- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.441
ayy pc ye yaklaşınca serhan resmenkıskanıyo yaa hiç ağlamayan çocuk bağırarak yanıma geliyo üzerime çıkmaya çalışıyo kucağıma alıncada saçlarıma yapışıp ısırıyo beni anammm ne yapcam ben ya sizin bebişlerde de saç çekme huyu varmı?
birde yatmadan bir kase muhallebi yemişti bende gece bi kere uyanır diye düşünmüştüm
Ayşenur un huysuzlukları nedeniyle son zamanlarda topikte fazla zaman geçiremiyorum.Fırsat buldukça bakarım yine.Geçmişede bakamıyorum burcucum geçmiş olsun.Yasemincim cumartesi görüşürüz Allahın izniyle iklimi ve seni öpüyorum.Hasretcim sende kendine ve bebişlerine iyi bak...
Tam vakit bulunca yazmak istediğim konuya değinmişsin.
Eşim dün akşam dedi ki: Sen işten ayrılsan mı acaba? Nasıl yani dedim?
Böyle olmuyor, sen de Doruk da annen de hırpalanıyorsunuz dedi. Evet şimdiki kadar rahat olamayız, hesaplı davranmamız gerekir, ama sen yine şimdiki gibi sevgi ve şefkat dolu olarak Doruk'la ilgilenebileceksen, ev işine sarıp çocuğu ihmal etmeyeceksen, sinirli olmayacaksan ve kendi paranı harcama lüksünden fedakarlık edebileceksen, bu konuyu düşünelim dedi. Öööle kalakaldım.
Çalışan ve çalışmayan annelerin yorumlarını alayım luufen :)
ayy pc ye yaklaşınca serhan resmenkıskanıyo yaa hiç ağlamayan çocuk bağırarak yanıma geliyo üzerime çıkmaya çalışıyo kucağıma alıncada saçlarıma yapışıp ısırıyo beni anammm ne yapcam ben ya sizin bebişlerde de saç çekme huyu varmı?
Böyle olmuyor, sen de Doruk da annen de hırpalanıyorsunuz dedi. Evet şimdiki kadar rahat olamayız, hesaplı davranmamız gerekir, ama sen yine şimdiki gibi sevgi ve şefkat dolu olarak Doruk'la ilgilenebileceksen, ev işine sarıp çocuğu ihmal etmeyeceksen, sinirli olmayacaksan ve kendi paranı harcama lüksünden fedakarlık edebileceksen, bu konuyu düşünelim dedi. Öööle kalakaldım.
Burcu fikrimi söylüyorum, ben olsam işten ayrılmazdım, bugünler bir şekilde geçip gidecek ve ileride pişman olduğunda yaşın ilerlemiş ve yeniden iş hayatına dönme fırsatını kaçırmış olacaksın, hem Allah korusun ama eşine bişey olduğunu farzet, ondan ne kalacak sana, kalsa bile onunla geçinebilecek misin, ben şahsen asla gelecek konusunda eşime güvenip oturamam kendi emekliliğim olmalı, eşiminki de olsun fazlası göz çıkarmaz, Doruk büyüdüğünde yeniden iş hayatına dönebilirim, kendimde o gücü görüyorum hem işverenler beni yeniden işe alır diyorsan, kaybettiğin yıllardaki sigortanı da telafi edebileceksen çık evde otur ama 1 sene evde oturmuş biri olarak söyleyim sana evde olmak geriden göründüğü gibi değil, çalışma hayatına alışkın birine göre hiç değil..
benden mesaj alamayan istanbullu kaldı mı ki :44:
Sevindin mi peki gördüğüne
günaydın gencler....
yagmur trt cocuk paytaktan öyküler dinliyo şu an..pür dikkat..
cok uzun sürmez birazdan saracak bana gene..
gelicem...
bugün ilgilenmek istiyorum sizlerle:82::92:
İSpanya da bir kadın Güneşin kendisine ait olduğunu noterden onaylatmış, dünyadaki herkesten aydınlatma ve ısınma parası talep ediyormuş, şaka gibi
Zor bir ikilem, haftasonları fenalık geliyor ama işle ilgili birşey olduğunda da fenalık geliyor, yeni nesil olarak zora alışık değiliz sanırım, çalışmadığım dönemde çoğu gün eşofmanlarla ve makyajsız oluyorum evin işine ve çocuğa anca vakit ayırabiliyorum,eşim ev hanımı istemiyor karşısında, çalışan bakımlı kadın istiyor,çalışınca istediğim gibi harcıyorum,bakımlıyım,bu kendimi de iyi hissetmeme sebep oluyor ve eşimin istediğinin bu olduğunu biliyorum.Ayrıca ondan para isteyemiyorum,daha önceki işten ayrıldığımda ondan para istememek için tüm tazminatımı yemiştim, bilemiyorum ben de kararsızım...
çok güzel ayrıntılı yazmışsın canım sağol ..Biraksilik olmazsa geleceğiz kuzumla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?