2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

belli zaten henüz yapım aşamasında doyduğun:)) keşke ben de öyle olsam ama yemeyi çok severim. ben de senin aksine yemeyi çok sevdiğim halde yapmaktan nefret ederim

Meral cıcek ıncırı hanı yenı cıceklenırde daha kucuk kucukdur ıncırler ona denıyor.ıste o zaman toplanıpda recel yapıldıgında lokum gıbı oluyor.

ay hadi bakalım yatak biz de kızlar, malum bebekler var. öyle istediğimiz kadar uyku yok artık bize( iyi geceler, öptüm ikinizi de

cevız de canım ıkı kolunu bırlestır gercı benım kolum daha uzundur :)) cember yap ve 3 karıs derınlık olarak dusun.
oraların cevızı meshur canım.agaclarıda var.gercı bız paylastırdık 3 haneye yıne bana cok geldı.ısırganotuda buyuk gorumcem ıcındı ama o hakkını kaybettı gelıp alsaydı

belli zaten henüz yapım aşamasında doyduğun:)) keşke ben de öyle olsam ama yemeyi çok severim. ben de senin aksine yemeyi çok sevdiğim halde yapmaktan nefret ederim

Meral ben fazla hareketliyim biraz onunda etkisi var sanırım.Arkadaşlarım evime misafir olarak geldiğinde ellerime yapışıp 'Allahaşkına bir otur sinir olduk' derler.Ayşenurda yavrum bazen mutfakta örümceği içinde ben iş yaparken bacaklarımı çekiştiriyor bunu bayağı bilinçli yapıyor.İşi bırak beni al diyor öyle üzülüyorumki elimdeki iş hemen bitsin diye dahada hızlanıyorum bazende dayanamyıp kucağıma alıyorum bir elimde ayşenur diğer elimde işi yapıyorum nefes nefese... Çok tempoluyum her şeye yetişmeye çalışıyorum hiç bir şey aksamasın diye hızlı pratik yapıyorum her şeyi.Çok yoruluyorum elbette ama siz nasıl yetişiyorsunuz herşeye?Aksayan bir taraf oluyormu hiç?

Meral cıcek ıncırı hanı yenı cıceklenırde daha kucuk kucukdur ıncırler ona denıyor.ıste o zaman toplanıpda recel yapıldıgında lokum gıbı oluyor.

hımm anladım, afiyet olsun cnm. walla şimdi fark ettim ki ben hiç incir reçeli yemedim:26: patlıcan reçeli bile yedim ama nedense incir yemedim

ıyıde Emelcıgım bu dunyanı ısı bır evın ısı ıkı elın ısı uc bıtmez derler.neden kendını o kadar yoruyorsunkı.bırak Allah askına cocugunla ılgılen.bu gunler gerı gelmez bı daha.
benım yemegım harıcınde herseyım aksam zaten

hımm anladım, afiyet olsun cnm. walla şimdi fark ettim ki ben hiç incir reçeli yemedim:26: patlıcan reçeli bile yedim ama nedense incir yemedim

Patlıcanmı? Ben reçel özürlüyüm galiba.3-4 çeşit dışına çıkamadım henüz.Tırsıyoruz herhalde farklı tatlar denemeye...

Takıkmıyım yada başka şeymiyim bilmiyorum ama öznur aklımda bir iş kalınca uyuyamıyorum.Süper anne,Süper ev hanımı,süper kadın,süper bilmem ne desinler değil derdim ama saplantı oluyor bir iş bitmeyince.Oraya dön buraya dön uyku tutmuyor sonunda kalkıp yapıyorum yada bazen uykuma yenip düşüp düşüne düşüne uyuyorum.Kafamda hep bitirilmesi gereken işler oluyor nasıl rahat uyuyacağım peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…