2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar Canlar....

herkes iyidir umarim...dis disinda kimsede bir sorun yoktur insallah...

Tugranin atesi yok dün aksamdan beri cok sükür...keyfide yerinde gibi ama diger günler
uyudugundan daha fazla uyuyor gün icinde...yorgunlukdan galiba...
hala hic birsey yemiyor icmiyor sadece emiyor.

Dün ilk defa 5 bucuk saat deliksiz uyudu 8den gece 1 bucuga kadar ama sonra 3e kadar ugrastirdi beni. Ara ara yine uyandi emdi ve ilk defa sabah 9da tamamen uyandi. normalde daha erken uyanir.

Atesimiz yok ama bu seferde ishal oldu...gerci doktor dün demisti bugün yarin ishal olabilir diye.
birde cisi cok sari ve kokuyor. neden aceba? tekrar gitsekmi doktora?

şeyma nerelerdesin özlettin kendini
unutkanlık bendede var bende evde odaları geziyom boş boş ne aradığımı bilmeden,yarım saat sonra aklıma geliyo sonrada üşeniyom kalkmaya

inşallah çabuk çıkarır o zaman mertinde huysuzluğu çok artıyo diş çıkarırken

bende gelebilirim dimiiii ??? ama bitane yakalayacağıma inanıyorumm ,,, hele bi havalar düzelsinnn,,
fatma sen buraya gel mardin buluşması yapalım ikimiz

ben geldim gittim yattım biraz ii geldi ne dicektim ne dicektim birine bişi dicektim unuttum:26:
beni çok sevdiğini söyleyecektin tam

Zaten her gelen ya İstanbul ya Ankara, Çorluda hiç martta doğuran yok mu yaaaa bi tek ben mi varım

bir tek sen değilsin canım yalnız olan urfa mardin ve samsundan da birer kişi var

GÜLŞAAAAAN haftqa sonu karışmış sizin orası her şey yolunda mı kız (meraklı smile )

canım geçmiş olsun tekrara..dr ye demedinizmi idrarını..bi trelde sor istersen gel derse gidersin...

ay inşallah cabuk çıkarlarama bunlar bitcek gerisi gelecek..öf ya bir an önce hepsi çıksa bari...

hah hatırladım GÜLŞAAAANNNN SENİ SEVİYORUM
canım doktor isal olacağını biliyomuş zaten gitmen gerekse gel derdi ilaç kullanıyorsanız çişinin rengi kokmusu ondan değişmiş olabilir endişelenme ama istersen imkan varsa bi ara doktoru

Aylintoş, inşallah Çorlu dan da biri çıkar senin için ama bir tane olsun tam olsun, çokluk demek b.kluk demek biliyorsun :)))

Fatma, sana gel dedik gelmedin bacım, şaka şaka, gelemedin biliyorum, birini yakalarsın elbet, seni tanımayı çok istiyorum biliyorsun.. İnşallah Selinimin de tahlili iyi çıkar..

Gülşancım, komik olmuş hakkaten yazdığım, ama unutmuşum işte işim olduğunu ne yapayım, ne güzel işte sabah sabah sizi güldürmüşüm, yokluğumda bile eğlendirebiliyorum sizi ne mutlu bana :)))

canım ateşinin düşmesine çok sevindim,çişinin sarı olması susuz kaldığının belirtisi olabilir, ishal olduğu için suya daha çok ihtiyacı var şimdi sıvı şeyler vermeye çalış,bide suyuna çok az tuz ve şeker ekleki kaybettiği mineralleri geri alsın yavrucak.
bide kötü ihtimal idrar yolları enfeksiyonu olabilir,çişi kokuyosa inşallah değildir canım geçmiş olsun

şeyma nerelerdesin özlettin kendini
unutkanlık bendede var bende evde odaları geziyom boş boş ne aradığımı bilmeden,yarım saat sonra aklıma geliyo sonrada üşeniyom kalkmaya

sorma ya deniz emeklemeye başladı, makineyi kurtaramıyorum elinden, bütün tuşlarını söküyor tek tek ins tuşunu takamadım hatta üzerine koyuverdim hızını aldı iyice istediği her yere tırmanıp ayaklanıyor, eğilip yerdekini alıyor hiç sendelemeden, yürüyen insan gibi rahatça doğrulup sıralamaya devam ediyor gözüm hep onda geçen gün kaşla göz arasında çekyatın kolundan aşağı attı kendini elimi bile uzatamadım 1 saniye içinde oldu, kafa üstü gitti :18: ömrümün yarısını da götürdü tabi her gün kendi hayatları için daha da tehlikeli oluyorlar :18:

ya ayaklı bomba hepsi ne zmana nerde nasıl bi yaramazlık yapacakları belli olmuyo şaşkın ördeklerin

Bende B12 ye başlasam iyi olacak, unutkanlık başlamış..

Şeymacım, diş çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum, eliyle kulağını tutuyor İklim ve ağlıyor, kulak iltihabı değildir, çünkü doktor kontrolümüzün üzerinden çok geçmedi, yine de 1-2 gün daha devam ederse tekrar doktora götürürüm elbet.. Sen nerelerdesin, kayboldun..?

Gülşan, iş için Libya, Moritanya ve Madagaskar a gitme durumu var, gezmek için de Rusya ya, ondan aldım pasaport.. :))

Zeliha, Tuğra nın iyi olmasına sevindim, ishal olduysa bol sıvı içir, su kaybı olur, bu da çişin kokmasına ve renginin koyulaşmasına sebep olur..
İYE de olmuş olabilir tabi, geçmiyorsa idrar tahlili yaptırırsınız, inşallah enfeksiyon değildir..

hah hatırladım GÜLŞAAAANNNN SENİ SEVİYORUM
Niye sadece gülşanı seviyosun olay çıkarttırma bana, bak cezam biteli zati çok olmadı dönerim tekrar kodese

evet inşallah iyi biri çıkar da çocuğuma oyun arkadaşı olur.Yoksa İstanbula git gel anam ağlayacak.
Fatmayı tanı bence de,kazancın olur.

Gülşan, iş için Libya, Moritanya ve Madagaskar a gitme durumu var, gezmek için de Rusya ya, ondan aldım pasaport.. :))

Amaaan başka ülkeler mi kalmadı, ben mesela şahsen Rusya ve Ukrayna ya gitmem, benden daha güzel kadınların fink attığı bir ülkede ne işim olur

nerden buldıunuz bu memleketleri iş içinya..hadi libyayı anlıyorumda...moritanyada neresimişşş kızzz.cahilliğime ver hiç duymamıştım orayı..afrikadamı..?

Cok tsk ederim hepinize...
Tugra malesef neredeyse hic su icmeyen bir cocuk dünden beri zorla minik bir bardakla su icirmeye calisiyorum.
Biberon alistirma bardagi felan hic birni almiyor.

Yarine kadar bir düzelme olmazsa tekrar gidip idrar tahlili yaptirayim en iyisi.

Dün doktordan beri istemedigi herseye nein nein demeye basladi birde öyle derken ellerini kollarini cirpmiyormu iste o zaman bitiyorum ben

Bu kadar saattir habersiz kaybolduğum için çok özür dilerim bacılar :26:
Geçmişe bakamıcam, hatta geleceğe de bakamıcam, işim çok...
Arada gelir iki laf ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…