- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.181
tamam 9 aylık bebek herşeyi yiyo da, kahvaltı problem 2 gündür ne yapacağımı bilmiyorum.şimdiye kadar mamanın içine yumurta sarısı ,peynir,pekmez katıp yediriyodum 2 gündür yemiyo.eticicibebeli süt yaptım ilk defa içmedi.zaten biberon almıyo.devam sütünü içmiyo.sulukla denedim,kaşıkla denedim yok.aç kalacak diye ödüm kopuyo.
16 üye 12 ziyaretçi maşşalah :)
tamam 9 aylık bebek herşeyi yiyo da, kahvaltı problem 2 gündür ne yapacağımı bilmiyorum.şimdiye kadar mamanın içine yumurta sarısı ,peynir,pekmez katıp yediriyodum 2 gündür yemiyo.eticicibebeli süt yaptım ilk defa içmedi.zaten biberon almıyo.devam sütünü içmiyo.sulukla denedim,kaşıkla denedim yok.aç kalacak diye ödüm kopuyo.
16 üye 12 ziyaretçi maşşalah :)
uzaktan ahkam kesiyor diye düşünme lütfen ama gerçekten ev içindeki huzursuzluk çocuğu çok etkiliyor,dikkat edilmesi gerekiyor.kendi çocukluğumdan biliyorum.bazı kareler bazı konuşmalar asla silinmiyor.hırçınlaşıyor,içe dönüyor,kendini bile suçlayabiliyor..ama eray küçük şuan ve zamanla sizinde yardımınızla üstesinden gelecektir.hiperaktif bir çocuk olması hem sana hem ona zor.Allah yardımcın olsun canım.
şiştt ne öle soyunmak falan sewiye kayıyooooohmm ii rahat rahat giyinip soyunurum yanında
ay çok hastayım yarın kalkamicam galiba
topiciayağa düşürmemekiçin susuyorum! Sewiyesiz olmayalım:)))))))
yaw ne bu ya eski aşk dolu sıcaklık içtenlik canlılık dolugünlere dönün ulan burcu kaynanayı anlat motiweoluyorum okurken simenay aynen sende!
fatma o alamanlara söyle uçmiim onlara burdan!
hareket warmı die sormuşsuznu tabi war arkadaşlar 2 haftadır hissediorum pıtpıtları..
yarın kısmetse 3lü testi yaptrmaya gidicem bugün gidemedim annem gelmedi yine eserli!!!!
cengizinde yılbaşından önce passaportunu yenilemesi gerekiomuş o da işim war dio yarın bakalım nasıl olacak.. Tabiiki benim dr um ha öenmli bugün gitmemiçin burda bütün gün ama annecim gelmediği için gidemdim umarım hakkımı yarına dewredebilirim
fazla kalamıyorum dükkanda şoförün kızı war o telefonlara bakıyor ben ewdeyim.. Cerye yoğurt yedirip uyutmam lazım..bnde uzanıcam yine belim çok ağrıyor
benim eşimde bilgisayarcı polis ama bizim oğlumuz var,uyuduğu saatler dışında hep bilgisayarla uğraşıyo,ekmeği internetted satsalar onuda ordan alcakSanırım x kromozomları üzerinde zayıflatıcı ya da y üzerinde baskılayıcı bi yönü var,şaka değil yani ciddiyim gayet,tabi %100 herkeste olacak diye bi kural yok ama çoğunluğu kız oluyor onların.elektrikçilerde de aynı şey söylenir ama bilgisayarcıların daha çok tutar.
şiştt ne öle soyunmak falan sewiye kayıyooooocık cık cık
Demirin huysuzluğunu tahmin edebiliyorum artık, son ses bağırıyordur.
uzaktan ahkam kesiyor diye düşünme lütfen ama gerçekten ev içindeki huzursuzluk çocuğu çok etkiliyor,dikkat edilmesi gerekiyor.kendi çocukluğumdan biliyorum.bazı kareler bazı konuşmalar asla silinmiyor.hırçınlaşıyor,içe dönüyor,kendini bile suçlayabiliyor..ama eray küçük şuan ve zamanla sizinde yardımınızla üstesinden gelecektir.hiperaktif bir çocuk olması hem sana hem ona zor.Allah yardımcın olsun canım.
Kendini ifade etme biçimi odur Hande, merak etme kötü bişey değildir,konuşamadığı için bağırıyordur,bişey anlatmak istiyor tabi de biz anlamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?