2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan geldik simdi...Tugranin agzindaki Mantarmis...
Jel yazdi doktor her yemesinden/emmesinden sonra sürecekmisiz.
Emzikden Biberondan yada baskasinin agzina aldigi seyi agzi almissa ondan olur dedi...

Biberon ve Emzik zaten kullanmiyor...Baskasinin agzina aldigi seyide agzina aldigini hatirlamiyorum vermemde aslinda zaten...

günaydın gencler....
yagmur trt cocuk paytaktan öyküler dinliyo şu an..pür dikkat..
cok uzun sürmez birazdan saracak bana gene..
gelicem...
bugün ilgilenmek istiyorum sizlerle:82::92:

İSpanya da bir kadın Güneşin kendisine ait olduğunu noterden onaylatmış, dünyadaki herkesten aydınlatma ve ısınma parası talep ediyormuş, şaka gibi

Ohoo ayıp ediyosun tabiki var, itinayla saç çeker omzumu ısırır

sadece ve sadece aynen.....

ben çalışmayan bi anne olarak bırakma derim bu dönemler geçince pişman olursun keşke kafama ve aile yaşantıma göre bi iş bulsamda çalışsam diyorum hep zaten 3.4 yaşına gelince kreşe vericez evde benimle nereye kadar sosyalleşmesi lazım sonra okul hayatı sen şimdi çalışıyorsunda ilgisizmisin hayır yine ilgileneceksin o yüzden tamam zor ama kendi parasını kazanan insana evde oturmak çok zor geliyor ben evlendiimiz ilk yıllar alışverişe çıkarken eşimden bişeyler istemeye çekinirdim inanki bunu yeni yeni atıyorum üstümden o hesap sormaz ama ben harcadığım parayı nereye harcadığımı hep söylerim öyle işte bu benim fikrim sadece...

balım bademim çok çok hoşbuldummmm özledim yağmurum nasıl sen nasılsın serhan bana yapışık izin vermiyo çoğu yazılanları atlamak zorunda kalıyorum sorryyy o yüzden

çatlapatla arkadaşımadını hatırlayamadım ya şöyle düşün belki kumanda ile oynuyor ya onalrıda ağzına alıyor öyle eşylerden geçmiştir neyse çabuk geçiyor ve buda birnevi bağışıklık kazandırıyor ne yapalım hayırlısı olsun inşalalh çabuk geçer canım ,,

Zor bir ikilem, haftasonları fenalık geliyor ama işle ilgili birşey olduğunda da fenalık geliyor, yeni nesil olarak zora alışık değiliz sanırım, çalışmadığım dönemde çoğu gün eşofmanlarla ve makyajsız oluyorum evin işine ve çocuğa anca vakit ayırabiliyorum,eşim ev hanımı istemiyor karşısında, çalışan bakımlı kadın istiyor,çalışınca istediğim gibi harcıyorum,bakımlıyım,bu kendimi de iyi hissetmeme sebep oluyor ve eşimin istediğinin bu olduğunu biliyorum.Ayrıca ondan para isteyemiyorum,daha önceki işten ayrıldığımda ondan para istememek için tüm tazminatımı yemiştim, bilemiyorum ben de kararsızım...

Burcu fikrimi söylüyorum, ben olsam işten ayrılmazdım, bugünler bir şekilde geçip gidecek ve ileride pişman olduğunda yaşın ilerlemiş ve yeniden iş hayatına dönme fırsatını kaçırmış olacaksın, hem Allah korusun ama eşine bişey olduğunu farzet, ondan ne kalacak sana, kalsa bile onunla geçinebilecek misin, ben şahsen asla gelecek konusunda eşime güvenip oturamam kendi emekliliğim olmalı, eşiminki de olsun fazlası göz çıkarmaz, Doruk büyüdüğünde yeniden iş hayatına dönebilirim, kendimde o gücü görüyorum hem işverenler beni yeniden işe alır diyorsan, kaybettiğin yıllardaki sigortanı da telafi edebileceksen çık evde otur ama 1 sene evde oturmuş biri olarak söyleyim sana evde olmak geriden göründüğü gibi değil, çalışma hayatına alışkın birine göre hiç değil..

burcucuk....bence bi dönem için bebeginin yanında olabilme fırsatı geçmişken eline eşin tarafından,,yerinde olsaydım ciddi anlamda kabul ederdim..ben ederdim..şu iki yaşa kadar en azından annenin verecegi emek destek bakım ve samimiyet bi anane babaneninkinden cok cok farklı olup bebeginin annesini daha cok tanıması yakınlaşması ve hissetmesi demek...
tabiki calışan bi çok anne var fakat ihtiyactan ziyade sırf kendi gelirinin sana getrdiği özgürlük ve rahatlıga tercih edilebilir bi durum bu..
tabiki sadece eşinin getirisiyle olucaksa eger...

aynen usandım canımdan sadece pc değil hiç bir şey yaptırmıyor bana

ne kadar sürer bilmiyorum ama ben de ilerde çalışmayı düşünüyorum
sen belki kısa bir süre Doruk 3 yaşına gelene kadar mesela düşünebilirsin bu durumu
hem o zaman kreşe gider sosyalleşir haftada bir iki günde annen bakar
:44:

şöyle ki;gecici bi dönem için bence ayrılmayı düşünebilir...ve yeniden iş hayatına dönebilir...iş hayatı her zaman bi şekilde bi yerlerden önümüze acılabilecek yeni bi sayfa dahi olabilir ...belki daha iyi belki kötüde olabilir..ki yarınımızın garantisi olmayan şu dünyada elimize gecemeyecek tek fırsat bebegimizin onun su dönemlerine tekrardan yanında olamayacagımızdır..bunun hiçbişekilde telafidsi ve tekrarisi yok..bu yuzden cok iyi düşünmeli...calışan bi insan evet evde yapamayabilir ama sözkonusu bambaşka bi durum var burda..oda doruk:)

biraz bencillik gibi olacak ama sedvindim doğrusu:26:
Herkes çalışmandan yana oy kullanmış sanırım. Bence buna karar verecek olan sensin cnm, sen kendini bizden daha iyi tanıyosun sonuçta. hangi durumda daha mutlu hissedeceksin? haftasonları evde olmaktan sıkılıyo musun mesela? ya da doğum izni boyunca evde olmaktan memnun muydun işi özlüyo muydun? Eğer gerçekten evde olmak seni daha mutlu ediyosa sadece maddi kaygılar nedeniyle çalışacaksan evde çalışabileceğin bişeyler olamaz mı? senin eşin de benimki gibi şirket kurmayı sevenlerden anladığım kadarıyla:)) benimki şimdi bana sarmış durumda, evden uçak bileti satışı yapabileceğim bişi kurmak istiyor bana. Belki sen der öyle bişeyler yapabilirsin. Ama herşeyden önce iyi düşünmek lazım tabi,ani karar verme

günaydın gencler....
yagmur trt cocuk paytaktan öyküler dinliyo şu an..pür dikkat..
cok uzun sürmez birazdan saracak bana gene..
gelicem...
bugün ilgilenmek istiyorum sizlerle:82::92:

heee heleşükür bize de vakit ayırıcan yane

İSpanya da bir kadın Güneşin kendisine ait olduğunu noterden onaylatmış, dünyadaki herkesten aydınlatma ve ısınma parası talep ediyormuş, şaka gibi

şaka mı bu henüz gazetelere bakmadım bu nasıl bi saçmalıkmış

Öznur2 adamdan para istememek için tazminatını yedin demek, aman ne iyi. Öznur da şimdiye kadar biriktirdikleri ile idare edip adamdan para almıyodu, şimdi ne oldu daha ilk market alışverişinde adam hesap sordu ona. çünkü alışmamış bu duruma bence erkeklere para harcatmak lazım, paran olsa da arada isteyeceksin. sana bakmakla yükümlü olduğunu bilsin adam . Hem hiç gocunulacak bişi değil bence, düşünsene sen de onun çamaşırını yıkayıp ütüsünü yapıyosun,yemeğini koyuyosun çnüne. sonuçta hayatı paylaşıyosun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…