2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BURCUCUM canım üzüldüm izin alamamana annen biran önce iyleşir inşallah hem dorukçum bebeğim için hemde kendisi için bi an önce ayaklanmasını diliyorum benim oğlan bana anne demiyor ama beni görünce yanağımı ısırır gibi yapıyor sadece bana yapıyor bayılıyorumm
HASRET aynen ööle acayip benziyolar cengizle bu arada bizimde uyku ve gece yeme düzenimiz aynı dağılmış durumdayım
yanımda olan arkadaşlarım çok saolun gün içinde keyfim gelirse anlatırım olanları şu an anlatmaya başlarsam ağlarım diye korktuğumdan hatırlamamya çalışıyorum
bugün annemler sudana gidiyor birkaç ay kalacaklar oradan uganda etyopya eritre çin falan yapacaklar uzun süre yoklar yani ona da üzülüyorum çok özlicem

selamlar ve öpücükler
korkunç bi geceen uyandık biz de. zaten 1,5 gibi uyudu gece ama yine de kalktı durdu. neyse sabah 10'a kadar uyuduk

günaydın şekerler:89:

geçmişe üstünkörü bakındım.
BURCU M izin alamamış üzüldüm.ama yanında babası var sonuçta aklın kalmasın.anne diyormuş kuzu maşallah,ne güzel oluyor değil mi duymak?her deyişinde mest oluyorum.

buluşma var haa,hemde bensiz

ewet hasret haklısın çok söledim ilgi göstermediğini iice şımardı bundan sonra sölemicem. ama çok kırdı beni hiç böyle biri değildi ilk başta böyle olsa anlarım ama günden güne odunlaşıo resmen aloo napıyosun die telefon mı açılır ya napıyosun bitanem dese ölürmü. kankasımıyım ben onun bu kadarcık istiyorum sürekli vıcık vıcık bende sewmem. annemlere gelirken yatağına not bıraktım hiç bahsetmedi gördün mü die sordum hıı gördüm dio bu kadar oldu yani. önceden bana o yazardı. şimdi bırak yazmasını benim yazdığıma tepki bile wermio. ben ne kadar fedakarlık yaptıkca daha fazla istedi. ilgisinide istemicem artık

burcucum dünya derken allah korusun boşanma fln diil bunun yüzünden tabiiki ayrılcak fln diilim allah korusun ama en azındna çalışırsam başka insnalar tanır onlarla muhattap olursam ewime gelir işime gücüme çocuğuma dalarsam onun bu kadar ilgisizliği bana batmaz. ailem çevremden uzak bi yerde oturuyorum tek gördüğüm insan o. karşı komşum bide. baika kimse yok. haiyle ona sarıyorum. dünya derken onu demek istemiştim.:)
bide siz geçen ne zmn seni seviyorum dio eşleriniz fln die konu açtınız ya hepinizinki maşş hergün sölio nerdeyse ben duymayalı aylar oldu. herkesinki deişmio demekk idedim kendi kendime. öpmeler etmeler fln anca yatakta oluo artık bizim:S herşey bitti herşey:S

ya fatma hyırrrrr ben seni görcem ctesiiiii

gerginlik hat safhada:)) eserde cengiz gibi tamam kawga etmicezşöle böle olcak diyip 3gün sonra unutanlaardan:))) ama biz iyiyiz genel olarak şu sıra:86:

hasret canım şirketten zinim onaylanır ise ankaraya gideceğim onaylanmaz ise istanbuldaki buluşmada oalcağım bende hepinizi görmeyi çok istiyorum gerçekten doruğu eymeni hilali diğer eymeni atayıda çok özledim cereni yağmuru çok merak ediyorum handeyide görmek istiyorum

ERKEKELRİN BÖYLE DÖNEMLERİ OLUYOR SIKILMA HEMEN :) DÜZELİRSİNİZ CNM İNŞALAH..

hasret canım benim bilgim yok kesin olarak hep beraber öğreneceğiz bakalım
kimler geliyor parmak kaldırsın

BEN YARIN KALDIRSAM PARMAĞIMI ?

Burcucum bugün seni görmeyi beklemiyordum. neyse ki babasının kendi işi ve oğlunun başında durabiliyor cnm. boşver çok takma kafana, hoş artık taksan da faydası yok ya:26:

Mervecim sen de boşver anlamak zor bu erkek milletini Sen nasıl davranıyorsun peki ona? istersen onu da alıştırmak için örnek şekilde davran, sen ara ara git öp, seni seviyorum de ilgilen. belki o da düzelir? ama bunları görüp, herşeye rağmen beni bu kadar seven karım var deyip havalara girme ve odunluğa devam etme gibi bi risk te var

Esincim kim üzüyor bakaım benim güzel arkadaşımı bu kadar amann sen demiyon mu bazen tınnn diye yine aynen herkese tınnn arkadaşım

Son düzenleme:

selinde ısırıyor ve bu sevgi gösterisini sadece bana yapıyor çok seviyorum onu çookkk ):

maşşalah kuzuya.

Evet bence de topiğimize nazar değiyor, ben de iş ile ilgili fenalardayım yine evimin kadını olayım tek derdim bitmeyen işler Kerem in viyaklaması olsun falan diyorum.
Merve benim eşim de seninki gibi ama ben kabullendim yıllardır böyle çünkü, daha önce de yazmıştım beni seviyo musun dediğimde sevmesek 2. ye evlenmezdik herhalde diyor :) ve ben bak gülüyorum bu lafa, ayrıca benim eşim de alooo büyrüüüün efeniiim falan diye açar telefonu :) bak ben yine gülüyorum, sen sevgisinden eminsen, başka birinin varlığından şüphelenmiyorsan bunlara takılmamayı zamanla öğreneceksin, bir de Melike yi emzirmekten kocanı unutmuş da olabilirsin, belki o da bundan şikayetçidir

meralcim ikincisi gbi oldu cnm sürekli söledim ve sölerimde hatta sen demiosun ben de demiim diorm am duramıorm yaa fln derim öperim sıkıştırırım hatta amao ı ıh :)) ama bundna sonra bitti

oğlumu da alsam kaçsam gitsem buralardan benim bi spk sınavına girmem lazım meral bilir kocasıyla meslektaşız ha çalıştın mı dersen nerdeee mesele de orda oturup çalışmam sınavı kazanmam sonrada alıp oğlumu gitmem lazım beni başka türlüsü paklamaz

.dDDD delisin yaa yok şüpheşenmioym tabii ama güvenemem de erkek yani. hehe işte bana dese şikayetlerini anlicam ama hiç analtmaz en çok hangi yemeemi sewer hangi kıyafetimi begenir beni hangi halimle sewer hiçbeişeyini bilmem mesela. melikeyi emzirmemden şikayetci olsun azaltırım düşün yani yapabilceklerimi aylin yaa güldürdün beni saol:)) ben şimdi gidiyrm kızlar görüşürüz genee seviyorum siziii. size dememde sakınca yok siz şımarmazsınız:)

eVET FATMACIM SENİDE BEKLİYORUZ ....

Maaşallah bayağı acıkmış demekki...

ayy pc ye yaklaşınca serhan resmenkıskanıyo yaa hiç ağlamayan çocuk bağırarak yanıma geliyo üzerime çıkmaya çalışıyo kucağıma alıncada saçlarıma yapışıp ısırıyo beni anammm ne yapcam ben ya sizin bebişlerde de saç çekme huyu varmı?

Ayşenur un huysuzlukları nedeniyle son zamanlarda topikte fazla zaman geçiremiyorum.Fırsat buldukça bakarım yine.Geçmişede bakamıyorum burcucum geçmiş olsun.Yasemincim cumartesi görüşürüz Allahın izniyle iklimi ve seni öpüyorum.Hasretcim sende kendine ve bebişlerine iyi bak...

Öğlen olmadan geldim, işler bitti mi, bitmedi, ama ben dayanamadım, kesin tedaviye ihtiyacım var kesin :)

Esin sağol canım... Doruk ısırır gibi yapmıyor, genelde ısırıyor, ama öpüyormuş öyle, hiç çekmiyorum yanağımı, ısırsın sıpam :)
Annenlere Allah kavuştursun...
Canın sıkkın, istediğin zaman yaz, iyi geliyor :)

selamlar ve öpücükler
korkunç bi geceen uyandık biz de. zaten 1,5 gibi uyudu gece ama yine de kalktı durdu. neyse sabah 10'a kadar uyuduk

Sözleşiyorlar mı bunlar, uyumayalım bu gece diye :)

Sağol Yazgım...
Çok güzel valla, her seferinde alıp içime sokasım geliyor :)
Buluşma var, evet, geç kalmış sayılmazsın

Anladım, tamam o zaman.
Haklısın, çalışmak iyi gelebilir bu durumda, kocanın sana bakışı da değişebilir hatta...
Çocuk olunca evlilik bi garip oluyor, kimininki çabuk kimininki biraz yavaş dönüyor eski haline. Biraz zaman tanı kocana ama bu arada tavır yapma, soğuk davranma, sanki bir problem varmış gibi algılamasına sebep olma, sen sevgi dolu ol yine, bakalım ne olacak...

patronumda bana sardırdı iice sinirlerim bozuldu şu an ağlıyorum odamda umarım kimse gelmez

Saran sarana...
noldu be gülüm?

derdi neymiş adamın da sarıo? ay nedir bu yaa herkeste bi sorun okutsak mı topikcek:))

Kesinlikle okutalım, nazara geliyoruz, herkes daralmış durumda...

Biz de özledik hepinizi...
Sen bir tercih durumundasın ki, ben kıskanç bi kadınım, fazla gözüme sokma bunu fazla

Sevindin mi peki gördüğüne

Tam vakit bulunca yazmak istediğim konuya değinmişsin.
Eşim dün akşam dedi ki: Sen işten ayrılsan mı acaba? Nasıl yani dedim?
Böyle olmuyor, sen de Doruk da annen de hırpalanıyorsunuz dedi. Evet şimdiki kadar rahat olamayız, hesaplı davranmamız gerekir, ama sen yine şimdiki gibi sevgi ve şefkat dolu olarak Doruk'la ilgilenebileceksen, ev işine sarıp çocuğu ihmal etmeyeceksen, sinirli olmayacaksan ve kendi paranı harcama lüksünden fedakarlık edebileceksen, bu konuyu düşünelim dedi. Öööle kalakaldım.
Çalışan ve çalışmayan annelerin yorumlarını alayım luufen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…