- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.481
of be kızlar krık yılda bi kırdım kalemimi adadım kendimi size tık yok ula kimsede!
mrl81 dün konuştuk dostum seninle, nerden çıktı şimdi bu abla yaw
Pazar günü git ablana, cumartesi Pınar'a geliyorsun...
Pınar'ın evi Fatma'dan daha kolay, benimki en kolay, buluşup gidelim istersen...
masaj saatlerimiz geri gelmiş pek bi sevindim geçmişi okumak da koolay olcak benim için bir de şu sayfanın genişliğini dzelteler iyi olur sanki yönetimle görüşenler talepleri iletyiyonuz mu :79:
ne derler bilirsin..insan hep kendi için iyi olanının yapmaz..bazen en kötüsünü de yapar..aklındaki o tuhaf sesi dinler ve birden gec kaldıgını anlarsın cünki o yanlış sestir ..iyi düşün..Soruyu sordum kayboldum gibi oldu, kusura bakmayın...
Gerçekten garip bir ikilem. Ben çalışmayı sevmiyorum kızlar, doğum iznindeyden hiç sıkılmadım, haftasonları da sıkılmıyorum. Sadece duş yapıp adam gibi giyinip boyanamazsam kendimi kötü hissediyorum ama o da benim elimde olna bişey zaten... Sonuç olarak, evde olmak beni bunaltmaz büyük ihtimalle. Ama gözümü korkutan iki şey var, 19 yaşımdan beri ne babamdan ne kocamdan para lmadım ben, hesap vermedim, kendi paramı kazanır ve kendi hesabıma göre rahat harcarım, bir ay batar sonraki ay çıkarım, işte bu özgürlük elimden alındığında bunalabilirim. Öte yandan Doruk'la ilgilenmekte problemim yok ama o zamam bi yardımcım olmayacak, evin işi bana bakacak, altından kalkabilir miyim ve delirir miyim bilmiyorum.
Yazdıklarınızı kopyaladım bilgisayarıma, tekrar tekrar okuyup düşünücem, ellerinize yüreğinize sağlık hepinizin...
hadi geçmiş olsun bakalım cnm
inşallah güzelim
yaw çok halsiz uyuşuk falandın ya, onu diyorum
mrl81 dün konuştuk dostum seninle, nerden çıktı şimdi bu abla yaw
pazar günü git ablana, cumartesi pınar'a geliyorsun...
Pınar'ın evi fatma'dan daha kolay, benimki en kolay, buluşup gidelim istersen...
Sanırsam çok sert yaptım Meral'e, cevap bile vermedi :26:
Bu buluşma anadolu yakasında yapıldığı için sesimi çıkarmıyorum ama bir dahaki sefere avrupa yakasında olmazsa fena cırlıycam.
tebliğ ederim.
vermiş, ben görmemişim, pardon :)
Kadıköy'den uzak, zor olur...
Kaçta var deniz otobüsü?
bizde oyalanırız biraz, öyle gideriz.
meral 81 artık gıcıklandıgım zaman bu böööle
biliomusun inanmayacaksın ama gecenki corbam vardıya şahsın tarafından ödüle layık görülen..ha hatrladınmı?
hiiiç söylemeden sofrada kocim kend itiraf etti vallah neekkkadar miikkemelötesi bi çorba yapmışssın sen hatun didi..
bende didim ki bugün cok geyiğini yaptık bu corbanın arkadaşa sööyleyimde aklını başına alsın bi daa laf carpmasın corbalarıma..
şimdi inanmazsında sseeen..
bacılarr bu kocalardan para isteme olayını niye bu kadar devlet meselesi yapıosunuz..geçmişe bi türlü bakamadım sayfa delitdi yine burcucumun ikilemine gelince evde dorukla istediğin gibi ilgilenebilecekmisin ev işi yapmayı severmisin çünkü sana kalacak sonra ben evde oturunca kocasına saran bi insanım sende nasıldır bilemem pireyi deve yaparım sonra ben kocamdan para isteyemem annem de çalışırdı yani ben ailemden de görmedim kocadan para istemek nası bişey eser sürekli vermeye çalışır almam rahatsız olurum bzen mecburen alırım aşmaya çalışıyorum ama çok tkıyorum o da üzülüyor böyle yapınca sonra mesela ben oğlumla az görüştüğüm için bu vakti çok yoğun ve kaliteli geçirmeye çalışıyorum sürekli birlikte olursak bu denli ilgili olurmuyum bazen emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?