- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.701
Bayılıyorum üretken kadınlara.Özellikle tekstil ve yemek konusunda kafası başka çalışanlar var.Derya Baykal gibi değil o da iyi ama bazen yaptığı şeyleri çok gereksiz buluyorum.Zaten sevmem döküntüyü oldum olası.Uyduruk yemek yapanlara kıyafetleri şekilden şekile sokanlara bayılıyorum.El işinde beceriksizim hatta nedense ilgisizim.Ama yemeğe ilgiliyim yapmasını severim yaparkende doyarım...
canım burada bahsettiğim sen "sen" değilsin. genel anlamda biz yane:)) hepimizdee olabiliyo bu durum
Amin cnm bugün ne zaman arasa dışardaydım.Sanki sahibi gidince ipi salınmış it gibi hissettim kendimi.
Bu arada farkında olmadan sitenin yeni halinemi alıştık acaba?
belli zaten henüz yapım aşamasında doyduğun:)) keşke ben de öyle olsam ama yemeyi çok severim. ben de senin aksine yemeyi çok sevdiğim halde yapmaktan nefret ederim
Emel"in laflarına guluyorum kıs.totom demıs bu zaman bıtmıstır demıs ıpı salınmıs ıt gıbı demıs ya komıgıme gıttı
Meral cıcek ıncırı hanı yenı cıceklenırde daha kucuk kucukdur ıncırler ona denıyor.ıste o zaman toplanıpda recel yapıldıgında lokum gıbı oluyor.
Allah kavustursun Emel canım.
hımm anladım, afiyet olsun cnm. walla şimdi fark ettim ki ben hiç incir reçeli yemedim:26: patlıcan reçeli bile yedim ama nedense incir yemedim
ıyıde Emelcıgım bu dunyanı ısı bır evın ısı ıkı elın ısı uc bıtmez derler.neden kendını o kadar yoruyorsunkı.bırak Allah askına cocugunla ılgılen.bu gunler gerı gelmez bı daha.
benım yemegım harıcınde herseyım aksam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?