2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elimde ya bir ıslak mendil yada bir bez eşimin arkasından dolanıyorum adeta.Nerelerinden çıkıyor bu kıllar?Fayansın üzerinde kısa yada uzun kıl görmeye tahammülüm yok.Adam bu sıkıntım yüzünden sürekli temizliyor banyoyu.Beğenmiyorum birde ben temizliyorum arkasından...

Google dan baktım okudum biraz hastalığı ama çok ciddi şeyler yazıyor.
Mesela aşırı titizlikten kimseyle tokalaşmamak gibi yada sürekli toz almak gibi.
Çok had safhada değilim ama benimde bazı alışkanlıklarım vardır az önceki yere düşen kıl takıntım halı üzerinde asla kırıntı görmek istememe takıntım gibi.Ama bu tür basit takıntılar herkeste yokmu?
Mesela camı pis görüyorum ama temizlemiyorum çünkü çok rahatsız etmiyor beni.Koltuk örtüsünün ve perdelerin yıkanması gerek çünkü çok kirliler ama sürekli erteliyorum çünkü makinemden nefret ediyorum.Çamaşırlarımla aramı bozdu...

opsesıflık yaygın bı hastalık canım.takıntılılık halı.kesın tedavısı yok bıldıgım kadarıyla.sadece nasıl basedecegını profesyonel yardım alarak ogrenıyorsun.yasam kalıtesını cok dusuruyor.bende var.eskıden cok kotuydum.ınsanların nefeslerını bıle kontrol ederdım.eller yıkanırdı sureklı ocaklar elektrıkler prızler kontrol edılırdı.temızlık fayans aralarını dıs fırcası ıle temızleme derecesıne varmıstı.sımdı koy ..... rahvan gıtsın modundayım ama
ınsanlara dıyorum ben ıkıncıyı yapamam dıye sırf bu sebeple.zaten annelık agır bı sorumluluk ustune bırde obsesıf olunca hayat cok zorlasıyor.

Günaydın canlar

Ya meralım ben eminim tostip mi demişim tosbip tek yanakları öyle ama çok tatlı gözüküyor sanki şişkoymuş gibi...

Benimkinin öyle gıdığı var bende oğluma sırf gdığı var diye tombiş diyorum :))

Bu arada akşam 10 da uyuyan Eymen saat 3'e kadar hiç uyanmadı hayret ettim

Ama sonra 6 ya kadar beni perişan ederek hayretimi geçirdi sağ olsun :))

günaydın kızlar bugün gedikliler yok galiba mardine geri döndük. gurbette de olsa evim evim güzel evim

günaydın kızlar bugün gedikliler yok galiba mardine geri döndük. gurbette de olsa evim evim güzel evim

Evine dönmüşsün, senin için geçen hafta sonu bi tarafımı yırttım buluşma ayarlayacam diye, aaaa bi baktım bizim Gülşan gidiyomuşşş, Emelle görüşmüşsünüz, geçen hafta çok kızdıydım sana ama bu hafta geçti kırgınlığım, affettim seni, en azından Emelle görüşmüş olmanıza sevindim, bende tanımak istiyordum seni ama olsun başka sefer artık, nasılsın, kuzucuk nasıl, herşey yolunda mı..?

İklimin ateşi var 2 gündür, dün gece yine canıma okudu, acaba diş mi çıkaracak diyorum ama, neyse umutlanmayım sürpriz olsun :))), bu sabah baktım daha iyi gibiydi, inşallah çok yükselmez ateşi..

:78: canım ne desen haklısın ama haftasonu ankarada kalamadık denk gelmedi çok uğraştım ama kısmet değilmiş diyorum. bende seninle tanışmayı çok istiyorum, bidahaki gelişimizde inşallah emel annemlere yakın diye onu aradım. senin telin yoktu bende olsa senide arardım. kusurabakmayın neolur,sizide beklettim boşuna,ama bende çok heveslenmiştim. üstelik boşu boşuna geri dönmüşüz kayseriye biliyomusun.

İklimin ateşi var 2 gündür, dün gece yine canıma okudu, acaba diş mi çıkaracak diyorum ama, neyse umutlanmayım sürpriz olsun :))), bu sabah baktım daha iyi gibiydi, inşallah çok yükselmez ateşi..
geçmiş olsun canım, mertinde ateşi ara ara çıkıyo 37 falan en çok. dişe yoruyodum ama bir ay oldu tık yok dişler çeneye yerleiyo galiba oda ateş yaparmış. ben bi kahvaltıyı hazırlayım geliyom

günaydın len 3 hatun amma kaynatmışsınız gece oku oku yoruldum bıraktım gülşan hoşgeldin
SORU selinius topiğe girmiyomuş ben nerden bulucam adresini bebişlerin bilgilerini ???
oğluş bugün haşlanmış bulgur yoğurt karışımı ve portakallı kereviz yiyecek bakalım sevecek mi

Selin in telefon numarası olan bir arkadaş varsa, ondan numarasını alıp o şekilde ulaşabilirsin diye düşündüm, facebook aklıma geldi ama Selin facebook a da girmiyor sanırım..

Selin in telefon numarası olan bir arkadaş varsa, ondan numarasını alıp o şekilde ulaşabilirsin diye düşündüm, facebook aklıma geldi ama Selin facebook a da girmiyor sanırım..
evet teli olan biri bana selinin telefonunu verebilir mi face adresi olan varsa özelden onu da atarsa sevinirim belli olmaz girer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…