- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.761
Ohoooo, benim kız onu 3 aydır yapıyor, bende beşiğin kenarını yükselttim, benim için zor oldu ama çareyi öyle buldum, yoksa uykusunda bile kendini aşağı atabilir benim ki, birde beşiğin önüne yorgan serdim, düşerse yere çarpmasın diye, beşiğin korkuluklarından aşağı sarkıyor görsen, ama henüz boyu yetmediği için sadece kafasını sarkıtabiliyor şimdilik, korkma sende beşiğin kenarını yükselt ve öyle kullan, sonra başka çareler düşünecez artık...
doruk paşam kalpten seveni anlıyor demekki ohh iyi olmuşş
hee bu arada çekiliş yapmışınız hiç sölemiyonuz küstüm
günaydın kızlarr minicik yawrucuk uyudu bende onun başını bekliorm ben yanındayken tm uyanacagı zaman sallıyorum yastıgını uyuyor baya. yoksa yarm saat dolunca kalkıyor.
burcuuuuu kocan işten ayrıl istersen demişşş çok sewindim ama bence sen bırakmazsın gelin hesabı hem ağlar hem gidersin ama 2 sene dorukla olsan süper olur senin için. annende iyileşiyormuş yawaş yawaş sanırım geçmiş olsun onada. fizik tedavi fln aldı mı.
kızım iyice ele awuca sıgmıo cgılıklar naralar civa gibi ürekli. kuduruo iyice tatlandı bunlar yaa. bugün arkadaşıma gidicem gittiğim yerde uyumadığı için şimdi iyi uyuması lazım. sizinkiler gittikleri yerde uyuyormu? benimki asla!
ama akşam uykusu iyi 9 bucuga gelmeden uyuyor sabahta 8de kalkıyor aralarda en fazla 3 kere emiyor maşş diyim.
günaydın kızlarr minicik yawrucuk uyudu bende onun başını bekliorm ben yanındayken tm uyanacagı zaman sallıyorum yastıgını uyuyor baya. yoksa yarm saat dolunca kalkıyor.
burcuuuuu kocan işten ayrıl istersen demişşş çok sewindim ama bence sen bırakmazsın gelin hesabı hem ağlar hem gidersin ama 2 sene dorukla olsan süper olur senin için. annende iyileşiyormuş yawaş yawaş sanırım geçmiş olsun onada. fizik tedavi fln aldı mı.
kızım iyice ele awuca sıgmıo cgılıklar naralar civa gibi ürekli. kuduruo iyice tatlandı bunlar yaa. bugün arkadaşıma gidicem gittiğim yerde uyumadığı için şimdi iyi uyuması lazım. sizinkiler gittikleri yerde uyuyormu? benimki asla!
ama akşam uykusu iyi 9 bucuga gelmeden uyuyor sabahta 8de kalkıyor aralarda en fazla 3 kere emiyor maşş diyim.
atmak mı nası koyacagımı şaşırıyorum yaa eli oynasa uyanıo öyle derin uyuyan cocuk nerdeee. bnmki yatırdıktan sonra odadan cıkarken parmaklarım kütlerse kıpırdanıo hemen sen hesapla artıkBen öyle yukardan atıyom valla, uyanmıyorlar meraklanma sende at gitsin, yoksa çok ses yapıyo evet..
ben asma katı kaldıralı 3 ay fln oluo kuyu gibi yere yatıorm bende maalesef. onun yüzünden bel hastası olacam o kadar komik şekillerde koyuyormki sarsmicakmışım die koyduktan sonra yawaş yawaş doğrulmak zorunda kalıyorum:S zor oluyor ama ne güvenilir. bide kenarlara değersen yani yüklenirsen gacır gucur başlıo ses cıkarmaya o yüzden onlarada değmemen lazım. mümkün olsa uçup tepeden kondurup geri yere inecem:) sende bi akrobasilik düşüneceksin artık burcucum:))Doruk da başladı yatağın kenarlarına tırmanmaya, dün gece uyandığında başını aşağı sallamıştı bile, ödüm patladı. Gecenin bir yarısı organize olamadığım için, alıp aramıza yatırdım, bütün gece tepikledi durdu bizi. Bugün park yatağın asma katını kaldırmam lazım ama onu o kuyu gibi yere nasıl koyacam, oradan nasıl alacam hiç bilmiyorum.
[/B][/COLOR]
aferin doruk paşama :)) kime nasıl davranacağını biliyor ...
Ben öyle yukardan atıyom valla, uyanmıyorlar meraklanma sende at gitsin, yoksa çok ses yapıyo evet..
atmak mı nası koyacagımı şaşırıyorum yaa eli oynasa uyanıo öyle derin uyuyan cocuk nerdeee. bnmki yatırdıktan sonra odadan cıkarken parmaklarım kütlerse kıpırdanıo hemen sen hesapla artık
ben asma katı kaldıralı 3 ay fln oluo kuyu gibi yere yatıorm bende maalesef. onun yüzünden bel hastası olacam o kadar komik şekillerde koyuyormki sarsmicakmışım die koyduktan sonra yawaş yawaş doğrulmak zorunda kalıyorum:S zor oluyor ama ne güvenilir. bide kenarlara değersen yani yüklenirsen gacır gucur başlıo ses cıkarmaya o yüzden onlarada değmemen lazım. mümkün olsa uçup tepeden kondurup geri yere inecem:) sende bi akrobasilik düşüneceksin artık burcucum:))
Ya arkadaşlar ben 5.aydan beri Eymeni en alt zeminde yatırıyorum mecburen...
Şaka gibi di mi
Yok benim oğlumun o kadar hafif değil uykusu, çok ani gürültü olmadıkça, eğer uyuyacağı varsa tabi, uyanmaz. Ama yüksekten atmayı hiç denemedim, o zaman napar bilmiyorum :)
bende öleyim canım. kuduruk olunca sıpalar öle oluo:) bu arada blogunu takip ediyorm arada çok güzel yazıyorsun
Maymun işte :)
Yok benim oğlumun o kadar hafif değil uykusu, çok ani gürültü olmadıkça, eğer uyuyacağı varsa tabi, uyanmaz. Ama yüksekten atmayı hiç denemedim, o zaman napar bilmiyorum :)
Evet, şaka gibi... Yer cücesi yaw :)
Ben öyle yukardan atıyom valla, uyanmıyorlar meraklanma sende at gitsin, yoksa çok ses yapıyo evet..
Doruk da başladı yatağın kenarlarına tırmanmaya, dün gece uyandığında başını aşağı sallamıştı bile, ödüm patladı. Gecenin bir yarısı organize olamadığım için, alıp aramıza yatırdım, bütün gece tepikledi durdu bizi. Bugün park yatağın asma katını kaldırmam lazım ama onu o kuyu gibi yere nasıl koyacam, oradan nasıl alacam hiç bilmiyorum.
Anlar kuşum, cin bunlar cin :)
Hiç gelmedin ki sen de yaaaa
Mervecim, yok, öyle olmadı, yani istersen ayrıl deyip kenara çekilmedi. Sen bi düşün, sonra oturup hesap kitap yapalım dedi. Yani şu an sadece düşünme aşamasındayız, ben karar vericem ve uygulayacağım diye bişi yok maalesef. İstersen ayrıl, hallederiz dese, o zaman ayrılırım, ama top bende kalıyor yine :)
Doruk da gittiğimiz yerde uyumaz pek, en son Fatma'lara gittiğimizde beni deli etmişti :)
değişen bişi yok şekerim aslında yaptığından pişman geri adım attı kendince ama öyle soğumuşum ki dün evde neredeyse hiç görüşmedik görüşmemek için işler uydurdum kendime zaten o da geçti mutfağa geberene kadar içti yattıEsintoşum, sende durum ne?
wuuuhuuu anlat anlat bu ara çok gülücez gibi doruğum sayesindeHey Allahım, dakika bir gol bir yaw !
Eşim aradı şimdi, sıpan annemi tanımamazlıktan geliyor, ona bakıp bakıp ağlıyor bağırıyor dedi.
Dedim çocuk tanımamazlıktan gelmiyor, bildiğin tanımıyor, yadırgadı, napsın yani..
E hiç alışmaya çalışmıyor, hep anneni istiyor diyor.
Yahu 9 aylık çocuk alışmaya çalışmaktan anlar mı, kime alışıksa onu ister !
Heee bir de doruk öyle yaptıkça annem de gaza geliyormuş !!!
Kısacası eğlence başladııııı
oooohhhooo biz park yatağın alt kısmına geçeli 2 ay oluyo ona rağmen tırmanıp sarkma alıştırmaları yapıyo en temizi yer yatağı sonunda ööle yapıcam heraldegünaydın kızlar
yorgunum uykusuzum perişanımserhan paşa paşa uyudu ama ben doğru düzgün uyumadım sabaha kadar
serhan efendi dün gece yüreğimi ağzıma getiren bi hamle yaptı mama içmek için uyandı neyse gittim mutfağa mamasını hazırladım odasına döndüm bizimki beşiğin kenarından tutunup kalkmış belki saniye değil salise farkıyla kafa üstü düşecekken tuttum daha önce hiç yapmamıştı şok oldum
neyse beşiğin önü yükseliyor ama bu seferde ben yetişemiyorum birde indir kaldır yaparken çok ses çıkarıyor serhan uyanıyo sıçrayarak valla yere yorgan serdim beşiğin önüne orda yattım korkumdan yine yaparsa diye tabi ne uyku ne bişey serhan her dönüşünde ıhh değişinde uyandım maymun gibiyim şuan
çare olarak sabah aklıma geldi iki tane sıkmalı tokyı tutturdum beşiğin kenarlarına onlarla yükselttim en azından ses yapmıyo şimdilik böle bi çözüm buldum bugünki konu başlığım bu kafayı buna takarım artık
değişen bişi yok şekerim aslında yaptığından pişman geri adım attı kendince ama öyle soğumuşum ki dün evde neredeyse hiç görüşmedik görüşmemek için işler uydurdum kendime zaten o da geçti mutfağa geberene kadar içti yattı
wuuuhuuu anlat anlat bu ara çok gülücez gibi doruğum sayesinde
oooohhhooo biz park yatağın alt kısmına geçeli 2 ay oluyo ona rağmen tırmanıp sarkma alıştırmaları yapıyo en temizi yer yatağı sonunda ööle yapıcam heralde
Geldim geldim:)) e park edip boş boş durmadık, geçmişi okuduk herhalYok o savaştan yine mağlup ayrıldım sonra açtım pc'yi
Gülşan hoşgeldin cnm, insanın evi gibisi yok cidden. Ben de nereye gidersrem gideyim evime döndüğümde bi oh çekerim
Seyhan gece korkutmuş seni oğluş demek, ilk daldığı anda hemen koyup yükseltsen yine de uyanır mı ki? benimkinin uykusu da çok hafif ama ilk daldığında uyansa bile sallayınca tekrar dalıyo. Çekiliş için üzülme cnm birileri daha çıkar elbet ben kaçırmışım diyen, sen de onunla eşlenirsin
Çekiliş demişken Burcuuuu:81: Ay pek bi sevindirik oldum. Doruk kuzumun neye ihtiyacı var, istediğin bişey varsa söyle cnm çekinmeden ama dilersen sürpriz de olabilir tabi:)) Kaynanatör de gelmiş, Allah kolaylık versin. Yalnız eşinin doruğu şikayet eder gibi seni aramasına çok güldüm
Mervecim Eymen de ben odadan çıkarken bile uyanabilen bi çocuk. ben artık gürültüde yatırıyorum o nedenle onu. yani ya tv sesinde ya da müzik falan. o zaman daha iyi oluyo, çıt seslerinde uyanmıyo
Hoşbulduk canım,ama sen çıkmışsın,kahvaltı ardından evi toplamaya giriştim anca geldimgünaydın len 3 hatun amma kaynatmışsınız gece oku oku yoruldum bıraktım gülşan hoşgeldin
SORU selinius topiğe girmiyomuş ben nerden bulucam adresini bebişlerin bilgilerini ???
oğluş bugün haşlanmış bulgur yoğurt karışımı ve portakallı kereviz yiyecek bakalım sevecek mi
canım annene geçmiş olsun, neyi varHey Allahım, dakika bir gol bir yaw !
Eşim aradı şimdi, sıpan annemi tanımamazlıktan geliyor, ona bakıp bakıp ağlıyor bağırıyor dedi.
Dedim çocuk tanımamazlıktan gelmiyor, bildiğin tanımıyor, yadırgadı, napsın yani..
E hiç alışmaya çalışmıyor, hep anneni istiyor diyor.
Yahu 9 aylık çocuk alışmaya çalışmaktan anlar mı, kime alışıksa onu ister !
Heee bir de doruk öyle yaptıkça annem de gaza geliyormuş !!!
Kısacası eğlence başladııııı
ne blogu yaw ben kaçırmışım:78:bende öleyim canım. kuduruk olunca sıpalar öle oluo:) bu arada blogunu takip ediyorm arada çok güzel yazıyorsun
canım eşine bi şans verdiğini anlıyorum yazdıklarındn. hakkınızda hayırlısı, aklını başına alsa keşke bian öncedeğişen bişi yok şekerim aslında yaptığından pişman geri adım attı kendince ama öyle soğumuşum ki dün evde neredeyse hiç görüşmedik görüşmemek için işler uydurdum kendime zaten o da geçti mutfağa geberene kadar içti yattı
wuuuhuuu anlat anlat bu ara çok gülücez gibi doruğum sayesinde
oooohhhooo biz park yatağın alt kısmına geçeli 2 ay oluyo ona rağmen tırmanıp sarkma alıştırmaları yapıyo en temizi yer yatağı sonunda ööle yapıcam heralde
hoşbulduk canım. valla bende evimde huzur buluyorum. izinde çok yoruldum ama deydi. hasret giderdim bolbolGeldim geldim:)) e park edip boş boş durmadık, geçmişi okuduk herhalYok o savaştan yine mağlup ayrıldım sonra açtım pc'yi
Gülşan hoşgeldin cnm, insanın evi gibisi yok cidden. Ben de nereye gidersrem gideyim evime döndüğümde bi oh çekerim
Seyhan gece korkutmuş seni oğluş demek, ilk daldığı anda hemen koyup yükseltsen yine de uyanır mı ki? benimkinin uykusu da çok hafif ama ilk daldığında uyansa bile sallayınca tekrar dalıyo. Çekiliş için üzülme cnm birileri daha çıkar elbet ben kaçırmışım diyen, sen de onunla eşlenirsin
Çekiliş demişken Burcuuuu:81: Ay pek bi sevindirik oldum. Doruk kuzumun neye ihtiyacı var, istediğin bişey varsa söyle cnm çekinmeden ama dilersen sürpriz de olabilir tabi:)) Kaynanatör de gelmiş, Allah kolaylık versin. Yalnız eşinin doruğu şikayet eder gibi seni aramasına çok güldüm
Mervecim Eymen de ben odadan çıkarken bile uyanabilen bi çocuk. ben artık gürültüde yatırıyorum o nedenle onu. yani ya tv sesinde ya da müzik falan. o zaman daha iyi oluyo, çıt seslerinde uyanmıyo
ben çekilişi tamamen unutmuşum hemen bakayım bana kim çıkmışsağol cnm bizimki de sürpriz olsun o vakit:))
Eymen beyle yine pencere sefasındayız biz
ooo Emel de uyumaya gıtmıs.pekım bare bende yukarı cıkayım artıkın.oglusun yanında yatayım bu gece.erkeklerım hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?