2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doruk da başladı yatağın kenarlarına tırmanmaya, dün gece uyandığında başını aşağı sallamıştı bile, ödüm patladı. Gecenin bir yarısı organize olamadığım için, alıp aramıza yatırdım, bütün gece tepikledi durdu bizi. Bugün park yatağın asma katını kaldırmam lazım ama onu o kuyu gibi yere nasıl koyacam, oradan nasıl alacam hiç bilmiyorum.

doruk paşam kalpten seveni anlıyor demekki ohh iyi olmuşş

Anlar kuşum, cin bunlar cin :)

hee bu arada çekiliş yapmışınız hiç sölemiyonuz küstüm

Hiç gelmedin ki sen de yaaaa

Mervecim, yok, öyle olmadı, yani istersen ayrıl deyip kenara çekilmedi. Sen bi düşün, sonra oturup hesap kitap yapalım dedi. Yani şu an sadece düşünme aşamasındayız, ben karar vericem ve uygulayacağım diye bişi yok maalesef. İstersen ayrıl, hallederiz dese, o zaman ayrılırım, ama top bende kalıyor yine :)
Doruk da gittiğimiz yerde uyumaz pek, en son Fatma'lara gittiğimizde beni deli etmişti :)

Benim kız, gittiğimiz yerlerde bir süre evi inceliyor ama sonra uyuyor, geçen hafta sonu bir arkadaşıma gittim, ev değişik geldi, çok inceledi, sonra salladım içeride sessiz bir odada uyudu, bende o ara çayımı içtim rahat rahat..

Ben öyle yukardan atıyom valla, uyanmıyorlar meraklanma sende at gitsin, yoksa çok ses yapıyo evet..
atmak mı nası koyacagımı şaşırıyorum yaa eli oynasa uyanıo öyle derin uyuyan cocuk nerdeee. bnmki yatırdıktan sonra odadan cıkarken parmaklarım kütlerse kıpırdanıo hemen sen hesapla artık

ben asma katı kaldıralı 3 ay fln oluo kuyu gibi yere yatıorm bende maalesef. onun yüzünden bel hastası olacam o kadar komik şekillerde koyuyormki sarsmicakmışım die koyduktan sonra yawaş yawaş doğrulmak zorunda kalıyorum:S zor oluyor ama ne güvenilir. bide kenarlara değersen yani yüklenirsen gacır gucur başlıo ses cıkarmaya o yüzden onlarada değmemen lazım. mümkün olsa uçup tepeden kondurup geri yere inecem:) sende bi akrobasilik düşüneceksin artık burcucum:))

aferin doruk paşama :)) kime nasıl davranacağını biliyor ...

Maymun işte :)

Ben öyle yukardan atıyom valla, uyanmıyorlar meraklanma sende at gitsin, yoksa çok ses yapıyo evet..

Yok benim oğlumun o kadar hafif değil uykusu, çok ani gürültü olmadıkça, eğer uyuyacağı varsa tabi, uyanmaz. Ama yüksekten atmayı hiç denemedim, o zaman napar bilmiyorum :)

Ya arkadaşlar ben 5.aydan beri Eymeni en alt zeminde yatırıyorum mecburen...
Şaka gibi di mi

Evet, şaka gibi... Yer cücesi yaw :)

Yok benim oğlumun o kadar hafif değil uykusu, çok ani gürültü olmadıkça, eğer uyuyacağı varsa tabi, uyanmaz. Ama yüksekten atmayı hiç denemedim, o zaman napar bilmiyorum :)

yakında asansörlü park yatklar çıkar kollu şöle. yatırırısın önce sonra kolu çevire çeire aşşaa idirirsin istediğin kademede durursun süper fikir dimi:))

bende öleyim canım. kuduruk olunca sıpalar öle oluo:) bu arada blogunu takip ediyorm arada çok güzel yazıyorsun

he yaaa teşekkür ederim cnm biz bu kuduruklarla ne yapacağız

:) ben de yer elması deyom oğluma

şimdi bir arkdaşım geliyor şimdilik öpüldünüz

serhan da asla uymuyo Allaha şükür bizimde gece uykumuz iyi 8 de yatıyoruz 6 a kalkıyoruz normalde en fazla 2 kez uyanıyor ama iki gündür coştu 4 kez uyandı ve yine 500 cc mama içti gece boyunca gündüzü telafi ediyo sanırım

ben atayım bakalım ama benimki kesin uyanır

nasıl geleyim balım net yoktu küüüü haberim olmadı
serhan ayların rekoruna koşuyor 2 saate yakındır uyuyor maşallah diyim dilimi ısırayım totosunu kaşıyayımm abarttım
normalde yarım saat hadi bilemedin 40dk uyur veledimm

Esintoşum, sende durum ne?
değişen bişi yok şekerim aslında yaptığından pişman geri adım attı kendince ama öyle soğumuşum ki dün evde neredeyse hiç görüşmedik görüşmemek için işler uydurdum kendime zaten o da geçti mutfağa geberene kadar içti yattı
wuuuhuuu anlat anlat bu ara çok gülücez gibi doruğum sayesinde
oooohhhooo biz park yatağın alt kısmına geçeli 2 ay oluyo ona rağmen tırmanıp sarkma alıştırmaları yapıyo en temizi yer yatağı sonunda ööle yapıcam heralde

Geldim geldim:)) e park edip boş boş durmadık, geçmişi okuduk herhal Yok o savaştan yine mağlup ayrıldım sonra açtım pc'yi

Gülşan hoşgeldin cnm, insanın evi gibisi yok cidden. Ben de nereye gidersrem gideyim evime döndüğümde bi oh çekerim

Seyhan gece korkutmuş seni oğluş demek, ilk daldığı anda hemen koyup yükseltsen yine de uyanır mı ki? benimkinin uykusu da çok hafif ama ilk daldığında uyansa bile sallayınca tekrar dalıyo. Çekiliş için üzülme cnm birileri daha çıkar elbet ben kaçırmışım diyen, sen de onunla eşlenirsin

Çekiliş demişken Burcuuuu:81: Ay pek bi sevindirik oldum. Doruk kuzumun neye ihtiyacı var, istediğin bişey varsa söyle cnm çekinmeden ama dilersen sürpriz de olabilir tabi:)) Kaynanatör de gelmiş, Allah kolaylık versin. Yalnız eşinin doruğu şikayet eder gibi seni aramasına çok güldüm

Mervecim Eymen de ben odadan çıkarken bile uyanabilen bi çocuk. ben artık gürültüde yatırıyorum o nedenle onu. yani ya tv sesinde ya da müzik falan. o zaman daha iyi oluyo, çıt seslerinde uyanmıyo

Valla senin kocanın ayarları çok fena bozuldu, düzelmesi için napmak lazım bilmiyorum.

Yer yatağını ben de düşündüm, ama o zaman beraber yatmamız lazım, ben de beraber yatmaya alışmasın istiyorum, nasıl olacak bilmem.

Anlatmaz mıyım, bundan sonra her gün bir roman çıkar benden :)

Gecenin bi körüne kadar forumda kalırsan, geçmişi okumak mesele olmaz tabi
Yatın uyuyun vaktiyle, delirtmeyin beni

Valla ben de çok sevindim Meral, ellerimle verecem kuşumun hediyesini. Doruk'un hiç birşeye ihtiyacı yok, çünküm anası geçen haftasonu yine alışverişteydi Sürprizi tercih ederim, bayılırım sürprizlereeeee

Sen de aklında olan bişi varsa söyle tabi, yerini bulsun isterim, yoksa seve seve arar bulurum :)

Hoşbulduk canım,ama sen çıkmışsın,kahvaltı ardından evi toplamaya giriştim anca geldim daha yarısı bitmedi, nefret ediyorum temizlikten
canım annene geçmiş olsun, neyi var

bende öleyim canım. kuduruk olunca sıpalar öle oluo:) bu arada blogunu takip ediyorm arada çok güzel yazıyorsun
ne blogu yaw ben kaçırmışım:78:

canım eşine bi şans verdiğini anlıyorum yazdıklarındn. hakkınızda hayırlısı, aklını başına alsa keşke bian önce

hoşbulduk canım. valla bende evimde huzur buluyorum. izinde çok yoruldum ama deydi. hasret giderdim bolbol
sağol cnm bizimki de sürpriz olsun o vakit:))

Eymen beyle yine pencere sefasındayız biz
ben çekilişi tamamen unutmuşum hemen bakayım bana kim çıkmış

ooo Emel de uyumaya gıtmıs.pekım bare bende yukarı cıkayım artıkın.oglusun yanında yatayım bu gece.erkeklerım hasta

Bak geç yatmama rağmen uyandım evimi temizledim kahvaltımı yaptım yemeklerimi yaptım ayşenuru doyurdum uyuttum misafirim gelecek onun hazırlığınıda bitirdim size bir bakayım dedim......Sen uyuyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…