- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.281
hoşbulduk cnm çok sağol....Deneyeceğim bunların hepsini daha öncede aynı saatlerde rutin şeyleri yaptım ama olmadı tekrar sizin önerileriniz doğrultusunda deneyeceğim inşallah sonuç güzel olur.. teşekkür ederimmm....:81:
canım sanki emirhanı anlatmışsın oda öyle ve üstteki dişlerin, diziyor..gün boyu sürekli su içiyor...gecede uykusuz çok..bence üstler geliyor...bu arada bizim daha altta hiç dişimiz yook
ya benim oğluş o sıraya göre çıkarmıyor...rayda öyleydi..emirhan mesela ilk üstteki tavşan dişlerinden sağdakini çıkardı..şimdide azı dişi onun arkasındaki ve diğer tavşan dişi şişmiş..altta hiç diş yok kabartıda yok şimdilik...
ay cnım geçmiş olsun..zor bir gece geçirmiş...acaba rüzgarda falanmı kalıyor...yada alerjisimi vrki...
canım uyku konusunda sana fikir veremeyeceğim benim oğlumda öyle..uyumak bilmiyor...ne yaptıysamda düzeltemedim...2.bebeğinde hayırlı olsun...
inşallah bi yol bulursun canım,mert iki gece aynı saatte yatınca hemen o saate alışıyo yani iki gece üstüste misafirliğe gidemiyoruz maalesef
adın ne bebeğinin adı ne çalışıyomusun,kendini tanıtsana bizebenim adım gülşan, mert adında bir oğlum var,çalışıyorum
Buccuk ikinci bebek hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim. Bu arada ismini paylaşırsan seviniriz topikcek :)
Aylin, biz ayırdık yatakları, çünkü beyim çok fena horluyor, ben mevcut durumdan çok memnunum. Şu an kvalide kpeder ve görümce üçlüsü de bizde olduğundan ev tam bir yatakhane, her odada bir yatak var.
Daha yazacaktım, yine unuttum. Zaten dün akşam işten çıkarken yanıma almam gereken evrakı unuttum, sabah cep telefonumu evde unuttum, şirkete geldim pcnin şifresini unuttum, bloke oldu, açtılar, sonra yine unuttum, bankaya gittim, arabayı nereye park ettiğimizi unuttum... Allah sonumu hayır etsin..
anne yüreği işte napıcanDD ya ama aylin daa küçük yaa bi yaşına kadar bari dolu dolu emsinde ondan sonra sütlü kahve olarak kullanabilir beni
adım canan canım bebişimin adı emir ve çalıyorummm.....elimden gelene yapmaya çalışıyorum uyku konusunda ama belkide böyle mi devam edecek..... :
buccuk ikinci bebek hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim. Bu arada ismini paylaşırsan seviniriz topikcek :)
aylin, biz ayırdık yatakları, çünkü beyim çok fena horluyor, ben mevcut durumdan çok memnunum. şu an kvalide kpeder ve görümce üçlüsü de bizde olduğundan ev tam bir yatakhane, her odada bir yatak var.
daha yazacaktım, yine unuttum. Zaten dün akşam işten çıkarken yanıma almam gereken evrakı unuttum, sabah cep telefonumu evde unuttum, şirkete geldim pcnin şifresini unuttum, bloke oldu, açtılar, sonra yine unuttum, bankaya gittim, arabayı nereye park ettiğimizi unuttum... Allah sonumu hayır etsin..
sağol cnm 7 haftalık şu anda.....acele etmek istemedik ama bir an önce aramıza katılmak istedi galiba:))
zavallı aylin olacağına zavallı ali olsun tabi
Merve bu melike 5 yaşına gelecek herkes 2. Bebeleri sütten kesecek ve zannımca sen hala buraya sütüm gidecek diye korkuyorum melike dün gece emmedi yazacaksın
Sütten ağzın yandı hala yoğurdu üfleyerek yemiyorsun ve kredi soruyorsun aferin sana
Ayrıca sana dün gece faceten yazdım nerdeydin de cevap vermedin
Buccuk ikinci bebek hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim. Bu arada ismini paylaşırsan seviniriz topikcek :)
Aylin, biz ayırdık yatakları, çünkü beyim çok fena horluyor, ben mevcut durumdan çok memnunum. Şu an kvalide kpeder ve görümce üçlüsü de bizde olduğundan ev tam bir yatakhane, her odada bir yatak var.
Daha yazacaktım, yine unuttum. Zaten dün akşam işten çıkarken yanıma almam gereken evrakı unuttum, sabah cep telefonumu evde unuttum, şirkete geldim pcnin şifresini unuttum, bloke oldu, açtılar, sonra yine unuttum, bankaya gittim, arabayı nereye park ettiğimizi unuttum... Allah sonumu hayır etsin..
anne yüreği işte napıcanbende bir yaşına kadar süt sağmayı düşünüyorum sonrasında emdiği kadar yeterli diyorum ama bakalım kıyabilecekmiyim yavruma
nee çalıyomusun hemen polisi arayalımpolisim ya algıda seçicilik var memnun oldum canan
Günaydınnbu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu (
sevgili arkidişlerim eltim bebeğime istediğim gibi bakmıyor haklısınız ama kendi çocuklarından da ayırmıyor onlara da böyle bakmış yani bu kadar biliyor başka bir bakıcı eve gelsin baksın benimde çok istediğim birşeydi ama kimseyi bulamadım hala arıyorum bu arada yabancı birine nasıl emanet ederim o da ayrı bir sorun daha öncede bahsetmiştim spk sınavlarına girmem gerekiyor eğer kazanırsam home oficce çalışmaya başlicam ki işte oğluşun da benim de ancak o zaman oturur düzenimiz
BURUCUCM B12 almaya başla bence topla anacım kafayı bu ne dağılmışsın bu arada senin mülteciler neden geldi yine ben kaçırmışım o arayı
Hehhh bendensin o zaman, altta 4 üstte 4 mü, gazamız mübarek olsun azılar geliyormuş
Günaydınnbu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?