2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın
Oğluşumun 4. dişi görünüyor ama daha patlamamış, gülünce çok komik oluyor üstte minicik bir diş yanında da bir şişlik, altta 2 tane daha büyük diş :86:
Ben zymaflour kullanmaya başlayacağım kızlar dişleri için, eşimin eniştesi diş hekimi, 1 yaşından sonra başla demişti ama ben 3 dişi çıktı 1 tane daha geliyor deyince prospektüsüne baktı, 6 aydan 3 yaşa kadar yazdığını görünce başla dedi.

Merhabalar,
Kimler var, kimler yok?

Oooo kaçak nerelerdesin sen..? Özlettin kendini, 4 Aralık Cumartesi günü Ankamall de buluşuyoruz Ankaralı Mart anneleri olarak sende gelsene..

Zymaflour ne Aylin, diş temizliği için mi, bi aydınlatıver, gerçi İklim in daha bir tane bile dişi yok ama öğreneyim yine de..

aylincim keremin yeni dişide hayırlı olsun mevlam sana kolaylık versin çok zorlanıyor bebekler selin hala bir tane bile çıkaramadı ama damakalr kabarık ne yapmam gerek acaba ?

birde şu zymaflour dediğin nedir güzelim dişlere ne için sürülüyor ? diş güçlendirmek için mi ?

offf off bende ankaraya gelmek istiyorummm ama istanbuldakileride çok özledim ankaradaki buluşmayı bir hafta erteleseniz bak kesin gelirim bu arada selinde de bir diş bile yok nedendir acep ?

offf off bende ankaraya gelmek istiyorummm ama istanbuldakileride çok özledim ankaradaki buluşmayı bir hafta erteleseniz bak kesin gelirim bu arada selinde de bir diş bile yok nedendir acep ?

Bende şimdi aynı şeyi sana yazacaktım, İstanbuldakileri her zaman görme şansın var ama Ankaradakileri öyle değil Fatmacım, bu hafta sonu yapmazsak bir dahaki haftaya Ankara dışına çıkacak arkadaşlar var, o sebeple bu hafta sonu yapıyoruz, gel işte sende yaa...

Hem Gülşanda gelecem gelecem dedi, onun için Aralık ayına erteledik, gelmedi bu seferde, artık kesinleşti tarih yani, değiştiremeyiz..

aslında çok haklısın eşimle konuşayım bu hafta gideyim ben yarın size bu konuda kesin cevap vereceğim , söz :)

Zymaflour dişlerin güçlenmesi için flor ilavesi, 6 aylıkken başlayarak 3 yaşına kadar kullanılıyor, herkes kullanmıyor ama ben diş hekimi tanıdığım olduğundan ve kendi çocuğuna da kullandırdığını bildiğimden kullanacağım,kullanmak isteyen olur diye bilgi vereyim dedim

Flor eksikliğinden kaynaklandığını bizede doktorumuz söylemişti ama yeni yeni incilerimiz görünmeye başladı bizim nasıl değiştirdi bal böcüümü

Günaydın,
İzinli değilim, işteyim, elimi hiç birşeye sürmek istemiyorum ama burdayım işte.
Dün izin alamadım, müdürüm izin talebimi bana akıl vererek geçiştirdi. Bugün Doruk yine babasıyla... Dün çok ağlamış, gece de huzursuzdu, durup durup boynuma sarıldı. Yapacak birşey yok, yarından itibaren de, eğer gelirse babaannesine alışmaya çalışacak.
İnşallah annemin durumu uzun süreli ya da kalıcı değildir, tek duam bu şu an için...
Geçmişe bakacak zamanım yok, herkes iyidir inşallah.

Günaydin herkese....
ya kizlar az önce Tugranin agzinin icinde yani yanaklarinin ic kisminda beyazlik fark ettim...
Böyle icten bayagi sismis ve daginik bir halde kisim kisim bembeyaz...doktora gidecez ama sizede sorayim ne olabilir bu?

Kendimi cok kötü hissettim...neden daha önce fark etmedim diye...cok üzüldüm...
Bi kac gündür dudaginin kenari cok minicik kizarikdi ama ben sürekli biseyleri agzina aldigi icin cizmistir felan sandim
dikkate almadim

Senin teyzen halan kuzenin falan yok mu İstanbulda arkadaşım 1 günlük idare etseler, annen sizin evde yatsın bari en azından bakarak Doruk un derdinden anlar da eşini yönlendirir, ayrıca dua et ki eşin altını alıp yedirebiliyor ben dün akşam çıkınca başka bir iş için eve 8.30da gidebildim, Kerem kaka yapmış acıkmış ağlamaktan helak olmuştu,adamın aklına çocuğun ağzına ekmek vermek bile gelmemiş

günaydınlar herkese kötü bir sabah dün eserle yine tartıştık ayrıntıları anlatıp canınızı sıkmayayım sabahta bebeği bıraktım eltimde kahve içiyoduk bebek düşüp başını çarpacak gibi oldu telaşlandım alimdeki kahveyi bi atmışım batırdım kızın evini halbuki kafasını da çarpmadı boşuna battı yani birde kredi kartım gelecek kurye net diye ahmak bir firmadan cuma aradım adres verdim pazartesi aradım adres verdim dün getireceklerdi bugün mesaj atmışlar adres doğrulanamadı diye aradım saydım sövdüm getirmeyin dedim kapattım bide dün geldik dedi o ara kopmuşum tüm gün bürodaydım nereye geldiniz dedim ahmak herifler

Emmesinde ve yemesinde problem yoksa deri değiştiriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…