- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.321
burcunun kayınvalidesi gil yılbaşını geçirmek için geldiler, sölemişti kız siz unutkan olmuşsunuz, ya da bana özel olarak söyledişöyle ki görümce kişisi izne geliyomuş ve doruku görmek istiyomuşş, bu durumda anne babasını da çağırmamak olmazmışş Burdaki atraksiyonlardan onu söylemeye fırsat kalmamıştır ya da kaynana muhabbetine girmeyeyim demiştir:))
olur cnm ayarlasın, siz ayrı kalabilecek misiniz yoksa beraber mi gidiceksiniz
Ben geldiiimmm, aslında 2 saattir falan burdayım ama bazı sebeplerden dolayı içimden yazmak gelmedi, bu bazı sebepleri ilerleyen zamanlarda anlatabilirim belki,şimdi sormayın neymiş o sebepler diye, ben yemeğe gidiyorum, bomba gibi geri dönecem..
Canan hoşgeldin, bende Yasemin, kızımda İKLİM
Dilşad, seni çok özledim arkadaşım yaa, bi denk gelemedik, Esine yaptığın yorumla yine eski haline döndüğün belli oluyor, beni güldürdün, Allah ta seni güldürsün..
Ben geldiiimmm, aslında 2 saattir falan burdayım ama bazı sebeplerden dolayı içimden yazmak gelmedi, bu bazı sebepleri ilerleyen zamanlarda anlatabilirim belki,şimdi sormayın neymiş o sebepler diye, ben yemeğe gidiyorum, bomba gibi geri dönecem..
Dilşad, seni çok özledim arkadaşım yaa, bi denk gelemedik, Esine yaptığın yorumla yine eski haline döndüğün belli oluyor, beni güldürdün, Allah ta seni güldürsün..
aman bi yarım saat yerimde yoktum döktürmüşsünüz.
Aynen benim beyim de çok horluyor, çocuk uyanacak diye onu dürterken bir gece yataktan atıcam yanlışlıkla ya bakalım ne zaman.
Ayrıca seninkiler ne zaman geldi hiç söylemiyosun, kızım hakikaten unutkan olmuşsun bunu söylemeyi bile unuttuğuna göre :26:
ahanda şuraya yazıyorum sen bu cümleleri seneye de kuracaksın :86:
Ben de Aylin, hayırlı uğurlu olsun oğluşun, benim de 10 mart doğumlu keremim var.Nerde yaşıyorsun ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın?
Vicks dene, 1 su bardağı sıcak suyun içine çay kaşığının ucuyla atıp kaloriferin üstüne koy bakalım rahatlatacak mı?
Daha Aralık bitmedi sen hangi tatillere bakıyosun yaz mı? hayırdır canın sıkılıyor herhalde
Sprey şeklindeki damlalar bizim bebelerin yaş grubuna hitap etmiyor bebişim biliyon di mi? bence değiştir hemen.
1-Kontrol panelinden değişiyor.
2-Herkesin adı ilk başta yazıyor kendi sayfasında :86:
Benimki duruyor bakıcaz bakalım, senin koca kişisinin yeni planı neymiş?
canan aramıza hoşgeldim bende şebnem
oğluşumun adıda ata :))
buarada 2.bebekte hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
meralim eymen paşaya ne oldu umarım geçici bir sorundur hemencik iyileşir
sağolun kızlar. Walla ben de bilmiyorum, üşüttü galiba. Ama burun tıkanıklığı dışında başka problemi yok.
Canan sen de hoşgeldin cnm aramıza
Dün koca kişisi yine yeni bi projeyle geldi, Allahım adam aydsa bi proje üretiyor. 2011 sonunda milyoner olcakmışız duyrulurbu defaki projesini tuttum ama iş yapabilir
Ftma noldu sizin şu siteler? Aylin sizin catering işi noldu?
CANAN memnun oldum bende esin
FATMA evet şekerim kredi kullanmak için en uygun zaman yıl sonları şu an iş bankası 0,71 e kadar düşürdü konut kredisini ki ben kredimi 0,95 ten aldım düşün arada çok ciddi puanlar oynuyor tabi 60 ayın altındaki vdelerde faiz oranları bunlar
öfff bu çoçuk durmadan ağlıyor..acaba bi duş aldırsam..saat 5 tede dr randevumuz var,üşütürmüyümki
öfff bu çoçuk durmadan ağlıyor..acaba bi duş aldırsam..saat 5 tede dr randevumuz var,üşütürmüyümki
üşütür ebru aldırma, hava soğuk ve yağışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?