2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arka sokaklar var biz karı koca ona takılıyoruz.
gerçi bu ara kocayla da görüşemiyoruz kayınbiradere dükkan açılıyor geceyarısına kadar orada ben uyuduktan sonra geliyor az kaldı çığlık atmama :84: ama işin kötü tarafı o gelse de ben ilgilenemiyorum onunla ya yorgun oluyorum ya ona fena halde kızgın iki çift güzel söze hasret kaldık ikimizde

Hande el atmıştı o işe ama sanırım unuttu:26: aslında yapılsa iyi olur, belki cumartesi buluşmasında denk gelen verebilir cidden
Bu arada özlettin kendini cnm, daha sık görmek isteriz seni burda

Canım bende sizi çok özledim valla...o yüzden Allah kısmet ederse ctesi günü mutlaka gelicem sizi görmeye..
dediğim gibi hastalıktan filan ancak paçamı toplayabildim de girebildim siteye..ama bundan sonra burdayım hayırlısıylaaa

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz

kızlar bugün ne iş yaptın deseniz bana hiç bir işe elimi süremedim.
ama yorgunluktan belim agrıyo yağız çok yoruyo artık peşinden koşturuyo herşeyi dagıtıyo.
makinada çamaşırları var asamadım ev darmadagınık yoruldum az oturayım o uyurken dedim
bir pazara gittim görümcemin kızına bıraktım 30 dk mahalleyi ayaga kaldırmış.
acil telefonla geri döndüm koşarak.kaynanam olacak kadında bir defa çıktı geldiginden bu yana
ne varmış çocuk bakmakta dedi ben 5 tane baktım felan dedi bu zor dedim zaTEN bir saatte anladı zrlugunu
daha tövbeni etti ne çımıyo yukarı birazda sitem ediyo aklı sıra.gelene kapım açık.

biraz geçmişe takıldımda burcum çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum.
bu kaynanalar anca laf sokmayı insanı sinir etmeyi biliyorlar işe yarar tarafları yok.
yada bize denk gelmiyo işe yarayan kaynana.
yazgı çok şaşırdım 9. ayda böyle bişeye yağızda bazen elinle oynamaya çalışıyo izin vermiyorum.

Selam anneler geçmişi okurken mastürbasyona takıldım devamını okumadan yazam dedim çokkk doğal çünkü 12 aya kadar oral dönemdi zevk kaynağı ağız ve çevresi idi. şimdi ise anal dönem zevk kaynağı genital bölge ileri ki dönemde hele kakasını yaparken nasıl zevk alacak görün bakın.. Ve en önemlisi kakası onun hazinesii en değerli şeyi olacak ve uff pis olmuş kaka yapmışş uff kokmuş gibi sözleri duyupta 2 gün kaka yapmayan çocuklar oluyoo.. Yaaaa şimdilik bacaklarını sıkıp dursunlar ama bunlarda gececekk

kız anam arabanın boyu iyi ama bebek uzunsa eğilmek zorunda kalıp kaslarda eğriliğe neden olabilirmiş plaskolun kinde yaaaa

Esincim satacaklarını nurturia diye bi anne bebek sitesi var orada da satabilirsinnn

ohhh afiyet olsun. Diyet ne alemde Handecim, devam ediyo musun?

devam edıyorum canım hıc bozmadım, sadece haftasonu dugune gıttık orada bıraz kacırdım.. o kadar... baya farkettı dıyor goren herkes , en son 5 kılo vermıstım, tartılınca soylerım yıne...

ben senı coook ozluyorumm canım arkadasım benımmm,
masallah benım guzel gelın kızımaaaa

Hande el atmıştı o işe ama sanırım unuttu:26: aslında yapılsa iyi olur, belki cumartesi buluşmasında denk gelen verebilir cidden
Bu arada özlettin kendini cnm, daha sık görmek isteriz seni burda

HUUUUUUU KIZLARRRR, CEKILIS SAYFASINA BAKINNN, UNUTMADIM BENNN....
1 KASIMDA YAPALIM DEDIK CEKILISI, O ZAMAN KADAR KATILACAK OLAN HERKES ISMINI YAZDIRIR DIYE...
BEN SIZLERI BOSLARMIYIM HICCC

kız anam arabanın boyu iyi ama bebek uzunsa eğilmek zorunda kalıp kaslarda eğriliğe neden olabilirmiş plaskolun kinde yaaaa

Esincim satacaklarını nurturia diye bi anne bebek sitesi var orada da satabilirsinnn

OO SUPERMIS bu site bi bakıyım bendee

En zor zamanları yürümeye geçme aşamaları,dişler derken canımızı okuyorlar.Ben ayşenurla yapışık ikiz gibi geziyorum.Anlatılmaz yaşamak gerek.Afedersin klozette bile beraberiz.......
aynen bizde öyleyiz
ya çok şaşırdım ne kadar süre böyle oluyo bilgin varmı..

çekilişe bende katılmak istiyorum..
1 kasım deil delüü 1 aralık..:)

Günaydın benim canım arkadaşlarım ,,,,

dün akşam saat sekiz felandı sanırım kocam bitkin halimi görünce masadan kaldırdı ve direk yatağa soktu beni selinle ve evin işleri ile o ilgilendi bire kadar deliksiz uyudum sayılır ,aradabir selini emzirdim bu aralar sadece anne sütü alıyor çünki birde kalktım seline inek sütü verdim sulandırıp , eve bi baktım yapılacak herşey yarım yamalaktı ama hiç önemli değil kocacım beni uyuttu selinle ilgilendi ya o bana yetti :) zaten bu ahftasonu kadın gelecek :)

bende haberler güzel yani , umarım herkesten güzel haberler alırız

evet dün yoğun uğraşlar sonucu internetimi tamir ettim
eymene kahvaltısını verip geleceğim inşallah...

şimdilik günaydın canlarım şükür kavuşturana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…