2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aç kalmaz eğer acıkırsa mecburen yer canı istememiştir annesi, normal kendi yediğin kahvaltılıklardan koparıp vermeyi denedin mi? ekmek ver ağzına arkasından peynir ver falan.

ee sende kahvaltının içeriğini değiştir canım biraz.mesela mama ile yapmada ıhlamurla yap yada varsa kendi sütünle yada daha önce verdiysen,alerji riski yoksa ineksütü ile.içine yarım muz kat mesela,cicibebe ekle.
ayrıca daha önce yokken son günlerde öğünlerinde sıkıntı varsa bir sorunu olabilir.

Son düzenleme:
ben kahvaltısını ayrı yaptırıyorum artık...
bir kase kaşık mamasının içine ceviz katıyorum yumurta sarısı ve bir küçük paket labnesini yiyor 2 tane zeytin birde kayısıyı akşamdan ıslatıp yumuşak yerini yediriyoruz benden bişey yemiyor annem yediriyor tabi böyle kahvaltı yaptığı içinde akşama kadar hiç bişe yemiyo.

yok canım nedemek..haklısın ama işte eşim bazen kendini kontrol edemiyor ne yazıkki

topiciayağa düşürmemekiçin susuyorum! sewiyesiz olmayalım:)))))))
yaw ne bu ya eski aşk dolu sıcaklık içtenlik canlılık dolugünlere dönün ulan burcu kaynanayı anlat motiweoluyorum okurken simenay aynen sende!
fatma o alamanlara söyle uçmiim onlara burdan!

hareket warmı die sormuşsuznu tabi war arkadaşlar 2 haftadır hissediorum pıtpıtları..
yarın kısmetse 3lü testi yaptrmaya gidicem bugün gidemedim annem gelmedi yine eserli!!!!
cengizinde yılbaşından önce passaportunu yenilemesi gerekiomuş o da işim war dio yarın bakalım nasıl olacak.. tabiiki benim dr um ha öenmli bugün gitmemiçin burda bütün gün ama annecim gelmediği için gidemdim umarım hakkımı yarına dewredebilirim
fazla kalamıyorum dükkanda şoförün kızı war o telefonlara bakıyor ben ewdeyim.. cerye yoğurt yedirip uyutmam lazım..bnde uzanıcam yine belim çok ağrıyor

Birazdan çıkıp kuzuma gideceğim ,, eşimle aramız hala bozuk düzeltmek için girişimde bulunmadık selinin randevıusu için aradı soğuk soğuk cevap verip kapattım oda bi daha aramadı hiç böyle yapmazdı ... Neyse akşamda belli soğuk rüzgarlar esecek evde ,,, hayırlısı olsun bende selin uyuduğunda buraya girerim ,,

Son düzenleme:

istediğin açıdan uç böyle ulaş iel beraber Erkek eli değsin şunlara :)

Hasoş, yerim ben o pıtpıt yapan Ulaşı var ya, canım dikkat et kendine, bel ağrıların karnın büyümeye başladıkça daha da artar, birde Cery kucak isterse mahvolursun, inşallah doktora gidebilirsin yarın, gelişmeleri bize de yaz fırsat buldukça, Ulaşın bu sürecini hep birlikte takip edelim..

benim eşimde bilgisayarcı polis ama bizim oğlumuz var,uyuduğu saatler dışında hep bilgisayarla uğraşıyo,ekmeği internetted satsalar onuda ordan alcak

şiştt ne öle soyunmak falan sewiye kayıyooooo cık cık cık

ay ivet seviye yerlerde
mert bilgisayarın üstüne çıkıyo ben kaçıyım en iyisi

Fatma anladığım kadarıyla ilk adımı hep eşin atıyor, bu akşam da sen atıver nolcak

Furki gedi, ben kaçıyorum şimdilik öptüm hepinizi

Demirin huysuzluğunu tahmin edebiliyorum artık, son ses bağırıyordur.

ah ahhhh
hem ne son sess, cıglık cıglıgaa...
yaaa kızlar bu cocuk neden boyle bagırıyorrr

aynen bende aynı ortamda buyudum canım, annem babam hep kavga ederdı, kac kez evden kovdu kac gece bız evden cıkıp baska yerlere gıttık saysını bıle unuttum...
ve cook kotu etkılendım, o yuzden kararlıyımdemırı asla kavgalı ortamda buyutmucem...

Kendini ifade etme biçimi odur Hande, merak etme kötü bişey değildir,konuşamadığı için bağırıyordur,bişey anlatmak istiyor tabi de biz anlamıyoruz

kIZLAR BİŞİ SORCAM BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN..
şİMDİ BEN ÇALIŞMIYORUM İŞ ARIYORUM..
bU ÇALIŞMADIĞIM DÖNEMİ DEĞERLENDİRİP İNGİLİZCE KURSUNA GİTMEK İSTİYORUM
HANGİSİNE GİTSEM ACABA..
TAVSİYE ETMEK İSTEYEN???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…