2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle bişey olsa enişte bey verme derdi, hem tüm doktorlar jel sürün diyor hiçbirinin mi haberi yok? Soğanı bir kere ağzına alır ikincisinde tükürür elinden atar ki.

çok geçmiş olsun canım benim kıyamam ....Allah acil şifalar versin inşallah.....

Esin çok geçmiş olsun ikinize de, ayva yaprağını denedin mi akşam? bence cemy şu çok yağmur yağdı salonda uyuduk falan dediğin geceden böyle hasta, ya da eltinin yıkadığı günden, eltini uyar istersen,sanki bişeyleri eksik yapıyor bu kadın.

Öyle bişey olsa enişte bey verme derdi, hem tüm doktorlar jel sürün diyor hiçbirinin mi haberi yok? Soğanı bir kere ağzına alır ikincisinde tükürür elinden atar ki.

Doruk sıpası aynen öyle yapıyor, ikinci defa uzatınca suratıma bakıp ıııyyyykk yapıyor yüzünü buruşturarak, almıyor bile eline... Çokbilmiş

Buccuk, hoşgeldin. Humana'nın iyi geceler çayını denedin mi hiç? Ben 3-4 gecedir veriyorum, uykuya dalışını kolaylaştırıyor. Ama gece uyanmalarına engel olmuyor. Bir de bir rutin oluşturmak çok önemli diğer arkadaşların dediği gibi, sakin bir müzik dinletmek, kitap okumak, aynı oyunu oynamak gibi... Ama artık büyüyüp fena halde akıllandıkları için biraz zaman alabilir tabi...

geçmiş olsun canım gerçekten zor bir gece geçirmişsin umarım en kısa zamanda sende delikanlıda iyileşirsiniz

tatlım sağlık bakanlığı toplattı hatta geçen gün haberlerdede söylediler.
ben çok çok zor durumda kalmadığım sürece vermiyorum masum sandığımız calpol ve peditusta bile neler neler var ama çok hastalanınca mecbur kullanıyorum.

hoşbulduk canım teşekkürler....Onu denemedim birde onu deneyim olmazsa :)) artık bir düzene girmeli ki 2. bebek gelecek yakında:)) hamileyim ben...

Ben vermedim daha, denemeden alerji yapıp yapmayacağını bilemezsin ki
bilemeyiz tabi ama hani şu bir yaşından önce yedirlmeyecekler listesi varya nette baktım mantar yazmıyo ama kararsız kaldım:44:

günaydın canım,ben genelde calpol veriyom çok ağrısı olduğunu hissedince

canım hoşgeldin aramıza
öncelikle akşamüstü uykusunu ortadan kaldırmanı tavsiye ederim,saat 8:30 gibi tahıllı mamasını veriyorum, saat 9 da biz yatak odasına gidiyoruz pijamamızı giyiyoruz,yatakodası ninimiz var onu söylüyoruz yatağın üstünde keyif yapıyoruz 15 dak. kadar,ben sırtını okşuyorum onun, debelene debelene uyuyup kalıyo tosunum sonra karyolasına koyup kocişin yanına gidiyorum gece uyanmalarına çare bulamadık bizde daha,ama hep aynı saatte aynı şeyleri yaparsan 1 hafta içinde etkisi olur ve alışkanlık haline gelir diye düşünüyorum canım.

canım çok geçmiş olsun eltin pek dikkat etmiyor galiba ceme, yerde çok oturuyo bebekler acaba yerdenmi soğuk kapıyo,yere yorgan falan serse keşke:26:,ev sobalıysa sıcak odadan soğuk odaya geçerkende teri üstünde soğuyo olabilir canım:44:

bu bıdıklar bizi suya götürüp susuz getirir yakında

,

canım çok geçmiş olsun ,, ben şöyle düşünüyorum kusura bakma ama görümcen bu bebeğe yeterli gelmiyor sanki ? durumun müsaitse bir bakıcı ile anlaş eve gelip baksın ? canım yaa kıyamam ona ,, durum müsait değilsede bi dilini bulup güzelce anlaş görümcenle ,,,

yan iyılsonu kredi kullanmak daha avantajlı diyrosun öyle mi ?

o sıpayı ısırırım ben,,

hoşbulduk canım teşekkürler....Onu denemedim birde onu deneyim olmazsa :)) artık bir düzene girmeli ki 2. bebek gelecek yakında:)) hamileyim ben...

ooooyyy maşşalahh kaç haftalık ,,, ve enden bu kadar acele ettiniz ? yok yok artık iyice eminim ki mart bebekleri hep ayağını sürüyüp gelmiş :)

bende tam o konuyu dicektim günaydın kızlar bu arada dün çaya misafirleri mwardı ilk defa kızımdan sonra oturma aldım pastalar hazır olmasına rağmen canım cıktı ewi ayarla tabakları ayarla derken iyi geçti şükür. kızım gene uyumadı ama akşam saat 8de yemeğini yedirdim biraz gecikti acıkmamıştı tam 9 dada emerek uyudu yattı 10 a dogur bi uyandı salladım geri uyudu karnı tok olduğundan heralde maşş diyim 5 bucukta uyandı te. ama ben istemiom öle gööslerim şişti ne biçim iki gündür öle yapıo iyi bişey ama sütüm yawaşlicak die korkuorm ya :S

Ay şimdi düşüp bayılıcam sende mi???? isteyerek mi kaza mı? kaza dersen sanırım ben yatakları ayırıcam

aslında Emirime bir kardeş olsun istiyorduk ama bir kaç yıl sonra diye düşünüyorduk....Allah bu güne kısmet etmiş....Önce çok şaşırdık ama şimdi alıştık eşimde bende ....Gebeliği sonlandıramazdım hiç düşünmek bile istemedim bunu....Bir an önce yanımızda olmak istemiş demekki bebişimiz....hayırlısı ile oda sağlıkla dünyaya gelir inşallah....

canım sanki emirhanı anlatmışsın oda öyle ve üstteki dişlerin, diziyor..gün boyu sürekli su içiyor...gecede uykusuz çok..bence üstler geliyor...bu arada bizim daha altta hiç dişimiz yook

ya benim oğluş o sıraya göre çıkarmıyor...rayda öyleydi..emirhan mesela ilk üstteki tavşan dişlerinden sağdakini çıkardı..şimdide azı dişi onun arkasındaki ve diğer tavşan dişi şişmiş..altta hiç diş yok kabartıda yok şimdilik...

ay cnım geçmiş olsun..zor bir gece geçirmiş...acaba rüzgarda falanmı kalıyor...yada alerjisimi vrki...

canım uyku konusunda sana fikir veremeyeceğim benim oğlumda öyle..uyumak bilmiyor...ne yaptıysamda düzeltemedim...2.bebeğinde hayırlı olsun...

fazla sütü bana gönder bizimki gece biberonu ağzına sokmuyor ve sürekli memem ağzında uyuyor sabah kadar öyleyiz ,, e tabi bende takat kalmıyor bi orta yol bulamaz mı bu cadıalrrr :84:

vah vah zavallı ali

ZAVALLI AYLİN OLACAĞINA ZAVALLI ALİ OLSUN TABİ

Merve bu Melike 5 yaşına gelecek herkes 2. bebeleri sütten kesecek ve zannımca sen hala buraya sütüm gidecek diye korkuyorum Melike dün gece emmedi yazacaksın

hoşbulduk cnm çok sağol....Deneyeceğim bunların hepsini daha öncede aynı saatlerde rutin şeyleri yaptım ama olmadı tekrar sizin önerileriniz doğrultusunda deneyeceğim inşallah sonuç güzel olur.. teşekkür ederimmm....:81:

sağol cnm 7 haftalık şu anda.....acele etmek istemedik ama bir an önce aramıza katılmak istedi galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…