2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bi yol bulursun canım,mert iki gece aynı saatte yatınca hemen o saate alışıyo yani iki gece üstüste misafirliğe gidemiyoruz maalesef
adın ne bebeğinin adı ne çalışıyomusun,kendini tanıtsana bize benim adım gülşan, mert adında bir oğlum var,çalışıyorum

amin cnm çok teşekkür ederim....evet bende öyleyim maalesef deneyeceğim halaa bakalım inşallah olacak bir gün.....

Buccuk ikinci bebek hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim. Bu arada ismini paylaşırsan seviniriz topikcek :)

Aylin, biz ayırdık yatakları, çünkü beyim çok fena horluyor, ben mevcut durumdan çok memnunum. Şu an kvalide kpeder ve görümce üçlüsü de bizde olduğundan ev tam bir yatakhane, her odada bir yatak var.

Daha yazacaktım, yine unuttum. Zaten dün akşam işten çıkarken yanıma almam gereken evrakı unuttum, sabah cep telefonumu evde unuttum, şirkete geldim pcnin şifresini unuttum, bloke oldu, açtılar, sonra yine unuttum, bankaya gittim, arabayı nereye park ettiğimizi unuttum... Allah sonumu hayır etsin..

adım canan canım bebişimin adı emir ve çalıyorummm.....elimden gelene yapmaya çalışıyorum uyku konusunda ama belkide böyle mi devam edecek..... :

sağolasın cnm benim....hayırlısı olsun inşallah....ismim canan canım....

DD ya ama aylin daa küçük yaa bi yaşına kadar bari dolu dolu emsinde ondan sonra sütlü kahve olarak kullanabilir beni
anne yüreği işte napıcan bende bir yaşına kadar süt sağmayı düşünüyorum sonrasında emdiği kadar yeterli diyorum ama bakalım kıyabilecekmiyim yavruma

adım canan canım bebişimin adı emir ve çalıyorummm.....elimden gelene yapmaya çalışıyorum uyku konusunda ama belkide böyle mi devam edecek..... :

nee çalıyomusun hemen polisi arayalım polisim ya algıda seçicilik var memnun oldum canan

Günaydınn bu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu(

onca uykusuzluğun sonu budur canım dert etme ,, bu arada 3 ü birden mi ? Dünki menepos durumun bundan dı yani ,, hadi hayırlısı ,,,

sağol cnm 7 haftalık şu anda.....acele etmek istemedik ama bir an önce aramıza katılmak istedi galiba:))

mevlam sağlıcakla her daim aranızda olamsınız nasip etisn :)

merveyle uğraşma kıskanç şey sen emziremedin tabe Canım şaka bi yana bende şaaşırıyorum bu kızın durumuna

kredi meselesine gelince benim kocam ismail ben her yönlü bilgi edşineyim ki yoksa daha çoookk dilim yanar ,,, hiç değilse bilgim olsun acık

face konusu telafi ettim canım mesaj attım sonra sana bak görürsün ,, akşam kocamla barışamadığım için sürekli pc başındaydım sen kahve molasına denk geldin sanırım :)

yazgııııııııı sanada mesaj attım canım sana küsmedim ben hiiiççç sadece pc başında değildim ,,,,

günaydın merall maşş mı diyim bilemedim:) geçmiş olsun canım yaa of o en kötüsü işte uyumak ister uyuyamaz ememez.
bende tatillere bakıyorum şimdiden ama fiyatlar uçmuş 85 euro dio kişi başı ohaa servet yani. gidemeyiz heralde:S

sevgili arkidişlerim eltim bebeğime istediğim gibi bakmıyor haklısınız ama kendi çocuklarından da ayırmıyor onlara da böyle bakmış yani bu kadar biliyor başka bir bakıcı eve gelsin baksın benimde çok istediğim birşeydi ama kimseyi bulamadım hala arıyorum bu arada yabancı birine nasıl emanet ederim o da ayrı bir sorun daha öncede bahsetmiştim spk sınavlarına girmem gerekiyor eğer kazanırsam home oficce çalışmaya başlicam ki işte oğluşun da benim de ancak o zaman oturur düzenimiz
BURUCUCM B12 almaya başla bence topla anacım kafayı bu ne dağılmışsın bu arada senin mülteciler neden geldi yine ben kaçırmışım o arayı

burcu kaynananlar gitmişti ,geri mi geldiler abbooooowww yazık sana aklını kaybetmediğine şükür

hehehe ne deyim ya bende diyorum ki ne diyor acaba diye...tekrar okuyunca daha iyi anladım.....çalarım çırparım ne iş olursa yaparım çalışıyorum canım yanlış yazmışım....bende memnun oldummmm.....

CANAN memnun oldum bende esin
FATMA evet şekerim kredi kullanmak için en uygun zaman yıl sonları şu an iş bankası 0,71 e kadar düşürdü konut kredisini ki ben kredimi 0,95 ten aldım düşün arada çok ciddi puanlar oynuyor tabi 60 ayın altındaki vdelerde faiz oranları bunlar

Son düzenleme:

kadıncağız elinden geldiğince bakıyor tabi..yabancı birinden daha iyidir sonuçta,için rahat olur...çok glen gideni oluyor demişsi..ordanda kapıor olabilir...inşallah spk sınavını geçersinde,kendin bakarsın inşallah...aslında sık hasta olması iyimiş çoçukların büyüdüklerinde bağışıklık sistemleri daha kuvvetli olurmuş..benim büyük oğlumda çok hasta olur..ama onun alerjik astımı var...bünyesi zayıf birde..

Günaydınn bu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu(

geçmiş olsun maralım bizdede sık sık tıkanıklık oluyo sprey şeklinde bi serum fizyolojik verdi eczacımız bide sümük çekmek için pompalar var onlardan aldım kısa sürelide olsa rahatlatıyo bide yüksek yastıkta yatırıyorum dene istersen

anammmm burcu seninkiler yinemi geldi..ayol bunların kendi evleri yokmu?niye hep sendeler ...?unutkanlığa gelince b12 iyi gelirmiş ona..ama başın kalabalık bu durumda ben olsam bende unuturum herşeyi...kafa dağınıklıından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…