2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bugün gedikliler yok galiba mardine geri döndük. gurbette de olsa evim evim güzel evim

Canım hoşgeldin resimleri sana atacaktım ama bir baktım face te kayıtlı değilsin.Nasıl göndereyim sana buluşma resimlerini?Bu arada kayserideki işde hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demekki yada zamanı gelmemiş henüz.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş. Ayşenura aldığınız hediyeyi çok beğendik teşekkürler gerçi en küçük olanını ağzına sokuyordu aldım onu diğerlerinide sağa sola atıp ses çıkarıyor....

Bugün benden hayır beklemeyin, dün size çıkan kişilik analizimi anlattım ya işte bugün onun workshopu var 1:30da, 4:30a kadar sürecek, ama kaldığım yerden yazdıklarınızı okudum ve çok güldüm bazılarına özellikle Burcu nun kocasının Doruk u şikayet etmesine, Merve nin asansörlü park yatak fikrine, bebekleri yatağın üstünden atmanıza , ben aylar oldu asma katı kaldıralı, boy uzun olduğu halde zorlanıyorum özellikle koyduktan sonra doğrulurken belim ağrıyor.
Kerem dün yatma pozisyonundan oturma pozisyonuna geçmeyi öğrendi, yatıp yatıp oturdu ona da çok güldük, bi de park yatağının içine ayakta koyuyorum birden dizlerinin üstüne atıyo kendini sonra tekrar ayağa kalkıyo sonra tekrar atıyo kendini, çok gözü kara bi çocuk olacak korkuyu bilmiyor.
Bir deeee chicconun arabası geldi, özellikle Esin e söylüyorum dışarıda kullanılmıyormuş anacım sadece evde kullanabiliyorsun, bildiğin oyuncak zaten ayrıca içinde de sokakta kullanmayın yazıyor, ama Kerem binip evin içinde turlamayı sevdi.

Bak geç yatmama rağmen uyandım evimi temizledim kahvaltımı yaptım yemeklerimi yaptım ayşenuru doyurdum uyuttum misafirim gelecek onun hazırlığınıda bitirdim size bir bakayım dedim......Sen uyuyo musun?

oy maaşallah bende iki gündür evi temizlemeyi bitiremedim,bi püf noktası varda benmi bilmiyom acaba:44: ayşenur napıyo canım
bu arada azemheval ile eşleşmişim çekilişte. telefonunu bilen varmıki acep:78:

İklimin ateşi var 2 gündür, dün gece yine canıma okudu, acaba diş mi çıkaracak diyorum ama, neyse umutlanmayım sürpriz olsun :))), bu sabah baktım daha iyi gibiydi, inşallah çok yükselmez ateşi..

Diştir belki canım yaa şu ara hızlandı bebişlerin diş çıkarma olayı...

Eminim sevecektir afiyet olsun........

sen bizden izin aldın mı ki gidiyon ne uzun şeymiş bu böyle hayret bişi

oy maaşallah bende iki gündür evi temizlemeyi bitiremedim,bi püf noktası varda benmi bilmiyom acaba:44: ayşenur napıyo canım

cnm burdan özel msj at istersen. face var ama sen kullanmıyosun sanırım.sen burdan at telini ona. ben facete karşılaşırsam sölerim sana telini gönderdi diye

canım mail adresimi versem oraya atarmısın. face kullanmıyorum.sorma bi gittik adam vazgeçmiş evi satmaktan, öyle kaldık. zaten eşime bi lokmada 160 bin tl çok gelmişti vardır bi hayır ondada, olan bana oldu buluşmaya katılamadım bizimkide öyle oynuyo heryere fırlatıyo tak tuk bizde sizin hediyeyi çok beğendik teşekkür ederiz canım

Bu dediğini öyle çok yaşadıkki üst üste en son 2 gün önce ayşenuru beşiğin kenarında ayakta görünce hemen yapıştım kucakladım.Eşim riske edemeyiz umrumda bile değil bizim yatağı aşağı indiriyoruz beşiğede yatırmıyoruz bir daha dedi.Üstelik telsizde var sesini duyuyorum ama çok sessiz ayağa kalkmış normalde en azından bir ıh mıh bir şey der.Şimdi iki gündür koca salonu boşaltıp yatağı ve yorganları yere attık ayşenura ait artık o oda.Düşüyor kalkıyor ağlıyor ama en azından yüksekten düşmemesini sağlamaya çalışıyoruz.Bugün iki kere kafayı vurdu yine kalkma çalışmaları yaparken birinde yere hemde fayansa yan düştü diğerindede kapıya vurdu ellerini bırakınca en sonunda ağlaya ağlaya uyudu.Sakin sakin oturup oynamıyor bir yerlere tırmanmaya çalışıyor sonrada düşüp ağlıyor.Babamız olsa eminim o fayansa halı döşetir kapıyada sünger falan çekerdi herhalde.Ev ayşenurun evi.Yürüyene kadar göçebe halindeyiz.....

hemen yolluyorum özelden canım. teşekkür ederim.

selam bacılar.
bızım doktor ozellıkle soyluyor dıs ates yapmaz dıye.pazartesı gunu oglum ateslendıkce kayınvalıdem dıs dedı ama benım aklıma yatmadı.15 dk da bı olcuyordum.dr aradım tekrar soyledı dıs ates yapmaz al gel cocugu dıye.sonuc bogaz enfeksıyonu.
ona gore dıkkat edın ateslı bebeklerımıze.
ben kalktım yemeklıklerımı hazırladım bırazdan gıdıp aksam yemegı yapacagım.

Canım sende motor tak :)
Ağır ağır yap biter şimdi sen evdesin değilmi?Mert uyuyunca bir iş varsa onu bitir sonra sırada hangisi varsa yaparsın yada eşin akşam geldiğinde biraz merte bakarsa sende bitirrisin işlerini.Ayşenur şimdi uyuyor teyzesi sağol... Mert in uyku düzeni nasıl bu aradda?Yol nasıl geçti?Sıkıntı yaşadınızmı?Yorulmuşsunuzdur bayağı...

la Burcu sen hıc bal borek yapıp benı cagırdın mı da gelmedın dıyorsun.gercı sen bunu 2 gun once yazdın ben sımdı cevap verıyorum.
Senınkının ınadına sıze mı gelıp gıtsem accık cadalozluk yapsam ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…