2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YAĞMURUM büyümüş iyleşmiş güzel gelinim benim de balık ve süt için 1 yaş dediler erken dimi dünür
FATMA şekerim ben tek çocukta durucam o yüzden oyuncaklar heba oluyo

Aylincim yaramaz toplardan bahsediyorsun dimi onları bebekler ço kseviyorlarmış , arkadaşım ikinci el aldı sahibinden de temiz çıkmış ama ben öyle güvenemediğim için yenisini alacağım,,,

ya kiralama fikri iyi yoksa paramız boşa gitmesin diye babasıyla ben oynuyoruz mesela şu emekleme arkadaşı tırtıldan aldım 65 lira da para verdim e benim oğlan ondan hızlı sürünüyodu bi cazibesi kalmadı babasıyla ben ondan çok emekledik o tırtılın arkasından

Yazgı geçmiş osun....
Esin dr umuz başattı aşkım erken degil..biliosunki hepsi farklı takılıo..
ya bende artık mamayı kesip süte geçmek istiyorum işin aslı ondan sordum bu ayki kontrolümüzde doktora sorucam biz zaten kan damlası kullanıyoruz gece uyandığında süt versem hiç mama vermesem dahaçok içime sinecek

Merhaba arkadaşlar hepinizeee
ayy okadar yazdım yazdım bağlantı koptu bende tekrardan alıntı yapmak zorunda kaldım (

Ayşecim benimkininde dişi çıkmadı daha yalnız değilsin
Nasılsın neler yapıyosun çalışıyomusun??

Nimetçim ben çok giremiyordum Durunun hastalığı ile uğraştık odur budur derken paçamı toparlayıp giremedim ama şimdi daha çok fırsat bulabiliyorum

Günaydın arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2010 mart annesiyim daha öncede yazmıştım ama cevabını göremedim coldmix ne işe yarıyo bilgi verebilirmisin...
Hoşgeldin canım..

Bosnacım senin kaynana da tam sopalık benimki gibi...
benimki de kadın bakmıcam çok küçük dedi...şimdi yeni yeni eşime diyomuş ki eğer Nurşah işe girerse buraya getirirseniz bakarım yoksa ben gelemem eve diyomuşş..1 vesait ile gidip geliniyo..Elini taşın altına sokucak diye ödü patlıyo..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin doğru..

KIsmetse ben gelmeyi istiyorum banda adresi yollaaaaa

maşallah ben bu yazdıklarının yarısını yediremiyorum...
Duru ağzını açmak istemiyo aç olsada açmıyo ağzını..Zaten hatırlıyosanız doğduğunda da emmek istemiyodu çok iştahsız yani hep zorla..doktor ölçek olarak kaselerden bahsediyo..ben deney tüpleri ölçüsünde verebiliyorum ancak...
Canım bende sabah devam sütüne 5-6 bisküvi veriyorum labne peynir ve tereyağ ile..öğlen yarım kase zarzor çorba..akşam yoğurt babymix..yatarkende muhallebi 100 cc devam sütüne..gecede 2-3 kere azar azar emiyo..
işte gündüz adamakıllı yese gece uyanmıcak ama gece sırf açlıktan uyanıyooo

ooo tuttum bu lafı ben :)

Tatlım sıkma canını herşey gelir geçer..Ha geldiği gibi zararsız gitmiyo illa bi iz bırakıyo ama naparsın işte hayat böylee...

Canım hoşgeldin sende mi artık sıksık giremiyosun yoksaaaa

ben mamayı hiç veremiyorum yaaaa biberon almak istemiyo..sadece su içiyo biberonla

Kerem de devam sütünü zorla azıcık çok açsa içiyor bu kutudan sonra junıor sütü deniycem onu da içmezse inek sütüne başlıycam ki artık 9 ayını doldurmuş olacak.
O toplar değil böyle bişeyin içinde kendiliğinden fırlayıp çıkan toplar bulursam linkini gönderirim, işle ilgili canım çok sıkıldı bugün zaten daha sabahtan kötüydüm tuz biber ekti, kafamı toplayınca bakarım senin için

oyuncak çok güzel de deniz sesli oyuncaklardan çok korkuyor ya ne biçim şey anlamadım gitti

Yazgı geçmiş osun....
Esin dr umuz başattı aşkım erken degil..biliosunki hepsi farklı takılıo..

ben herşey vermeye çalışıyorum artık ne doktoru yav çocuk seviyo bizim yediklerimizi ama hiç öyle yarım kase falan yemiyor size öyle zeniyorum ki 100ml şundan yarım kase şundan falan dediğiniz zaman

şu yılbaşı çekilişini nezaman yapıyoruz

bencede artık halledelim de ben de ona göre hediye bulayım

ben herşey vermeye çalışıyorum artık ne doktoru yav çocuk seviyo bizim yediklerimizi ama hiç öyle yarım kase falan yemiyor size öyle zeniyorum ki 100ml şundan yarım kase şundan falan dediğiniz zaman

demek kase hesabıyla yemeyen Eymenden başka bebekler de var:88: keşke hepsinin iştahı yerinde olsa

yaa nerdesiniz kızlar bu ilk arabam tarzı yürümeye yardımcı oyuncaklar varya alanınız oldu mu ben almak istiyorum ama tereddütteyim boyu 73 cm den büyük olanlar kullanmasın deniyo ee bizde 73 cm iz ne yapsakk
ne 73ü yaw 9-36ay artası o ilk arabam en az 73cmdir bnce:)
boy 73 cm den sonra kullanılmıyormuş daha bugün yazdık,geçmişi oku biraz boşuna mı yazıyoruz
hayırrrrrrrrrrrrr 73den küçüklerkullanamaz!!
oyuncak zaten 9-36 ay arası
hasret sakin ol hersey her zaman 4-4 lük olmuyo içindeki mink canı düşün (erkek gibi dogdu içime )
ben sakinim ama cengizin gözü doymaztutumu yedi bitirdi beni cinsiyet henüz belli değil erkeğe benzetti gülben ergenin dr uan gittim, başka drda kızabenzetti bakalım artık bu hafta yine gidebilirsem netleşir umarım..
ewet canım aynen öyle sen iyi biliyosun artık:) yok canım ya olurmu hiç saat 2,3oldumu hayatta durmaz daha..
zaten söylemedim ama anlayacak illaki arabayı o aldı antalyada bide beğenmiş seçmiş falan.. ilk dışarıçıkmamda diyecek yeni arabasıyla gidin die
bu demek oluyor ki esin başka çocuk düşünmüyor:)))
bn takmıyorum zaten illa bişeklde dengelioruz çünkü ama işte bizimki yine beni şirket gezdirmenin peşinde olduğundan strese giriyo we benide sokuyo sağolsun
Hande el atmıştı o işe ama sanırım unuttu:26: aslında yapılsa iyi olur, belki cumartesi buluşmasında denk gelen verebilir cidden
Bu arada özlettin kendini cnm, daha sık görmek isteriz seni burda
kaynadı iyice hediye işi biri ilgilensin artık
lan handeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…