2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne kazancı ? espiriyi anlamadı ben :)

felaket onlar felakettt,,, selin kaç kez yataktan düştü uyanıp beşikten yatağa atlıyor ordanda emekleyerek aşağı düşüyor ,,, ses çıakrmadan kalktığı için yakalayamıyorum sürekli tetikteyiz yakında yere yatak sermeye başlayacağım,,,

amin teyzesi bakalım 3 gün daha beklemedeyiz,, inşalalha teşi yükselmez diyorum ,,, havalar düzelsin ansılsa süt iiznelrim mazeret izinlerim var inşallah sizleri görmeyi bedne çok istiyorum ,,

kısmet ama gelemyi çok istiyorum doğu güneydoğu ayy ben gezmek istiyorum yaaa,,,

canım geçmiş olsun bebekler bizleri bi rahat bırakmayacaklar ,, mevlam sağlık versin onlara,,,

ben geldim gittim yattım biraz ii geldi ne dicektim ne dicektim birine bişi dicektim unuttum:26:

ooohh biz hastanelerde koşturalım hatun yatsın :)

çok güldüm ,,, yorgunluktan oluyor bunlar,,,

Bakıcıyla konuştum oğlum çok huysuzmuş diş jeli sürdü sonra da calpol verdi şimdi uyumuş, başka bi hastalık belirtisi yok diştir di mi? :26: şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı o yüzden anlayamıyorum, eve gidince ben de bi çişini koklayayım bakayım :44:

senin şirket 1 aylık işi bugüne bırakmış galiba, bu ne yoğunluktur yaw

Şimdi şöyle oluyor:
Bir sürü salakla çalıştığım için, 3 ay önce yapılan sevkiyatların teslim alınmadığını, tam yıl kapanışını yaparken söylüyorlar. Ben de onların dötünü (ayy pardon döt dedim) toplamak zorunda kalıyorum. Deli gibi uğraşıyorum, teslim aldıkları ama farkında olmadıkları meydana çıkıyor. Bu sefer cinnet geçirmek zorunda kalıyorum. E haliyle bitmiyor işler :)

Yemeğe de gidemedim, pide söledim yedim.

bence diştir akşam gidince bi damaklarınada bak. sertleşmiş mi?beyazlamışmı...?şöyle elinle bi gezdir damaklarında..hem hoşlarına gidiyor..

bende seni seviyorum abboooow sapık deyicikler bana şimdi

bir tek sen değilsin canım yalnız olan urfa mardin ve samsundan da birer kişi var

GÜLŞAAAAAN haftqa sonu karışmış sizin orası her şey yolunda mı kız (meraklı smile )
şeyma ne güzel dedin valla ben keşke çorluda olsam istanbula da yakın
burası hep karışık anacım her akşam şirin sokak diye bi muhit var burda önce çocuklar mobese kamerasını taşlar,sonra çevik kuvvet gider biriki taş yer sonra su sıkar çocuklar dağılır her gün rutin yani bazen suyla iflah olmayınca biber gazı sıkılır

ayy çok korkuyom ben o durumlarda,biran önce yürüselerde biraz rahatlasak,yada yürüyünce daha kötümü olur acep:44:

oohhh gez bakalım burdada sınır kapısı var suriye kamışlıya giden olursa bekleriz

zorla sevdiriyom kendimi işte,kıskanmayalım

ya acaba biz uzun süre yazmayınca ziyaretcimi oluyoruz acaba...?çok rağbt var bu ara..dikkatimi çekti.

yerim ben onun nein deyişini

Değildir sanmıyorum... Diştendir, deli gibi oluyorlar, biliyorsun...
Kokla sen yine de.

Ebrucum, evet Afrika da Moritanya..

Gelişmekte olan ülkelere iş yapıyoruz, para oralarda dönüyor şimdi napalım..

Aylintoş, ben o ruslara on basarım bir kere, onlar korksun ülkemize bizden daha güzel bir hatun gelmiş diye, bu sabah emniyette bile beni rus sandılar, buna ne demeli :)))

geçmiş olsun cnm yaa, walla ne desek boş. dillenip ne dertleri olduğunu söyleyene dek hiçbirimiz emin olamıcaz niye huysuz olduklarından

way salaklar way e ne diyelim kolay gelsin, bugün hallet bari tüm işleri yarın görelim seni buralarda

ben burada rus kelimesini yasaklamıştım bi kere Elbette 10 basarsın şekerim, onlar da kim oluyor

inşallah diştendir canım.

emirhan uyudu..gidip bi saçımı fönleeyim..pasaklı gitmeyelim dr ye...öfff canımda hiç istemiyo...kollarım ağrıyo zaten...
ay böyle kendine bakan mart anneleri görünce moralim yerine geliyo,darısı başıma:89:

vuuuvv one özgüven o:94: bi resmini koyda o güzelliği bizde görelim canım, çok merak ediyorum seni

şimdi daha çok göresim geldi :) sapıkmıyım neyim :)

Değildir sanmıyorum... Diştendir, deli gibi oluyorlar, biliyorsun...
Kokla sen yine de.

nerelerdesin sennn,,,

tamam tamam anladım pardon :)

emirhan uyudu..gidip bi saçımı fönleeyim..pasaklı gitmeyelim dr ye...öfff canımda hiç istemiyo...kollarım ağrıyo zaten...

bebek taşımaktan değil mi annemde akşamalrı öyle oluyor garibim

bakıcıda söyler canım bunu ben selinin çiş yaptığını anlıorum o derece arkadaşlar ,,,

muhabbet güzel o nedenle...
bu arada 3 ziyaretci kalmış...:82:

e kovaladın milleti :)

henüz kahvaltı bile edemedim, yine atraksiyonlu bi gün

senin gibi maharetli bir hatunuda böyle işlerle yoruyorlar yaaa :) yemek göndertiyim mi oraya ,, bu arada eşim siizn evin arka sokağıdna çalışıyor desem yeridir :):) bi gün sana misafirliğe gelim onuda denetliyeyim :)

Aylintoş, ben o ruslara on basarım bir kere, onlar korksun ülkemize bizden daha güzel bir hatun gelmiş diye, bu sabah emniyette bile beni rus sandılar, buna ne demeli :)))

Beni de rus sanıyolar ama ben gülüp geçiyorum, gördüğüm zaman bunlar kadınsa ben neyim diyorum

ooyyy canım benim sende öylesinnn ,,, herkes biliyor zati hakkındaki düşüncelerimi :)

Bugün herkesin inadına ilan-ı aşk edesi var, çok dengesiz kadınlarız valla, birgün birbirine giriyor topic,ertesi gün ilan-ı aşklar kalpler havada uçuşuyor, bizim topic rağbet görmesin de hangi topic görsün

Dillendiklerinde de buram ağrıyor deyip karnını gösterecek hadi anla bakalım karnı niye ağrıyor, geçen görümcemin 3 yaşındaki oğlu başım ağrıyor dedi çok şaşırdım,3 yaşındaki çocuğun başı ağrır mı yaaa

Heee bu arada pardon apla, rus demeyelim ukraynalı diyelim o zaman

Fatma Hanımcım, ay sonu geldi, abonelerin cepler boşalmış olacak ki, hiç bir mesajı kaçırmıyorsunuz bakıyorum

Meral, tamam, bugünkü cinnetlerimi bitireyim, yarın tam saatinde burdayım. Gece de gelirim diyecem, malum ev evlikten çıktı yine, ama bu akşam sizin küçük Osman var, gelsem de kimseyi bulamam :)

Yaseminim, canım arkadaşımın bugün doğumgünü... Benim güzel kalpli, güzel yüzlü arkadaşım, doğum günün kutlu olsun, kızınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle, sağlıklı, huzurlu, mutlu, nice güzel yaşların olsun... Seviyorum seni çok

Ayrıca bugün topikte bi aşk böcüklüğü hakim, düşman çatlatıyoruz zannımca

İyi ki doğduuuun Yasemin,iyi ki doğduuuun Yasemin,mutlu yıllaaaar saaaanaaaaaa
Eşinle İkliminle nice nice yıllara.... seni rus görünümlü türk seniiii.......

9 tane ziyaretci varmış..kimsiniz sizzz bakiiimmm...bbg evi gibi olduk..birileri bizi gözetliyor kızlaaarrrr.......

herşeyden önce KAZEN gözetliyor zaten ay ben onun erkek olacağını hiç düşünmemiştim, bu siteyi kadınlar yönetiyor diye hayal etmişim hep nedense bir garip hissettim kendimi

ya acaba biz uzun süre yazmayınca ziyaretcimi oluyoruz acaba...?çok rağbt var bu ara..dikkatimi çekti.

bilgilendirici konuşuoruz arkidişler (her konuda olmasa da) ben bu siteyi erkek infertilitesi araştırırken bulmuştum

muhabbet güzel o nedenle...
bu arada 3 ziyaretci kalmış...:82:

seni okuyup korkmuşlardır

benim bulunduum yer çok sakin hiç bir şey olmuyo
benim rahatlama konusunda umudum yok canım senin de olmasın bu sefer de herşeyi merak edip karıştıracaklar çekmecelere dolaplara kilit takmalı özellikle mutfağa :18:

vaşşşşş merakettim bak şimdi seni mankenmisin kız :92: :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…