- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.261
bacım o jelleri piyasadan kaldırdılar biliyosun dimi?en iyi eskilerde işte yeşil soğanın beyaz kısmını ver eline kemirsin rahatlar...günaydın bu arada ben süt iznimi sabahları kullandığım için ancak geliyorum...
işe mola verdim anlatayım bebişimi almaya gittim tüm gün uyumamış halbuki hasta ama çok geleni gideni oluyor eltimin benimkide hem gürültüden hem evde bu kadar hareket varken uyumuyor mızımız tabi eve vardık emzik verdim daha pışpışlamadan sızdı saat 6 gibiydi 8'e kadar uyudu ağlayarak uyandı sürekli ağladı ateşi çıktı ağladıkça ateşi yükseldi bide öksürüyo balgamlı onu da geçtim ağlarken ciğerleri hırlıyo hemen doktoru aradım ılık suyla kompres yap yıkama yarım fitil ver birde bize verdiği bi öksürük şurubu vardı öksürüğü geçmezse başla demişti ona başla az az ama sık sık yedir dedi çünkü sürekli kusuyordu bu arada ben kolumu kaldıramıyorum çok feci grip oldum eser saolsun halime acıyıp koşturdu ama alışkın deil beceremiyo yine iş bana kaldı taşıma pışpışlama ondaydı ama ilacı yemesi vs yine ben yaptım uyumadım haliyle aslonda bebek uyudu ama sürekli ateşini ölçmek için uyandım ben ve şu an heryerim acıyorrrr:2:
saolun canlarım neden bu kadar hastalandığını bende anlamadım çok da dikkat ediyorum bu arada havalar da çok güzel gidiyo 18 derecenin altına düşmedi daha duysanız nasıl öksürüyo sanki karda yatmış
izin de alamıyorum işler çok yoğun yıl sonu bankalar bilanço tutarlarını arttırmak için faizleri düşürdüler kredi satmaya çalışıyolar haliyle bizim işler tavan yaptı
Öyle bişey olsa enişte bey verme derdi, hem tüm doktorlar jel sürün diyor hiçbirinin mi haberi yok? Soğanı bir kere ağzına alır ikincisinde tükürür elinden atar ki.
işe mola verdim anlatayım bebişimi almaya gittim tüm gün uyumamış halbuki hasta ama çok geleni gideni oluyor eltimin benimkide hem gürültüden hem evde bu kadar hareket varken uyumuyor mızımız tabi eve vardık emzik verdim daha pışpışlamadan sızdı saat 6 gibiydi 8'e kadar uyudu ağlayarak uyandı sürekli ağladı ateşi çıktı ağladıkça ateşi yükseldi bide öksürüyo balgamlı onu da geçtim ağlarken ciğerleri hırlıyo hemen doktoru aradım ılık suyla kompres yap yıkama yarım fitil ver birde bize verdiği bi öksürük şurubu vardı öksürüğü geçmezse başla demişti ona başla az az ama sık sık yedir dedi çünkü sürekli kusuyordu bu arada ben kolumu kaldıramıyorum çok feci grip oldum eser saolsun halime acıyıp koşturdu ama alışkın deil beceremiyo yine iş bana kaldı taşıma pışpışlama ondaydı ama ilacı yemesi vs yine ben yaptım uyumadım haliyle aslonda bebek uyudu ama sürekli ateşini ölçmek için uyandım ben ve şu an heryerim acıyorrrr:2:
Öyle bişey olsa enişte bey verme derdi, hem tüm doktorlar jel sürün diyor hiçbirinin mi haberi yok? Soğanı bir kere ağzına alır ikincisinde tükürür elinden atar ki.
8 dişimiz var bizimde
atanında eli hep kulağında ve sürekli damaklarını kaşıyo üstler kabarmış ama daha gelen yok
Doruk sıpası aynen öyle yapıyor, ikinci defa uzatınca suratıma bakıp ıııyyyykk yapıyor yüzünü buruşturarak, almıyor bile eline... Çokbilmiş
Buccuk, hoşgeldin. Humana'nın iyi geceler çayını denedin mi hiç? Ben 3-4 gecedir veriyorum, uykuya dalışını kolaylaştırıyor. Ama gece uyanmalarına engel olmuyor. Bir de bir rutin oluşturmak çok önemli diğer arkadaşların dediği gibi, sakin bir müzik dinletmek, kitap okumak, aynı oyunu oynamak gibi... Ama artık büyüyüp fena halde akıllandıkları için biraz zaman alabilir tabi...
hoşbulduk canım teşekkürler....Onu denemedim birde onu deneyim olmazsa :)) artık bir düzene girmeli ki 2. bebek gelecek yakında:)) hamileyim ben...
bilemeyiz tabi ama hani şu bir yaşından önce yedirlmeyecekler listesi varya nette baktım mantar yazmıyo ama kararsız kaldım:44:Ben vermedim daha, denemeden alerji yapıp yapmayacağını bilemezsin ki
günaydın canım,ben genelde calpol veriyom çok ağrısı olduğunu hissedincebacım o jelleri piyasadan kaldırdılar biliyosun dimi?en iyi eskilerde işte yeşil soğanın beyaz kısmını ver eline kemirsin rahatlar...günaydın bu arada ben süt iznimi sabahları kullandığım için ancak geliyorum...
canım hoşgeldin aramızaArkadaşlar selammm...Yardım edin bana 8 mart doğumlu oğluşumun uyku düzeni hala oturmadı.ne yapayım bilemedim.....hala geceleri 02:00 -02:30 buluyor uyuması....önerilerinizi paylaşırmısınızzz lütfenn .....
canım çok geçmiş olsun eltin pek dikkat etmiyor galiba ceme, yerde çok oturuyo bebekler acaba yerdenmi soğuk kapıyo,yere yorgan falan serse keşke:26:,ev sobalıysa sıcak odadan soğuk odaya geçerkende teri üstünde soğuyo olabilir canım:44:işe mola verdim anlatayım bebişimi almaya gittim tüm gün uyumamış halbuki hasta ama çok geleni gideni oluyor eltimin benimkide hem gürültüden hem evde bu kadar hareket varken uyumuyor mızımız tabi eve vardık emzik verdim daha pışpışlamadan sızdı saat 6 gibiydi 8'e kadar uyudu ağlayarak uyandı sürekli ağladı ateşi çıktı ağladıkça ateşi yükseldi bide öksürüyo balgamlı onu da geçtim ağlarken ciğerleri hırlıyo hemen doktoru aradım ılık suyla kompres yap yıkama yarım fitil ver birde bize verdiği bi öksürük şurubu vardı öksürüğü geçmezse başla demişti ona başla az az ama sık sık yedir dedi çünkü sürekli kusuyordu bu arada ben kolumu kaldıramıyorum çok feci grip oldum eser saolsun halime acıyıp koşturdu ama alışkın deil beceremiyo yine iş bana kaldı taşıma pışpışlama ondaydı ama ilacı yemesi vs yine ben yaptım uyumadım haliyle aslonda bebek uyudu ama sürekli ateşini ölçmek için uyandım ben ve şu an heryerim acıyorrrr:2:
Doruk sıpası aynen öyle yapıyor, ikinci defa uzatınca suratıma bakıp ıııyyyykk yapıyor yüzünü buruşturarak, almıyor bile eline... Çokbilmiş
Buccuk, hoşgeldin. Humana'nın iyi geceler çayını denedin mi hiç? Ben 3-4 gecedir veriyorum, uykuya dalışını kolaylaştırıyor. Ama gece uyanmalarına engel olmuyor. Bir de bir rutin oluşturmak çok önemli diğer arkadaşların dediği gibi, sakin bir müzik dinletmek, kitap okumak, aynı oyunu oynamak gibi... Ama artık büyüyüp fena halde akıllandıkları için biraz zaman alabilir tabi...
,işe mola verdim anlatayım bebişimi almaya gittim tüm gün uyumamış halbuki hasta ama çok geleni gideni oluyor eltimin benimkide hem gürültüden hem evde bu kadar hareket varken uyumuyor mızımız tabi eve vardık emzik verdim daha pışpışlamadan sızdı saat 6 gibiydi 8'e kadar uyudu ağlayarak uyandı sürekli ağladı ateşi çıktı ağladıkça ateşi yükseldi bide öksürüyo balgamlı onu da geçtim ağlarken ciğerleri hırlıyo hemen doktoru aradım ılık suyla kompres yap yıkama yarım fitil ver birde bize verdiği bi öksürük şurubu vardı öksürüğü geçmezse başla demişti ona başla az az ama sık sık yedir dedi çünkü sürekli kusuyordu bu arada ben kolumu kaldıramıyorum çok feci grip oldum eser saolsun halime acıyıp koşturdu ama alışkın deil beceremiyo yine iş bana kaldı taşıma pışpışlama ondaydı ama ilacı yemesi vs yine ben yaptım uyumadım haliyle aslonda bebek uyudu ama sürekli ateşini ölçmek için uyandım ben ve şu an heryerim acıyorrrr:2:
saolun canlarım neden bu kadar hastalandığını bende anlamadım çok da dikkat ediyorum bu arada havalar da çok güzel gidiyo 18 derecenin altına düşmedi daha duysanız nasıl öksürüyo sanki karda yatmış
izin de alamıyorum işler çok yoğun yıl sonu bankalar bilanço tutarlarını arttırmak için faizleri düşürdüler kredi satmaya çalışıyolar haliyle bizim işler tavan yaptı
hoşbulduk canım teşekkürler....Onu denemedim birde onu deneyim olmazsa :)) artık bir düzene girmeli ki 2. bebek gelecek yakında:)) hamileyim ben...
vah vah zavallı aliAy şimdi düşüp bayılıcamsende mi???? isteyerek mi kaza mı? kaza dersen sanırım ben yatakları ayırıcam
Ay şimdi düşüp bayılıcamsende mi???? isteyerek mi kaza mı? kaza dersen sanırım ben yatakları ayırıcam
canım sanki emirhanı anlatmışsın oda öyle ve üstteki dişlerin, diziyor..gün boyu sürekli su içiyor...gecede uykusuz çok..bence üstler geliyor...bu arada bizim daha altta hiç dişimiz yookZombiye dönmüş bir anneden günaydın
Cumadan beri Kerem de gece uykuları olmayan bebekler sınıfına girmeyi hakettigözü kapalı ağlayarak uyanıyor,sürekli dönüyor ve gündüzleri de aşırı su içiyor, acaba çocuğun bir rahatsızlığı mı var?hararet yapıyor sanki vücudu bu kadar da su içilmez ki poposunda da kzıarıklık var ama sadece kızarıklık o pişik mi ki? o mu yapıyor ki? bişey mi dokundu ki? offf kızlar helpppppp
Şebnem bence de şaka gibi, senin yerinde olmak için neler vermezdim şu an
Burda verenler vardı bende Kerem e kilo aldırmaya çalışıyorum ondan verdim, doktorum 6 aydan sonra ne verirsen ver demişti,ama poposunda kızarıklık olunca ağır mı geldi acaba diye düşündüm.
Diş çıkma sırasına baktım nette, ben köpek dişlere geldi sıra diyordum ama azılara gelmiş, yandığımın resmidir :84:
bende tam o konuyu dicektim günaydın kızlar bu arada dün çaya misafirleri mwardı ilk defa kızımdan sonra oturma aldım pastalar hazır olmasına rağmen canım cıktı ewi ayarla tabakları ayarla derken iyi geçti şükür. Kızım gene uyumadı ama akşam saat 8de yemeğini yedirdim biraz gecikti acıkmamıştı tam 9 dada emerek uyudu yattı 10 a dogur bi uyandı salladım geri uyudu karnı tok olduğundan heralde maşş diyim 5 bucukta uyandı te. Ama ben istemiom öle gööslerim şişti ne biçim iki gündür öle yapıo iyi bişey ama sütüm yawaşlicak die korkuorm ya :s
vah vah zavallı ali
bende tam o konuyu dicektim günaydın kızlar bu arada dün çaya misafirleri mwardı ilk defa kızımdan sonra oturma aldım pastalar hazır olmasına rağmen canım cıktı ewi ayarla tabakları ayarla derken iyi geçti şükür. kızım gene uyumadı ama akşam saat 8de yemeğini yedirdim biraz gecikti acıkmamıştı tam 9 dada emerek uyudu yattı 10 a dogur bi uyandı salladım geri uyudu karnı tok olduğundan heralde maşş diyim 5 bucukta uyandı te. ama ben istemiom öle gööslerim şişti ne biçim iki gündür öle yapıo iyi bişey ama sütüm yawaşlicak die korkuorm ya :S
,
yan iyılsonu kredi kullanmak daha avantajlı diyrosun öyle mi ?
QUOTE]
Sütten ağzın yandı hala yoğurdu üfleyerek yemiyorsun ve kredi soruyorsun aferin sana
Ayrıca sana dün gece faceten yazdım nerdeydin de cevap vermedin
bilemeyiz tabi ama hani şu bir yaşından önce yedirlmeyecekler listesi varya nette baktım mantar yazmıyo ama kararsız kaldım:44:
günaydın canım,ben genelde calpol veriyom çok ağrısı olduğunu hissedince
canım hoşgeldin aramıza
öncelikle akşamüstü uykusunu ortadan kaldırmanı tavsiye ederim,saat 8:30 gibi tahıllı mamasını veriyorum, saat 9 da biz yatak odasına gidiyoruz pijamamızı giyiyoruz,yatakodası ninimiz var onu söylüyoruz yatağın üstünde keyif yapıyoruz 15 dak. kadar,ben sırtını okşuyorum onun, debelene debelene uyuyup kalıyo tosunumsonra karyolasına koyup kocişin yanına gidiyorum gece uyanmalarına çare bulamadık bizde daha,ama hep aynı saatte aynı şeyleri yaparsan 1 hafta içinde etkisi olur ve alışkanlık haline gelir diye düşünüyorum canım.
canım çok geçmiş olsun eltin pek dikkat etmiyor galiba ceme, yerde çok oturuyo bebekler acaba yerdenmi soğuk kapıyo,yere yorgan falan serse keşke:26:,ev sobalıysa sıcak odadan soğuk odaya geçerkende teri üstünde soğuyo olabilir canım:44:
bu bıdıklar bizi suya götürüp susuz getirir yakında
,
canım çok geçmiş olsun ,, ben şöyle düşünüyorum kusura bakma ama görümcen bu bebeğe yeterli gelmiyor sanki ? durumun müsaitse bir bakıcı ile anlaş eve gelip baksın ? canım yaa kıyamam ona ,, durum müsait değilsede bi dilini bulup güzelce anlaş görümcenle ,,,
yan iyılsonu kredi kullanmak daha avantajlı diyrosun öyle mi ?
o sıpayı ısırırım ben,,
ooooyyy maşşalahh kaç haftalık ,,, ve enden bu kadar acele ettiniz ? yok yok artık iyice eminim ki mart bebekleri hep ayağını sürüyüp gelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?