- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.381
Bu kadar saattir habersiz kaybolduğum için çok özür dilerim bacılar :26:
Geçmişe bakamıcam, hatta geleceğe de bakamıcam, işim çok...
Arada gelir iki laf ederim :)
Niye sadece gülşanı seviyosunolay çıkarttırma bana, bak cezam biteli zati çok olmadı dönerim tekrar kodese
evet inşallah iyi biri çıkar da çocuğuma oyun arkadaşı olur.Yoksa İstanbula git gel anam ağlayacak.
Fatmayı tanı bence de,kazancın olur.
Amaaan başka ülkeler mi kalmadı, ben mesela şahsen Rusya ve Ukrayna ya gitmem, benden daha güzel kadınların fink attığı bir ülkede ne işim olur
sorma ya deniz emeklemeye başladı, makineyi kurtaramıyorum elinden, bütün tuşlarını söküyor tek tek ins tuşunu takamadım hatta üzerine koyuverdimhızını aldı iyice istediği her yere tırmanıp ayaklanıyor, eğilip yerdekini alıyor hiç sendelemeden, yürüyen insan gibi rahatça doğrulup sıralamaya devam ediyor gözüm hep onda geçen gün kaşla göz arasında çekyatın kolundan aşağı attı kendini elimi bile uzatamadım 1 saniye içinde oldu, kafa üstü gitti :18: ömrümün yarısını da götürdü tabi her gün kendi hayatları için daha da tehlikeli oluyorlar :18:
Aylintoş, inşallah Çorlu dan da biri çıkar senin için ama bir tane olsun tam olsun, çokluk demek b.kluk demek biliyorsun :)))
Fatma, sana gel dedik gelmedin bacım, şaka şaka, gelemedin biliyorum, birini yakalarsın elbet, seni tanımayı çok istiyorum biliyorsun.. İnşallah Selinimin de tahlili iyi çıkar..
Gülşancım, komik olmuş hakkaten yazdığım, ama unutmuşum işte işim olduğunu ne yapayım, ne güzel işte sabah sabah sizi güldürmüşüm, yokluğumda bile eğlendirebiliyorum sizi ne mutlu bana :)))
şeyma nerelerdesin özlettin kendini
unutkanlık bendede var bende evde odaları geziyom boş boş ne aradığımı bilmeden,yarım saat sonra aklıma geliyo sonrada üşeniyom kalkmaya
inşallah çabuk çıkarır o zamanmertinde huysuzluğu çok artıyo diş çıkarırken
fatma sen buraya gel mardin buluşması yapalım ikimiz
beni çok sevdiğini söyleyecektin tam
Merhabalar Canlar....
herkes iyidir umarim...dis disinda kimsede bir sorun yoktur insallah...
Tugranin atesi yok dün aksamdan beri cok sükür...keyfide yerinde gibi ama diger günler
uyudugundan daha fazla uyuyor gün icinde...yorgunlukdan galiba...
hala hic birsey yemiyor icmiyor sadece emiyor.
Dün ilk defa 5 bucuk saat deliksiz uyudu 8den gece 1 bucuga kadar ama sonra 3e kadar ugrastirdi beni. Ara ara yine uyandi emdi ve ilk defa sabah 9da tamamen uyandi. normalde daha erken uyanir.
Atesimiz yok ama bu seferde ishal oldu...gerci doktor dün demisti bugün yarin ishal olabilir diye.
birde cisi cok sari ve kokuyor. neden aceba? tekrar gitsekmi doktora?
ben geldim gittim yattım biraz ii geldi ne dicektim ne dicektim birine bişi dicektim unuttum:26:
slm millet
deniz uyuyakaldı niheyet de yazabiliyorum
aramıza yene katılan varmış hoşgelmişeminim bu da uzun zamandır pasif okuyucudur bendeniz de şeyma oğlum da 21 mart doğumlu deniz enes
unutkanlık demişsinizmutfağa su içmeye gidip içmeden gelen, unutmamak için mutfak masasınqa bıraktığı evrakları önünden beş defa geçmek suretiyle aramaya devm etmek... günlük olağan durumlar artık az önce kocam aradı ğretmenler odasındaki sahipsiz şal senin olabilir mi diye, sabah şal taktığımdan haberim bile yok :90:
ya diş olduğu kesin mi kulak iltihabı olmasın :18:
muhabbet güzel o nedenle...yok cnm topiğe gerçekten rağbet var bugünlerde:97:
senin şirket 1 aylık işi bugüne bırakmış galiba, bu ne yoğunluktur yaw
Bakıcıyla konuştum oğlum çok huysuzmuşdiş jeli sürdü sonra da calpol verdi şimdi uyumuş, başka bi hastalık belirtisi yok diştir di mi? :26: şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı o yüzden anlayamıyorum, eve gidince ben de bi çişini koklayayım bakayım :44:
hah hatırladım GÜLŞAAAANNNN SENİ SEVİYORUM
canım doktor isal olacağını biliyomuş zaten gitmen gerekse gel derdi ilaç kullanıyorsanız çişinin rengi kokmusu ondan değişmiş olabilir endişelenme ama istersen imkan varsa bi ara doktoru
şeyma ne güzel dedin valla ben keşke çorluda olsam istanbula da yakınbir tek sen değilsin canım yalnız olan urfa mardin ve samsundan da birer kişi var
GÜLŞAAAAAN haftqa sonu karışmış sizin orası her şey yolunda mı kız (meraklı smile)
ayy çok korkuyom ben o durumlarda,biran önce yürüselerde biraz rahatlasak,yada yürüyünce daha kötümü olur acep:44:sorma ya deniz emeklemeye başladı, makineyi kurtaramıyorum elinden, bütün tuşlarını söküyor tek tek ins tuşunu takamadım hatta üzerine koyuverdimhızını aldı iyice istediği her yere tırmanıp ayaklanıyor, eğilip yerdekini alıyor hiç sendelemeden, yürüyen insan gibi rahatça doğrulup sıralamaya devam ediyor gözüm hep onda geçen gün kaşla göz arasında çekyatın kolundan aşağı attı kendini elimi bile uzatamadım 1 saniye içinde oldu, kafa üstü gitti :18: ömrümün yarısını da götürdü tabi her gün kendi hayatları için daha da tehlikeli oluyorlar :18:
oohhh gez bakalım burdada sınır kapısı var suriye kamışlıya giden olursa beklerizBende B12 ye başlasam iyi olacak, unutkanlık başlamış..
Şeymacım, diş çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum, eliyle kulağını tutuyor İklim ve ağlıyor, kulak iltihabı değildir, çünkü doktor kontrolümüzün üzerinden çok geçmedi, yine de 1-2 gün daha devam ederse tekrar doktora götürürüm elbet.. Sen nerelerdesin, kayboldun..?
Gülşan, iş için Libya, Moritanya ve Madagaskar a gitme durumu var, gezmek için de Rusya ya, ondan aldım pasaport.. :))
zorla sevdiriyom kendimi işte,kıskanmayalımNiye sadece gülşanı seviyosunolay çıkarttırma bana, bak cezam biteli zati çok olmadı dönerim tekrar kodese
evet inşallah iyi biri çıkar da çocuğuma oyun arkadaşı olur.Yoksa İstanbula git gel anam ağlayacak.
Fatmayı tanı bence de,kazancın olur.
Amaaan başka ülkeler mi kalmadı, ben mesela şahsen Rusya ve Ukrayna ya gitmem, benden daha güzel kadınların fink attığı bir ülkede ne işim olur
ya acaba biz uzun süre yazmayınca ziyaretcimi oluyoruz acaba...?çok rağbt var bu ara..dikkatimi çekti.
yerim ben onun nein deyişiniCok tsk ederim hepinize...
Tugra malesef neredeyse hic su icmeyen bir cocuk dünden beri zorla minik bir bardakla su icirmeye calisiyorum.
Biberon alistirma bardagi felan hic birni almiyor.
Yarine kadar bir düzelme olmazsa tekrar gidip idrar tahlili yaptirayim en iyisi.
Dün doktordan beri istemedigi herseye nein nein demeye basladi birde öyle derken ellerini kollarini cirpmiyormu iste o zaman bitiyorum ben
Bakıcıyla konuştum oğlum çok huysuzmuşdiş jeli sürdü sonra da calpol verdi şimdi uyumuş, başka bi hastalık belirtisi yok diştir di mi? :26: şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı o yüzden anlayamıyorum, eve gidince ben de bi çişini koklayayım bakayım :44:
ooyyy canım benim sende öylesinnn ,,, herkes biliyor zati hakkındaki düşüncelerimi :)Fatmacım espri değildi o, seni tanırsa iyi olur tanınmaya değecek iyi bir insansın o yüzden kazancın olur dedim.
Şimdi şöyle oluyor:
Bir sürü salakla çalıştığım için, 3 ay önce yapılan sevkiyatların teslim alınmadığını, tam yıl kapanışını yaparken söylüyorlar. Ben de onların dötünü (ayy pardon döt dedim) toplamak zorunda kalıyorum. Deli gibi uğraşıyorum, teslim aldıkları ama farkında olmadıkları meydana çıkıyor. Bu sefer cinnet geçirmek zorunda kalıyorum. E haliyle bitmiyor işler :)
Yemeğe de gidemedim, pide söledim yedim.
Ebrucum, evet Afrika da Moritanya..
Gelişmekte olan ülkelere iş yapıyoruz, para oralarda dönüyor şimdi napalım..
Aylintoş, ben o ruslara on basarım bir kere, onlar korksun ülkemize bizden daha güzel bir hatun gelmiş diye, bu sabah emniyette bile beni rus sandılar, buna ne demeli :)))
inşallah diştendir canım.Bakıcıyla konuştum oğlum çok huysuzmuşdiş jeli sürdü sonra da calpol verdi şimdi uyumuş, başka bi hastalık belirtisi yok diştir di mi? :26: şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı o yüzden anlayamıyorum, eve gidince ben de bi çişini koklayayım bakayım :44:
ay böyle kendine bakan mart anneleri görünce moralim yerine geliyo,darısı başıma:89:emirhan uyudu..gidip bi saçımı fönleeyim..pasaklı gitmeyelim dr ye...öfff canımda hiç istemiyo...kollarım ağrıyo zaten...
Aylintoş, ben o ruslara on basarım bir kere, onlar korksun ülkemize bizden daha güzel bir hatun gelmiş diye, bu sabah emniyette bile beni rus sandılar, buna ne demeli :)))
Değildir sanmıyorum... Diştendir, deli gibi oluyorlar, biliyorsun...
Kokla sen yine de.
Şimdi şöyle oluyor:
Bir sürü salakla çalıştığım için, 3 ay önce yapılan sevkiyatların teslim alınmadığını, tam yıl kapanışını yaparken söylüyorlar. Ben de onların dötünü (ayy pardon döt dedim) toplamak zorunda kalıyorum. Deli gibi uğraşıyorum, teslim aldıkları ama farkında olmadıkları meydana çıkıyor. Bu sefer cinnet geçirmek zorunda kalıyorum. E haliyle bitmiyor işler :)
Yemeğe de gidemedim, pide söledim yedim.
emirhan uyudu..gidip bi saçımı fönleeyim..pasaklı gitmeyelim dr ye...öfff canımda hiç istemiyo...kollarım ağrıyo zaten...
muhabbet güzel o nedenle...
bu arada 3 ziyaretci kalmış...:82:
henüz kahvaltı bile edemedim, yine atraksiyonlu bi gün
ooyyy canım benim sende öylesinnn ,,, herkes biliyor zati hakkındaki düşüncelerimi :)
geçmiş olsun cnm yaa, walla ne desek boş. dillenip ne dertleri olduğunu söyleyene dek hiçbirimiz emin olamıcaz niye huysuz olduklarından
ben burada rus kelimesini yasaklamıştım bi kereElbette 10 basarsın şekerim, onlar da kim oluyor
9 tane ziyaretci varmış..kimsiniz sizzz bakiiimmm...bbg evi gibi olduk..birileri bizi gözetliyor kızlaaarrrr.......
ya acaba biz uzun süre yazmayınca ziyaretcimi oluyoruz acaba...?çok rağbt var bu ara..dikkatimi çekti.
muhabbet güzel o nedenle...
bu arada 3 ziyaretci kalmış...:82:
şeyma ne güzel dedin valla ben keşke çorluda olsam istanbula da yakın
burası hep karışık anacım her akşam şirin sokak diye bi muhit var burda önce çocuklar mobese kamerasını taşlar,sonra çevik kuvvet gider biriki taş yer sonra su sıkar çocuklar dağılırher gün rutin yani bazen suyla iflah olmayınca biber gazı sıkılır
ayy çok korkuyom ben o durumlarda,biran önce yürüselerde biraz rahatlasak,yada yürüyünce daha kötümü olur acep:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?