- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.341
Eline alıp dokunamayacağı için ve ağzına sokamayacağı için yine de ilgisini çekeceğini sanmam, bi tane oyuncak var toplar fırlıyor içinden ona baktın mı
Aylincim yaramaz toplardan bahsediyorsun dimi onları bebekler ço kseviyorlarmış , arkadaşım ikinci el aldı sahibinden de temiz çıkmış ama ben öyle güvenemediğim için yenisini alacağım,,,
ya bende artık mamayı kesip süte geçmek istiyorum işin aslı ondan sordum bu ayki kontrolümüzde doktora sorucam biz zaten kan damlası kullanıyoruz gece uyandığında süt versem hiç mama vermesem dahaçok içime sinecekYazgı geçmiş osun....
Esin dr umuz başattı aşkım erken degil..biliosunki hepsi farklı takılıo..
Ayşecim benimkininde dişi çıkmadı daha yalnız değilsinkızlar napıyosunuz?hasret bebiş geliyo ha,ne güzel:)
herkes aynı dertten muzdarip,yemiyor yemiyor yemiyor.sabah kahvaltı ve öğlen yogurt o kadar!mama kesinlikle içmiyor uyurken bile!diş mi çıkartıyor ne bileyim.ver allah su içiyor.kafayı yicem,sinirlerim yıprandı.
Nimetçim ben çok giremiyordum Durunun hastalığı ile uğraştık odur budur derken paçamı toparlayıp giremedim ama şimdi daha çok fırsat bulabiliyorum
yazgım çok geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.birdaha ders olur bizede bildiri olur.
benimde başıma geldi topige giremedigim için yazamadımda
bayramdan önce kuzen ön tarafa gel dedi zorladı
kemeri felan taktım oda çok hızlı kullanıyo çok usta olsa bile aklım çıktı yane
ticari taksi sinyal vermeden yan yola girince direksiyonu son anda kırdı ama aynası çarptı
tabi benim rengim felan attı. birdaha tövbe dedim..
en iyisi oldugun gibi olmakyapmacık insanları hiç sevmem.
kaçaklar nerelerdesiniz buralara ugrarmıydınız..:)
cnm yogurt felan verebilirsin sonuçta besin deyeri aynı.
ben hiç süt vermedim ama yogurt her gün yediriyorum..
Hoşgeldin canım..Günaydın arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2010 mart annesiyim daha öncede yazmıştım ama cevabını göremedim coldmix ne işe yarıyo bilgi verebilirmisin...
Bosnacım senin kaynana da tam sopalık benimki gibi...Günaydın, güzel haftalar arkadaşlarım,
Çok yorgun, ama daha önemlisi çok moralsiz başladım yeni haftaya, Allah beterinden saklasın.
Doruk hala keyifsiz, nezle geniz akıntısına çevirdi galiba, huysuzlanıp duruyor. Cumartesi doktora götürdük, bir ayda 3 cm uzamış, 74 cm olmuş, motor gelişimi, algıları vb acayip hızlı gelişiyor dedi doktorumuz, ama kilosu hala 7800, hiç almamış! Gerçi tartıda zaptetmek mümkün olmadı, belki biraz sapma vardır ama ne kadar sapabilr ki? 9 aylık bebek 7800 olur mu yahu ! Doktorumuz gelişimi çok iyi, yemek de yiyor diyorsun, bu hareketlilikle kilo almaz bu, sıkma canını dedi de, ben bozuldum tabi.
Sonra dün akşam üzeri itibariyle, annem yine rahat durmamak suretiyle hastanelik oldu, bel kaput, en az bir hafta kesin yatak istirahati. Delirdim tabi, izin almam mümkün değil, ay sonu, işlerimin en kritik olduğu zamanlar, başladım ağlamaya. Eşim dedi ki annem zaten bu hafta gelecekti, arayayım hemen gelsin. Allah kimseyi kimseyi muhtaç etmesin kızlar, 6 yılda bir defa ona ihtiyacım oldu, işleri varmış, çarşambadan önce gelemezmiş! Sonuç olarak, bugün babası bakıyor. Az önce ağlamaklı halime genel müdür denk geldi, noldu dedi, anlattım, sen işlerini ayarla da yarın gelme o zaman dedi, sağolsun...
Bu arada alıntıdan Yazgı'nın kaza geçirdiğini gördüm. Çok büyük geçmiş olsun, Allah korumuş Alp'imi, verilmiş sadakanız varmış. Rabbim beterinden korusun. Bu hepimize ders olsun arkadaşlar, kısa mesafesi falan yok bu işin, bebeklerle ön koltuğa oturmak büyük risk, hiç birşey için bu riske girmeye değmez.
KIsmetse ben gelmeyi istiyorum banda adresi yollaaaaaCanlar 4 Aralık da hepinizi evime bekliyorum internetim bozuk ablamdan yazıyorum şu an
En kısa zamanda vaktim olunca hepinize adresi postalayacağım olmazsa telefonla mesajla bildireceğim
siz konuyu gündemde tutun olur mu
şimdi çıkmam gerek hoşca kalın...
maşallah ben bu yazdıklarının yarısını yediremiyorum...nazarım deymesin benim oğlan 2 gündür pek bi iştahlı cumartesi mesela sabah yumurta sarısı 1 kaşık yoğurt yarım dilim tam tahıllı ekmek labne peyniri kahvaltı maması öğlen pirinçli yoğurt tam 1 kase ve yarım kase kadar karnıbahar öğleden sonra muhallebi akşam bir kase tavulku pilav yarım kase yoğurt yedi gece de 3 kere 150 cc mama yedi
Canım bende sabah devam sütüne 5-6 bisküvi veriyorum labne peynir ve tereyağ ile..öğlen yarım kase zarzor çorba..akşam yoğurt babymix..yatarkende muhallebi 100 cc devam sütüne..gecede 2-3 kere azar azar emiyo..Yemek konusunda benide biraz aydinlatirmisiniz kizlar...dogrumu yapiyorum yanlismi hiiiiic bilmiyorum...
Sabahlari 100cc 8 tahilli balli mamanin icine 1 yumurta sarisi, 1 kasik labne peyniri, 1 kasikda pekmez katiyorum bunu yiyor.
Öglenleri 1 kase Corba (oda bazen zorla ve hepsini bitirmiyor malesef)
Aksamlari Muhallebi 100cc galiba
Biz yerken yediklerimizden onada az az veriyorum
günde 1 tane Danone Yogurt
bide gün ve gece boyunca hala 2 Saatte bir emmek istiyor, yemek yemis olsa bile.
Böyle devam edelimmi yoksa farkli olarak ne yapayim?
Boyu 75cm Kilosuda 8950 (kendim evde ölctüm ikisinide) ve cok fazla hareketli bir Bebek Tugra
En son Agustosda doktora gittik, 1 yasina yaklasinca bidaha gelin dedi doktor, o yüzden gelisimi iyimi pek emin olamiyorum
Eşimin facebooktan attığı mesajı kopyalıyorum :
hayırdır aşkım? statüsüne "Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında." yazmışsın?
ne ayak?
Tatlım sıkma canını herşey gelir geçer..Ha geldiği gibi zararsız gitmiyo illa bi iz bırakıyo ama naparsın işte hayat böylee...selam kızlar, bizim işler çok durgun, dükkanda satılmıyor ödemeler öyle bir üstüste geldi ki şuan kasamda 50liram yok
kızıma yeni aldığımız bebek arabasını unuttuk takside bulamıyoruzda, cengizin haberi yok bilse 40 laf eder aklın nerde diye.. bnde oturup sayabilirmiyim aklımın nerlerde olduğunu acaba
daha ikili testimi yaptıramadım gerçi waktimiz war daha 14 haftaya kadar ama yinede canımı sıkıyo..
genel bi gerginlik hüküm sürüyo dükkanda webu cengiz yüzünden ewimizede yansıyo.. bnde huzursuz we gerginim şuan ağlamak istyorum sürekli duygu karmaşası tawan yapmış durumda
Canım hoşgeldin sende mi artık sıksık giremiyosun yoksaaaaselam genclerrr....genc kalmayı başarabilenler...karamsarlıgı cöp sepetine fıratıp hayatla dalga gecebilen matrak bi okadarda zeki ve alımlı kanklier....anneler..:82:
umarım iyilerdirler....
yagmur un kuak itihabı gecti cok şükür...
20 günde sadece 200gr alabilmiş buda beklediğim bişeydi şaşırmadım...
balık ve süt e başlıyoruz artık.
cumartesi baık bugulama yaptı ananesi patates ve havucta ezerek verdim..bayıdı...
sütede cok az su karıştrıp vericem artık hem biberon hemde artık bardakla....
başkada havadis yok bende..
sizde ne var ne yok...?
ÖZLÜORUM BEN SİZİ
ben mamayı hiç veremiyorum yaaaa biberon almak istemiyo..sadece su içiyo biberonlaya bende artık mamayı kesip süte geçmek istiyorum işin aslı ondan sordum bu ayki kontrolümüzde doktora sorucam biz zaten kan damlası kullanıyoruz gece uyandığında süt versem hiç mama vermesem dahaçok içime sinecek
ya bende artık mamayı kesip süte geçmek istiyorum işin aslı ondan sordum bu ayki kontrolümüzde doktora sorucam biz zaten kan damlası kullanıyoruz gece uyandığında süt versem hiç mama vermesem dahaçok içime sinecek
şu yılbaşı çekilişini nezaman yapıyoruz
aloynaver.com-Kiralık Oyuncak - 1 Aylık Kiralama bunu mu diyosunuz
Yazgı geçmiş osun....
Esin dr umuz başattı aşkım erken degil..biliosunki hepsi farklı takılıo..
şu yılbaşı çekilişini nezaman yapıyoruz
Merhabalar,
Kimler var, kimler yok?
ben herşey vermeye çalışıyorum artık ne doktoru yav çocuk seviyo bizim yediklerimizi ama hiç öyle yarım kase falan yemiyor size öyle zeniyorum ki 100ml şundan yarım kase şundan falan dediğiniz zaman
ne 73ü yaw 9-36ay artası o ilk arabam en az 73cmdir bnce:)yaa nerdesiniz kızlar bu ilk arabam tarzı yürümeye yardımcı oyuncaklar varya alanınız oldu mu ben almak istiyorum ama tereddütteyim boyu 73 cm den büyük olanlar kullanmasın deniyo ee bizde 73 cm iz ne yapsakk
hayırrrrrrrrrrrrr 73den küçüklerkullanamaz!!boy 73 cm den sonra kullanılmıyormuş daha bugün yazdık,geçmişi oku biraz boşuna mı yazıyoruz
ben sakinim ama cengizin gözü doymaztutumu yedi bitirdi benihasret sakin ol hersey her zaman 4-4 lük olmuyo içindeki mink canı düşün (erkek gibi dogdu içime )
ewet canım aynen öyle sen iyi biliyosun artık:) yok canım ya olurmu hiç saat 2,3oldumu hayatta durmaz daha..HASRET ne bu stres hayatım.iş bu hergün dörtdörtlük olmazki.çok şükür size ekmek veriyor.buda geçici bir dönem.yine düzelir.eminim sen değil cengiz dir stresi yaratan.ama sen takma madem iş yok al kızını çıkın azıcık.hamilesin sen bukadar stres sonucu çocuk psikopat doğacak benden söylemesi.
zaten söylemedim ama anlayacak illaki arabayı o aldı antalyada bide beğenmiş seçmiş falan.. ilk dışarıçıkmamda diyecek yeni arabasıyla gidin diecnm bu kadar stres yapma kendine, işler bi düzelir bi bozulur. herkesin öyle, kısa zamanda eskisi gibi açılır inşallah işleriniz cnm. şu puset olayında bize handelerden dönerken kartını veren taksici geldi aklıma, demek bebekli müşterilere cidden vermek gerekiyor, unutabiliyoruz o karmaşada. boşver yaa onu da, Cengiz çok laf edecekse ona söyleme hiç, nasılsa evde başka puseti var
Hem gözler için zararlı hem de Allah korusun otizmi tetikleyen bişi. çok izlettirmemekte fayda var ama arada bakmalarında da sakınca görmüyorum. Bence işleri halletymek için çocuğu tüm gün tv başına oturtmak problem oluşturabilir
sağol bitanemuzun uzun okumaktan kurtardın beni:))
bu demek oluyor ki esin başka çocuk düşünmüyor:)))hatta bu kiralık oyuncak sitesini görünce bepeğin kullanmadığımız oyuncaklarını sağma setimi termos çantamı hatta hiç açılmamaış süt saklama poşetlerimi gitti gidiyorda satmaya karar verdim akşama fotolarını çekeyim yarın satışa çıkarayım
bn takmıyorum zaten illa bişeklde dengelioruz çünkü ama işte bizimki yine beni şirket gezdirmenin peşinde olduğundan strese giriyo we benide sokuyo sağolsunhuhu kızlar benn geldimmm :80:
kız hasret sıkma canını bu kadar coookkkk... ticaretle ugrasıyorsun bir gun is olur bir gun olmaz... gunu gunune tutmuyor iste...
bu ay bızde cok sıkıstık ama kafayı takmamaya calısıyorumm.. amannn bızden onemlı mı sankı...
arabayı da bosver ne dıyım, cana gelmemıs ona dua edelım... bu arada belkı taksıcı farkeder ve gerı getırır...
YAZGICIMMM size de cook gecmıs olsun, kaza yapmıssınız, allah korumus guzelım... bundan sonra sakın one oturma alp le bılrıkte...
kaynadı iyice hediye işi biri ilgilensin artıkHande el atmıştı o işe ama sanırım unuttu:26: aslında yapılsa iyi olur, belki cumartesi buluşmasında denk gelen verebilir cidden
Bu arada özlettin kendini cnm, daha sık görmek isteriz seni burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?