2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo desene koca kişiyle olan dargınlıkta bu yorum üzerine oluştu ?

şükür ki almanyadalar anam türkiyede olsalar bizde de durum aynı olurdu ,,,,

takvimler temmuz 15 dedimmi benimde eteklerim tutuşur artık görümcem kocası ve kızıyla ,, kaynanam kocası ve kızıyla bizim evi basarlar :) O dönem sakın kimse ağzını açmasın sürekli ben dert yanacağım burada ,,, herkes de sabırla dinleyecek şimdiden söz verin ,,,, :84:

GÜLŞAN saol bebem
AYLİN bub bizimkinin yaş grubuna özel üretim ital bişeymiş eczacı eserin kuzeni kendi bebeğine getirtmiş bize de verdi ama istanbulda rahat bulursunuz sanırım ööle diğer spreyler gibi fışkırtmıyı yavaş ama düzenli aralıklarla burnuna veriyo hem bebek daha az rahatsız oluyo çok beğendim ben bide şu pompalarla da çektim mi çok rahatlatıyo
ben çıkıyorum hepiniz çıkın bakem

Ben geldiiimmm, aslında 2 saattir falan burdayım ama bazı sebeplerden dolayı içimden yazmak gelmedi, bu bazı sebepleri ilerleyen zamanlarda anlatabilirim belki,şimdi sormayın neymiş o sebepler diye, ben yemeğe gidiyorum, bomba gibi geri dönecem..

Canan hoşgeldin, bende Yasemin, kızımda İKLİM

Dilşad, seni çok özledim arkadaşım yaa, bi denk gelemedik, Esine yaptığın yorumla yine eski haline döndüğün belli oluyor, beni güldürdün, Allah ta seni güldürsün..

gerçek isimlerinizi kullanmayın olum internet fareleri var bikere...bi öğrenirlerse burda olduğumu her yazımı olkurlar...
gelde alayım gazını şişmişsindir şimdi sen...yemeğe gidiyom öğleden sorra döncem kızlar kızıma epze meyve tarzı bişiler alıcam elviiinnn annnneeeemmmmm

fark ettim canım seni orada ,,, hadi bakalım seni bomba gibi bekliyoruz ,,

hoşbukduk Yasemincim memnun oldum öpüyorum miniğini ve seni....

sağolasın cnm Allah bağışlasın.Ankara'da yaşıyorum .30 yaşındayımmm....yönetici asistanlığı cnm işim....

hoşbulduk tatlım çok sağol....

bende çok memnun oldum Esincim.....

günaydın
ne günaydını be bu saatte tünaydın
uykusuz bir gece geçirdik,offf berbattı.

arkadaşlar şunu söyleyeyim.bebeklerinize idrar testi isteyin.ben sadece kokusundan şüphelendim.başka hiçbir belirti yoktu.ve çıktı.aklınızda olsun diye söylüyorum,ukalalık taslamıyorum.çünkü doktorlar gözardı ediyor.ben kendim isteyerek yaptırdım,yapacağı yoktu.

günaydın canlarımmm
hepinizi tek tek öpüyorumm, demrim yne cok huysuzz :26:
bu arada canancımmm hosgeldın aramıza...
benımde demır adında 4 mart dogumlu bir oglum var

artık internet kısıtlamamız geldi Bilişim denetimi yüzünden sadece öğlen saatlerinde giricez sanırım...Face de artık fazla giremem akşamları müsait olduğumda bakarım artık...
herkes iyidir umarım son gelişmeleri okuyamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…