- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.381
evet dün yoğun uğraşlar sonucu internetimi tamir ettim
Eymene kahvaltısını verip geleceğim inşallah...
şimdilik günaydın canlarım şükür kavuşturana...
Merhabalar,
Kimler var, kimler yok?
Herkese günaydın
Oğluşumun 4. dişi görünüyor ama daha patlamamış, gülünce çok komik oluyor üstte minicik bir diş yanında da bir şişlik, altta 2 tane daha büyük diş :86:
Ben zymaflour kullanmaya başlayacağım kızlar dişleri için, eşimin eniştesi diş hekimi, 1 yaşından sonra başla demişti ama ben 3 dişi çıktı 1 tane daha geliyor deyince prospektüsüne baktı, 6 aydan 3 yaşa kadar yazdığını görünce başla dedi.
Oooo kaçak nerelerdesin sen..? Özlettin kendini, 4 Aralık Cumartesi günü Ankamall de buluşuyoruz Ankaralı Mart anneleri olarak sende gelsene..
Zymaflour ne Aylin, diş temizliği için mi, bi aydınlatıver, gerçi İklim in daha bir tane bile dişi yok ama öğreneyim yine de..
offf off bende ankaraya gelmek istiyorummmama istanbuldakileride çok özledim ankaradaki buluşmayı bir hafta erteleseniz bak kesin gelirim bu arada selinde de bir diş bile yok nedendir acep ?
fatmacım, ikimizden başka kimse yok topikte şu an, kızlar geç kaldı bugün :))
bende şimdi aynı şeyi sana yazacaktım, istanbuldakileri her zaman görme şansın var ama ankaradakileri öyle değil fatmacım, bu hafta sonu yapmazsak bir dahaki haftaya ankara dışına çıkacak arkadaşlar var, o sebeple bu hafta sonu yapıyoruz, gel işte sende yaa...
Flor eksikliğinden kaynaklandığını bizede doktorumuz söylemişti ama yeni yeni incilerimiz görünmeye başladı bizim nasıl değiştirdi bal böcüümüZymaflour dişlerin güçlenmesi için flor ilavesi, 6 aylıkken başlayarak 3 yaşına kadar kullanılıyor, herkes kullanmıyor ama ben diş hekimi tanıdığım olduğundan ve kendi çocuğuna da kullandırdığını bildiğimden kullanacağım,kullanmak isteyen olur diye bilgi vereyim dedim
Günaydın,
İzinli değilim, işteyim, elimi hiç birşeye sürmek istemiyorum ama burdayım işte.
Dün izin alamadım, müdürüm izin talebimi bana akıl vererek geçiştirdi. Bugün Doruk yine babasıyla... Dün çok ağlamış, gece de huzursuzdu, durup durup boynuma sarıldı. Yapacak birşey yok, yarından itibaren de, eğer gelirse babaannesine alışmaya çalışacak.
İnşallah annemin durumu uzun süreli ya da kalıcı değildir, tek duam bu şu an için...
Geçmişe bakacak zamanım yok, herkes iyidir inşallah.
Günaydin herkese....
ya kizlar az önce Tugranin agzinin icinde yani yanaklarinin ic kisminda beyazlik fark ettim...
Böyle icten bayagi sismis ve daginik bir halde kisim kisim bembeyaz...doktora gidecez ama sizede sorayim ne olabilir bu?
Kendimi cok kötü hissettim...neden daha önce fark etmedim diye...cok üzüldüm...
Bi kac gündür dudaginin kenari cok minicik kizarikdi ama ben sürekli biseyleri agzina aldigi icin cizmistir felan sandim
dikkate almadim
flor eksikliğinden kaynaklandığını bizede doktorumuz söylemişti ama yeni yeni incilerimiz görünmeye başladı bizim nasıl değiştirdi bal böcüümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?