2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ewet canım eltime gözüm kapalı emanet ediyorum bu arada onun da cebine üç beş bişeyler giriyo iyi oluyo çocukların dersanesine servisine takviye oluyo bende çok sık hastalanırmışım küçükken şimdi bünyem dayanıklıdır yılda en fazla 3 kere grip olur yatarım sonra karda yatsam bişi olmaz

hımm..belki o zaman oda sana çekmiştir...

Güaydın,

bende süt iznini sabah kullananlardanım ... Benim kızımda uyumuyor geceleri 2saatte bir emmek istiyor uyumadanda 9gibi muhallebi yada tahıl karışımını yemiyorki ((

Şu cold mix nedir arkadaşlar buruna sıkılan?

canan aramıza hoşgeldim bende şebnem
oğluşumun adıda ata :))

buarada 2.bebekte hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

meralim eymen paşaya ne oldu umarım geçici bir sorundur hemencik iyileşir

soru 1 lilyum yazısını nasıl değiştiririm
soru 2 aşağıda online görünenler neye göre sıralanıyor neden benim adım hep en başta tmm hepiniz beni çok seviyosunuz da kk bunu nerden biliyo:26:

sağolun kızlar. Walla ben de bilmiyorum, üşüttü galiba. Ama burun tıkanıklığı dışında başka problemi yok.

Canan sen de hoşgeldin cnm aramıza

Dün koca kişisi yine yeni bi projeyle geldi, Allahım adam aydsa bi proje üretiyor. 2011 sonunda milyoner olcakmışız duyrulur bu defaki projesini tuttum ama iş yapabilir

Ftma noldu sizin şu siteler? Aylin sizin catering işi noldu?

canım cald mix burna sıkılmıyo yastığa yada bebeğin yakasına damlatılıyo,burnunu açsın,rahat nefes alsın diye... ben kullanmadım hiç kullanan arkadaşlar daha açıklayıcı olabilir bu konuda, uykusuz gecelere bi çare bulan olursa alnından öpücem zaten

soru 2 aşağıda online görünenler neye göre sıralanıyor neden benim adım hep en başta tmm hepiniz beni çok seviyosunuz da kk bunu nerden biliyo:26:
ekranın sağ üst köşesinde kontrol paneline gir canım ordan profil bilgilerine girip değiştiriyon bi bakem de daha net bişey yazem sana dur bekle
ayrıca herkesin kendi adı ilk sırada görünüyo benimkindede hep gulsan38 başta yazıyo

nedir sizin proje çok merak ettim seinin kocada var bi yırttık abi modu anladım ben

Günaydınn bu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu(

canım sizin evde üşüteceğini sanmam ev muntazam,, belki başka bişeyi vardır yada bizim bebeklerden geçmiş bidurum olabilir mi ? hani mükroblar 3 gün sonra kendini gösterirmiş ya ?

aman bi yarım saat yerimde yoktum döktürmüşsünüz.

Aynen benim beyim de çok horluyor, çocuk uyanacak diye onu dürterken bir gece yataktan atıcam yanlışlıkla ya bakalım ne zaman.
Ayrıca seninkiler ne zaman geldi hiç söylemiyosun, kızım hakikaten unutkan olmuşsun bunu söylemeyi bile unuttuğuna göre :26:

DD ya ama aylin daa küçük yaa bi yaşına kadar bari dolu dolu emsinde ondan sonra sütlü kahve olarak kullanabilir beni

ahanda şuraya yazıyorum sen bu cümleleri seneye de kuracaksın :86:

adım canan canım bebişimin adı emir ve çalıyorummm.....elimden gelene yapmaya çalışıyorum uyku konusunda ama belkide böyle mi devam edecek..... :

Ben de Aylin, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, benim de 10 mart doğumlu keremim var.Nerde yaşıyorsun ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın?

Günaydınn bu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu(

Vicks dene, 1 su bardağı sıcak suyun içine çay kaşığının ucuyla atıp kaloriferin üstüne koy bakalım rahatlatacak mı?

Daha Aralık bitmedi sen hangi tatillere bakıyosun yaz mı? hayırdır canın sıkılıyor herhalde

Sprey şeklindeki damlalar bizim bebelerin yaş grubuna hitap etmiyor bebişim biliyon di mi? bence değiştir hemen.

1-Kontrol panelinden değişiyor.
2-Herkesin adı ilk başta yazıyor kendi sayfasında :86:

Benimki duruyor bakıcaz bakalım, senin koca kişisinin yeni planı neymiş?

bizm siteler için son iki günü bilmiyroum çünki eşimle konuşmuorum ,,, ama genel manada araştırılıyor ve site yapımı üzerinde çalışılıyor ,,, ama ismailin ipiyle kuyuna inilir mi inilirse nerede kopar bilmem ipin ucunu iyi tutarsa çok beceriklidir iş yapar :) neyse 2011 de bizde milyonerlerdeniz ,, aylin birlikte alalımyalıları komşu oluruz :)

bence en çok beni seviyorlar

Son düzenleme:
canım sizin evde üşüteceğini sanmam ev muntazam,, belki başka bişeyi vardır yada bizim bebeklerden geçmiş bidurum olabilir mi ? hani mükroblar 3 gün sonra kendini gösterirmiş ya ?

ya evet ev sıcak aslında ama bazen havalandırayım diye açıyorum o zaman etkilenmiş olabilir belki, bilmiyorum. Neyse tümüne Allahım şifalar versin inş.

Alttaki isimler,kendi adımız dışında:)), eskiden alfabetik sıralanıyodu ama şimdi değişti. sanırım on-line olma önceliğine göre şu an:44:

Burcunun kayınvalidesi gil yılbaşını geçirmek için geldiler, sölemişti kız siz unutkan olmuşsunuz, ya da bana özel olarak söyledi şöyle ki görümce kişisi izne geliyomuş ve doruku görmek istiyomuşş, bu durumda anne babasını da çağırmamak olmazmışş burdaki atraksiyonlardan onu söylemeye fırsat kalmamıştır ya da kaynana muhabbetine girmeyeyim demiştir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…