2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öylemi diyorsun..gerçekten soğuk dışarsı...o zaman aldırmayayım..çok huysuz ya...dişlerden sanırım ama çok ağlıyor..ne yapaçağımı şaşırdım sayesinde...
canım diştense eğer kulak ve çene kısmına elinle masaj yapmayı dene ,mert çok rahatlıyo öyle yapınca mayışıyo,bazende kulak çöpüyle kulağının deliğine sokmadan kaşıyorum,çok hoşuna gidiyo

İşte geldim burdayım...
Sabahtan emniyette işim vardı Gülşancım, pasaport başvurum onaylandı, oleeeyyyy..
Dün gece İklim sürekli ağladı, eli devamlı kulağındaydı, senin yazını okudum şimdi, bende bu akşam kulağına masaj yapayım en iyisi..

yazgııı face de ki mesajımı gördün müüü ? geçmiş olsun alpte ne çıktı off yaaa selinide şimdi götürüdüm bıraktım hastaneye annemle ordalar bakalım bu test iyi çıksa diye dua ediyorum ama hafif hafif ateşi yine vardı antibiyotik bitiyor 3 gün sonra bizim zilli ateşleniyor sonuç enfeksiyon sanırım profosörde bitecek bu işin sonu :

dışarısı soğuk ve ruzgarlı galiba riske atma bencede

yok yaptırmadım duş az eçtim..zaten yeni iyileştik...

Ebrucum ben de bu havada gitme dicem cnm

valla bana kalsa bende gitmeyeceğimde..erayın psikoloğu,zor randevu alınıyor...sürekli dolu kadın...bir hafta önceden alırsan randevuyu var yoksa bulunmuyor yer...

bence dişten yapıypr..bu kadar huysuz değildi çünkü...onuda bi deneyeyim sağol canım..ağlarken benide hırpalıyor kendinide..3 gündür vücüdümün üst kısmına dokunamıyorum etlerim acıyor onu taşımaktan..sürekli üstümde...indiği gibi başlıyor bağırmaya..açaklarıma yapıyor...bide başlaımı kolay kolay susmuyor...

slm millet
deniz uyuyakaldı niheyet de yazabiliyorum
aramıza yene katılan varmış hoşgelmiş eminim bu da uzun zamandır pasif okuyucudur bendeniz de şeyma oğlum da 21 mart doğumlu deniz enes

unutkanlık demişsiniz mutfağa su içmeye gidip içmeden gelen, unutmamak için mutfak masasınqa bıraktığı evrakları önünden beş defa geçmek suretiyle aramaya devm etmek... günlük olağan durumlar artık az önce kocam aradı ğretmenler odasındaki sahipsiz şal senin olabilir mi diye, sabah şal taktığımdan haberim bile yok :90:

ya diş olduğu kesin mi kulak iltihabı olmasın :18:

Sabah tayfası bana kızmış sanırsam ama işim olduğunu unutmuşum onu yazarken Gülşancım :))
yok canım ne kızması güldük sadece bize burda olun diyosun kendin gelmiyosun pasaport hayırlı olsun canım nereye gidiyoz bakem pasaportla hesap ver bize

Canan, bende Ankara dayım, bundan sonraki buluşmalara seni de bekleriz arkadaşım..
ankaralılar çoğalıyo hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…