- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #89.801
hemen yolluyorum özelden canım. teşekkür ederim.
emel ayşenur hayatımda tanıdığım en hareketli bebekayrıca sana yapışık geziyo nası temizledin evi bukadar zamanda be anlamadım yaw:44:
Eşofmanımdan çekiştiriyordu ben yemek yaparken eline bisküvi ve zarar vermeyen mutfak gereçleri verdim sussun diye biraz oyaladı o arad abende hızlı hızlı yaptım.Gitti geldi çekti bacağımı her seferinde eline bir şey verdim en son artık dayanamayıp tırmanmalar başladı ve düştü iki kez haliyle bıraktım işi aldım kucağıma biraz ilgilendim doyurdum falan tekrar oyuna dalmışken hemen yarım kalan işleride bitirdim.Sonrada yorulmuştu zaten yanına uzanıp uyuttum...
Hoşbulduk canım,ama sen çıkmışsın,kahvaltı ardından evi toplamaya giriştim anca geldimdaha yarısı bitmedi, nefret ediyorum temizlikten
canım annene geçmiş olsun, neyi var
ne blogu yaw ben kaçırmışım:78:
canım eşine bi şans verdiğini anlıyorum yazdıklarındn. hakkınızda hayırlısı, aklını başına alsa keşke bian önce
hoşbulduk canım. valla bende evimde huzur buluyorum. izinde çok yoruldum ama deydi. hasret giderdim bolbol
ben çekilişi tamamen unutmuşum hemen bakayım bana kim çıkmış
Bugün benden hayır beklemeyin, dün size çıkan kişilik analizimi anlattım ya işte bugün onun workshopu var 1:30da, 4:30a kadar sürecek, ama kaldığım yerden yazdıklarınızı okudum ve çok güldüm bazılarına özellikle Burcu nun kocasının Doruk u şikayet etmesine, Merve nin asansörlü park yatak fikrine, bebekleri yatağın üstünden atmanıza, ben aylar oldu asma katı kaldıralı, boy uzun olduğu halde zorlanıyorum özellikle koyduktan sonra doğrulurken belim ağrıyor.
Kerem dün yatma pozisyonundan oturma pozisyonuna geçmeyi öğrendi, yatıp yatıp oturdu ona da çok güldük, bi de park yatağının içine ayakta koyuyorum birden dizlerinin üstüne atıyo kendini sonra tekrar ayağa kalkıyo sonra tekrar atıyo kendini, çok gözü kara bi çocuk olacak korkuyu bilmiyor.
Bir deeee chicconun arabası geldi, özellikle Esin e söylüyorum dışarıda kullanılmıyormuş anacım sadece evde kullanabiliyorsun, bildiğin oyuncak zaten ayrıca içinde de sokakta kullanmayın yazıyor, ama Kerem binip evin içinde turlamayı sevdi.
Çok sevimli oluyorlar değilmi alkış yaparken.Ayşenur bazen müzik duyunca yapıyor gülerek çok komik oluyor.Kalkıp oynayacak nerdeyse.Birde lastik gibi sanki bu kız bacağının birini altına alıyor diğerinide öne uzatarak oturuyor.Görenler esnek bu çocuk diyorlar.Ayağa kalkacağı zaman kurtarmıyorda alttan ikisinide ayırıyor dümdüz yere.Bizim yüreğimiz ağzımıza geliyor kıracak bir yerlerini diye...
Burcu gozun aydın canım. :)))
Doruk askıma da aferımmmmmmmmmm pasam benım
la Burcu sen hıc bal borek yapıp benı cagırdın mı da gelmedın dıyorsun.gercı sen bunu 2 gun once yazdın ben sımdı cevap verıyorum.
Senınkının ınadına sıze mı gelıp gıtsem accık cadalozluk yapsam ne
canım mail adresimi versem oraya atarmısın. face kullanmıyorum.sorma bi gittik adam vazgeçmiş evi satmaktan, öyle kaldık. zaten eşime bi lokmada 160 bin tl çok gelmiştivardır bi hayır ondada, olan bana oldu buluşmaya katılamadım bizimkide öyle oynuyo heryere fırlatıyo tak tuk bizde sizin hediyeyi çok beğendik teşekkür ederiz canım
Canım sende motor tak :)
Ağır ağır yap biter şimdi sen evdesin değilmi?Mert uyuyunca bir iş varsa onu bitir sonra sırada hangisi varsa yaparsın yada eşin akşam geldiğinde biraz merte bakarsa sende bitirrisin işlerini.Ayşenur şimdi uyuyor teyzesi sağol... Mert in uyku düzeni nasıl bu aradda?Yol nasıl geçti?Sıkıntı yaşadınızmı?Yorulmuşsunuzdur bayağı...
dün yemek yerken merti kucağıma aldım, kaşığımı aldı oynamak için kafama bi vurdu dank diyehemen yolluyorum özelden canım. teşekkür ederim.
Eşofmanımdan çekiştiriyordu ben yemek yaparken eline bisküvi ve zarar vermeyen mutfak gereçleri verdim sussun diye biraz oyaladı o arad abende hızlı hızlı yaptım.Gitti geldi çekti bacağımı her seferinde eline bir şey verdim en son artık dayanamayıp tırmanmalar başladı ve düştü iki kez haliyle bıraktım işi aldım kucağıma biraz ilgilendim doyurdum falan tekrar oyuna dalmışken hemen yarım kalan işleride bitirdim.Sonrada yorulmuştu zaten yanına uzanıp uyuttum...bizim için herşey zararlı eline bişey vermeye gelmiyo ki
selam annişler..
merlike bacımla paslaştık cekiliş hususunda..
böylece tanışmışta olduk ...
bugün süper bi hava var yaz gibi...evde durmak istemiyorum..
kamil evde mert uyuyo bende forumda geziyom tabi bitmez işler kalkıp mutfağı toplayım bari
dün yemek yerken merti kucağıma aldım, kaşığımı aldı oynamak için kafama bi vurdu dank diyebizim için herşey zararlı eline bişey vermeye gelmiyo ki
Tamam o zaman biter senin bugün işin.Eşin mertle ilgilenir seninde bir kaç ufak işin vardır muhtemelen akşama bir şey kalmaz.Yanında olsaydım koyardık mertle ayşenuru eşine oynatırdı onları bende sana yardım ederim 1 saatte bitirirdik tüm işleri.
Evet ne verirsen fırlatıyorlar ama işimi bitirmek için sağa sola atmasına razı oluyorum.Aşağıdaki komşu anlayışlı ben dikkat ediyorum ses yapmasın diye ama kadın bırak yapsın çocuk o diyor bizlerde büyüttük diyor sağolsun....
ben msnyi açıyorum ve temizliğe girişiyorum canım. ev için bende aynı şeyi düşünüyorum canım. hayırlısı olsun.Tamam canım sen özelden mailini at ama yüklü olduğu için mailinin kapasitesi yetmeyebilir belki.Msn kullanıyorsan msn açınca göndereyim çözünürlüğü yüksek olduğu için çok yer tutar mailinde fotolar.Üstelik birde video var.Sendeki resimleride msn den alırım ancak gelir zaten.O da yüklüdür eminim sizdede bir video vardı çünkü eşin çekmişti.Bir resmi buraya koymaya çalışayım becerebilecekmiyim?Ev içiinde çok üzülme canım nasip kısmet demekki sizin kıs*****izde başka bir yer var yada zamanı değil hayırlısı olsun inş. istediğinizden beklediğinizden çok daha iyisini bulrursunuz inş. yakında....
ay çok zor bilirim. annemede olmuştu daha önce. bian önce düzelir inşallah. hoşbulduk canım.Gülşan hoşgeldin...
Annemin beli tutuldu, 3 gün yattı, bugün ayaklandı, sağol canım.
Madem workshop 13.30'da başlıyor, bu saate kadar nerdeydin
Daha çoook güleceksiniz önümüzdeki günlerde, bu başlangıç :)
Her halleri çok tatlı çooook
Sağol sağol, gözüm de aydınlandı içim de :)
Heee bal börek yapmadan çağırma diyosun yani :)
El insaf, kombiniz bozukken banyo yapmaya bile çağırdım ben seni, bunak kadın :84:
Kaç kere de buluşalım dedim, cevap bile vermedin, getirme beni oraya...
Ayrıca benimki benim arkadaşlarımın gelmesinden falan hiç hoşlanmaz, gel bol bol, rahatsız olsun
oy kıyamam ben onaBirde gülşancım galiba ayşenurda bana çekmiş.Babası daha rahatına düşkündür. Halbuki balık burcu baba kız ama ayşenur kıpır kıpır üstelik son zamanlarda kızacağımı bildiği bir şey yapınca daha ben ağzımı açmadan suratına bakınca benden önce dudağını büzüp bana kızıyor 'aba' diyerek.Ağzımı bile açtırmıyor bana açarsam ağlayacak çünkü.
ay çok sağol canım benim. ben mutfağı bi halledeyim gerisini kamile yıkmayı düşünüyorum zaten ama onun haberi yok dahaTamam o zaman biter senin bugün işin.Eşin mertle ilgilenir seninde bir kaç ufak işin vardır muhtemelen akşama bir şey kalmaz.Yanında olsaydım koyardık mertle ayşenuru eşine oynatırdı onları bende sana yardım ederim 1 saatte bitirirdik tüm işleri.
Evet ne verirsen fırlatıyorlar ama işimi bitirmek için sağa sola atmasına razı oluyorum.Aşağıdaki komşu anlayışlı ben dikkat ediyorum ses yapmasın diye ama kadın bırak yapsın çocuk o diyor bizlerde büyüttük diyor sağolsun....
Yağmuruda al çıkın gezintiye... Sizin orda pazarı dolaşmıştım geldiğimde hatta resmi bile var ne alırsan 2 tl yazıyordu arkamda :)
Yağmuruda al çıkın gezintiye... Sizin orda pazarı dolaşmıştım geldiğimde hatta resmi bile var ne alırsan 2 tl yazıyordu arkamda :)
gezerdik seninle ünl,ü çiftlik caddemizi...fırıl fırıl rüzgar eşiliğinde sahillerimizi...kendi halinde, kaliteli bi okadarda huzur doludur benim memleketim..sonra hiç samsun simidi yedin mi??..ya da pidesi?
bi dahakine haberim olsun bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?