- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.241
günaydın anneler korkunç bir geceydi anlatıcam ama işe geç kaldım yazmam gereke raporlar var bitsin dönüyorum
Şebnem bence de şaka gibi, senin yerinde olmak için neler vermezdim şu an
Burda verenler vardı bende Kerem e kilo aldırmaya çalışıyorum ondan verdim, doktorum 6 aydan sonra ne verirsen ver demişti,ama poposunda kızarıklık olunca ağır mı geldi acaba diye düşündüm.
Diş çıkma sırasına baktım nette, ben köpek dişlere geldi sıra diyordum ama azılara gelmiş, yandığımın resmidir :84:
çabuk gel,merak ettim bizimkinden farklı ne oldu gece
kızlar bişey soracam,bebeklere mantar nezaman verilebiliyo,alerji yaparmı verirsem:26:
Hilal de de bazen oluyor poposunda kızarıklık kakası yada çişi asitli olursa maalesef yakıyor ....bende hemen yıkayıp kuruladıktan sonra pudra döküyorum ...Köpek dişlere daha çok var canım 1ay olucak nerdeyse Hilal'in damakları şişti elleri hep ağzında kaşınıyor ne bulursa ağzına götürüyor azı zor çıkarmış...Bide parmakları genelde kulağında doktora sorduğumda diş ağrısı kulaklara da vurur iltihaplık bir durum yok merak etme demişti....
Hilalin de 8 dişi vardı di mi? Diş hekimi enişteyi aradım, biraz erken çıkarıyor ama sıra azılara gelmiş dedi,jel sür ağrı kesici ver dedi, aynı dertten muzdarip olanlara duyurulur.
hepinize günaydın;
Buluşma fotograflarına videolarına bayıldım ...Hele DEMİR paşanın kollarını bağlaması varya bittimm...Hepsine MAŞALLAH tekrardan....
Selin kuzuma geçmiş olsun tekrardan iyi sonuçlarla gelir inşallah....
Keremito 'ya neden TAHİN veriyorsun canım?Doktor bişey dedi mi bu konuda ben daha hiç vermedim...
günaydın kızlar ata gece 1 de yattığı için hala uyuyor bu seferde ben uyuyamıyorum aslında dışarısı çok karanlık ve yağmurlu tam uyku havası ama benim uykum yok saat 5 ten beri dolanıyorum şaka gibi
günaydın anneler korkunç bir geceydi anlatıcam ama işe geç kaldım yazmam gereke raporlar var bitsin dönüyorum
çabuk gel,merak ettim bizimkinden farklı ne oldu gece
kızlar bişey soracam,bebeklere mantar nezaman verilebiliyo,alerji yaparmı verirsem:26:
Hilalin de 8 dişi vardı di mi? Diş hekimi enişteyi aradım, biraz erken çıkarıyor ama sıra azılara gelmiş dedi,jel sür ağrı kesici ver dedi, aynı dertten muzdarip olanlara duyurulur.
bacım o jelleri piyasadan kaldırdılar biliyosun dimi?en iyi eskilerde işte yeşil soğanın beyaz kısmını ver eline kemirsin rahatlar...günaydın bu arada ben süt iznimi sabahları kullandığım için ancak geliyorum...
İşimi hallettim geldim, Fatma çok dolanmadım valla, hep önüme bakarak yürüdüm.
Şimdi bi kahve alayım kendime de muhabbetin tadı olsun :)
bacım o jelleri piyasadan kaldırdılar biliyosun dimi?en iyi eskilerde işte yeşil soğanın beyaz kısmını ver eline kemirsin rahatlar...günaydın bu arada ben süt iznimi sabahları kullandığım için ancak geliyorum...
Arkadaşlar selammm...Yardım edin bana 8 mart doğumlu oğluşumun uyku düzeni hala oturmadı.ne yapayım bilemedim.....hala geceleri 02:00 -02:30 buluyor uyuması....önerilerinizi paylaşırmısınızzz lütfenn .....
işe mola verdim anlatayım bebişimi almaya gittim tüm gün uyumamış halbuki hasta ama çok geleni gideni oluyor eltimin benimkide hem gürültüden hem evde bu kadar hareket varken uyumuyor mızımız tabi eve vardık emzik verdim daha pışpışlamadan sızdı saat 6 gibiydi 8'e kadar uyudu ağlayarak uyandı sürekli ağladı ateşi çıktı ağladıkça ateşi yükseldi bide öksürüyo balgamlı onu da geçtim ağlarken ciğerleri hırlıyo hemen doktoru aradım ılık suyla kompres yap yıkama yarım fitil ver birde bize verdiği bi öksürük şurubu vardı öksürüğü geçmezse başla demişti ona başla az az ama sık sık yedir dedi çünkü sürekli kusuyordu bu arada ben kolumu kaldıramıyorum çok feci grip oldum eser saolsun halime acıyıp koşturdu ama alışkın deil beceremiyo yine iş bana kaldı taşıma pışpışlama ondaydı ama ilacı yemesi vs yine ben yaptım uyumadım haliyle aslonda bebek uyudu ama sürekli ateşini ölçmek için uyandım ben ve şu an heryerim acıyorrrr:2:
Arkadaşlar selammm...Yardım edin bana 8 mart doğumlu oğluşumun uyku düzeni hala oturmadı.ne yapayım bilemedim.....hala geceleri 02:00 -02:30 buluyor uyuması....önerilerinizi paylaşırmısınızzz lütfenn .....
işe mola verdim anlatayım bebişimi almaya gittim tüm gün uyumamış halbuki hasta ama çok geleni gideni oluyor eltimin benimkide hem gürültüden hem evde bu kadar hareket varken uyumuyor mızımız tabi eve vardık emzik verdim daha pışpışlamadan sızdı saat 6 gibiydi 8'e kadar uyudu ağlayarak uyandı sürekli ağladı ateşi çıktı ağladıkça ateşi yükseldi bide öksürüyo balgamlı onu da geçtim ağlarken ciğerleri hırlıyo hemen doktoru aradım ılık suyla kompres yap yıkama yarım fitil ver birde bize verdiği bi öksürük şurubu vardı öksürüğü geçmezse başla demişti ona başla az az ama sık sık yedir dedi çünkü sürekli kusuyordu bu arada ben kolumu kaldıramıyorum çok feci grip oldum eser saolsun halime acıyıp koşturdu ama alışkın deil beceremiyo yine iş bana kaldı taşıma pışpışlama ondaydı ama ilacı yemesi vs yine ben yaptım uyumadım haliyle aslonda bebek uyudu ama sürekli ateşini ölçmek için uyandım ben ve şu an heryerim acıyorrrr:2:
hoşgeldin ,, gündüz uykusu nasıl ? akşam 6 dan sonra uyutma oyala 3 saat içinde biraz oyna yemeğini yedir altını değiştir bakımlarını yap ve yatağa öyle yatır sonrasında gece uyanmalarını bizlerde çok yaşıyoruz ,,,
canım biz daha 3 aylıkken saat 9-10 arası yatak odasına çekilip pijamaları giyip sakin oyunlar oynardık hala öyle yapıyoruz ve hergün aynı oyunu oynuyoruz pijamasını giyer giymez uyumaya hazırlandığımızı anlıyor hatta artık ben mamasını hazırlarken o emziğini bulup elinde tutuyor ama buna çok küçükken başladığımızdan hiç zorlanmadan oturdu düzeni bu aydan sonra sende biraz zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?