- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.361
Hande el atmıştı o işe ama sanırım unuttu:26: aslında yapılsa iyi olur, belki cumartesi buluşmasında denk gelen verebilir cidden
Bu arada özlettin kendini cnm, daha sık görmek isteriz seni burda
Merhabalar,
Kimler var, kimler yok?
bu akşam kayda değer bi dizi war mıydı ?
Evet, ama dayanamadım... Geri geldim :))merhaba cnm ben varım:)) sen üyeliğini iptal etmemiş miydin:26:
slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz
offfffffffff yine uyandı afacan,sürüngen,yağız efe..:)
Yer Gök Aşk....bu akşam kayda değer bi dizi war mıydı ?
ohhh afiyet olsun. Diyet ne alemde Handecim, devam ediyo musun?
selam genclerrr....genc kalmayı başarabilenler...karamsarlıgı cöp sepetine fıratıp hayatla dalga gecebilen matrak bi okadarda zeki ve alımlı kanklier....anneler..:82:
umarım iyilerdirler....
yagmur un kuak itihabı gecti cok şükür...
20 günde sadece 200gr alabilmiş buda beklediğim bişeydi şaşırmadım...
balık ve süt e başlıyoruz artık.
cumartesi baık bugulama yaptı ananesi patates ve havucta ezerek verdim..bayıdı...
sütede cok az su karıştrıp vericem artık hem biberon hemde artık bardakla....
başkada havadis yok bende..
sizde ne var ne yok...?
ÖZLÜORUM BEN SİZİ
Hande el atmıştı o işe ama sanırım unuttu:26: aslında yapılsa iyi olur, belki cumartesi buluşmasında denk gelen verebilir cidden
Bu arada özlettin kendini cnm, daha sık görmek isteriz seni burda
ne 73ü yaw 9-36ay artası o ilk arabam en az 73cmdir bnce:)
hayırrrrrrrrrrrrr 73den küçüklerkullanamaz!!
oyuncak zaten 9-36 ay arası
ben sakinim ama cengizin gözü doymaztutumu yedi bitirdi benicinsiyet henüz belli değil erkeğe benzetti gülben ergenin dr uan gittim, başka drda kızabenzetti bakalım artık bu hafta yine gidebilirsem netleşir umarım..
ewet canım aynen öyle sen iyi biliyosun artık:) yok canım ya olurmu hiç saat 2,3oldumu hayatta durmaz daha..
zaten söylemedim ama anlayacak illaki arabayı o aldı antalyada bide beğenmiş seçmiş falan.. ilk dışarıçıkmamda diyecek yeni arabasıyla gidin die
bu demek oluyor ki esin başka çocuk düşünmüyor:)))
bn takmıyorum zaten illa bişeklde dengelioruz çünkü ama işte bizimki yine beni şirket gezdirmenin peşinde olduğundan strese giriyo we benide sokuyo sağolsun
kaynadı iyice hediye işi biri ilgilensin artık
lan handeeee
kız anam arabanın boyu iyi ama bebek uzunsa eğilmek zorunda kalıp kaslarda eğriliğe neden olabilirmiş plaskolun kinde yaaaa
Esincim satacaklarını nurturia diye bi anne bebek sitesi var orada da satabilirsinnn
aynen bizde öyleyizEn zor zamanları yürümeye geçme aşamaları,dişler derken canımızı okuyorlar.Ben ayşenurla yapışık ikiz gibi geziyorum.Anlatılmaz yaşamak gerek.Afedersin klozette bile beraberiz.......
ya çok şaşırdım ne kadar süre böyle oluyo bilgin varmı..Selam anneler geçmişi okurken mastürbasyona takıldım devamını okumadan yazam dedim çokkk doğal çünkü 12 aya kadar oral dönemdi zevk kaynağı ağız ve çevresi idi. şimdi ise anal dönem zevk kaynağı genital bölge ileri ki dönemde hele kakasını yaparken nasıl zevk alacak görün bakın.. Ve en önemlisi kakası onun hazinesii en değerli şeyi olacak ve uff pis olmuş kaka yapmışş uff kokmuş gibi sözleri duyupta 2 gün kaka yapmayan çocuklar oluyoo.. Yaaaa şimdilik bacaklarını sıkıp dursunlar ama bunlarda gececekk
devam edıyorum canım hıc bozmadım, sadece haftasonu dugune gıttık orada bıraz kacırdım.. o kadar... baya farkettı dıyor goren herkes , en son 5 kılo vermıstım, tartılınca soylerım yıne...
ben senı coook ozluyorumm canım arkadasım benımmm,
masallah benım guzel gelın kızımaaaa
HUUUUUUU KIZLARRRR, CEKILIS SAYFASINA BAKINNN, UNUTMADIM BENNN....
1 KASIMDA YAPALIM DEDIK CEKILISI, O ZAMAN KADAR KATILACAK OLAN HERKES ISMINI YAZDIRIR DIYE...
BEN SIZLERI BOSLARMIYIM HICCC
OO SUPERMIS bu site bi bakıyım bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?