2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kıslar yatmadan bakayım dedim biraz baktım geçmişe ama felaket başım ağrıyo bu ara çok sık oluyo bu nedense gözlerime vuruyo ağrısı yaşlanıyo gözlerim bilmiyorum niye oluyo
neyse herkes iyidir umarım
bugün annemdeydim yarın evdeyim evi toparlayıp çarşamba sabah yine anneme geçicem cuma akşamına kadar ordayım
bugün canancımın hediye işini halledeyim dedim bakındım bişeyler bulamadım istediğim gibi bakalım nasipse çarşamba halledicem inşallah valla çok ayıp oldu herkes hediyeleşti belki ben kaldım sadece

bu arada diyet falan hak getire yapamadım ama buna rağmen iki kilo vermişim hızla diyete kaldığım yerden devam

çok öpüyorum sizi canlarım dayanamıyorum yatıcam başım çatlıyor

günaydın canlar
uykusuz bir gecenin ardından merhaba iki gündür uyumuyo kerata,galiba annem gitti diye depresyonda bizimki,babanne gittiğindede depresyona girmişti
Hanımlar ben kaçıyorum, işlerimi toparlamam lazım, yarın sabaha burdayım, sabah tayfası gecikmeyin haa, öpüldünüz..
sabah tayfasımı oda ne huuuu in cin top oynuyo burda be bide geç kalmayın demiş,kendi nerdeyse

Günaydın güzeller,

İstanbul'da kar soğuğu var resmen, kulaklarım düştü gelene kadar. Geçmişe bakacak zamanım yok, herhalde uslu durmuşsunuzdur artık.

5-10 dk sonra çıkacağım, bankada işim var, gelmem 10'dan önce olmaz, bilgilerinize sunarım. Meral gelince bi geç kağıdı imzalasın bana :)

Zombiye dönmüş bir anneden günaydın
Cumadan beri Kerem de gece uykuları olmayan bebekler sınıfına girmeyi haketti gözü kapalı ağlayarak uyanıyor,sürekli dönüyor ve gündüzleri de aşırı su içiyor, acaba çocuğun bir rahatsızlığı mı var?hararet yapıyor sanki vücudu bu kadar da su içilmez ki poposunda da kzıarıklık var ama sadece kızarıklık o pişik mi ki? o mu yapıyor ki? bişey mi dokundu ki? offf kızlar helpppppp

Hava burda da çok soğuk kasvetli ve yağmurlu,zaten uykusuzum günlerdir valla bugün bana dokunan yandı zannımca
Sabahları kahvaltısına tahin koymaya başlamıştım o yapabilir mi?ağır mı gelmiştir acaba?

Gitmeden cevap vereyim, tahin susuzluk yapabilir, bana bile yapıyor. Ama bu kadar uykusuzluk ve huzursuzluk yapmaz kanımca. Yine de birkaç gün verme istersen, bi dene bakalım. Diş olmasın? Doruk'un üst dişleri çıkarırkenki halini anlatmışsın çünkü...

canım günaydın ,, aklıma gelen ilk tavsiye tahinin ağır bir besin olduğu ve ağır geldiği yönünsde bu kadar beslemeye gerek yok verme şimdi pekmez zaten veriyrosun yeter mesela ben kaç gündür sadece mama veriyorum tahıllı mamasına bişi karıştırmıyorum ki biraz miğdesi rahatalsın çünki dengesi çok şaşmıştı garibimin ,,, annem sabah karışık kahvaltı yapıyor sonra yien çorba e yemekleridne etinden sıuyundan veriyoruz daha 10 aylık bağırsak bunlar yklenmeye ne gerek var o kadar ?

fazla dolanma ortalıkta ,,, erken gel ,,,

demekki mart bebeklerinin bu haftaki huysuzluğu belli oldu uykusuzluk:26:
aylin mertte aynı kerem gibi gözü kapalı ağlıyo gece,ben gazı var sandım ama sırtını 1 saat ovdum yinede geçmedi sonra kulağına masaj yaptım biraz rahatladı galiba dişlerden ağlıyo bizimkisi görünürde dişte yok en az 20 güne çıkacak gibi duruyo dişler yandık valla

Tahini kestim ama huzursuzluğu var çünkü akşam yarım kase muhallebi yedi sabah acaba açlıktan mı ağladı diye süt yaptım içmedi ki 180 lik içerdi sabahları, 30 falan içip bıraktı, şimdi bakıcıyı aradım o da yapmış onda da içmemiş, ayrıca gündüz de pek uyumuyor artık,birden bünyesi zayıflayacak böyle yaparsa, eğer dişse köpek dişlerine sıra geldi o mu zorluyor acaba?
Yasemin hoşgeldin sen de cezanı yatıp çıkmışsın :)

20 güne çıkar diye tahminde nasıl bulundun anacım bee

günaydın kızlar ata gece 1 de yattığı için hala uyuyor bu seferde ben uyuyamıyorum aslında dışarısı çok karanlık ve yağmurlu tam uyku havası ama benim uykum yok saat 5 ten beri dolanıyorum şaka gibi

hepinize günaydın;
Buluşma fotograflarına videolarına bayıldım ...Hele DEMİR paşanın kollarını bağlaması varya bittimm...Hepsine MAŞALLAH tekrardan....
Selin kuzuma geçmiş olsun tekrardan iyi sonuçlarla gelir inşallah....
Keremito 'ya neden TAHİN veriyorsun canım?Doktor bişey dedi mi bu konuda ben daha hiç vermedim...

20 güne çıkar diye tahminde nasıl bulundun anacım bee
alt dişler çıkmadan önce ve üst dişler cıkmadan önce 20 gün böyle anamız ağladıda ordan tahmin ettim şaka biyana yan dişler belli oluyo çıkmak üzere diş eti kabarmış ama daha günü var
şebnem yat dinlen yaw, ben evde olsam ve mertte uyuyo olsa hemen sızardım

Şebnem bence de şaka gibi, senin yerinde olmak için neler vermezdim şu an

Burda verenler vardı bende Kerem e kilo aldırmaya çalışıyorum ondan verdim, doktorum 6 aydan sonra ne verirsen ver demişti,ama poposunda kızarıklık olunca ağır mı geldi acaba diye düşündüm.
Diş çıkma sırasına baktım nette, ben köpek dişlere geldi sıra diyordum ama azılara gelmiş, yandığımın resmidir :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…