2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın,
Geçmişi okumaya teşebbüs ettim ama dün sapıtmışsınız resmen, vazgeçtim...
Bugün moralim daha iyi, annem ayaklandı, çok yorulmamak kaydıyla kontrolü ele aldı şükürler olsun. Öte yandan evimin gülü de geldi bu sabah, Doruk kendisinden hiç haz etmedi, ben evden çıkarken kadının yüzüne bakıp bakıp bağırıyordu :)
Yasemincim, İklim'imin ateşi varmış, geçmiş olsun, bakalm dişten mi, ben de merakla bekliyorum.
Herkes iyi mi, önemli bişi var mı?

Günaydın herkese güzel bir gün gerçektende yazdan kalma ama haftasonu da karakış kapıya dayanacakmış ne olur RABBİM Cumartesi de hava böyle olsun....Biz mart anneleri ve yawrucaklarımız yine buluşcaz diye dua edeyim bari....
Yasemin canım sana faceden mail attım çekiliş için sen yoktun balım ...Selinusun ayrıca ikizleri var ben dün faceden profline bakmıştım bebekleri de çok şeker olmuş artık.

Burcucum, teşekkür ederim, bakalım bekleyip görecez dişten mi başka bişey mi, annenin ayağa kalkmasına sevindim, evinin gülüne de hoşgelmiş diyemiycem açıkçası, iş işten geçtikten sonra pek bir anlamı kalmadı gelmesinin ama neyyyyseeee..

Ayfercim, mesajını aldım şekerim, Ege ye yazdım bile, eşim olur musun bacım dedim, ben geç kalmışım sende yalnız kalmışın dedim :)))

burcu canım annene çok sevindim kendini çok yormaz umarım senin de aklın kalmaz artık dorukta
yasemin selinin ateşlendiğini yeni öğrendim çok geçmiş olsun umarım sadece diştendir de çok yükselmez

Başka birşey değildir inşallah...
Sağol Yasemincim, valla ben de çok sevindim, kızıyordum anneme ama iki gün yatınca buldum belamı, Allah başımdan eksik etmesin... aman zaten onun geleceği vardı da geldi, annem rahatsızlanmasa da gelecekti yani... Sanahki karşılaşmamızı görmeniz lazımdı, ben doruk'un kahvaltısını ettiriyordum, kalkamadım, kendisi de benim yüzüme bile bakmadan Doruk'a yumuldu, hoşgeldiniz dedim, hoşbulduk dedi, başka da tek kelime etmedik. Sonra Doruk'un kahvaltısı bitince ayağa kalkıp tekrar hoşgeldiniz dedim, cevap vermedi, ben öperim diye düşünmüştüm, o öyle yapınca ben de öpmedim.

burcu gözünaydın anam doruk da kimi sevip kime gıcık olacağını biliyo akıllı yavrum benim:82:

Sağol Esinim... Akıllıdır benim oğlum, adamı gözünden tanır :)

Akıllı deyince aklıma geldi, bu bi ara alkış yapmayı öğrenmişti, sonra unuttu. Şimdi yine aklına gelmiş, ama bu sefer de herşeye alkış yapıyor. Akşam ilaç içirmeye çalışıyorum, bi yandan ağlıyor, bir yandan alkışlıyor şaşkınım, çok güldüm

Aminnn... cumartesi iyi olacakmış, pazar fena, öyle diye meteoroloji amca.

İyi bari geç kalmamışsın canım benim İklimi kuzuma da geçmiş olsun umarım ateşlenmez diş diye ümid edelim

günaydın kızlar
yorgunum uykusuzum perişanımserhan paşa paşa uyudu ama ben doğru düzgün uyumadım sabaha kadar
serhan efendi dün gece yüreğimi ağzıma getiren bi hamle yaptı mama içmek için uyandı neyse gittim mutfağa mamasını hazırladım odasına döndüm bizimki beşiğin kenarından tutunup kalkmış belki saniye değil salise farkıyla kafa üstü düşecekken tuttum daha önce hiç yapmamıştı şok oldum
neyse beşiğin önü yükseliyor ama bu seferde ben yetişemiyorum birde indir kaldır yaparken çok ses çıkarıyor serhan uyanıyo sıçrayarak valla yere yorgan serdim beşiğin önüne orda yattım korkumdan yine yaparsa diye tabi ne uyku ne bişey serhan her dönüşünde ıhh değişinde uyandım maymun gibiyim şuan
çare olarak sabah aklıma geldi iki tane sıkmalı tokyı tutturdum beşiğin kenarlarına onlarla yükselttim en azından ses yapmıyo şimdilik böle bi çözüm buldum bugünki konu başlığım bu kafayı buna takarım artık

Hey Allahım, dakika bir gol bir yaw !
Eşim aradı şimdi, sıpan annemi tanımamazlıktan geliyor, ona bakıp bakıp ağlıyor bağırıyor dedi.
Dedim çocuk tanımamazlıktan gelmiyor, bildiğin tanımıyor, yadırgadı, napsın yani..
E hiç alışmaya çalışmıyor, hep anneni istiyor diyor.
Yahu 9 aylık çocuk alışmaya çalışmaktan anlar mı, kime alışıksa onu ister !
Heee bir de doruk öyle yaptıkça annem de gaza geliyormuş !!!
Kısacası eğlence başladııııı

Ohoooo, benim kız onu 3 aydır yapıyor, bende beşiğin kenarını yükselttim, benim için zor oldu ama çareyi öyle buldum, yoksa uykusunda bile kendini aşağı atabilir benim ki, birde beşiğin önüne yorgan serdim, düşerse yere çarpmasın diye, beşiğin korkuluklarından aşağı sarkıyor görsen, ama henüz boyu yetmediği için sadece kafasını sarkıtabiliyor şimdilik, korkma sende beşiğin kenarını yükselt ve öyle kullan, sonra başka çareler düşünecez artık...

maşallah kuzuna yaa anam benim boyum yetmiyor öle ne yapam çocuğu yukardan fırlatıp atmam lazım hoopp diye yatırdıktan sonra kaldırayım diyorum çat çat ses yapıyo serhan uyanıyo bu seferde

doruk paşam kalpten seveni anlıyor demekki ohh iyi olmuşş

günaydın kızlarr minicik yawrucuk uyudu bende onun başını bekliorm ben yanındayken tm uyanacagı zaman sallıyorum yastıgını uyuyor baya. yoksa yarm saat dolunca kalkıyor.
burcuuuuu kocan işten ayrıl istersen demişşş çok sewindim ama bence sen bırakmazsın gelin hesabı hem ağlar hem gidersin ama 2 sene dorukla olsan süper olur senin için. annende iyileşiyormuş yawaş yawaş sanırım geçmiş olsun onada. fizik tedavi fln aldı mı.
kızım iyice ele awuca sıgmıo cgılıklar naralar civa gibi ürekli. kuduruo iyice tatlandı bunlar yaa. bugün arkadaşıma gidicem gittiğim yerde uyumadığı için şimdi iyi uyuması lazım. sizinkiler gittikleri yerde uyuyormu? benimki asla!
ama akşam uykusu iyi 9 bucuga gelmeden uyuyor sabahta 8de kalkıyor aralarda en fazla 3 kere emiyor maşş diyim.

aferin doruk paşama :)) kime nasıl davranacağını biliyor ...

maşallah kuzuna yaa anam benim boyum yetmiyor öle ne yapam çocuğu yukardan fırlatıp atmam lazım hoopp diye yatırdıktan sonra kaldırayım diyorum çat çat ses yapıyo serhan uyanıyo bu seferde

Ben öyle yukardan atıyom valla, uyanmıyorlar meraklanma sende at gitsin, yoksa çok ses yapıyo evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…