- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.401
günaydınlar herkese kötü bir sabah dün eserle yine tartıştık ayrıntıları anlatıp canınızı sıkmayayım sabahta bebeği bıraktım eltimde kahve içiyoduk bebek düşüp başını çarpacak gibi oldu telaşlandım alimdeki kahveyi bi atmışım batırdım kızın evini halbuki kafasını da çarpmadı boşuna battı yani birde kredi kartım gelecek kurye net diye ahmak bir firmadan cuma aradım adres verdim pazartesi aradım adres verdim dün getireceklerdi bugün mesaj atmışlar adres doğrulanamadı diye aradım saydım sövdüm getirmeyin dedim kapattım bide dün geldik dedi o ara kopmuşum tüm gün bürodaydım nereye geldiniz dedim ahmak herifler
Emmesinde ve yemesinde problem yoksa deri değiştiriyordur
aynen yeni hamile olduğumda nasıl geçer ki bu zaman derdim gün geldi çattı doğrudum sonra bu çok minik nasıl byür derdim maşallah büyüyo dişleri çıkınca nasıl olucak çok merak ediyorum ama daha var derdim çok şükür oda oldu ya nasıl geçiyo zaman her halleri bi başka güzel...ya dişlerle çok tatlı oluyorlar :=)
Senin teyzen halan kuzenin falan yok mu İstanbulda arkadaşım 1 günlük idare etseler, annen sizin evde yatsın bari en azından bakarak Doruk un derdinden anlar da eşini yönlendirir, ayrıca dua et ki eşin altını alıp yedirebiliyor ben dün akşam çıkınca başka bir iş için eve 8.30da gidebildim, Kerem kaka yapmış acıkmış ağlamaktan helak olmuştu,adamın aklına çocuğun ağzına ekmek vermek bile gelmemiş
Günaydin herkese....
ya kizlar az önce Tugranin agzinin icinde yani yanaklarinin ic kisminda beyazlik fark ettim...
Böyle icten bayagi sismis ve daginik bir halde kisim kisim bembeyaz...doktora gidecez ama sizede sorayim ne olabilir bu?
Kendimi cok kötü hissettim...neden daha önce fark etmedim diye...cok üzüldüm...
Bi kac gündür dudaginin kenari cok minicik kizarikdi ama ben sürekli biseyleri agzina aldigi icin cizmistir felan sandim
dikkate almadim
Günaydın,
İzinli değilim, işteyim, elimi hiç birşeye sürmek istemiyorum ama burdayım işte.
Dün izin alamadım, müdürüm izin talebimi bana akıl vererek geçiştirdi. Bugün Doruk yine babasıyla... Dün çok ağlamış, gece de huzursuzdu, durup durup boynuma sarıldı. Yapacak birşey yok, yarından itibaren de, eğer gelirse babaannesine alışmaya çalışacak.
İnşallah annemin durumu uzun süreli ya da kalıcı değildir, tek duam bu şu an için...
Geçmişe bakacak zamanım yok, herkes iyidir inşallah.
hepinize günaydın herkes iyidir umarım?
Deri degismesimi, ilk defa duyuyorum
Yok onlarda bir problem yok....ikiside normal
Normalin disinda huysuzluguda yok aslinda ama endiseleniyor insan iste
Günaydın,
İzinli değilim, işteyim, elimi hiç birşeye sürmek istemiyorum ama burdayım işte.
Dün izin alamadım, müdürüm izin talebimi bana akıl vererek geçiştirdi. Bugün Doruk yine babasıyla... Dün çok ağlamış, gece de huzursuzdu, durup durup boynuma sarıldı. Yapacak birşey yok, yarından itibaren de, eğer gelirse babaannesine alışmaya çalışacak.
İnşallah annemin durumu uzun süreli ya da kalıcı değildir, tek duam bu şu an için...
Günaydin herkese....
ya kizlar az önce Tugranin agzinin icinde yani yanaklarinin ic kisminda beyazlik fark ettim...
Böyle icten bayagi sismis ve daginik bir halde kisim kisim bembeyaz...doktora gidecez ama sizede sorayim ne olabilir bu?
Kendimi cok kötü hissettim...neden daha önce fark etmedim diye...cok üzüldüm...
Bi kac gündür dudaginin kenari cok minicik kizarikdi ama ben sürekli biseyleri agzina aldigi icin cizmistir felan sandim
dikkate almadim
günaydınlar herkese kötü bir sabah dün eserle yine tartıştık ayrıntıları anlatıp canınızı sıkmayayım sabahta bebeği bıraktım eltimde kahve içiyoduk bebek düşüp başını çarpacak gibi oldu telaşlandım alimdeki kahveyi bi atmışım batırdım kızın evini halbuki kafasını da çarpmadı boşuna battı yani birde kredi kartım gelecek kurye net diye ahmak bir firmadan cuma aradım adres verdim pazartesi aradım adres verdim dün getireceklerdi bugün mesaj atmışlar adres doğrulanamadı diye aradım saydım sövdüm getirmeyin dedim kapattım bide dün geldik dedi o ara kopmuşum tüm gün bürodaydım nereye geldiniz dedim ahmak herifler
nayır ilk zamnlar izliyodum ama sonrasında acaip saçmalamaya başladılar hiç ilgimi çekmioEZEL ama sanırım sen izlemiyon
ne oluyor ya bu mastürbasyonu biri bana anlatsın kaçırmışımSelam anneler geçmişi okurken mastürbasyona takıldım devamını okumadan yazam dedim çokkk doğal çünkü 12 aya kadar oral dönemdi zevk kaynağı ağız ve çevresi idi. şimdi ise anal dönem zevk kaynağı genital bölge ileri ki dönemde hele kakasını yaparken nasıl zevk alacak görün bakın.. Ve en önemlisi kakası onun hazinesii en değerli şeyi olacak ve uff pis olmuş kaka yapmışş uff kokmuş gibi sözleri duyupta 2 gün kaka yapmayan çocuklar oluyoo.. Yaaaa şimdilik bacaklarını sıkıp dursunlar ama bunlarda gececekk
ewet ona bakıyorum ama onada sinir oldum hawa gitti o arap adamla nişan takıyo..Yer Gök Aşk....
waee demek 5 oldu süpersin hande hadi bakalım bu ayda 5 werirsen benim lafım doğrulanmış olacak:) yeni yıla 10 kilo hafiflemiş gireceksin:87:devam edıyorum canım hıc bozmadım, sadece haftasonu dugune gıttık orada bıraz kacırdım.. o kadar... baya farkettı dıyor goren herkes , en son 5 kılo vermıstım, tartılınca soylerım yıne...
ben senı coook ozluyorumm canım arkadasım benımmm,
masallah benım guzel gelın kızımaaaa
HUUUUUUU KIZLARRRR, CEKILIS SAYFASINA BAKINNN, UNUTMADIM BENNN....
1 KASIMDA YAPALIM DEDIK CEKILISI, O ZAMAN KADAR KATILACAK OLAN HERKES ISMINI YAZDIRIR DIYE...
BEN SIZLERI BOSLARMIYIM HICCC
OO SUPERMIS bu site bi bakıyım bendee
ya fatma hyırrrrr ben seni görcem ctesiiiiiaslında çok haklısın eşimle konuşayım bu hafta gideyim ben yarın size bu konuda kesin cevap vereceğim , söz :)
bn d flor weriyorum..Zymaflour dişlerin güçlenmesi için flor ilavesi, 6 aylıkken başlayarak 3 yaşına kadar kullanılıyor, herkes kullanmıyor ama ben diş hekimi tanıdığım olduğundan ve kendi çocuğuna da kullandırdığını bildiğimden kullanacağım,kullanmak isteyen olur diye bilgi vereyim dedim
oo ben baya kaçırmışım bişeyler annen hastaneyemşi gittibopynu ağrıyordu.. kaynana demek geliyor we yine uzun süre kalıcı gibi sanırsam.. babası bakabiliyormu bari?Günaydın,
gerginlik hat safhada:)) eserde cengiz gibi tamam kawga etmicezşöle böle olcak diyip 3gün sonra unutanlaardan:))) ama biz iyiyiz genel olarak şu sıra:86:günaydınlar herkese kötü bir sabah dün eserle yine tartıştık ayrıntıları anlatıp canınızı sıkmayayım sabahta bebeği bıraktım eltimde kahve içiyoduk bebek düşüp başını çarpacak gibi oldu telaşlandım alimdeki kahveyi bi atmışım batırdım kızın evini halbuki kafasını da çarpmadı boşuna battı yani birde kredi kartım gelecek kurye net diye ahmak bir firmadan cuma aradım adres verdim pazartesi aradım adres verdim dün getireceklerdi bugün mesaj atmışlar adres doğrulanamadı diye aradım saydım sövdüm getirmeyin dedim kapattım bide dün geldik dedi o ara kopmuşum tüm gün bürodaydım nereye geldiniz dedim ahmak herifler
kocanın işi yakın sanırım? annen kalkamayacak kadar kötü yani? geçmiş olsun hatta bir an önce geçsinde torununu ele güne düşürmesin inşallah..Aylin, teyzem yok, dayım var, eşi çalışıyor.
Annemin kuzenleri var, çalışıyorlar.
İki halam var, ikisinin de küçük torunları var, onlara bakıyorlar.
Benim anne tarafındaki kuzenlerim küçük, okuyorlar, baba tarafındaki kuzenlerimin ikisi kız, biri çalışıyor, biri Mersin'de.
Yardım isteyebileceğim bütün arkadaşlarım çalışıyor.
Annem bizde yatıyor zaten gündüzleri, eşimi yönlendiriyor, gerekirse... Ama adamın işi gücü var sonuçta, bugün yardımcı kadına sen idare et mümkün olduğu kadar, babası ara ara işe gitsin, lazım olursa çağırırsınız dedim. Bakalım artık...
Bu arada Doruk gayet bilinçli ve anlaşılır bir şekilde, gözümün içine bakar annnnee diyor, beni benden alıyor, içimi coşturuyor, nefesimi kesiyor, bayılıyorum
adresimi özel mesaj olarak yolluyorum canlarım
lütfen eymenle uğraşmaktan harala gürele içersinde atladığım biri varsa söylesin...
şehir dışından bu defa kimse katılmıyor sanırım !
ve hasretciğim sana mesaj gelmiyor doluymuşsun :44:
günaydın canlarım, gece ceren yine sağolsun 3saat deliksiz uyuyamadım off zaten 12 de uyudu 2,de uyandı zır zır zır mama içti 120cc meme emdi su içti yatağa koyuyorum ağlıyor, 3,30a kadar böyle sürdü sonrasındada 6da uyandı yine 120mama içti 8de artık yanımıza aldım meme ağzında uyudu az önce kalkışını yaptı.. neyseki 10a kadar uyudu..
ne zamn düzelecek bu uykular bilmiyorum çoğumuz hala böyleyiz sanırım değilmi?
Aylin, teyzem yok, dayım var, eşi çalışıyor.
Annemin kuzenleri var, çalışıyorlar.
İki halam var, ikisinin de küçük torunları var, onlara bakıyorlar.
Benim anne tarafındaki kuzenlerim küçük, okuyorlar, baba tarafındaki kuzenlerimin ikisi kız, biri çalışıyor, biri Mersin'de.
Yardım isteyebileceğim bütün arkadaşlarım çalışıyor.
Annem bizde yatıyor zaten gündüzleri, eşimi yönlendiriyor, gerekirse... Ama adamın işi gücü var sonuçta, bugün yardımcı kadına sen idare et mümkün olduğu kadar, babası ara ara işe gitsin, lazım olursa çağırırsınız dedim. Bakalım artık...
Bu arada Doruk gayet bilinçli ve anlaşılır bir şekilde, gözümün içine bakar annnnee diyor, beni benden alıyor, içimi coşturuyor, nefesimi kesiyor, bayılıyorum
merhaba kızlarrrrr
nabersiniz herkes iyidir umarım annemlerdeyim ben kpss ye girmek için gelmiştim daha iyi geçebilirdi ama heyecanlandım ve yetiştiremedim.
kızımda iyi çok şükür burada uykusu çok düzenli maşş. ben iyi olunca oda iyi oluyor akşam 9 9 bucukta uyuyor. gece ya 2 de kalkıyor ya 4 te.bide 6da sonra 8de uyanıyoruz. iştahıda güzel. geziyorum bol bol.
eşimse ilgisizliğine ve odunluğuna hala devam ediyor maksimum telefon görüşmemiz 2 dk. ne canım ne bişey napıoyun iyimisinden ibaret. içimdeki aşkı öldürdü saolsun. söylediğim znsa eskidende böle olduğunu sölüo! ben böle bi adama aşık olmamıştım. neyse yapcak bişey yok. inş atanırım iyi bi şekilde kızımla kendime dünya kurar yaşar giderim onun ilgisine muhtaç olmam..
sizide sıkmayım kendi sorunlarımla
hepiniz iyisinizdir umarım..
günaydın canlarım, gece ceren yine sağolsun 3saat deliksiz uyuyamadım off zaten 12 de uyudu 2,de uyandı zır zır zır mama içti 120cc meme emdi su içti yatağa koyuyorum ağlıyor, 3,30a kadar böyle sürdü sonrasındada 6da uyandı yine 120mama içti 8de artık yanımıza aldım meme ağzında uyudu az önce kalkışını yaptı.. neyseki 10a kadar uyudu..
ne zamn düzelecek bu uykular bilmiyorum çoğumuz hala böyleyiz sanırım değilmi?
Ahh Burcucum yaa, e bu müdür kendiliğinden izin vermemiş miydi dün sana, bu nasıl iş anlamadım yaa.. Doruk kuzusu da şu an şaşkın tabi, anneanne yok, baba var, çocukta anlamamıştır durumu, cadı babaannesi de ayrı bir renk kata eminim bu duruma, neyseki geçici bir süreç, en kısa zamanda anneannesi iyileşir de eski düzeninize dönersiniz..
Benim kızımın ağzında da çıkmıştı daha önce, yemesinde bir problem yoksa kafaya takılacak bişey değil, kısa sürede geçiyor..
Güne stres ve negatifliklerle başlamışsın, umarım günün devamı güzel geçer senin için, hayırdır Eserle niye tartıştınız yine..?
nayır ilk zamnlar izliyodum ama sonrasında acaip saçmalamaya başladılar hiç ilgimi çekmio
ne oluyor ya bu mastürbasyonu biri bana anlatsın kaçırmışım
ewet ona bakıyorum ama onada sinir oldum hawa gitti o arap adamla nişan takıyo..
yusufu kabul etmedi sonuçta birbirini sewen onlar! uff yine sinirlendim
waee demek 5 oldu süpersin hande hadi bakalım bu ayda 5 werirsen benim lafım doğrulanmış olacak:) yeni yıla 10 kilo hafiflemiş gireceksin:87:
ya fatma hyırrrrr ben seni görcem ctesiiiii
bn d flor weriyorum..
oo ben baya kaçırmışım bişeyler annen hastaneyemşi gittibopynu ağrıyordu.. kaynana demek geliyor we yine uzun süre kalıcı gibi sanırsam.. babası bakabiliyormu bari?
gerginlik hat safhada:)) eserde cengiz gibi tamam kawga etmicezşöle böle olcak diyip 3gün sonra unutanlaardan:))) ama biz iyiyiz genel olarak şu sıra:86:
kocanın işi yakın sanırım? annen kalkamayacak kadar kötü yani? geçmiş olsun hatta bir an önce geçsinde torununu ele güne düşürmesin inşallah..
merhaba kızlarrrrr
nabersiniz herkes iyidir umarım annemlerdeyim ben kpss ye girmek için gelmiştim daha iyi geçebilirdi ama heyecanlandım ve yetiştiremedim.
kızımda iyi çok şükür burada uykusu çok düzenli maşş. ben iyi olunca oda iyi oluyor akşam 9 9 bucukta uyuyor. gece ya 2 de kalkıyor ya 4 te.bide 6da sonra 8de uyanıyoruz. iştahıda güzel. geziyorum bol bol.
eşimse ilgisizliğine ve odunluğuna hala devam ediyor maksimum telefon görüşmemiz 2 dk. ne canım ne bişey napıoyun iyimisinden ibaret. içimdeki aşkı öldürdü saolsun. söylediğim znsa eskidende böle olduğunu sölüo! ben böle bi adama aşık olmamıştım. neyse yapcak bişey yok. inş atanırım iyi bi şekilde kızımla kendime dünya kurar yaşar giderim onun ilgisine muhtaç olmam..
sizide sıkmayım kendi sorunlarımla
hepiniz iyisinizdir umarım..
hasret canım benim bilgim yok kesin olarak hep beraber öğreneceğiz bakalım
kimler geliyor parmak kaldırsın
O uykular ne zaman düzene girecek bende çok merak ediyorum hakkaten, etrafımdakilere soruyorum, kimse bişey demiyor, hatırlamıyorlarmış,insanlar nasıl çocuk büyütüyor anlamıyorum, bana sorsalar doğduğu günden bu yana neler yaptık, neler yaşadık gün gün anlatırım eminim, İklimde dün gece yine serenad yaptı, saat 3 ten 6:30 a kadar oyun oynadı ve mızmızlandı, sabah mama içip tekrar sızdı, şirkete gelince aradım annem 8:30 da kalktı dedi, uykusu da bu kadar işte..
O anne demesi, gelip boynuma sarılması beni de bitiriyor, eriyorum resmen...
burcu canım duygularını çok iyi anlıyorum ,, doruk da eminim seni çok ama çok seviyor inşallah bir ömür ilişkiniz süper olur
aylincim selinde de hiç mızmızlık yoktu emmesi yemesi içmesi herşeyi normaldi ama doktor çok şaşırmıştı nasıl dayanıyor diye bizimki poposunada inmişti mantar olduğu kesindi ve mantar ilacı ile geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?