- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.341
öylemi diyorsun..gerçekten soğuk dışarsı...o zaman aldırmayayım..çok huysuz ya...dişlerden sanırım ama çok ağlıyor..ne yapaçağımı şaşırdım sayesinde...
jel sürdün mü, çok ağlıyorsa istersen calpol ver belki ağrısına dayanamıyordur garibim
öylemi diyorsun..gerçekten soğuk dışarsı...o zaman aldırmayayım..çok huysuz ya...dişlerden sanırım ama çok ağlıyor..ne yapaçağımı şaşırdım sayesinde...
canım diştense eğer kulak ve çene kısmına elinle masaj yapmayı dene ,mert çok rahatlıyo öyle yapınca mayışıyo,bazende kulak çöpüyle kulağının deliğine sokmadan kaşıyorum,çok hoşuna gidiyoöylemi diyorsun..gerçekten soğuk dışarsı...o zaman aldırmayayım..çok huysuz ya...dişlerden sanırım ama çok ağlıyor..ne yapaçağımı şaşırdım sayesinde...
günaydın canlarımmm
hepinizi tek tek öpüyorumm, demrim yne cok huysuzz :26:
bu arada canancımmm hosgeldın aramıza...
benımde demır adında 4 mart dogumlu bir oglum var
günaydın
ne günaydını be bu saatte tünaydın
uykusuz bir gece geçirdik,offf berbattı.
arkadaşlar şunu söyleyeyim.bebeklerinize idrar testi isteyin.ben sadece kokusundan şüphelendim.başka hiçbir belirti yoktu.ve çıktı.aklınızda olsun diye söylüyorum,ukalalık taslamıyorum.çünkü doktorlar gözardı ediyor.ben kendim isteyerek yaptırdım,yapacağı yoktu.
Canan, bende Ankara dayım, bundan sonraki buluşmalara seni de bekleriz arkadaşım..
dışarısı soğuk ve ruzgarlı galiba riske atma bencede
Ebrucum ben de bu havada gitme dicem cnm
canım diştense eğer kulak ve çene kısmına elinle masaj yapmayı dene ,mert çok rahatlıyo öyle yapınca mayışıyo,bazende kulak çöpüyle kulağının deliğine sokmadan kaşıyorum,çok hoşuna gidiyo
Canan, bende Ankara dayım, bundan sonraki buluşmalara seni de bekleriz arkadaşım..
İşte geldim burdayım...
Sabahtan emniyette işim vardı Gülşancım, pasaport başvurum onaylandı, oleeeyyyy..
Dün gece İklim sürekli ağladı, eli devamlı kulağındaydı, senin yazını okudum şimdi, bende bu akşam kulağına masaj yapayım en iyisi..
yok canım ne kızması güldük sadece bize burda olun diyosun kendin gelmiyosunSabah tayfası bana kızmış sanırsam ama işim olduğunu unutmuşum onu yazarken Gülşancım :))
ankaralılar çoğalıyo hadi gözün aydınCanan, bende Ankara dayım, bundan sonraki buluşmalara seni de bekleriz arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?