- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.721
aa neden ter kokulu dıon be yaw kızın babasına[/QUOTE
Kokuyor ama ... Birde kıl döküyor sağa sola sinir oluyorum...
hiç obsesif kompülsif denen bi hastalık adı duydun mu Emelciğim ?
günaydın kızlarbugün gedikliler yok galiba mardine geri döndük. gurbette de olsa evim evim güzel evim
:78: canım ne desen haklısınEvine dönmüşsün, senin için geçen hafta sonu bi tarafımı yırttım buluşma ayarlayacam diye, aaaa bi baktım bizim Gülşan gidiyomuşşş, Emelle görüşmüşsünüz, geçen hafta çok kızdıydım sana ama bu hafta geçti kırgınlığım, affettim seni, en azından Emelle görüşmüş olmanıza sevindim, bende tanımak istiyordum seni ama olsun başka sefer artık, nasılsın, kuzucuk nasıl, herşey yolunda mı..?
geçmiş olsun canım, mertinde ateşi ara ara çıkıyo 37 falan en çok. dişe yoruyodum ama bir ay oldu tık yokİklimin ateşi var 2 gündür, dün gece yine canıma okudu, acaba diş mi çıkaracak diyorum ama, neyse umutlanmayım sürpriz olsun :))), bu sabah baktım daha iyi gibiydi, inşallah çok yükselmez ateşi..
günaydın len 3 hatun amma kaynatmışsınız gece oku oku yoruldum bıraktım gülşan hoşgeldin
SORU selinius topiğe girmiyomuş ben nerden bulucam adresini bebişlerin bilgilerini ???
oğluş bugün haşlanmış bulgur yoğurt karışımı ve portakallı kereviz yiyecek bakalım sevecek mi
evet teli olan biri bana selinin telefonunu verebilir mi face adresi olan varsa özelden onu da atarsa sevinirim belli olmaz girer belkiSelin in telefon numarası olan bir arkadaş varsa, ondan numarasını alıp o şekilde ulaşabilirsin diye düşündüm, facebook aklıma geldi ama Selin facebook a da girmiyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?