2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geldim geldim...
Arada kaçırdıklarım oldu, idare ediverin.
Şebnem maaşallah benim yakışıklı meleğime :)
Meral, yemek demişsin, tavuk kalça al, tencereye koy, üstüne soğan sarımsak domates döşe, tuz kekik koy, salçalı su yap, az suda pişir, çok lezzetli oluyor. Ya da yine aynı tavuğu, sarımsaklı kremaya bula, 3-4 saat dolapta dinlendir, sonra da corn flakesi blendardan geçir, tavukları bula, ver fırına, bayılırsın...
Yanına da yeşil salata yap, oldu da bitti...
Esin, dışarda binilebilen, şu arkadan ittirmeli üç tekerlekli bisikletler var, biz şu an evde kullanıyoruz, dışarı çıkarken alıyoruz, bindiriyoruz, eve gelince otoparkta yıkayıp evde kullanmaya devam ediyoruz. Google'a bebek bisikleti diye yaz çıkıyor...

hımmm şu cornflakesli olan kentucky'ye mi benziyor lezzet olarak? çok severim kendisini

Meral rica ederim, yaparsan afiyet olsun...
İç kısmından verirsen Eymen bile yiyebilir bunu...

Fatura girmem lazıııımmm :84:

Kolay gelsin Burcucum

Esin sen bunu neden alıyosun şimdi? Senin aradığın şey cemynin kolay yürümesini sağlayacak bişey değil miydi? yoksa evde binsin gezdireyim, dışarda da kullanayım mı diyosun? zaten çnümüz kış, buna bindiremezsin ki, anca pusette seyahat eder. evde de sürekli sen sürecen, kendi kendine yapabileceği bişi yok

kızar naber?kaç gündür giremiyorum eray ve emirhan ikiside hastalar...grip,,, bende olaçak gibiyim...sizler nasılsınız.umarım bir yaramazlık yoktur.dün dr deydik ..yeni drmiz niyi birine benziyor...çok iyi bakmışsın kilosu boyu gayet güzel dedi..artık yemekere başla yavaş yavaş ddi..bende başladığımı söyledim...dolma.köfte,makarna gibi şeyler ver dedi...ben başlamıştım zaten..kan ilaçı falan kullanmıyorduk.hiç birşey kullanmıyorduk aslında..beslenmesi iyi diye diğer dr kesmişti..buda yeniden başlattı,kan ilaçına ve d vitaminine ve balık yağına...bıyunu kilosunu ölçemedik..durmadı emirhan..dr gerek yok gayet iyi gözüküyor..çoçuğu zorlamamnın anlamı yok..kontrole geldiğinizde yeniden deneriz dedi...

Kolay gelsin deyip beni başından atamazsın, daha burdayım ben...
Bi yandan da faturaları giriyorum.
Ara sıra referans numaraları yanlış oluyor ama olsun, sonra fişlerini basarken fark edip düzeltiyorum

MERALIM şekerim burda hava daha 25 derecenin altına düşmedi hafta sonu parka falan götürüyorum arabasında durmuyo geçen yürüteci götürdüm deli oldu çok sevdi ama her yana savruluyo zaptedemiyorum arabada dik oturmak istiyo beceremeyince çıkmak istiyo benim derdim dik otursun etrafı seğretsin ayakları sallansın bu bisikletler ii göründü gözüme o yüzden

Esin, dediğin sebeple işe yarıyor o bisikletler, ben memnunum, ama çok dikkatli olman lazım, öndeki bariyer bile Doruk'un tepetaklak olmasını engelleyemiyor çünkü.

mero salgam varsa rendele sarımsakla yogurtla ustune cevız koy.
karnıyarık yap.cacık yanında.bırde tereyaglı pılav.salatayıda eklemeyı unutma.ahanda bıttı gıttı.

Ebru hoşgeldin, geçmiş olsun adamcıklara...
Çok salgın var, biz de sümüklüyüz bir haftadır.
Emirhan'a maaşallah... Seviyor mu ev yemeklerini peki? Doruk bir gün beğendiği yemeği, bir sonraki seferde beğenmiyor, ben çok zorlanıyorum ev yemeği konusunda. Geçen hafta patates püresini çok sevmişti mesela, dün akşam yine yaptım, birebir aynısı, yemedi sıpa. Yerine köfte pişirdim, onu yedi, iki tane. Üstüne de muhallebi yedi bin türlü şaklabanlıkla olsa da, demek ki köfte ile karnı doymamış. Bu yemekleri doyumluk mu vermemiz lazım artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…