- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.461
slm millet
çalışma meselesi açılmış ben doğum iznim sırasında çıldırıyordum neredeyse çalışan insan için evde orturmak ölm oluyormuş, arkadaşların dediği gibi bakımsız bırakıyor insan kendini (kendi adıma konuşayım evde olduğu halde makyaj yapıp giyinip kuşanabilen arkadaşım varsa tebriklerimi sunarım) bütüngün eşofman ev işleri yemek çamaşır ütü bulaşık ben öğlenden sonra evdeyim olanı anlatayım ev toplanır, temizlik yapılır, yemeğin derdine düşülür vakit geçip gider ve akşama kadar oturmadığın halde ne iş biter ne sen evladınla istediğin gibi ilgilenebilirsin, bir süre sonra ev basar insanı aynaya baktığın zaman karşılaştığın bakımsız yüz ve ev kıyafeti gözüne batar dışarı çıkmak için makyaj yapmak olağanüstü olur kimi zaman sonra eşinle konuşup paylaşacakların azalmaya her şey ev olmaya başlar sonra sinir stres yine başlar yine kızar yine bağırırsın bu bana olan tabi çalıştıktan sonra evde oturmak çok koydu bana doğum izni bile olsa hatta eşim rapor alalım sana dedğinde oturup ağladım ben artık evde oturmak istemiyorum diye. bence sen ev işlerine yardım edecek birini al en azından ütünü temizliğini halletsin bu senin yükünü hafifletir
tabi en doğru kararı sen verirsin
inşallah hepinizi bekliyorum
meralım hiç sesin çıkmıyor gelmiyor musun
meral katılıorum düşüncelerine bi fiil:)
Hayatım benim durum tam net değil açıkçası. Haftalardır ertelediğim bi ablamlara gitme konusu var. geçen hafta çağırdı yine Eymen biraz huzursuz diye gitmedim o halde haftaya kesin bekliyorum dedi. çok oldu ablamla görüşmeyeli ve artık onu iptal edemem. Ama pazar gününe alabilirim diye düşünüyorum. ben http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=16402256de kesin sonucu 1-2 güne iletirim cnm. Bi de bana çok uzaksınız be anacım, hem evi bulmaya çalışırken hem de dönüş yollarında çok zorlanıyorum doğrusu. Ama sizi görmeyi de çok istiyorum
?[/B]
kucagımda ıyı masallah canım
yazamıyorumkı :)) accıkk sesı kısık oglusun
benim evim kolay bulunur olumlu sonuç bekliyorum inşallah :95: :97: :98:
ben kötümüydüm?
tamam genel anlamda zaten hasarlıyım ama son iletilerimde gene noolmuş bana??:44:
mrl81!!!!!
sana söylüorum noolmuş bana benim bilmediğim?
Soruyu sordum kayboldum gibi oldu, kusura bakmayın...
Gerçekten garip bir ikilem. Ben çalışmayı sevmiyorum kızlar, doğum iznindeyden hiç sıkılmadım, haftasonları da sıkılmıyorum. Sadece duş yapıp adam gibi giyinip boyanamazsam kendimi kötü hissediyorum ama o da benim elimde olna bişey zaten... Sonuç olarak, evde olmak beni bunaltmaz büyük ihtimalle. Ama gözümü korkutan iki şey var, 19 yaşımdan beri ne babamdan ne kocamdan para lmadım ben, hesap vermedim, kendi paramı kazanır ve kendi hesabıma göre rahat harcarım, bir ay batar sonraki ay çıkarım, işte bu özgürlük elimden alındığında bunalabilirim. Öte yandan Doruk'la ilgilenmekte problemim yok ama o zamam bi yardımcım olmayacak, evin işi bana bakacak, altından kalkabilir miyim ve delirir miyim bilmiyorum.
Yazdıklarınızı kopyaladım bilgisayarıma, tekrar tekrar okuyup düşünücem, ellerinize yüreğinize sağlık hepinizin...
mrl81 dün konuştuk dostum seninle, nerden çıktı şimdi bu abla yaw
Pazar günü git ablana, cumartesi Pınar'a geliyorsun...
Pınar'ın evi Fatma'dan daha kolay, benimki en kolay, buluşup gidelim istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?