- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.301
ya ewet canım eltime gözüm kapalı emanet ediyorum bu arada onun da cebine üç beş bişeyler giriyo iyi oluyo çocukların dersanesine servisine takviye oluyo bende çok sık hastalanırmışım küçükken şimdi bünyem dayanıklıdır yılda en fazla 3 kere grip olur yatarım sonra karda yatsam bişi olmazkadıncağız elinden geldiğince bakıyor tabi..yabancı birinden daha iyidir sonuçta,için rahat olur...çok glen gideni oluyor demişsi..ordanda kapıor olabilir...inşallah spk sınavını geçersinde,kendin bakarsın inşallah...aslında sık hasta olması iyimiş çoçukların büyüdüklerinde bağışıklık sistemleri daha kuvvetli olurmuş..benim büyük oğlumda çok hasta olur..ama onun alerjik astımı var...bünyesi zayıf birde..
ya ewet canım eltime gözüm kapalı emanet ediyorum bu arada onun da cebine üç beş bişeyler giriyo iyi oluyo çocukların dersanesine servisine takviye oluyo bende çok sık hastalanırmışım küçükken şimdi bünyem dayanıklıdır yılda en fazla 3 kere grip olur yatarım sonra karda yatsam bişi olmaz
canım cald mix burna sıkılmıyo yastığa yada bebeğin yakasına damlatılıyo,burnunu açsın,rahat nefes alsın diye... ben kullanmadım hiç kullanan arkadaşlar daha açıklayıcı olabilir bu konuda, uykusuz gecelere bi çare bulan olursa alnından öpücem zatenGüaydın,
bende süt iznini sabah kullananlardanım ... Benim kızımda uyumuyor geceleri 2saatte bir emmek istiyor uyumadanda 9gibi muhallebi yada tahıl karışımını yemiyorki((
Şu cold mix nedir arkadaşlar buruna sıkılan?
ekranın sağ üst köşesinde kontrol paneline gir canım ordan profil bilgilerine girip değiştiriyon bi bakem de daha net bişey yazem sana dur beklesoru 1 lilyum yazısını nasıl değiştiririm
soru 2 aşağıda online görünenler neye göre sıralanıyor neden benim adım hep en başta tmm hepiniz beni çok seviyosunuz da kk bunu nerden biliyo:26:
manyak karı sana göre senin adın en başta ayyyyy ne güldürdün beni yawww....
sağolun kızlar. Walla ben de bilmiyorum, üşüttü galiba. Ama burun tıkanıklığı dışında başka problemi yok.
Canan sen de hoşgeldin cnm aramıza
Dün koca kişisi yine yeni bi projeyle geldi, Allahım adam aydsa bi proje üretiyor. 2011 sonunda milyoner olcakmışız duyrulurbu defaki projesini tuttum ama iş yapabilir
Ftma noldu sizin şu siteler? Aylin sizin catering işi noldu?
Günaydınnbu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu (
nedir sizin proje çok merak ettim seinin kocada var bi yırttık abi modu anladım ben
Aylin, biz ayırdık yatakları, çünkü beyim çok fena horluyor, ben mevcut durumdan çok memnunum. Şu an kvalide kpeder ve görümce üçlüsü de bizde olduğundan ev tam bir yatakhane, her odada bir yatak var.
Daha yazacaktım, yine unuttum. Zaten dün akşam işten çıkarken yanıma almam gereken evrakı unuttum, sabah cep telefonumu evde unuttum, şirkete geldim pcnin şifresini unuttum, bloke oldu, açtılar, sonra yine unuttum, bankaya gittim, arabayı nereye park ettiğimizi unuttum... Allah sonumu hayır etsin..
DD ya ama aylin daa küçük yaa bi yaşına kadar bari dolu dolu emsinde ondan sonra sütlü kahve olarak kullanabilir beni
adım canan canım bebişimin adı emir ve çalıyorummm.....elimden gelene yapmaya çalışıyorum uyku konusunda ama belkide böyle mi devam edecek..... :
Günaydınnbu saatte günaydın olur mu demeyin, biz 10.30 da kalktık:)) ama sabah namazından sonra yattık desem yeridir. Eyo nun burnu tıkalı uyuyamadı, cold mix damlattım ama rahatlatmadı çocuğu (
günaydın merall maşş mı diyim bilemedim:) geçmiş olsun canım yaa of o en kötüsü işte uyumak ister uyuyamaz ememez.
bende tatillere bakıyorum şimdiden ama fiyatlar uçmuş 85 euro dio kişi başı ohaa servet yani. gidemeyiz heralde:S
geçmiş olsun maralım bizdede sık sık tıkanıklık oluyo sprey şeklinde bi serum fizyolojik verdi eczacımız bide sümük çekmek için pompalar var onlardan aldım kısa sürelide olsa rahatlatıyo bide yüksek yastıkta yatırıyorum dene istersen
soru 1 lilyum yazısını nasıl değiştiririm
soru 2 aşağıda online görünenler neye göre sıralanıyor neden benim adım hep en başta tmm hepiniz beni çok seviyosunuz da kk bunu nerden biliyo:26:
sağolun kızlar. Walla ben de bilmiyorum, üşüttü galiba. Ama burun tıkanıklığı dışında başka problemi yok.
Dün koca kişisi yine yeni bi projeyle geldi, Allahım adam aydsa bi proje üretiyor. 2011 sonunda milyoner olcakmışız duyrulurbu defaki projesini tuttum ama iş yapabilir
soru 1 lilyum yazısını nasıl değiştiririm
canım sizin evde üşüteceğini sanmam ev muntazam,, belki başka bişeyi vardır yada bizim bebeklerden geçmiş bidurum olabilir mi ? hani mükroblar 3 gün sonra kendini gösterirmiş ya ?
projeyi anlatmak biraz zor şimdi ama yurtdışı eğitim şirketi var benim adamın, o işle ilgili. Evet aynen o durum var adamda. Ama 10 senedir tutturamadı henüz
ay ismaile almanyada iki yıl eğitim ayarlasada bende bi ömür kurtulsam şu alnamya muahbebtinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?