2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hilal de de bazen oluyor poposunda kızarıklık kakası yada çişi asitli olursa maalesef yakıyor ....bende hemen yıkayıp kuruladıktan sonra pudra döküyorum ...Köpek dişlere daha çok var canım 1ay olucak nerdeyse Hilal'in damakları şişti elleri hep ağzında kaşınıyor ne bulursa ağzına götürüyor azı zor çıkarmış...Bide parmakları genelde kulağında doktora sorduğumda diş ağrısı kulaklara da vurur iltihaplık bir durum yok merak etme demişti....

Hilalin de 8 dişi vardı di mi? Diş hekimi enişteyi aradım, biraz erken çıkarıyor ama sıra azılara gelmiş dedi,jel sür ağrı kesici ver dedi, aynı dertten muzdarip olanlara duyurulur.

İşimi hallettim geldim, Fatma çok dolanmadım valla, hep önüme bakarak yürüdüm.
Şimdi bi kahve alayım kendime de muhabbetin tadı olsun :)

Hilalin de 8 dişi vardı di mi? Diş hekimi enişteyi aradım, biraz erken çıkarıyor ama sıra azılara gelmiş dedi,jel sür ağrı kesici ver dedi, aynı dertten muzdarip olanlara duyurulur.

bacım o jelleri piyasadan kaldırdılar biliyosun dimi?en iyi eskilerde işte yeşil soğanın beyaz kısmını ver eline kemirsin rahatlar...günaydın bu arada ben süt iznimi sabahları kullandığım için ancak geliyorum...

teşekkürler teyzesi

şebnem yat uyu veya gel burda çalış ben gidip uyuyayım ,,
günaydın anneler korkunç bir geceydi anlatıcam ama işe geç kaldım yazmam gereke raporlar var bitsin dönüyorum

bence mart bebeklerinin uykusuz gecesinden farklı bir durum :)

çabuk gel,merak ettim bizimkinden farklı ne oldu gece
kızlar bişey soracam,bebeklere mantar nezaman verilebiliyo,alerji yaparmı verirsem:26:

erken verme şimdi bi yavaşın yaaa yazık ,,, kosmerim yaşından sonra dene mantarı ,, balık ve et ver şimdi bol bol

Son düzenleme:
Arkadaşlar selammm...Yardım edin bana 8 mart doğumlu oğluşumun uyku düzeni hala oturmadı.ne yapayım bilemedim.....hala geceleri 02:00 -02:30 buluyor uyuması....önerilerinizi paylaşırmısınızzz lütfenn .....

6 dişimiz var 7-8 in ucları görünüyor ben zaten jel ağrı kesici şurup ateşlendiğinde de fitil verdim 3 gün azı dişlerini çıkarmak zor ve zamanla çıkıyor 1 ay oldu daha uçları bile pıtlamadı o yüzden hep bişeyleri kemirmek ve ısırmak istiyor

Günaydın sana da canım ama ateşlendiğinde o jelle ağrısını alyor uyku halindeyken de soğan da yemez zilli....

İşimi hallettim geldim, Fatma çok dolanmadım valla, hep önüme bakarak yürüdüm.
Şimdi bi kahve alayım kendime de muhabbetin tadı olsun :)

bizde soğan verdik eline işe yarıyor tabi ama selin uslu bir bebek öyle mızmız değil diğer bebeklerde durum ne olur bilemem ,,,

Son düzenleme:
işe mola verdim anlatayım bebişimi almaya gittim tüm gün uyumamış halbuki hasta ama çok geleni gideni oluyor eltimin benimkide hem gürültüden hem evde bu kadar hareket varken uyumuyor mızımız tabi eve vardık emzik verdim daha pışpışlamadan sızdı saat 6 gibiydi 8'e kadar uyudu ağlayarak uyandı sürekli ağladı ateşi çıktı ağladıkça ateşi yükseldi bide öksürüyo balgamlı onu da geçtim ağlarken ciğerleri hırlıyo hemen doktoru aradım ılık suyla kompres yap yıkama yarım fitil ver birde bize verdiği bi öksürük şurubu vardı öksürüğü geçmezse başla demişti ona başla az az ama sık sık yedir dedi çünkü sürekli kusuyordu bu arada ben kolumu kaldıramıyorum çok feci grip oldum eser saolsun halime acıyıp koşturdu ama alışkın deil beceremiyo yine iş bana kaldı taşıma pışpışlama ondaydı ama ilacı yemesi vs yine ben yaptım uyumadım haliyle aslonda bebek uyudu ama sürekli ateşini ölçmek için uyandım ben ve şu an heryerim acıyorrrr:2:

hoşgeldin ,, gündüz uykusu nasıl ? akşam 6 dan sonra uyutma oyala 3 saat içinde biraz oyna yemeğini yedir altını değiştir bakımlarını yap ve yatağa öyle yatır sonrasında gece uyanmalarını bizlerde çok yaşıyoruz ,,,

çok geçmiş olsun canım zor bir gece olmuş senin için....

canım biz daha 3 aylıkken saat 9-10 arası yatak odasına çekilip pijamaları giyip sakin oyunlar oynardık hala öyle yapıyoruz ve hergün aynı oyunu oynuyoruz pijamasını giyer giymez uyumaya hazırlandığımızı anlıyor hatta artık ben mamasını hazırlarken o emziğini bulup elinde tutuyor ama buna çok küçükken başladığımızdan hiç zorlanmadan oturdu düzeni bu aydan sonra sende biraz zor olabilir

Esincim, çok geçmiş olsun ikinize de, sahiden çok zor bir gece olmuş. Kıyamam kuzuya, niye o kadar hasta oldu ki yavrum yaaa, üzüldüm. İzin falan alsan da dinlensen keşke, senin toparlanman lazım ki Cemy'ye bakabilesin... Acil şifalar ikinize de...

teşekkürler hoşbulduk :)) ben çalışıyorum gündüz babaanne bakıyor .Bazen uyuyormuş bazende az uyuyormuş....Ama Emirin bir huyu oldu akşam 6 gibi biz gelene kadar uykuya yatıyor 1 saat kadar uyuyor sonra uyanıyor...sonrada gece yarılarına kadar otur enerji dolu oluyorgece uyanması sorun değil... bir uyku düzeni olsa (

saolun canlarım neden bu kadar hastalandığını bende anlamadım çok da dikkat ediyorum bu arada havalar da çok güzel gidiyo 18 derecenin altına düşmedi daha duysanız nasıl öksürüyo sanki karda yatmış
izin de alamıyorum işler çok yoğun yıl sonu bankalar bilanço tutarlarını arttırmak için faizleri düşürdüler kredi satmaya çalışıyolar haliyle bizim işler tavan yaptı

inana bana bende çok denedim.banyosunu yaptırdım yağını sürdüm belki rahatlar diye ama olmadı bir türlü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…