- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.221
sabah tayfasımı oda neHanımlar ben kaçıyorum, işlerimi toparlamam lazım, yarın sabaha burdayım, sabah tayfası gecikmeyin haa, öpüldünüz..
Hava burda da çok soğuk kasvetli ve yağmurlu,zaten uykusuzum günlerdir valla bugün bana dokunan yandı zannımca
Sabahları kahvaltısına tahin koymaya başlamıştım o yapabilir mi?ağır mı gelmiştir acaba?
Gitmeden cevap vereyim, tahin susuzluk yapabilir, bana bile yapıyor. Ama bu kadar uykusuzluk ve huzursuzluk yapmaz kanımca. Yine de birkaç gün verme istersen, bi dene bakalım. Diş olmasın? Doruk'un üst dişleri çıkarırkenki halini anlatmışsın çünkü...
günaydın canlar
uykusuz bir gecenin ardından merhabaiki gündür uyumuyo kerata,galiba annem gitti diye depresyonda bizimki,babanne gittiğindede depresyona girmişti
sabah tayfasımı oda nehuuuu in cin top oynuyo burda be bide geç kalmayın demiş,kendi nerdeyse
olabilir canım,bizimki bana göre dişten uyumadı,inşallah diştendir, hasta olmasınlardaGünaydın...
İdil de gece huzursuzluk yaptı... Gözlerim şişti uykusuzluktan...
Diş mi çıkarıyor acaba?
hee yaw geç toplandıkbugün sabah tayfası geç toplandı dimi :9
demekki mart bebeklerinin bu haftaki huysuzluğu belli olduuykusuzluk:26:
aylin mertte aynı kerem gibi gözü kapalı ağlıyo gece,ben gazı var sandım ama sırtını 1 saat ovdum yinede geçmedisonra kulağına masaj yaptım biraz rahatladı galiba dişlerden ağlıyo bizimkisi görünürde dişte yok en az 20 güne çıkacak gibi duruyo dişler yandık valla
alt dişler çıkmadan önce ve üst dişler cıkmadan önce 20 gün böyle anamız ağladıda ordan tahmin ettim20 güne çıkar diye tahminde nasıl bulundun anacım bee
günaydın kızlar ata gece 1 de yattığı için hala uyuyor bu seferde ben uyuyamıyorum aslında dışarısı çok karanlık ve yağmurlu tam uyku havası ama benim uykum yok saat 5 ten beri dolanıyorum şaka gibi
hepinize günaydın;
Buluşma fotograflarına videolarına bayıldım ...Hele DEMİR paşanın kollarını bağlaması varya bittimm...Hepsine MAŞALLAH tekrardan....
Selin kuzuma geçmiş olsun tekrardan iyi sonuçlarla gelir inşallah....
Keremito 'ya neden TAHİN veriyorsun canım?Doktor bişey dedi mi bu konuda ben daha hiç vermedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?