2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Birde gülşancım galiba ayşenurda bana çekmiş.Babası daha rahatına düşkündür. Halbuki balık burcu baba kız ama ayşenur kıpır kıpır üstelik son zamanlarda kızacağımı bildiği bir şey yapınca daha ben ağzımı açmadan suratına bakınca benden önce dudağını büzüp bana kızıyor 'aba' diyerek.Ağzımı bile açtırmıyor bana açarsam ağlayacak çünkü.

selam annişler..
merlike bacımla paslaştık cekiliş hususunda..
böylece tanışmışta olduk ...
bugün süper bi hava var yaz gibi...evde durmak istemiyorum..

Gülşan hoşgeldin...
Annemin beli tutuldu, 3 gün yattı, bugün ayaklandı, sağol canım.

Madem workshop 13.30'da başlıyor, bu saate kadar nerdeydin
Daha çoook güleceksiniz önümüzdeki günlerde, bu başlangıç :)

Her halleri çok tatlı çooook

Burcu gozun aydın canım. :)))
Doruk askıma da aferımmmmmmmmmm pasam benım

Sağol sağol, gözüm de aydınlandı içim de :)

Heee bal börek yapmadan çağırma diyosun yani :)
El insaf, kombiniz bozukken banyo yapmaya bile çağırdım ben seni, bunak kadın :84:
Kaç kere de buluşalım dedim, cevap bile vermedin, getirme beni oraya...

Ayrıca benimki benim arkadaşlarımın gelmesinden falan hiç hoşlanmaz, gel bol bol, rahatsız olsun

Tamam canım sen özelden mailini at ama yüklü olduğu için mailinin kapasitesi yetmeyebilir belki.Msn kullanıyorsan msn açınca göndereyim çözünürlüğü yüksek olduğu için çok yer tutar mailinde fotolar.Üstelik birde video var.Sendeki resimleride msn den alırım ancak gelir zaten.O da yüklüdür eminim sizdede bir video vardı çünkü eşin çekmişti.Bir resmi buraya koymaya çalışayım becerebilecekmiyim?Ev içiinde çok üzülme canım nasip kısmet demekki sizin kıs*****izde başka bir yer var yada zamanı değil hayırlısı olsun inş. istediğinizden beklediğinizden çok daha iyisini bulrursunuz inş. yakında....

kamil evde mert uyuyo bende forumda geziyom tabi bitmez işler kalkıp mutfağı toplayım bari

selam annişler..
merlike bacımla paslaştık cekiliş hususunda..
böylece tanışmışta olduk ...
bugün süper bi hava var yaz gibi...evde durmak istemiyorum..

Yağmuruda al çıkın gezintiye... Sizin orda pazarı dolaşmıştım geldiğimde hatta resmi bile var ne alırsan 2 tl yazıyordu arkamda :)

ben msnyi açıyorum ve temizliğe girişiyorum canım. ev için bende aynı şeyi düşünüyorum canım. hayırlısı olsun.

ay çok zor bilirim. annemede olmuştu daha önce. bian önce düzelir inşallah. hoşbulduk canım.

oy kıyamam ben ona

ay çok sağol canım benim. ben mutfağı bi halledeyim gerisini kamile yıkmayı düşünüyorum zaten ama onun haberi yok daha sadece evi süpürecek gerçi
Yağmuruda al çıkın gezintiye... Sizin orda pazarı dolaşmıştım geldiğimde hatta resmi bile var ne alırsan 2 tl yazıyordu arkamda :)

Peki Aylin Hanım, bu seferlik problem etmeyecem, bundan sonra çalışmaya gideceğin zaman önceden haber ver, yoksa keserim maaşından !

gezerdik seninle ünl,ü çiftlik caddemizi...fırıl fırıl rüzgar eşiliğinde sahillerimizi...kendi halinde, kaliteli bi okadarda huzur doludur benim memleketim.. sonra hiç samsun simidi yedin mi??..ya da pidesi?
bi dahakine haberim olsun bi zahmet

Ne iyi olurdu aslında.Benim koca tutturdu balık yiyelim diye bir balıkçı varmış orda erkenden kapatıyormuş falan filan.Orda idari bir binanın yapımı için 2 yıl kalmış çarşambada.Balıkda yiyemedik simitte çünkü ilk geçtiğimizde toktu midemiz.İkincide ise akşamdı balıkçı çoktan kapatmıştı.Nasip olmadı bir türlü gittik yaptığı idari binayı gördük geldik.Binasını özlemiş herhalde....Bir daha geldiğimde kesin arayacağım seni ....

teyzeleriiiiii ata sonunda tembellikten kurtulduuuuu................

artık emeklemeye başladı ama yinede çok sevmiyo emeklemeyi şimdiki favoimiz ayağa kalkmak ve tutunmadan 1-2 adım atmak buarada çok şeker oluyor birde pantolonuma tutunup benimle beraber yürümeye çalışıyo tabiii ben ona uyup yavaş atıyorum adımlarımı yürüyünce çok mutlu oluyo sürekli gülüyo kendine buarada şu neşeli yürüteç çok işe yaradı adımları daha sağlam atıyo artık ve ayakta daha rahat duruyo tavsiye ederim

nbr annişler chicco nun arabası sokakta kullanılmıyo demişsin aylin ee ne anladım neden annenenin sürmesi için aparat yapmışlar yürüteçten bi farkı kalmadı o zaman peeh almıyorum şimdi bu anne rapor yazar çok konuşmayın aklım sizde kalmasın arada kontrol edicem ona göre

Bugün herkesin işi yoğun galiba,sayfalar ilerlemiyor bızdıkım uyudu nihayet. bugün ne yemek yapacağım hususunda hiçbir fikrim yok, hal böyle olunca iş yine makarnaya düşüyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…