- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.361
şeyma nerelerdesin özlettin kendinislm millet
deniz uyuyakaldı niheyet de yazabiliyorum
aramıza yene katılan varmış hoşgelmişeminim bu da uzun zamandır pasif okuyucudur bendeniz de şeyma oğlum da 21 mart doğumlu deniz enes
unutkanlık demişsinizmutfağa su içmeye gidip içmeden gelen, unutmamak için mutfak masasınqa bıraktığı evrakları önünden beş defa geçmek suretiyle aramaya devm etmek... günlük olağan durumlar artık az önce kocam aradı ğretmenler odasındaki sahipsiz şal senin olabilir mi diye, sabah şal taktığımdan haberim bile yok :90:
ya diş olduğu kesin mi kulak iltihabı olmasın :18:
inşallah çabuk çıkarır o zamanyok yaptırmadım duş az eçtim..zaten yeni iyileştik...
valla bana kalsa bende gitmeyeceğimde..erayın psikoloğu,zor randevu alınıyor...sürekli dolu kadın...bir hafta önceden alırsan randevuyu var yoksa bulunmuyor yer...
bence dişten yapıypr..bu kadar huysuz değildi çünkü...onuda bi deneyeyim sağol canım..ağlarken benide hırpalıyor kendinide..3 gündür vücüdümün üst kısmına dokunamıyorum etlerim acıyor onu taşımaktan..sürekli üstümde...indiği gibi başlıyor bağırmaya..açaklarıma yapıyor...bide başlaımı kolay kolay susmuyor...
fatma sen buraya gel mardin buluşması yapalım ikimizbende gelebilirim dimiiii ??? ama bitane yakalayacağıma inanıyorumm ,,, hele bi havalar düzelsinnn,,
beni çok sevdiğini söyleyecektin tamben geldim gittim yattım biraz ii geldi ne dicektim ne dicektim birine bişi dicektim unuttum:26:
Zaten her gelen ya İstanbul ya Ankara, Çorluda hiç martta doğuran yok mu yaaaa bi tek ben mi varım
Merhabalar Canlar....
herkes iyidir umarim...dis disinda kimsede bir sorun yoktur insallah...
Tugranin atesi yok dün aksamdan beri cok sükür...keyfide yerinde gibi ama diger günler
uyudugundan daha fazla uyuyor gün icinde...yorgunlukdan galiba...
hala hic birsey yemiyor icmiyor sadece emiyor.
Dün ilk defa 5 bucuk saat deliksiz uyudu 8den gece 1 bucuga kadar ama sonra 3e kadar ugrastirdi beni. Ara ara yine uyandi emdi ve ilk defa sabah 9da tamamen uyandi. normalde daha erken uyanir.
Atesimiz yok ama bu seferde ishal oldu...gerci doktor dün demisti bugün yarin ishal olabilir diye.
birde cisi cok sari ve kokuyor. neden aceba? tekrar gitsekmi doktora?
şeyma nerelerdesin özlettin kendini
unutkanlık bendede var bende evde odaları geziyom boş boş ne aradığımı bilmeden,yarım saat sonra aklıma geliyo sonrada üşeniyom kalkmaya
inşallah çabuk çıkarır o zamanmertinde huysuzluğu çok artıyo diş çıkarırken
fatma sen buraya gel mardin buluşması yapalım ikimiz
beni çok sevdiğini söyleyecektin tam
canım doktor isal olacağını biliyomuş zaten gitmen gerekse gel derdi ilaç kullanıyorsanız çişinin rengi kokmusu ondan değişmiş olabilir endişelenme ama istersen imkan varsa bi ara doktoruMerhabalar Canlar....
Tugranin atesi yok dün aksamdan beri cok sükür...keyfide yerinde gibi ama diger günler
Dün ilk defa 5 bucuk saat deliksiz uyudu 8den gece 1 bucuga kadar ama sonra 3e kadar ugrastirdi beni. Ara ara yine uyandi emdi ve ilk defa sabah 9da tamamen uyandi. normalde daha erken uyanir.
Atesimiz yok ama bu seferde ishal oldu...gerci doktor dün demisti bugün yarin ishal olabilir diye.
Merhabalar Canlar....
şeyma nerelerdesin özlettin kendini
unutkanlık bendede var bende evde odaları geziyom boş boş ne aradığımı bilmeden,yarım saat sonra aklıma geliyo sonrada üşeniyom kalkmaya
ya ayaklı bomba hepsi ne zmana nerde nasıl bi yaramazlık yapacakları belli olmuyo şaşkın ördeklerinsorma ya deniz emeklemeye başladı, makineyi kurtaramıyorum elinden, bütün tuşlarını söküyor tek tek ins tuşunu takamadım hatta üzerine koyuverdimhızını aldı iyice istediği her yere tırmanıp ayaklanıyor, eğilip yerdekini alıyor hiç sendelemeden, yürüyen insan gibi rahatça doğrulup sıralamaya devam ediyor gözüm hep onda geçen gün kaşla göz arasında çekyatın kolundan aşağı attı kendini elimi bile uzatamadım 1 saniye içinde oldu, kafa üstü gitti :18: ömrümün yarısını da götürdü tabi her gün kendi hayatları için daha da tehlikeli oluyorlar :18:
Niye sadece gülşanı seviyosunhah hatırladım GÜLŞAAAANNNN SENİ SEVİYORUM
Aylintoş, inşallah Çorlu dan da biri çıkar senin için ama bir tane olsun tam olsun, çokluk demek b.kluk demek biliyorsun :)))
Fatma, sana gel dedik gelmedin bacım, şaka şaka, gelemedin biliyorum, birini yakalarsın elbet, seni tanımayı çok istiyorum biliyorsun.. İnşallah Selinimin de tahlili iyi çıkar..
:)))
Gülşan, iş için Libya, Moritanya ve Madagaskar a gitme durumu var, gezmek için de Rusya ya, ondan aldım pasaport.. :))
Bende B12 ye başlasam iyi olacak, unutkanlık başlamış..
Şeymacım, diş çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum, eliyle kulağını tutuyor İklim ve ağlıyor, kulak iltihabı değildir, çünkü doktor kontrolümüzün üzerinden çok geçmedi, yine de 1-2 gün daha devam ederse tekrar doktora götürürüm elbet.. Sen nerelerdesin, kayboldun..?
Gülşan, iş için Libya, Moritanya ve Madagaskar a gitme durumu var, gezmek için de Rusya ya, ondan aldım pasaport.. :))
ya acaba biz uzun süre yazmayınca ziyaretcimi oluyoruz acaba...?çok rağbt var bu ara..dikkatimi çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?