğu bebeğimiz hasta.
AYLİN cicibebe düşmanı aylin,tahıllı aylin:130:.
sanki "cicibebe vereceğim" diye bir cümle okudum gibime geldi:76:
canım kilo almamış ama güzel uzamış.üzme canını.yiyorlarda kilo almıyorlar yaa evet sinir bozucu ama enazından biliyorsunki verdiğin yararlı şeyler,vitaminini alıyor.ben kahvaltısına hem ekmek içi yada cicibebe hemde 1 veya 2 kaşık duruma göre,tahıllı mama ekliyorum.

Son düzenleme:
Onur Bayraktar ölmüşşşş çok üzüldüm walla, genç ölümler beni çok etkiliyor. Rabbim sıralı ölüm versin, ona da rahmet eylesin

Onur Bayraktar ölmüşşşş çok üzüldüm walla, genç ölümler beni çok etkiliyor. Rabbim sıralı ölüm versin, ona da rahmet eylesin

yaaa bende şimdi okudum çok üzüldüm.ve motorsiklet kazası sonucu.bu ülkede motorsiklet kullanıcıları trafikte yok sayılıyor,saygı sıfır.Allah rahmet eylesin.

İklime meşhur hoşaf püremizin son kısmını yedirdim, bugün muz ve ceviz kattım içine, ayıla bayıla yedi yine, üstüne de bir tane mandalina yedi..

Aylicim, evet kendi kızının çocuğuna yapıyor bunları kaynanam, ama tuhaftır ki benim kızımı daha çok seviyor ve bunu alenen belli ediyor, zor durumda kalınca 1-2 saatliğine bıraktığım oldu, ama mümkünn olduğunca bırakmamaya çalışıyorum, birde çocukların yanında sigara içiyor çünkü pislik kadın..

Çatla da Patla, aynı şeyi benim kayınvalidem, görümcemin oğluna yapıyordu bebekken, bebek ağlamasa bile bakalım alacakmı diye kendi memesini zorla ağzına sokuyordu bebeğin... Psikopat mıdır nedir..?

bnce gayet normal bi durum çok yorgundur nasıl sırtıma msaj yaparmısın diyorsa ayağımıda owarmısın diyebilir! bence bu çok tabulaştırılmış.. o da benimkini yıkar yeri gelince.. ben hiç yıkamadım ama yapmicam anlamına gelmez ayaklarım çok ağrıyor şiişti v.s. dese, çıkar çoraplarını bi tuzlu su yapalım derim yani..
ben bu akşam desem yaklaruım çok kötü bi sıcak su koy getrde ow biraz eminim ki o da owar.. bnce sorun değil yani

Son düzenleme:
Kıtlıktan çıkmış gibi yedim geldim :)

Onur Bayraktar'ın ölümüne ben de çok üzüldüm, gencecik adam, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Benim kocam da tam bir motosiklet tutkunu, 10 yıldır aldırmıyorum, ağladım, bağırdım, günlerce konuşmadım, yeminler verdirdim, bu zamana kadar almadı, umarım hiç almaz, çok korkuyorum ben.

Kuru meyveyle yapılana hoşaf denir sahiden ama ben unutmuştum onu. Ben incirleri çıkarmadan, hepsini geçirdim blenderdan, biraz pütürlü olacak şekilde... Çok lezzetli oldu, ben de yedim valla akşam. Fazla yapmışım zaten, tatlı niyetine yeriz işte :)

Bu sabah altıdan yediye kadar biz de oğlumla birlikte uyuduk babayı sepetleyip, elini de elimin üstüne koyuverdi, o ne güzel bir duygudur Allahım

Afiyet olsun cnm
Benim adam da bi ara 2-3 sene kadar kullandı motor, sonra küçük bi kaza atlattı sonrasında da sattırdım. Ben de çok ürküyorum motordan. Araba kazaları olmuyo mu elbette o da oluyo ama motor yine de daha tehlikeli görünüyo bana
Eet oğluş öyle elini üstüme attığı zaman ben de mest oluyorum bi de gece uyanıyo bazen, kafayı kaldırıp bana bakıyo,gülümsüyo, iyice yaklaşıp elini üstüme atıyo ve tekrar kapıyo gözlerini kuzum

slm millet ancak yetişebildim hızınıza

annesi önden doldurmuştur belki iyi vallahi sen de kazanırken onlar gerekli gereksiz her yere harcasın sen kazanmzken işe yarar bir şey aldın mı bari öyle mi :84: ben bu cümlenin üzerine kazandığımın tamamını bakıcıya verecek de olsam iş bulur onu da aç bırakırdım, iyi bari senin çocuğunu doğurayım ona bakmak için işimi bırakayım senin k..ını toplayayım sonra sen ne işe yarıyorsun öyle mi :84: o iyi bir dersi haketmiş çoktan

benimki de son bir aydır 1 gün iyiyse 3 gün sümüklü havalardan atş yoksa boşver geçer

11 kilo 9 aya çok değilmi yav arkadaşlar kiloya takılmayın sağlığı yerinde olsun annem bana yedirdi yedirdi balon yaptı haatımda giydiğim en düşük beden 42 kilo küçük yaşta oturan bir şey sonra pişman olursunuz

sen cinnet geçirnce gierler meraketme

o kadına bırakacağıma 7 kat ele bırakırım çocuğumu :18:

hep pişman oluyolar zaten ama pişmanlıklarını da pek çabuk unutuyolar

ahhh burcucum bende aynı dertten muzdarıbımmm
cenk beyde motorcuydu, ustelık yarıs motoru vardı ve cok buyuk kaza yapıp bırakmıs, 1 ay raporlu kalmıs...
sımdı tutturmus ben yıne motor alıcam dıyorr..
ERKEK ANALARI sorum size... Sünnet yaptırdınız mı ya da yaptırmayı dusunuyor musunuz?
Yaptırdıysanız nerede ne kadar yaptırdınız ve cocuk cerrahı mı yaptı?
bu arada deryayla konustum ıyıymıs, yeni halınden dolayı gırememıs sıteye, dogukan sunnet olamadı grıp olmus yavrucak, aralık yada ocaga kalmıs..

biraz önce liseden bir arkadaşımla konuştum dertleştik biraz ...
kocasıyla çok kavga ediyorlarmış gecen gün evi terk etmiş kızcağız 8 yaşında bir oğlu var çok ağlamış annesine evi geri gelmiş ama çok sıkıntılı
cocuk yüzünden istemediğim bir adamla aynı evde olmak çok zor diyo allah yardımcısı olsun
ne oluyo bu evlilklere anlamıyorum ben atrafımda o kadar çok varki evliliği problemli anlam veremiyorum
canım sıkıldı resimlerde ne de mutlu görünüyorlardı hiç beklemiyordum böyle birşey

Açıkta gidiyorlar ya, bana da daha tehlikeli geliyor. Bir de otomobil kullanıcıları çok fena sıkıştırıyorlar motorları, o yüzden artıyor tehlike sanki.
Aynen aynen, sen yanımdaysan uyumaya devam edebilirim der gibi, bakıyor, yüzünü okşuyorum, hemen yan dönüyor parmağını da sokuyor ağzına, uykuya devam ediyor. Alıp bağrıma basasım, koynumda uyutasım geliyor öyle yapınca... Bu akşam yapayım hatta :)

slm millet ancak yetişebildim hızınıza

sen cinnet geçirnce gierler meraketme

hep pişman oluyolar zaten ama pişmanlıklarını da pek çabuk unutuyolar

Evet, her seferinde öyle yapıyorlar, edebimizle gidelim demeyip, beni delirtene kadar bekliyorlar. Benim delirme sürem de her yıl kısalıyor be anacım :)

benim eşimde tutkun.evledikten sonra 3 motorsiklet değiştirdi.adam öyle böyle değil,biryerde görsün dibi düşer,internette saatlerce bakar araştırır.ensonuncu motoru büyük yarış motorsikleti idi.sonra ALP doğacağı için onu sattı araba aldı.ama aklı fikri hala motorsiklette.yine alacak çok istiyor,engel olmuyorum.bu onu mutlu ediyor biliyorum.ama yine bir yarış motoru aSLA.üstelik bende seviyorum,zamanla alışılıyor.

ALP bizle yatıyor çok alıştı.4-5 gecedir böyle.saat üçe kadar direniyorum almamak için.ben koyuyorum yatağına,daha koyduğum anda çığlığı basıyor.ama üçten sonra bende pes ediyorum alıyorum yanımıza.alıncada çok bişey değişmiyor ama enazından saatbaşı kalkıyor.

canım henüz sünnet ettirmedim ama bu kışa kesin ettiricem zaten bizde yapışıklık sorunu var dr 1 yaşına kadar idare eder sonra sorun çıkar demişti o yüzden yaptırıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…