2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masaj saatlerimiz geri gelmiş pek bi sevindim geçmişi okumak da koolay olcak benim için bir de şu sayfanın genişliğini dzelteler iyi olur sanki yönetimle görüşenler talepleri iletyiyonuz mu :79:

of be kızlar krık yılda bi kırdım kalemimi adadım kendimi size tık yok ula kimsede!

bende bi problem oluşmuştu gülüm, açamıyodum yeni sayfayı:))

mrl81 dün konuştuk dostum seninle, nerden çıktı şimdi bu abla yaw
Pazar günü git ablana, cumartesi Pınar'a geliyorsun...
Pınar'ın evi Fatma'dan daha kolay, benimki en kolay, buluşup gidelim istersen...

dün de vardı aslında o mesele, inşallah maşallah derken onu kasdettim. Büyük olasılık pazara ayarlarım ama:)) nasıl geleceğimi hiç bilmiyorum, kabataş bostancı arası da mübarek sadece sabahın köründe var. beşiktaştan kadıköye gelsem ordan kolay mı ki?

ne derler bilirsin..insan hep kendi için iyi olanının yapmaz..bazen en kötüsünü de yapar..aklındaki o tuhaf sesi dinler ve birden gec kaldıgını anlarsın cünki o yanlış sestir ..iyi düşün..
hadi geçmiş olsun bakalım cnm

inşallah güzelim

yaw çok halsiz uyuşuk falandın ya, onu diyorum

En son halim bir zavallıydı,şimdiki bene beni sorar oldum vallah

Bu buluşma anadolu yakasında yapıldığı için sesimi çıkarmıyorum ama bir dahaki sefere avrupa yakasında olmazsa fena cırlıycam.
tebliğ ederim.

vermiş, ben görmemişim, pardon :)
Kadıköy'den uzak, zor olur...
Kaçta var deniz otobüsü?
bizde oyalanırız biraz, öyle gideriz.

pc açık bırakıp gidiyodum valla serhan uyumaz uyumaz ne zaman dışarı çıkacak olsak mışıl mışıl uyuyo ki apartmanda da tadilat var gümbür gümbür inadıma yapıyo bu velet neyse güzeller görüşürüz öptümm

mrl81 dün konuştuk dostum seninle, nerden çıktı şimdi bu abla yaw
pazar günü git ablana, cumartesi pınar'a geliyorsun...
Pınar'ın evi fatma'dan daha kolay, benimki en kolay, buluşup gidelim istersen...

burcu çalışmama konusundan bahsetmişsin , şimdi zorlu bir dönemde olduğun için böyle düşünüyorsun anennin sağlığı yerine geldiğinde düşün bakalım durum ne oalcak eğer hala aynı şeyi düşünüyorsan doğru sen evde mutlusun ama o dönem ya böyle bazı şeyler daha iyi diyorsan o zaman çalışman mantıklı ... Ki bana sorarsan türkiye şartlarında emekli maaşı şart ?

meral 81 artık gıcıklandıgım zaman bu böööle
biliomusun inanmayacaksın ama gecenki corbam vardıya şahsın tarafından ödüle layık görülen..ha hatrladınmı?
hiiiç söylemeden sofrada kocim kend itiraf etti vallah neekkkadar miikkemelötesi bi çorba yapmışssın sen hatun didi..
bende didim ki bugün cok geyiğini yaptık bu corbanın arkadaşa sööyleyimde aklını başına alsın bi daa laf carpmasın corbalarıma..
şimdi inanmazsında sseeen..

Sanırsam çok sert yaptım Meral'e, cevap bile vermedi :26:

cevap vermez olur muyum

Bu buluşma anadolu yakasında yapıldığı için sesimi çıkarmıyorum ama bir dahaki sefere avrupa yakasında olmazsa fena cırlıycam.
tebliğ ederim.

evet evet Avrupa yakasında olsun bence de:)) bende olsun bidahaki buluşma kısmetse, o halde bize geliyon

vermiş, ben görmemişim, pardon :)
Kadıköy'den uzak, zor olur...
Kaçta var deniz otobüsü?
bizde oyalanırız biraz, öyle gideriz.

sağol cnm, sabah 9 ve 10'da varmış. Oğlum o saatlerde daha yen yeni uyanıyo zaten. teklif için tekrardan sağol, neyse geleceğim kesinleşirse bakarız artık duruma. taksiler de bulamıyo adresleri, geçen Fatmalara gelirken çok dolandık. Şu adres bulma hadiseleri falan zor oluyo bea ama AVM'de buluşmaya da pek kimse sıcak bakmıyo

Ayiln hanım Aylin hanımmmmmmm
mesaj bılem attım da yenı gordum zatı ya :26: ama geç görmüşüm Doğuhan kucağımdaydı bi kudurganlıkla maşallah.

hadi beee, amma da yazmışsın Ya da zavallı adamcağızı o çorbayı bile beğenecek kadar aç bırakmışsın şaka şaka, senin elinden çıkar da güzel olmaz mı

Burcu yawrum sen ne ıs yapıyorsun ve ne kadar alıyorsun? 2000 tl dan fazla alıyorsan ve maasın net uzerınden yatıyorsa calısabılırsın.ama bence ne olursa olsun netıcede calıstıgın yer bellı.ısden cıksan evde olsan baktın sıkılıyorsun ıs basvurusu yapsan yıne hemen ıse gırersın.fekat bu donemler gerı gelmez.hem kendın dıyorsun calısmayı sevmıyorum dıye.ben calısmayı cok sevıyorum ama oglusumla beraber olmak herseyden guzel.
ev temızlık vs bana kalacak demısın anacım cagırırsın benı yardıma gelırım ne var yane
bırak sen ısı bırak oglunla vakıt gecır.bırakmazsan pısman olursun solım yane.

pinarrrrrrrrrrrrrr
anacım cumartesı gunu gelmeyı cok ıstıyorum.doguhan hasta ogleden sonra dr kontrolu var son durum ıcın.% 90 gelırım.
bırde kıslar ve sevgılı ev sahıbesı pınar benden 1 yas buyuk ablam var.onuda getırebılır mıyım lutfen ? :26:

bacılarr bu kocalardan para isteme olayını niye bu kadar devlet meselesi yapıosunuz..
maddiyatta maneviyyata bu yola beraber ayak basmadınız mı?
bu ayrımcılık neden...nası bi aile olunuyo nası bi biziz diyebiliosunuz bu bütünlük yokken ..
sadece maneviyatla olmuyo bence..
tamam kendi özgürlüğünüz ok anlıyorum ama bukadar büyütülecek bi konu degil bence..
para da isterim yeri gelir elinden bi tas corbada isterim bende fedakarlıgın sonuna kadar giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…