2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi konuyu değiştireyim aklın dağılsın, dün sana dediğim oyuncak buydu:
aloynaver.com-Kiralık Oyuncak - 1 Aylık Kiralama

günaydın canlarım, gece ceren yine sağolsun 3saat deliksiz uyuyamadım off zaten 12 de uyudu 2,de uyandı zır zır zır mama içti 120cc meme emdi su içti yatağa koyuyorum ağlıyor, 3,30a kadar böyle sürdü sonrasındada 6da uyandı yine 120mama içti 8de artık yanımıza aldım meme ağzında uyudu az önce kalkışını yaptı.. neyseki 10a kadar uyudu..
ne zamn düzelecek bu uykular bilmiyorum çoğumuz hala böyleyiz sanırım değilmi?

ya dişlerle çok tatlı oluyorlar :=)
aynen yeni hamile olduğumda nasıl geçer ki bu zaman derdim gün geldi çattı doğrudum sonra bu çok minik nasıl byür derdim maşallah büyüyo dişleri çıkınca nasıl olucak çok merak ediyorum ama daha var derdim çok şükür oda oldu ya nasıl geçiyo zaman her halleri bi başka güzel...

sen anlattıkça ben kendi eşime çok benzetiyordum ama bu konuda ayrılar bak ismail süper babadır herbişeyini başarı ile yapar :) eğitime gönder seninkini :)

canım mutlaka doktora git ağzına aldığı şeylerden yada biberondan mantar kapmış olabilir bizde yaşadık aynı sorunu ilaçla geçiyor ne yazıkki ama inşallah sizdeki durum daha basit bişidir .. ve telaşlanma bebekler bunlar çok normal böyle şeyler yaşaması ,,

canım biri daha yazmıştı annen sizde yatsın eşini yönlendirir hiç değilse ?

hepinize günaydın herkes iyidir umarım?

günaydın canm , ben çok iyiyim :)

Aylin, teyzem yok, dayım var, eşi çalışıyor.
Annemin kuzenleri var, çalışıyorlar.
İki halam var, ikisinin de küçük torunları var, onlara bakıyorlar.
Benim anne tarafındaki kuzenlerim küçük, okuyorlar, baba tarafındaki kuzenlerimin ikisi kız, biri çalışıyor, biri Mersin'de.
Yardım isteyebileceğim bütün arkadaşlarım çalışıyor.
Annem bizde yatıyor zaten gündüzleri, eşimi yönlendiriyor, gerekirse... Ama adamın işi gücü var sonuçta, bugün yardımcı kadına sen idare et mümkün olduğu kadar, babası ara ara işe gitsin, lazım olursa çağırırsınız dedim. Bakalım artık...

Bu arada Doruk gayet bilinçli ve anlaşılır bir şekilde, gözümün içine bakar annnnee diyor, beni benden alıyor, içimi coşturuyor, nefesimi kesiyor, bayılıyorum

Deri degismesimi, ilk defa duyuyorum
Yok onlarda bir problem yok....ikiside normal
Normalin disinda huysuzluguda yok aslinda ama endiseleniyor insan iste

4,5 aylıkken bizde de oldu tüm dudakları da bembeyazdı doktoru pamukçuk sandı ilaç yazdı ama ilaçlar hiçbirşekilde canını acıtmıyordu, emmesinde yemesinde problem yoktu, netten emdiği için ve emzik kullandığı için deri değiştirdiğini pamukçuk olmayacağını yazıyordu ilacı bıraktrım bi süre sonra kendiliğinden geçti.
Fatmanın kızındaki mantardı ama Selin sanırım rahatsız oluyordu acıyordu yanılıyor muyum Fatma?

Ahh Burcucum yaa, e bu müdür kendiliğinden izin vermemiş miydi dün sana, bu nasıl iş anlamadım yaa.. Doruk kuzusu da şu an şaşkın tabi, anneanne yok, baba var, çocukta anlamamıştır durumu, cadı babaannesi de ayrı bir renk kata eminim bu duruma, neyseki geçici bir süreç, en kısa zamanda anneannesi iyileşir de eski düzeninize dönersiniz..

Benim kızımın ağzında da çıkmıştı daha önce, yemesinde bir problem yoksa kafaya takılacak bişey değil, kısa sürede geçiyor..

Güne stres ve negatifliklerle başlamışsın, umarım günün devamı güzel geçer senin için, hayırdır Eserle niye tartıştınız yine..?

EZEL ama sanırım sen izlemiyon
nayır ilk zamnlar izliyodum ama sonrasında acaip saçmalamaya başladılar hiç ilgimi çekmio
ne oluyor ya bu mastürbasyonu biri bana anlatsın kaçırmışım
Yer Gök Aşk....
ewet ona bakıyorum ama onada sinir oldum hawa gitti o arap adamla nişan takıyo..
yusufu kabul etmedi sonuçta birbirini sewen onlar! uff yine sinirlendim
waee demek 5 oldu süpersin hande hadi bakalım bu ayda 5 werirsen benim lafım doğrulanmış olacak:) yeni yıla 10 kilo hafiflemiş gireceksin:87:
aslında çok haklısın eşimle konuşayım bu hafta gideyim ben yarın size bu konuda kesin cevap vereceğim , söz :)
ya fatma hyırrrrr ben seni görcem ctesiiiii
bn d flor weriyorum..
oo ben baya kaçırmışım bişeyler annen hastaneyemşi gittibopynu ağrıyordu.. kaynana demek geliyor we yine uzun süre kalıcı gibi sanırsam.. babası bakabiliyormu bari?
gerginlik hat safhada:)) eserde cengiz gibi tamam kawga etmicezşöle böle olcak diyip 3gün sonra unutanlaardan:))) ama biz iyiyiz genel olarak şu sıra:86:

adresimi özel mesaj olarak yolluyorum canlarım
lütfen eymenle uğraşmaktan harala gürele içersinde atladığım biri varsa söylesin...

şehir dışından bu defa kimse katılmıyor sanırım !
ve hasretciğim sana mesaj gelmiyor doluymuşsun
:44:

kocanın işi yakın sanırım? annen kalkamayacak kadar kötü yani? geçmiş olsun hatta bir an önce geçsinde torununu ele güne düşürmesin inşallah..

aa ewet canım şu sıra mesaj trafiğim yoğun bira hemen boşaltyorum ha birde kaç kişi oluyoruz kimler geliyorbi sıralasana:))

merhaba kızlarrrrr
nabersiniz herkes iyidir umarım annemlerdeyim ben kpss ye girmek için gelmiştim daha iyi geçebilirdi ama heyecanlandım ve yetiştiremedim.
kızımda iyi çok şükür burada uykusu çok düzenli maşş. ben iyi olunca oda iyi oluyor akşam 9 9 bucukta uyuyor. gece ya 2 de kalkıyor ya 4 te.bide 6da sonra 8de uyanıyoruz. iştahıda güzel. geziyorum bol bol.
eşimse ilgisizliğine ve odunluğuna hala devam ediyor maksimum telefon görüşmemiz 2 dk. ne canım ne bişey napıoyun iyimisinden ibaret. içimdeki aşkı öldürdü saolsun. söylediğim znsa eskidende böle olduğunu sölüo! ben böle bi adama aşık olmamıştım. neyse yapcak bişey yok. inş atanırım iyi bi şekilde kızımla kendime dünya kurar yaşar giderim onun ilgisine muhtaç olmam..
sizide sıkmayım kendi sorunlarımla
hepiniz iyisinizdir umarım..

O uykular ne zaman düzene girecek bende çok merak ediyorum hakkaten, etrafımdakilere soruyorum, kimse bişey demiyor, hatırlamıyorlarmış,insanlar nasıl çocuk büyütüyor anlamıyorum, bana sorsalar doğduğu günden bu yana neler yaptık, neler yaşadık gün gün anlatırım eminim, İklimde dün gece yine serenad yaptı, saat 3 ten 6:30 a kadar oyun oynadı ve mızmızlandı, sabah mama içip tekrar sızdı, şirkete gelince aradım annem 8:30 da kalktı dedi, uykusu da bu kadar işte..

O anne demesi, gelip boynuma sarılması beni de bitiriyor, eriyorum resmen...

burcu canım duygularını çok iyi anlıyorum ,, doruk da eminim seni çok ama çok seviyor inşallah bir ömür ilişkiniz süper olur

aylincim selinde de hiç mızmızlık yoktu emmesi yemesi içmesi herşeyi normaldi ama doktor çok şaşırmıştı nasıl dayanıyor diye bizimki poposunada inmişti mantar olduğu kesindi ve mantar ilacı ile geçmişti

sıkmak ne demek canım beni görmüyonmu haftda 1 herkes esir:))) anlat açılırsın bnce.. sende üzerine gitme kendini geri çek biraz belki anlar o zamn.. ya
da kendinde bir ikli ufak değişiklik yapsan??

ben şimdi çıkıyorum kızlar koca şahısı ewde kızımla kaka yapmış çağırıyor karnıda aç ceryle güreş seansı başlıyor.. onu uyutursam 12gibi bnde 1 saat uyumayı düşünüyorum cengo burdayken sonra görüşürüz...

günaydın kızlar nasılsın
ben uykusuzum serhan dün gece çok uyandı ve gece boyunca mama içti sadece gece 500cc mama içti

bugünde gezmeye gidiyoruz oğlumu güne götürüyorum

pınar Allah bi mani vermezse biz gelicez size inşallah

Bir düzeliyor bir bozuluyor, ben de 3-4 gecedir perişanım. Offf, sen bir de hamilesin, Allah kolaylık versin valla :)

Yasemin, dün izin veren genel müdürdü, vermeyen benim bölüm müdürüm. Neyse, evi aradım şimdi, herşey yolundaymış. Ya da en azından bana öyle diyorlar. Babaanne cadısının gelmesi birşeyi halletmeyecek sanırım, çünkü Doruk yadırgamayı öğrendi, yeni gördüğü birini severse sorun yok, sevmezse yanına bile yaklaştırmıyor. İnşallah annem bir an önce iyileşir, evet, sağol arkadaşım :)

Annem belini sakatladı Hasretcim, iki büklüm kaldı, doktor en az bir hafta kesin yatak istirahati vermiş. Bizde yatıyor işte... Baba güzel bakıyor çok şükür, kaynana geliyor, dediklerine göre az kalacaklarmış, bakalım :)

kocanın işi yakın sanırım? annen kalkamayacak kadar kötü yani? geçmiş olsun hatta bir an önce geçsinde torununu ele güne düşürmesin inşallah..

Kocamın işyeri arabayla 10 dklık mesafede. Son günlerde kendi işinin patronu olmasına öyle çok şükrediyorum ki :) Annemin kalkmaması lazım, ne kadar zorlarsa o kadar geç düzelir ve Allah korusun ciddi bi probleme sebep olabilir.
Sağol canım...

Merve geçen gün aklımdan geçtin. Ne diyosun şimdi sen kendime dünya kurmak falan yaw?

hasret canım benim bilgim yok kesin olarak hep beraber öğreneceğiz bakalım
kimler geliyor parmak kaldırsın

Allah'tan bir mani çıkmadıkça, ben geliyorum...

Ben de ona sarılıyorum ama ne kadar sarılsam yetmiyor o an :)

Amin Fatmacım, Rabbim hepimize yavrularımızla güzel günler geçirmeyi nasip etsin...

Kızlar ayın son günü bugün, atladıklarım ve atlayacaklarım için şimdiden özür dilerim, biraz kaçıyorum ben, öğlene kadar şu işleri toparlayayım, sonra gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…