- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.201
hiçbirini tavsiye etmiyorum çünkü 1,5 sene kursa gidip tek kelime edemeyen biri olarak kursa giderek ingilizcenin öğrenilmediğine inanıyorum.
Hasoş, yerim ben o pıtpıt yapan Ulaşı var ya, canım dikkat et kendine, bel ağrıların karnın büyümeye başladıkça daha da artar, birde Cery kucak isterse mahvolursun, inşallah doktora gidebilirsin yarın, gelişmeleri bize de yaz fırsat buldukça, Ulaşın bu sürecini hep birlikte takip edelim..
hiç doymayan biri olarak bekle bi 10 kilo daha alıp öyle uçayım etkili olsun anacım:89:istediğin açıdan uç böyle ulaş iel beraberErkek eli değsin şunlara :)
meral ne marka kangurun bende almayı planlıyorum malum bu bebik doğunca biri arabada biri kangurudua olsun dedim bizimki sırtımı çok ağrıtıyo ucuz model ya ondan sanırım..anladım cnm tenku:)) yok benim satacağım bişi de öylesine sordum meraktangerçi kangurumuzu hiç kullanmadım desem yeridir onu mu satsam acep. ya da hayrıma vereyim yaw
napıyım ozaman nası öğrenebilirim..
benim derdim grammer değil konuşma ve kelime dağarcığımı geliştirme..
evde bir sürü cd ler var ama Duru varken çalışamıyorum...Kaynanamgil kadıköye yakın orda bitane kurs bulup Duru'yu bırakırım oraya diye düşünüyodum
ben we daha bir çok kişi şu mutfak olayından hiç hoşlanmadık arkadaşlar bilginiz olsun ne o öyle yaw..Hoşgeldiiinnnn
Yazgı, mutfak kuzum, mutfak
Şu 10 dk da bir özel mesaj kuralını kaldır be Kazen abim..
hiç doymayan biri olarak bekle bi 10 kilo daha alıp öyle uçayım etkili olsun anacım:89:
meral ne marka kangurun bende almayı planlıyorum malum bu bebik doğunca biri arabada biri kangurudua olsun dedim bizimki sırtımı çok ağrıtıyo ucuz model ya ondan sanırım..
bana sat olmadı:82:
ben we daha bir çok kişi şu mutfak olayından hiç hoşlanmadık arkadaşlar bilginiz olsun ne o öyle yaw..
özaelden mesaj atyosanız bari yazmayın ortaya mutfak die kırmızıyla gösteryo yukarda 1 bildirim die...
lütfen yani mutfaklık bi durum olduğunu düşünmüyorum aramızda, we gerçekten sinir bozucu bi durum!
burcucum senin mesajını alıntı yaparak yazdım lafım sana değil bunu yapan herkese sadece tesadüfen sana denk geldi
Hanifee bayıldım kızına yaw, nerden öğrendi tuş kilidini açmayı o öylemaşallah çocukluktan başlıyolar diyoduk teknoloji ile tanışmaya ama sanırım yeni nesil bebeklikten başlıyor
Jalem sen nasılsın cnm, nasıl gidiyor hamilelik?
napıyosunuz kızlar,
ben demırı yıkadım, yemegı hazırladım kocayı beklıyorum...
bu arada demır az once ılk defa ba-ba dedı
sımdı evbın ıcınde ba-ba-baba dıye dıye dolasıyorr
teyzesi kendi keşfetti:)ama sanırım dokunmatik oluşu kullanmalarını kolaylaştırıyor nerde renkli bişey görse dokunuyor doğal olarak kullanabiliyor:))ama ben asıl bu işi işaret parmağıyla yapışına hastayım yalnız ne zamandır açıyordu ben denk geliyor sanıyordum..yeni farkettim bilerek yaptığını
bir de bugün son fotoğraflara bakarken kucağımdaydı hani Nihan Sena dedim gösterdi..aynı şekilde babasını beni ve halasını sordum gösterdi şok oldum
ayy canım benim çok sağol iyiyim geçmişe bakıyodum ama aklımda hiç bişey kalmadıhamilelik de iyi gidiyor çook şükür karnım çok çıktı benim yaa 2-3 hafta önce rahatça kapanan kabanım artık kapanmıyor önü açık giyiyorum mecburen
kızlar nasılsınız yine arayı açtım farkındayım
haftasonu istanbuldaydım ablam sözlendi nisan sonu olmazsa temmuzda düğün var yani ya benim doğumdan önce ya da 40'ım çıktıktan sonra
ablamın 2. evliliği ama resimlerden falan gören olduysa bilir 18'lik kız gibi maaşallah enişte bey'in ilk olduğu için düğün yapılacak
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum Arda mızırdanıyo bi bakayım ben ona
kızlar nasılsınız yine arayı açtım farkındayım
haftasonu istanbuldaydım ablam sözlendi nisan sonu olmazsa temmuzda düğün var yani ya benim doğumdan önce ya da 40'ım çıktıktan sonra
ablamın 2. evliliği ama resimlerden falan gören olduysa bilir 18'lik kız gibi maaşallah enişte bey'in ilk olduğu için düğün yapılacak
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum Arda mızırdanıyo bi bakayım ben ona
Evet bugünkü mesaim dolmuştur:)) Bugün biraz geç kaldığımdan fazla mesaiye kaldım dagece yatmadan yine bakarım var mı bi gelişme diye, herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?