- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.681
geçen gün gelen misafirler nikah resimlerini görmek istedi.resimler orta sehpadaydı.Senol geldi aksam.baktı.ne güzel kadınım varmıs dedı benı kızdırmak ıcın o anda at kostu torba dustu bende
emel senı neden onlıne goremıyorum sımdıde ?
nevet bu kız halen deli gübü aşık, maşallah diyeyim de
canım askım depresse nolcek kocam hasta erkenden gıttı yattı.bende arada bı gıdıp makıne bosaltıp bıseyler yapıyorum.
kayınvalıdem ısırgan otu kaynatmıs onları deep freeze atayım hemencecık.kadın koyu sırtlanmıs gelmıs ayıptır soylemesı tursular sebzeler cevızler pekmezler
erkek kardesım gordu bı legen cevızı abla bu ne dıyor.ablacım koyden ganımet dedım bende
Ayşenurda uyandı mama verdim geldim... Ben anlamadım nimeti kocası çağırmıyormuydu az önce?Öznurda bende su esprisi yaptık ama yağızmıymış yoksa dolanan.....
Merall bu Eymeni ısırırım ben ya.anacım 8 aylık oldu hala ezıyet edıyor sana.acaba burnu falanmı tıkalı.nedir bu erkegımın derdı.Doguhan burnu tıkalıyken 45 dk bi kalktı.ondan aklıma geldı yanı.
emel senı neden onlıne goremıyorum sımdıde ?
Amin Emelciğim.Rabbim hepimizi eşlerimizle bi yastıkda kocatsın inşallah.
ay seninki de espri miydi yawben sen direkt yağız için söledin sandım, öznurun seni yanlış anladığını düşündüm...:)) kocası çağırıyodu da, durmayan ağlayan Yağızdı. bi derdi var derken Yağızı kastetti sanırım:26:
Yok be gülüm huyu bu walla. burnunda et falan mı var diyosun?? ama yok nefes alışında problem yok yani
ya başka bi sayfaya baktığında ya da uzun süre aktif olmayınca online görünmüyosun sanırım. ama bazen de çıktığın halde daha uzun süre on-line görünüyosun millet seninle konuşuyo sen yokken. anlamadım ben de
ay seninki de espri miydi yawben sen direkt yağız için söledin sandım, öznurun seni yanlış anladığını düşündüm...:)) kocası çağırıyodu da, durmayan ağlayan Yağızdı. bi derdi var derken Yağızı kastetti sanırım:26:
Yok be gülüm huyu bu walla. burnunda et falan mı var diyosun?? ama yok nefes alışında problem yok yani
ya başka bi sayfaya baktığında ya da uzun süre aktif olmayınca online görünmüyosun sanırım. ama bazen de çıktığın halde daha uzun süre on-line görünüyosun millet seninle konuşuyo sen yokken. anlamadım ben de
canım askım depresse nolcek kocam hasta erkenden gıttı yattı.bende arada bı gıdıp makıne bosaltıp bıseyler yapıyorum.
kayınvalıdem ısırgan otu kaynatmıs onları deep freeze atayım hemencecık.kadın koyu sırtlanmıs gelmıs ayıptır soylemesı tursular sebzeler cevızler pekmezler
erkek kardesım gordu bı legen cevızı abla bu ne dıyor.ablacım koyden ganımet dedım bende
Kesinlikle.Ben öznurun kocası olsaydım o sözleri okusaydım herhalde minik totom duvarlara vuruyor olurdu :)
Bir şöyle kaynanamız olmadı...
ben goremıyorum kı
kız bunun nesı suslu laf.ıyı oku bak benı kızdıırmak ıcın nıkah resmıne bakıp ne guzel kadınım varmıs dedı.varmıs kelımesının altını cızerım.
gerçi geçen günde hayatım sen cok yol katettın kılo konusunda dedı :)) 27 kılo almıstım ben hamıleyken.
ben goremıyorum kı
kız bunun nesı suslu laf.ıyı oku bak benı kızdıırmak ıcın nıkah resmıne bakıp ne guzel kadınım varmıs dedı.varmıs kelımesının altını cızerım.
gerçi geçen günde hayatım sen cok yol katettın kılo konusunda dedı :)) 27 kılo almıstım ben hamıleyken.
Yok yok kocadan bahsetti.İki gündür çağırıyor ilgilenmiyorum dedi.Bir derdi var dedi gülerek... Gerçi şimdi bitmiştir dert falan :)
o konuda ıyıdır kayınvalıdem ot dan turlu turlu seyler yapar.çiçek incirrinden recel seviyorum dıye yapıp yapıp gonderır.kusburnu yapmıs bı dunya.bezelyelerı sttoklamıs.kendı bahcesınde ekıp bıctıklerı.
Bense ne güzel kadınım' kısmını algıladım tamamen.Düşün ne kadar açım.görmüyorum senin gördüğün yeri bile... Halbuki bende kaçırmam ama bak kaçtı bugün sen yazınca...
Kocada yok aydında.Yarın gelir inş. sağ salim...
o konuda ıyıdır kayınvalıdem ot dan turlu turlu seyler yapar.çiçek incirrinden recel seviyorum dıye yapıp yapıp gonderır.kusburnu yapmıs bı dunya.bezelyelerı sttoklamıs.kendı bahcesınde ekıp bıctıklerı.
Evet cnm benim unutkanlığımdan oluyor bazen alelacele kapatıyorum forumdan çıkmadan pc yi.Haliyle onlıne görünüyorum.Arada bir başka topiklere giriyorum ama o zaman neden onlıne olmuyorumki ?
Allah kavuştursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?